IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willenbrock
Ez a dallam ismerõs,nem a Volt egyszer egy Vadnyugat-ból van?

Her Laca

Ki tudja mi ez a film? Nem találom sehogy sem.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Vogel
Esélyes lett volna találkoznom vele (ugye a gépek mennyiségébõl adódóan), de nem õ volt a gépen.

PhantomAss
nem semmi a srác..megszökött az árvaházból mert verték, kis kora óta az utcán él egyedül, rágót és energiaitalt árul aluljárókban, a nyilvános wc-ben alszik, és nincs senkije.
Remélem összejön neki <#eljen>

GOOBY, pls

Her Laca
Csak nem Popely gépe elõtt pózolsz?😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
<#eljen>
El van döntve😊)

Vogel
Még egy szemeszter. Vizsga ügyileg túl vagyok repülõ-szilárdságtanon, szerkezettanon. Holnap kollokvium hajtómûelméletbõl, aztán meg repülésmechanikából. Egy hét pihi, majd készülök a szolnoki reptud. konferenciára, utána országos diákköri konferencia, szakdoga, csapatgyakorlat, végül államvizsga 😊 Be vagyok táblázva. Gondoltam beteszek még egy plusz nyelvvizsgát is 😄 Ezen felül lesz még lövészet, és még rám szakad egy gyakorló század pk beosztás is.
Ez másfél éve készült, dönts el hogy megemberesedtem-e:

Her Laca

Barátaim! Zenét hallgattam össze vissza , erre rátaláltam erre. Leestem a székrõl!

Her Laca
Nem mostanában volt mi😊
Azóta csak megemberesedtél :XD Hogy áll a katonai karriered?😊 Már ,hogy ott csak emberformát faragnak a népekbõl😊

Her Laca
Csináltam egy track et (csoda ,hogy nem dobott ki ) szóval fraps -al (val ,vel faxom sem tudja ) már felvettem,de mivel is kellene ebbõl filmet variálni. Egyszerû,gyors ,jó minõségû legyen a kész valami. Pusztán csak ennyi a kérés😊 Egy progit mondjatok ,lééééééégysziiiiii.

Vogel
Ezt a fejet tõlem =)

Negwar
BS- az nagy kedvenc nekem is.

\"This is a good day to die!\"

Negwar
Csak hogy a PK-át elkerüld golyó álló lett a mellkasod... 😊 Az egyetlen aktív pilóta érdemrend már nem volt 😄

DonZorro
Azzal is tolhatjuk! Régen repültem már vele. Mostanában BS megy...

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Her Laca
😊 Kösz a rengeteg plecsnit:XD
Orosz tábornokok elmehetnek a csába😊

Negwar
Mellesleg most épp az DCS A-10 van beszerzés alatt 😊... lehet átnyergelek a kályhacsövekre.

DonZorro
Én is szivesen mennék...

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Her Laca
Na bakker😊 Elküldöm privátba a számom megváltozott😊)

Negwar
Kedves Laca én jelen vagyok TS en is majdnem minden nap 😊 Igaz már csak szökõ évente repülök akkor is egyszer.
Amúgy telón is kerestelek, de már nem létezik a számod.

Mindazonáltal aki szeretné feléleszteni kicsit a 102VO-t részemrõl oké. Talán még én is elkezdek újra repülni.

VO101Tom
Ma is mentem ATAG-on egyet, legközelebb mehetünk géppárban.

www.pumaszallas.hu

Nálunk kezdett és utána ment a dongókhoz 😊
fúú. És esetleg Bazyjoe? Igazából mindegy 😄
Her Laca

A Katonaújság legutóbbi számában Stenge B Csaba cikkje olvasható Majoros Kornél bombázópilótáról. Egészen meghozta a kedvem a Ju88-as próbálgatásához. <#wink>

Her Laca
De lehet a Dongóknál?😊)) Végül is mind1 ,jó csajszi na😊

Her Laca
Itten éppen Vogelt láthatjuk miközben éppen azon gondolkozik hogy hogy férne ki az ajtón anélkül hogy beverné a fejét most oda a sarkába bele (szinte látni az arcán ahogy a fogaskerekek megmozdulnak és megrebegnek ajkai a kérdést feltéve : eeõõ?) ... de lehet hogy nem. Angel néni pedig beadta a tûnõdõártatlanmesszisemmibenézõ orcát fényképezés célának a céljábul neki.
Asszem ezt KP írta vagy mi😊
[/url][/img]

Her Laca
Angel a Ricsénél volt.
[/url][/img]
[/url][/img]

Hát igen, voltak/vannak a szobapilóták között is érdekes fickók...

