IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
A Team Fusion az atagon megy, de azt jó tudni, hogy nem csak atagosok vannak benne, ott van pl IvanK is, aki a legtöbb FM doksit szerezte angol levéltárakból a clodhoz, meg pár orosz volt programozó. 71st-sek belsõ tesztelõk pl...
Szal az 1C szerintem fogja még vakarni a fejét, hogy vajon jó ötlet volt-e így és ilyen módon abbahagyni a clodot...
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A clod alatt elméletileg nem lehet használni, mert a rendszerfájlokhoz nyúl hozzá, és azt nem szabad ugye. Gyakorlatban viszont a kutya nem figyeli már ezt, ezért a steam VAC sem foglalkozik vele. Csak nehogy valakinek eszébe jusson, hogy mégis, mert akkor szívás lesz 😊
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Itt találhat olyat is, de még sok más érdekességet akad. csak át kell böngészni a listát.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Az ATAG-os srácok csinálták. Forrás
A letöltött zip-et ki kell csomagolni a CloD fõmappájába(a launcher-rel egy mappába). Utána ha elindítod a játékot, repülés közben a Scroll-lock billentyûvel tudod ki/be kapcsolni a SweetFX-et. Azt írták, lehet online és offline is használni.
Ha törölni szeretnéd, csak a SweetFX fájljait kell kitörölnöd a CloD mappájából.
Pár In-game screenshot:
[/spoiler]
[/spoiler]
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Ha itt írsz privit, 1000 olcsóbban viheted! 😊
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
No meg van statja? Bár ez a fentiek tükrében lényegtelen is.
Beszereztem végre a CloD-ot, és lenne egy kisebb problémám vele. Nem tudom bekapcsolni az automata pilótát (még easy-n sem). Ha megnyomom az "A" betût bejön, hogy autopilot on, de aztán azonnal OFF lesz.
Mit ronthatok el?😞
HUNForrest-Gump
www.pumaszallas.hu
[/url][/img]
Aki vga-t akar venni ebben a kategóriában, az most spórolhat majdnem egy húszast... hajrá! 😉
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
"nem aggódom az adósságom miatt ,elég nagy tud magára vigyázni."
Elõbb letudom az adósságaim, aztán nekem is néznem kell valami mellékest...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Gondoltabb veszek egy nagyobbat ,hogy menõbb :XD legyek,már meg is néztem ki is próbáltam,tetszett is erre vettem egy iskolai büfét. 😊
www.smart-bus.hu
Az FXAA a lényeg, emiatt akarom ezt a programot használni, de NEM AZ FXAA miatt nem indul el! 😊 Vágod? 😊
Nincs különösebb probléma, csak a múltkor eldurrant az agyam, és addig félretettem az egészet, amíg nem jön meg TIR-m. 😊
Ugye volt ez a baszakodás ezzel a programmal, aztán feltûnt, hogy a textúra váltás maxon is az orrom elõtt zajlik, majd habként a tortára akadozott is London felett alacsonyan még akkor is, ha megvolt a 60fps... Na itt lett elegem... 😊
Azóta egyszer indítottam el, de akkor meg nem akadt... pontosabban a parlament környékén van egy hely, ahol mindig beakad egy pillanatra, de gondolom az a térkép hibája.
Szóval jelenleg a TIR-re várok... ezen kívül semmi komoly! 😊
www.smart-bus.hu
De inkább ne kezdjünk bele megint 😊
No most akkor nem értem. Rájöttél ,ok sikerült megoldanod.
Most van FXAA . Akkor mi a bánatos mennykõ még a problem?
Vagy az átnevezés miatt akad más probléma még?
A program úgy mûködik, hogy betallózod a xy játék exe fájlját, és akkor onnantól csomó mindent kezdhetsz vele. Monitorozás, vsync, fps fixálás, élsimítás, CF profil, és még 1000 dolog... Gyakorlatilag olyan mint az NV inspector.
Na már most azoknál a játékoknál amelyek valamiben hiányt szenvednek, ezzel lehet(ne) orvosolni...
A CloD esetében viszont hiába tallózom be az exe fájlt, semmit nem kezd vele. Tehát nem csak az FXAA nem mûködik, hanem az égvilágon semmi... még az fps-t sem tudom kiíratni vele. ( csak akkor, ha átnevezem)
Hogy most ez mi miatt van, azt nem tudom... 😊
Nyilván ez nem létfontosságú kérdés, csak én szeretek babrálni ilyenekkel... 😊 Idegesít, hogy miért nem megy... no meg azért amikor átnevezem, FXAA-val lényegesen szebb... 😊
www.smart-bus.hu
Már írtam régebben is. Ugye a játék nem támogatja az FXAA-t. A radeonok sem,vagyis nem úgy mint az NV ami driverbõl állítható neki és ráerõlteti a programra. Így bármi más megoldás csak mókolás szinten mûködhet ,ami lássuk be ezer egy más hibát is elõhozhat. Az exe átnevezése valószínû abban segít,hogy az a program amit használsz figyelmen kívül hagyjon akár fontos információkat is és így valahogy mûködjön a dolog. Az AMD nek kéne megcsinálni,hogy driverbõl lehessen állítani ezt, mint a másik gyártónál. Nem hinném,hogy komplikált lenne amúgy .
www.smart-bus.hu
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
http://youtu.be/hlKtabXn0-E
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
www.pumaszallas.hu
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"