IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.pumaszallas.hu
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
www.pumaszallas.hu
Szóltam is már a földi személyzetnek (barátaimnak), hogy most ünnepelünk 😄
Megy a itóka😊
[/url][/img]
Volt hirig minden fele😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
***** Damage Caused *****
Plane: SpitfireMkIa_100oct
---- Inflicted:
Machine gun failure
Machine gun failure
Machine gun line damaged
Machine gun line damaged
Ailerons disabled
Plane: SpitfireMkIIa
---- Inflicted:
Electrical generator damaged
Pneumatics hose perforated
Cockpit damage
Cockpit damage
Engine disabled
Engine damage
Engine damage
Engine damage
Engine damage
Engine water cooling damage
Engine damage
Engine damage
Engine damage
Engine damage
Engine damage
Engine damage
Machine gun failure
Machine gun failure
Machine gun belt broken
Machine gun line damaged
Machine gun line damaged
Machine gun line damaged
Machine gun line damaged
Flaps failure
---- Inflicted:
Electrical generator damaged
Hydraulics pump failure
Pneumatics compressor failure
Engine disabled
Engine damage
Engine damage
Engine damage
Engine damage
Engine oil cooling/lubrication damage
Engine damage
Engine damage
Engine damage
Engine damage
Engine damage
Engine damage
Engine damage
Engine damage
Engine damage
Engine damage
Engine damage
Electrical battery damaged
Pneumatics container perforated
Controls generic damage
Elevator disabled
Rudder disabled
---- Inflicted:
Pneumatics container perforated
Flaps failure
Cockpit damage
Cockpit damage
Machine gun failure
Machine gun line damaged
Machine gun line damaged
Machine gun line damaged
Machine gun line damaged
---- Inflicted:
Machine gun failure
Machine gun belt broken
Machine gun line damaged
Machine gun line damaged
Ailerons disabled
Machine gun failure
Propeller broken
Propeller broken
Engine disabled
Propeller broken
---- Parts cut off:
Miscellaneous part
---- Parts cut off:
Miscellaneous part
**** Stationaries Damaged *****
**** Stationaries Destroyed *****
**** Buildings Destroyed *****
***** Your plane has these damages: *****
***** Your plane is missing these parts: *****
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ahogy nézem, ezek csak összesített statisztikák (érthetõ okokból). Akkor ezzel nem tudom bizonyítani...
http://cloud-2.steampowered.com/ugc/1117158148501836192/6C4B3181D873F93B29172120D226915F8D2C0B65/
http://theairtacticalassaultgroup.com/stats.php
www.pumaszallas.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
1. Spit: röpképtelen
2. Hurri: pk
3. Spit: fülke környékén érte a húszas, olajhûtõ kilyukadva
4. Spit: szintén olajhûtõ
5. Hurri: látható sérülést nem sikerült okoznom, Miki rámszólt, hogy mögém húzza, de nem volt mögöttem semmi. Miki pk-ra lõtte
6. Blenheim: kiskala kigyújtotta, ugrott
7. Blenheim: kiskala kigyújtotta, ugrott
8. Spit: 0-án szétlõttem, kényszer leszállt a vízr
9. Lelassultam, de sikerült sérülés nélkül Calais keleti repteréig eljutnom. A lerázott Spit akkor ért utol, mikor az ívelõk már teljesen nyitva voltak. Megpróbált beállni mögém, de elbaszta és belémjött... Kiugrottam, és szerintem túléltem. De mivel nem sikerült leszállnom, ezért nem dobta be a repülés eredményét. Még most is végégig szidom azt a kibaszott kurva agyalágyult kibebaszott fejét, illetve a rohadt ferde hajlamú családfáját, ami életben tartotta eddig ezt az utolsó szargojót.
Nincs esetleg valami online stat az Atag szeróhoz?
www.smart-bus.hu
Attól meg ne félj, hogy gyakorlatlan lennél ezekhez a szerverekhez, azért van ott a tapasztaltabb pilóta, hogy az majd elmondja mit csinálj. Egyébként ma este is lehetne valami össznépi repkedést szervezni, mondjuk olyan 8-tól?
www.pumaszallas.hu
Egyébként van egy .doc is, amiben ezek össze vannak gyûjtve, Punka György, Sárhidai Lajos a Magyar Királyi Honvéd Légierõ 1920-1945 c. könyvébõl. Mondjuk a rajzolatokon van mit csiszolni, a pumafej konkrétan egy patkányra hasonlít, de ez a lényeg, hogy legalább össze van gyûjtve.
Magyar-repuloszazad-jelvenyek.rar
Kifejezetten iskolaszázadnak én nem javaslom a létrehozását, abba a problémába eshettek, mint anno az 1.TG, hogy "gyakorló századként" létrejöttek, anno õk azért, hogy elõképzést adjanak a nagyobb századokhoz felvételizõknek. Bár mi ezt sosem kértük, és voltak is félreértések ebbõl, végül abba a problémába estek, hogy 20+ pilótával, akik már egyáltalán nem voltak tanuló státuszban, akkor nézelõdtek történelmi nevek után, mert az 1.TG-t valamiért nem érezték már jónak. így alakult meg a 102.VO
www.pumaszallas.hu
Nem lenne rossz ha oregmotorosok is beneznenek, hogy megosszak a tapasztalatokat 😊.
süsü keselyûk😊)
www.pumaszallas.hu
A neve:CLOD Keresztespók kiképzõ század
https://www.facebook.com/groups/503700676341858/
"Ez a század föleg azoknak jött létre akik még nem, vagy csak keveset repültek online.
A csoport lényege a gyakorlás (pl. géppárok együttmüködése, co-op bombázó küldetések), mielõtt élesben repülnénk dedikált szervereken (pl.ATAG). Az együtt repülés többnyire saját hostokon történne, célja az energiaharc/fordulóharc/navigáció elsajátitása, baráti légkörben.
Továbbá saját skin készités alapjai, Full Mission Builder alapok, online kooperatív küldetések létrehozása...stb."
Szo sincs rola, hogy en szeretnek barkinek is ujat mondani a virtualis repulesrol, tulajdonkepp egymast tanitanank. Ha osszejonnek esetleg 3-4 -en 😊 akkor akar januar 2. feleben kezdhetnenk is.
(ha tud valaki aktiv keresztespok nevu virtualis szazadrol akkor szoljon,atnevezem a csoportot, a pumaszallason nem talaltam ilyen nevut)
De azért fegyelmezzük már magunkat kollegák😊)Nem vagyok én szeszfõzde!:XD
Gyûjtõknek 😊
A Windows 7 egesz jol gazdalkodik a memoriaval, anyam gepeben csak 1.5 giga Ram van, de csak 5-600 megat hasznal nala a 7-es. A Vista egy kalap szar volt mindig is.
www.pumaszallas.hu
Most legyakom az összes op.rendszert (Vista, Ubuntu, XP), és csak egy XP-t akarok feltenni
Sajnos objektív okok miatt egy legális Vista downgrade XP-re a megoldás (a Vistával tele van az összes tököm...)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
www.pumaszallas.hu
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
A Béna.