IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Én hallottam olyanról,hogy csinálnak filmet,de ,hogy ez mikor lesz ,vagy egyáltalán lesz e ,na az talány. Ez az a játék,film akármi is ami kapcsolódik hozzá bukni nem tudnak rajta.
És ugye a Bliz animációi,betétei mindig is etalonnak számítottak.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Sanyo
Alig várom, hogy egy legalább másfél órás animációs filmet csináljon a Starcraft gárda. 😊

www.pcpilot.hu

Iden marciusban jelenik meg. Zerg kampany, mind a 3 faj kap uj egysegeket, es sajnos ujra sok penzbe fog kerulni (koszi szepen Bobby Kotick)

Willenbrock
kispócki tuning 😄

Her Laca
Ez megjelent már?
Kedvencem Kerrigan!

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Willenbrock
Ilyenkor milyen idegesek lehetnek a motorosok,van valaki aki kocsival megy és 300-al sem tudja kielõzni 😊

off:johetne mar egy Blizzard egesz estes animacios film, itt az uj SC2 HOTS cinema

Her Laca
Ez a méreg😊

Amióta nem piszkáltam a CloD-ot, semmi nyûgöm! 😄 Látod, a TIR érkezéséhez kötöttem az újabb próbálkozást, erre mély torokra vág posta... 😄

www.smart-bus.hu

Her Laca
bocsika😊 Ha van rá píííz akkor ja, de nem kell az neked szerintem.
Te szereted a kihívásokat,mi lenne akkor veled ha nem kéne töprengeni,csak mondjuk repkedni? Be kell látni neked a piros a testhezálló cucc 😊

Her Laca
Mit tudom én meddig megy,sose vót olyanom😊 Meg valszeg nem is lesz😊
A legnagyobb sebesség amivel én közlekedtem eddig aszfalton az 260 volt ,de ma már nem erõltetném azt se😊 Fõleg az M7 esen😊

Ha átnevezem az exe-t akkor jó... 😊

Ha váltok, akkor majd egy ILYENRE 😊

Silány 680 nem köll... 😄

www.smart-bus.hu

Her Laca
Ne mán😊) Csak megjegyeztem. Mindamellett dicséretes az astrátol ez a sebesség,ez tény. Mennyi paci lehet neki? Max 200 ra tippelnék.
Ne itten egy más 😊 Bebe.

acidrain
Szar tudom. Mégpedig azért, mert én linkeltem be. 😄

A hoki Audi szernited a 700 lovával a végtelenségig megy? 😊

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Her Laca
Csak két ilyen menet után azt az astrát generálozni kell😊) Ezt azért lássuk be😊 No meg nem 300+😊

Her Laca
Csak mert olvastam ,hogy ratyion totyikban érdeklõdtél arról a csoda programról ,hogy más is használja e. Én aszondom ne erõltesd mert csak baj lesz belõle.Recés ,akkor recés ,nem az a lényeg.Rábaxod 8x osra a játékban ,simít az annyit ,hogy ne legyen bajod. Vagy veszel GTX et:XD Mint egyedüli és végleges (jelzem a JÓ) döntést meghozva😊)))

acidrain
Ugyan már Laca!

Ezt csekkold:

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Nem... azóta nem nyúltam hozzá, labilis az idegrendszerem! 😄 Fõleg, hogy a nyomorult posta úgy néz ki vissza küldte a TIR5-m a feladónak... <#boxer>

www.smart-bus.hu

Her Laca
No mi van? Hekkeltél már anti rece fice cuccot a képernyõre?😊))

PhantomAss
miért, nem írhatom le a véleményemet?
te meg írd le a tiédet, nem kötelezõ velem egyetérteni
(sok amd-s procim volt, ezért is van most intelem)

GOOBY, pls

Nohab
Nem gyenge.
Her Laca
[/url][/img]

Nyilván nagyon sok AMD-s procid volt.. :p

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Hat igen, Indiaban egyebkent nepszokas a vonat tetejen utazni, valoszinuleg se a kozoktatas, se a felsovezetek nincs elterjedve, nehany tartomanyban.

Willenbrock
Úgy látszik egyáltalán nem tanult fizikát szegény ördög.

ezert szigoruan jar a Darwin dij, egyebkent nagy csoda, hogy nem kapott ivet mikor felallt, meg bele is kapaszkodott szegeny.

Hanggal az igazi... :S

www.smart-bus.hu

Willenbrock
Szegény AMD, még ezért is õ kap! 😄

Vagy a haverja abból indul ki, hogy a K szériát "kötelezõ" húzni, ahhoz meg a gyári hûtés kevés, még Intelnél is... 😊

www.smart-bus.hu

Willenbrock

Willenbrock
Off: Ilyen az,mikor az emberi hülyeség a magasfeszültséggel találkozik...

