IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

V43 1105

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Off,mert a multkor is ment a zenebona:
Régebbi
Uj (Mr Szabo)

A Béna.

Sanyo
Laca, adj valami szép címet ezeknek a videóknak, így nehezen talál rájuk a keresõ. 😊 Betenném a videógalériába is, de kell valami cím nekik. Ezt pedig csak te tudod megadni a youtubén.

www.pcpilot.hu

Her Laca

Na az uccsó. Remélem segített ráérezni a lényegre ez a pár videó.
Jó kis mozit kreálok belõlük😊 Jó zúzós zenével ,meg egy kis lírai is lesz benne. Majd jóóóól megsebesülök a végére😊)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Ide figyelj: mivel tudod, hol lakik Laca, annyival tartozol a fórumtársaidnak, hogy sutyiban felveszed ezt a manõvert, legalább telefonnal...<#eplus2>

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
Itt ezek egymás után történtek de a fraps így darabolta ,majd összefûzöm.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Ja a párja is leesett a végén😊

Her Laca
Na ízelítõnek ennyit. Ha majd kész lesz felteszem. Lesz benne bõven zuhanó spit.

fasza <#eljen> toljál még fel ilyeneket!

Her Laca

VO101Tom
A fékszárny nem kell légi harchoz, corner speedet flap nélkül kell tartani, egyébként meg nagyon lassan lehet nyitni-csukni. Az maradhat akár billentyûzeten is, úgyis csak fel és leszállásánál fogod használni. Joy tengellyel, tekerõvel nem lehet normálisan állítani (a tekerõt kapcsolónak veszi, végállásokban elindítja fel és le, középen megáll. Tehát nincs közvetlen kapcsolat a joy tekerõje és a játékban a flap állása között). A flap egyébként teljesen nyitott állapotban 40 fokra van nyitva, az a leszálló fokozat, a félig nyitott 20 fok a felszálló (gépkönyv szerint). Combat fokozat nincs, nem is volt.

Ha gombhiányod van, akkor a géppuska+gépágyú gombot használd.

A FOW és a prop pitch fontos, azoknak a joyon a helyük.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
No a lelkes amatõr emígyen harcol.

Her Laca
Tengelyre tegyed.

Ja és mivel "tekerõs" a nyitás zárás, gondolom ne is keressek olyat mint a 1946 ban : combat, landing, take off állás?

Z97-PRO gamer - i7 4790K @ 4.00GHz - 32GB Dual-Channel DDR3 @ 1199MHz - 4095MB NVIDIA GeForce GTX 960

Hi!
Egy ideje próbálom a flaps-eket beállítíni x-52 -n, egyenlõre csak a boton levõ gombokra tudtam belõni, pedig jobb volna a gázkaron. Pl fire D meg az alsó clutch button (I betû van rajta) de ha beállítom ezeket a profil editorban semmi nem történik.
Így hogy a boton van, kicsit kevés az 5 ujj föleg ha m gun+ cannon+ prop pitch+ flaps+ FOW ot kell állítíni egyszerre

Z97-PRO gamer - i7 4790K @ 4.00GHz - 32GB Dual-Channel DDR3 @ 1199MHz - 4095MB NVIDIA GeForce GTX 960

Her Laca
Mivel lehet összefûzni videókat meg zenét alátenni. Már át konvrtáltam egy párat de szeretnék egy komolyabb filmecskét összerakni.
Mindjárt mutatok párat.

VO101Tom
Hali,
pár fórumon arról írtak, hogy a \Input\TrackIR.ini fájl törlése segít.
Más tippem nekem sincs, TS-en végigbeszéltük, ami eszünkbe jutott.

www.pumaszallas.hu

Willenbrock
Sajnos csak 2 megnyugtató megoldás létezik erre: Bezárni az ebet a tüzelés idejére egy helyiségbe,ahonnan nem nagyon megy ki a szaga sem, vagy az ivartalanítás. Vagy marad a hadakozás 😊

Nesu

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Minden tiszteletem mellett röhögném könnyesre a szemem! 😄

www.smart-bus.hu

Her Laca
Fegyelmezd már magad😊 Méltóság is van a világon!
Seprûvel megyek ebet sétáltatni ,eleve kiröhögnek a szomszédok nem inspirál,hogy ti is rajtam viduljatok. A seprû az kutyazavaró eszközként funkcionál.

Ne te... valaki téged, hogy azt is lássuk amikor esel kelsz... 😄

www.smart-bus.hu

Her Laca
Még videózzak is ? Van itt egy szánhúzó nagy dög ,igen elhivatott,most is vele foglalatoskodtam.

😄DD Istenem... nincs errõl valami felvétel? 😄DD

www.smart-bus.hu

Her Laca
Kutyám Sütemény tüzel ,reggelre ellepték a ház környékét,még az ajtó elõtt is állnak , falkában a kankutyák ,most már dühös vagyok ,vállfatartóval üldözöm õket ,de lévén esik a hó és csúszik minden én meg esek kelek közben így kilátástalannak tûnik a dolog.