Sõt, csajok is! Nem a Dongóba volt az modell csaj? Az a 160 centis?
Vogel
Akkor éreztem át az igazát, amikor Hans lányával (talán volt vagy 8 éves) hozott össze a sors egy mérkõzésen. Az apja meg üvöltött, hogy ne kíméljem, hadd tanulja meg az életet 😄

Nohab
Köszi! De ez inkább példa, hogy a többiek is rákezdjenek online játszani. 😊
VO101Tom
Ezeket nem mi csináltuk, de jók nagyon.

www.pumaszallas.hu

Her Laca

Her Laca
Ez volt már?

Her Laca
Ezt nem ti csináltátok annó?
Kicsit nosztalgiázom és nézegetem ezeket😊

Her Laca
Mindamellett én aszondom ,hogy ha valakiknek kedve lenne akkor a 102.VO-t újra feléleszthetné,lévén már megszûnt abban a formában ahogy létezett akárhonnan nézzük ,én is csak megszokásból használom a nevem elõtt.
Új arcokkal meg nekem nincs kedvem repkedni ,mármint ilyen kötöttségek mellett ,így asszem ez lenne a normális hozzáállás. Sõt! Lehet ,hogy mást már nem is érdekelne a volt arcok közül ,mert se Neg,se senki nem is jelentkezik már évek óta így asszem nyugodtan azt csinálhatnak evvel a névvel amit akarnak ,már ha valaki kedvet érez ez iránt.

Örök Dicsõség a Hõseinknek!
Sanyo
Hú tényleg, már régen volt. 😊

www.pcpilot.hu

VO101Tom
Nem emlékszem arra, hogy 1.TG-s jött volna hozzánk. Karvaly nem TG-s volt, hanem 1/3_vszd. Daam vezette Kõr Ászból lépett át, mert állandóan velünk repült. Miután átjött, a kõrászosoknak megtiltották, hogy velünk repüljenek. Mind a két aktív tagnak 😊 Aztán õk is kiléptek, de õk Kör Ász maradtak, nem voltak hajlandók letenni a nevet. Szerintem tök jogosan, mert addig is csak õk tartották életben a századot. Papi nem volt más század tagja, aki még így jött át az ugye Sheriff, aki dongós volt, csak volt az a csúnya pumapólós ügy <#idiota>, ami után õ is átjött 😊 Emlékszem a Dongo is darabolódott, a kivált tagok (vagy csak donmax?) egy ruszki századot csináltak 99RB Donmax-al az élén (twilek unokatesója). Aki mindenáron gyerek kategóriát akart a jetfly-re, hú, abból is mekkora anyázás lett fórumon. Még Koncsikkal is összeveszett 😊

www.pumaszallas.hu

acidrain
70 éve:

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Sanyo
Karvaly.

www.pcpilot.hu

Volt ott minden, igen 😄 Kitiltás, kizárás, újra felvevés. Kb mint az óvodában 😄 Néha kifejezetten szórakoztató volt megnyitni a levlistet😊 Na de mindegy ez régen volt 😊 Twilekék meg a sötét ördög rajt "századdá" formálták, de ha jól tudom akkor igazán aktív, már csak Ágost volt. Amúgy a pumákokhoz is ment el egy TG-s (bevallom elfelejtettem a nevét, talán Papi, vagy valami hasonló, arra emlékszem, hogy a mélybordó kombi astrája volt talán és a hátsó szélvédõn volt egy puma logo 😄).
mijki
AZ a problémám hogy nagyon nem látom a kontaktokat. Valamilyen módszer van arra, hogy feltûnõbbek legyenek a távoli gépek?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

VO101Tom
<#nyes>

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Ja ja, vót nagy hirig 😊 A második reppenés után, mikor leléptél, 9.75-el álltam, de kifogyott a benya hazafelé, így nem adott listát 😞 Nem emlékszem elsõre mennyi volt, másodikra 7 vagy 8 gépet adott meg, kíváncsi lettem volna mennyit lövöldöztem meg összesen 😊

www.pumaszallas.hu

Gratulálok!!!!
Nohab
Rendben, köszönöm! 😊

Szóltam is már a földi személyzetnek (barátaimnak), hogy most ünnepelünk 😄
acidrain
OFF:

Hát ez k*rvanagy!

ON:

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Her Laca
No Huba megcsinálta😊 Jelen voltam!
Megy a itóka😊
[/url][/img]

Volt hirig minden fele😊