PhantomAss
hülyeséget beszél a haverod (vagy AMD fan, és még sosem volt intel procija)
2 éve használom az i5 2500k procimat gyári hûtéssel, 4ghz-n járatva, és köszöni jól van (és persze hangja sincs)
ez nem AMD ahol bazinagy propellereket kell szerelni a procira és ráadásul olyan hangjuk is van mint egy mosógépnek

GOOBY, pls

Gyerekek!
Valaki a múltkor gyártotta itt a fejreszerelhetõ mozgásérzékelõket. Az az illetõ jelentkezzen már priviben. Köszi:<#worship>

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Her Laca
Az egy chippelt odi asszem. Alapból van vagy 700 ló a ménesben ,de az akkor is négy keréken megy. Én motorozni nem nagyon tudok,vagy is nem merek :XD
de 300 al pályán forgalomban az szerintem meredek 2 kerékkel.
Milyen csõlátás van már ott ,ha hirtelen történik valami ,lereagálni se tudja . Mondjuk az audis figyelt rá ez látszik.

VO101Tom
Nemtom mi a nagyobb kunszt, hogy a csóka motorral 300-al tép, vagy hogy az RS6 Audi távolodik tõle <#zavart1>

www.pumaszallas.hu

Vogel
Találtam is egy jó könyvet hajtómûvekrõl az oldalatokon. Jól jön majd államvizsgához 😉

Nagyon pöpec lett az oldal gratulálok 😊

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Her Laca
Szerintem igen. Nem lesz vele gondod,maxon elmegy .
Bár én aszondom az I5 2500K -t vétek alapon járatni,mert benne van a power 😊 4-4.5 gigán mindegyik elmegy léggel is ,mondjuk oda már kell egy jobb hûtõ ,de egy ilyen freezer már jó alá .

Csak egy észrevétel: amikor rálestem bannerben találtam egy elírást: Repülögép Festések. Amúgy nagyon fasza lett, bár a régi hangulatát még nem érzem, igaz több 10 évnyi látogatás után lehet ezen nem kéne csodálkoznom 😄
Ohh értem 😊 bár én nem igazán akarom most még húzni a gépet , majd késõbb 😊 (a Clod elfut majd een a gépen röccenés mentesen , még akkor is ha nem húzom a procit ? 😊 )
hát akkor egy kicsit emelték az árát 😞

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Her Laca
Bakker most nézem az árait ez is 10 körül van. Én még 6 ért vettem.

Her Laca
Ez állat.

Her Laca
Ja az ára baráti,de még egyszer mondom,ha nem akarod cibálni a procit akkor jó az is amit adnak hozzá.
De vannak ennél jobb hûtõk is ,igaz azok bõven 10 ezer feletti árcédulával.
Ez oco és jó is ,legalábbis nekem bevált.

ohh értem köszönöm szépen Laca Bácsi 😊
hát akkor majd betervezek egy ilyen hûtõt mert annyira nem vészes 😊
amúgy a többi alkatrész jó ?

Her Laca
A Box csomag azaz dobozos tartalmaz gyári hûtõt is a procihoz. Ha nem húzod akkor az is tökéletes hozzá. Haverod idióta.
Nekem ilyen van az ugyanolyan procihoz 4.4 en megy mióta megvan és ezzel tökéletes amúgy.

Üdv mindenkinek 😊
Azt segítséget szeretnék kérni tõletek !
Az meg rendelném a gépet de egy haverom azt mondta hogy hamar meg fog dögleni mivel nincs a procinak külön hûtése 😞 No de az oldalon meg már nem tudok kiválasztani procihoz külön hûtést 😞 (amúgy az ipon.hu-ról rendelek 😊 )
Fõleg azokat kérdezném akik I5ösprocival rendelkeznek ! de mindenki tanácsát / véleményét szívesen fogadom !! 😊 A válaszokat elõre is köszönöm 😊

Alaplap :GIGABYTE GA-Z77-DS3H 26.749 Ft
Processzor :INTEL Core i5-2500K 3.30GHz 1155 BOX 54.332 Ft
Memória :GEIL 8192MB Leggera DDR3 1600MHz CL9 GEL38GB1600C9SC 13.983 Ft
Videókártya :GIGABYTE GV-N660OC-2GD GTX660 2GB GDDR5 PCIE 57.337 Ft
Merevlemez :WD 1000GB Caviar Blue 7200rpm 64MB SATA3 WD10EZEX 18.809 Ft
Optikai egység :SAMSUNG SH-224BB/BEBE Fekete OEM 4.521 Ft
Ház :COOLERMASTER RC-430-KWN1 Elite 430 14.910 Ft
Táp .CHIEFTEC GPS-650A8 650W Dobozos 15.926 Ft
Összeszerelés 1.905 Ft
Ui : bocsi hogy ilyen sokat kérdezek meg szarakodok de ilyen nagy összegnél már nem akarok szart venni :/

3 bomber, a többi élõ spít.
Dover felett? x50-100 között túlhúzva, átesve=1 halál.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

[/url][/img]

2 felszállás története