VO101Tom
Akkor szorri, nekem a GT rémlett. Vagy az az 1.TG elõtt volt?

www.pumaszallas.hu

Nohab
Kiskala: pfosfor mit stalkern (vagy valami ilyesmi)
Nagykala: m-geschoss
Én is az 1.TG után lettem Vo101 es ,most meg szabad uszó vagyok

A sirályok tudvalev&otilde;leg sohasem hibáznak, sohasem esnek át. Szégyen és gyalázat egy sirályra, ha átesik

Sziasztok!

A segítségeteket kérném abban, hogy nemrég vettem egy trackir3 pro-t, felinstaláltam rendesen, legújabb drájver stb. Valamiért mégis mikután kikapcsolom a gépet és valamikor újra indítom egyszerûen megõrül..velem együtt. A program indításakor érzékeli az eszközt, be is kapcsolja, majd valamiért úgy érrzékeli, mintha "játékban lenne"(világít a kék - a toca race driver2-õt érzékeli minden egyes alkalommal, pláne hogy ninc is fent a gépen)és a program szerint mûködik is rendesen, de ha elindítok egy szimet(pl. dcs A-10C, CloD) vagy bármi mást ami tudja kezelni, nem mûködik(gondolom azért mert õ magát ugye úgy érzékeli, hog yépp a toca alatt mûködik). Ha újra rakom törölve minden elõzménnyel és kb. 1 óra küzdelemmel és újraindítással,valamint próbálgatom az usb portokat, akkor mûködik. A múltkor Tomék próbáltak segíteni, de igazából õk se tudták mi lehet a baj 😊.
A legújabb drájvert használom hozzá(4.2 final), a hardverem pedig dell inspiron laptop egy i7-es procival, 8 Gb rammal, ati radeon 7730m vga.
A segítségeteket elõre is köszönöm!

Her Laca

Her Laca
Ez jobban fog tetszeni nektek😊

Her Laca
Ja és az alapot ne felejtsük el!😊

Her Laca
Konvergenciához ne nyúlj. Jó az úgy ahogy van ,megszokod és kész. E4 be érdemes M-Geschoss-t tenni a 20 asokba. Mármint csak azt.Többivel szerintem nem érdemes foglalkozni.

http://indavideo.hu/video/Hollos_Ilona-Ahogy_lesz_Ugy_Lesz

Ez az eredeti.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Üdv!

A löszerjavadalmazást érdemes variálni a játékban, vagy maradjon a default?
Ugyanez érdekelne az összetartást illetõen is, mert nem mutatja mi is az alapértelmezett beállítás.
Itt van egy videó a konvergenciáról ami logikusnak hangzik:

http://www.youtube.com/watch?v=riJXEF7kerE

Az 1946-ban egyszerûen csak belõttem 250-re oszt kész.

Én is nagyon szeretem a festményeit. Iszonyat érdekes, olyan mintha 500 évvel késõbb festett volna.

Willenbrock
<#eljen> A klippjét eddig nem is láttam,Bosch festmények jelenetei vannak benne,azt is szeretem 😊

Ha tényleg reklám, hívni kéne onnan néhány "szakit". 😊)

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

Her Laca
Igazad van. Utána olvastam a Thai reklámok állítólag nagyom jók.
Ezt találtam ,ez is az. Szívbe markoló.

Willenbrock
Itt megtaláltam több változatban is.Szerintem több filmben is felhasználhatták.

repvez
Pantene reklám csak
Her Laca
Jól láttad. Thai . Most zavarban vagyok ,lehet ez egy reklám?

Her Laca
Megvan!!!! you can shine.
De lehet ez nem is film ?

A film elején látszik egy rendszám részlete, s azon karakterek alapján mintha thai lenne. Talán errefelé is lehet keresgélni. Eddig nem találtam semmi egyebet.

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

Her Laca
Ok 😊 De mi a film címe? Ez itten a nagy kérdés!
Magát a zenemûvet beazonosítottam én is.

Her Laca
No akkor tágítsuk azt a zenei kört😊 <#eljen>

repvez
Bocs de sztem meg ez a dal és a szám cime! 😊
ahogy meghallottam egyból beugrott , az egyik kedvenc komoly zeném
Willenbrock
Kösz! Valahol megvan nekem az egész filmzene,onnan ismerõs.Csak abban nem éneklik hanem hangszeren játsszák.

Her Laca
Nella Fantasia a dal címe amit elõad. És valóban Morricone a szerzõje.
A misszió (The Mission) címû filmnek a zenéje ahogy kevéske angelus tudásommal kibogarásztam.

Her Laca
Nem hinném. Ott Morricone a zeneszerzõ ,utána lehet nézni.