IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És ugye a Bliz animációi,betétei mindig is etalonnak számítottak.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.pcpilot.hu
Kedvencem Kerrigan!
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
Te szereted a kihívásokat,mi lenne akkor veled ha nem kéne töprengeni,csak mondjuk repkedni? Be kell látni neked a piros a testhezálló cucc 😊
A legnagyobb sebesség amivel én közlekedtem eddig aszfalton az 260 volt ,de ma már nem erõltetném azt se😊 Fõleg az M7 esen😊
www.smart-bus.hu
Ne itten egy más 😊 Bebe.
A hoki Audi szernited a 700 lovával a végtelenségig megy? 😊
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
www.smart-bus.hu
te meg írd le a tiédet, nem kötelezõ velem egyetérteni
(sok amd-s procim volt, ezért is van most intelem)
GOOBY, pls
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
www.smart-bus.hu
Vagy a haverja abból indul ki, hogy a K szériát "kötelezõ" húzni, ahhoz meg a gyári hûtés kevés, még Intelnél is... 😊
www.smart-bus.hu
2 éve használom az i5 2500k procimat gyári hûtéssel, 4ghz-n járatva, és köszöni jól van (és persze hangja sincs)
ez nem AMD ahol bazinagy propellereket kell szerelni a procira és ráadásul olyan hangjuk is van mint egy mosógépnek
GOOBY, pls
Valaki a múltkor gyártotta itt a fejreszerelhetõ mozgásérzékelõket. Az az illetõ jelentkezzen már priviben. Köszi:<#worship>#worship>
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
de 300 al pályán forgalomban az szerintem meredek 2 kerékkel.
Milyen csõlátás van már ott ,ha hirtelen történik valami ,lereagálni se tudja . Mondjuk az audis figyelt rá ez látszik.
www.pumaszallas.hu
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Bár én aszondom az I5 2500K -t vétek alapon járatni,mert benne van a power 😊 4-4.5 gigán mindegyik elmegy léggel is ,mondjuk oda már kell egy jobb hûtõ ,de egy ilyen freezer már jó alá .
hát akkor egy kicsit emelték az árát 😞
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
De vannak ennél jobb hûtõk is ,igaz azok bõven 10 ezer feletti árcédulával.
Ez oco és jó is ,legalábbis nekem bevált.
hát akkor majd betervezek egy ilyen hûtõt mert annyira nem vészes 😊
amúgy a többi alkatrész jó ?
Nekem ilyen van az ugyanolyan procihoz 4.4 en megy mióta megvan és ezzel tökéletes amúgy.
Azt segítséget szeretnék kérni tõletek !
Az meg rendelném a gépet de egy haverom azt mondta hogy hamar meg fog dögleni mivel nincs a procinak külön hûtése 😞 No de az oldalon meg már nem tudok kiválasztani procihoz külön hûtést 😞 (amúgy az ipon.hu-ról rendelek 😊 )
Fõleg azokat kérdezném akik I5ösprocival rendelkeznek ! de mindenki tanácsát / véleményét szívesen fogadom !! 😊 A válaszokat elõre is köszönöm 😊
Alaplap :GIGABYTE GA-Z77-DS3H 26.749 Ft
Processzor :INTEL Core i5-2500K 3.30GHz 1155 BOX 54.332 Ft
Memória :GEIL 8192MB Leggera DDR3 1600MHz CL9 GEL38GB1600C9SC 13.983 Ft
Videókártya :GIGABYTE GV-N660OC-2GD GTX660 2GB GDDR5 PCIE 57.337 Ft
Merevlemez :WD 1000GB Caviar Blue 7200rpm 64MB SATA3 WD10EZEX 18.809 Ft
Optikai egység :SAMSUNG SH-224BB/BEBE Fekete OEM 4.521 Ft
Ház :COOLERMASTER RC-430-KWN1 Elite 430 14.910 Ft
Táp .CHIEFTEC GPS-650A8 650W Dobozos 15.926 Ft
Összeszerelés 1.905 Ft
Ui : bocsi hogy ilyen sokat kérdezek meg szarakodok de ilyen nagy összegnél már nem akarok szart venni :/
Dover felett? x50-100 között túlhúzva, átesve=1 halál.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
2 felszállás története