IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Rögtön az elsõ linken szereplõ kiadvány:
http://www.amazon.de/190-Flugzeug-J%C3%A4ger-Bomber-Schlachtflugzeug/dp/3790902454
www.pumaszallas.hu
Ritkán lõtték le. Na meg csííííter volt mert a hátsó lövésszel mindenkit PK ra tett. Ez szerintem járható,csak idõigényes egy elfoglaltság😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Atagon sokkal szervezetlenebb az angol védelem, ott be lehet osonni alacsonyan is, csak ne a Dover-Folkestone részen. Ott nagyon sok a vörös.
www.pumaszallas.hu
Tudsz adni egy-két linket, melyik kiadványra gondolsz?
www.pumaszallas.hu
Én szeretem kísérgetni a bombereket ,ha egyedül akkor kicsit neccesebb,de volt már rá példa ,hogy hazaért mindegyik ,pedig támadták õket rendesen.Van ,hogy össze verõdik pár messza és ott nincs is veszteség.
Mostanában az angolok is rászoktak a kísérésre ,akkor már nem olyan vidám ám a dolog ,van ,hogy 5-6 gép is jön a bombázóikkal.Ott max egy rácsapás és már húzni is kell a belét az embernek.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.pumaszallas.hu
A spawn-oló 2x3 gépes Ai Wellington köteléket is olyan 3-4 perc alatt eltakarítják a hiénák <#nevetes1>#nevetes1>
Gondoltam egy próbát megérhet. Vagy akkor már inkább a 109-re akasszon az ember egy bombát?
Ha akár hírek, akár új írások, cikkek kerülnek ki az oldalra, azt a fõoldalon a híreknél majd külön jelezzük is, így talán jobban követhetõ, hogy az oldalon mi bõvül, mi változik.
Az új weblapon nagyrészt a régi weblap menürendszere, tartalma, cikkei vannak átmásolva, de néhány új cikk már felkerült. Az elméleti anyagok rész eléggé át lett dolgozva, de folyamatosan bõvülni is fog (il-2 helyett a clodhoz készült cikkekkel pl.).
Vannak új menüpontok is, amiket a régi pumaszállás vagy nem tartalmazott, vagy eléggé el volt hanyagolva, ilyen pl a képgaléria, vagy a youtube videogyûjtemény, ezeket is ezután töltjük majd fel.
Nézegessétek, használjátok, ha valahol hibát találtok, azt írjátok meg plíz.
www.pumaszallas.hu
A bombázó bevetés egyébként engedélyezett, ha ahhoz van kedved, Ju 88-asba is ülhetnél. Csak meg kell kérni õket, hogy legyen választható.
Tegnap este kár, hoyg nem jöttél TS-re (sowc), az esti repülés után bementünk a public szerverre stukázni (4-5-ös kötelékben), szétbombáztuk az összes célt, meg is nyertük a mapot 😊 Tök jó volt.
www.pumaszallas.hu
Mivel nagyon nem látom földháttérben a kontaktokat, elgondolkoztam, hogy meg kellene próbálni bombával kedveskedni a pirosaknak. Olyan 0 méteren behaladós bevetésre gondoltam. A kérdés, hogy a Me110 vagy a Ju88 lenne a jobb választás?
www.pcpilot.hu
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
www.pcpilot.hu
Máshonnan be tudok.
www.smart-bus.hu
www.pcpilot.hu
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
www.pcpilot.hu
Nem egyszerû a technika :-) Már elindult a technika, de vannak még sötét foltok: Üzemanyagtartályok kezelése, üa. szivattyúzás, robotpilóta és leszállítórendszer stb :-)
Engem 2 Spit II kergetett, a sebességbõl ezért nem akartam csak úgy eldobni :-)
Ha 100 oktános Spit vagy Hurri van a nyomodban, az alacsonyan nagyon jelentõs boostot tud kapcsolni, kb 6-8 percig használható anélkül, hogy a motor károsodna. Ha ennyi idõ alatt nem ér utol, akkor van esélyed lelépni.
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu

A múltkor sem hagyott bennem mély nyomokat mi több azóta sem éreztem ellenállhatatlan vágyat , hogy elindítsam 😊 Maradok én már csak ennél.