IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
A Béna.
www.pcpilot.hu
Na az uccsó. Remélem segített ráérezni a lényegre ez a pár videó.
Jó kis mozit kreálok belõlük😊 Jó zúzós zenével ,meg egy kis lírai is lesz benne. Majd jóóóól megsebesülök a végére😊)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ha gombhiányod van, akkor a géppuska+gépágyú gombot használd.
A FOW és a prop pitch fontos, azoknak a joyon a helyük.
www.pumaszallas.hu
Z97-PRO gamer - i7 4790K @ 4.00GHz - 32GB Dual-Channel DDR3 @ 1199MHz - 4095MB NVIDIA GeForce GTX 960
Egy ideje próbálom a flaps-eket beállítíni x-52 -n, egyenlõre csak a boton levõ gombokra tudtam belõni, pedig jobb volna a gázkaron. Pl fire D meg az alsó clutch button (I betû van rajta) de ha beállítom ezeket a profil editorban semmi nem történik.
Így hogy a boton van, kicsit kevés az 5 ujj föleg ha m gun+ cannon+ prop pitch+ flaps+ FOW ot kell állítíni egyszerre
Z97-PRO gamer - i7 4790K @ 4.00GHz - 32GB Dual-Channel DDR3 @ 1199MHz - 4095MB NVIDIA GeForce GTX 960
Mindjárt mutatok párat.
pár fórumon arról írtak, hogy a \Input\TrackIR.ini fájl törlése segít.
Más tippem nekem sincs, TS-en végigbeszéltük, ami eszünkbe jutott.
www.pumaszallas.hu
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
www.smart-bus.hu
Seprûvel megyek ebet sétáltatni ,eleve kiröhögnek a szomszédok nem inspirál,hogy ti is rajtam viduljatok. A seprû az kutyazavaró eszközként funkcionál.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
A sirályok tudvalevõleg sohasem hibáznak, sohasem esnek át. Szégyen és gyalázat egy sirályra, ha átesik
A segítségeteket kérném abban, hogy nemrég vettem egy trackir3 pro-t, felinstaláltam rendesen, legújabb drájver stb. Valamiért mégis mikután kikapcsolom a gépet és valamikor újra indítom egyszerûen megõrül..velem együtt. A program indításakor érzékeli az eszközt, be is kapcsolja, majd valamiért úgy érrzékeli, mintha "játékban lenne"(világít a kék - a toca race driver2-õt érzékeli minden egyes alkalommal, pláne hogy ninc is fent a gépen)és a program szerint mûködik is rendesen, de ha elindítok egy szimet(pl. dcs A-10C, CloD) vagy bármi mást ami tudja kezelni, nem mûködik(gondolom azért mert õ magát ugye úgy érzékeli, hog yépp a toca alatt mûködik). Ha újra rakom törölve minden elõzménnyel és kb. 1 óra küzdelemmel és újraindítással,valamint próbálgatom az usb portokat, akkor mûködik. A múltkor Tomék próbáltak segíteni, de igazából õk se tudták mi lehet a baj 😊.
A legújabb drájvert használom hozzá(4.2 final), a hardverem pedig dell inspiron laptop egy i7-es procival, 8 Gb rammal, ati radeon 7730m vga.
A segítségeteket elõre is köszönöm!
Ez az eredeti.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
A löszerjavadalmazást érdemes variálni a játékban, vagy maradjon a default?
Ugyanez érdekelne az összetartást illetõen is, mert nem mutatja mi is az alapértelmezett beállítás.
Itt van egy videó a konvergenciáról ami logikusnak hangzik:
http://www.youtube.com/watch?v=riJXEF7kerE
Az 1946-ban egyszerûen csak belõttem 250-re oszt kész.
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ezt találtam ,ez is az. Szívbe markoló.
De lehet ez nem is film ?
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
Magát a zenemûvet beazonosítottam én is.
ahogy meghallottam egyból beugrott , az egyik kedvenc komoly zeném
A misszió (The Mission) címû filmnek a zenéje ahogy kevéske angelus tudásommal kibogarásztam.