IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
***** Damage Caused *****
Plane: BlenheimMkIV
---- Inflicted:
Hydraulics hose perforated
Fuel tank tiny leak
Fuel tank tiny leak
Fuel tank hose perforated
Fuel pump damaged
Fuel tank tiny leak
Fuel tank tiny leak
Fuel tank small leak
Fuel pump damaged
Pneumatics hose perforated
Flaps failure
Under carriage damage
Plane: HurricaneMkI_100oct
---- Inflicted:
Machine gun failure
Machine gun failure
Machine gun failure
Machine gun belt broken
Machine gun line damaged
---- Inflicted:
Machine gun failure
Machine gun failure
Machine gun failure
Machine gun failure
Machine gun belt broken
Machine gun belt broken
Machine gun line damaged
Machine gun line damaged
Controls generic damage
Ailerons disabled
Elevator disabled
Cockpit damage
Engine damage
Engine damage
Flaps failure
Fuel tank tiny leak
Fuel tank small leak
Cockpit damage
Machine gun failure
Machine gun belt broken
Machine gun belt broken
Machine gun line damaged
---- Inflicted:
Machine gun line damaged
Controls generic damage
Flaps failure
Cockpit damage
Engine damage
Engine damage
Plane: SpitfireMkIa_100oct
---- Inflicted:
Machine gun failure
Machine gun failure
Machine gun belt broken
Machine gun belt broken
Machine gun line damaged
Machine gun line damaged
Ailerons disabled
Plane: SpitfireMkIIa
---- Inflicted:
Engine water cooling damage
Engine damage
Pneumatics container perforated
Engine damage
---- Inflicted:
Engine oil cooling/lubrication damage
Plane: WellingtonMkIc
---- Inflicted:
Hydraulics tank perforated
Rudder disabled
Machine gun failure
Hydraulics hose perforated
---- Inflicted:
Engine damage
Engine damage
Pneumatics container perforated
Machine gun failure
Wheel brakes failure
Wheel brakes damage
---- Inflicted:
Fuel tank tiny leak
Fuel tank small leak
Fuel tank tiny leak
Fuel tank small leak
---- Inflicted:
Electrical battery damaged
Engine damage
Engine damage
Engine water cooling damage
Engine oil cooling/lubrication damage
Plane: BlenheimMkIV
---- Parts cut off:
Miscellaneous part
**** Stationaries Damaged *****
**** Stationaries Destroyed *****
**** Buildings Destroyed *****
***** Your plane has these damages: *****
Fuel tank tiny leak
***** Your plane is missing these parts: *****
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
www.pcpilot.hu
Amivel még gondban vagyok azok az eredeti második világháborús német gépkönyvek, mert ott a doksik teljes egészében szabadon használhatók ugyan, viszont ott meg valaki a doksik felkutatásával, beszkenneléssel, gyûjtemény összeállításával töltötte az idõt. Amikor leszedtem mindent a www.cocpitinstrumente.de oldalról, akkor ezek ott is szabadon letölthetõk voltak, ma már viszont fizetõs az az oldal. Szal nem egyszerû.
Hasonló a gond a képgalériával is (most készül). A neten mindenfelé megtalálható képeket szándékozzuk összegyûjteni (magyar könyvekbõl szkennelni pl nem fogok) de azok sem szabadon felhasználható anyagok, azok eredetije is tartozik valakihez (nem kizárt, hogy az itt oldalt kitett képek közül is pár), azoknak is van tulajdonjoguk. Ennél viszont azt csináljuk, hogy amiket találunk képeket, anyagokat, azt feltesszük az oldalra, aztán ha valakinek nem tetszik, és igazolja is hogy õ a tulaj, akkor levesszük. Lekopogom, ilyen gondunk még sosem volt, de gondolom ennek nagy köze van ahhoz, hogy a pumaszállás nonprofit módon jóhiszemûen osztja meg ezeket a történelmi ismeretek terjesztése miatt.
www.pumaszallas.hu

www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
De egy hivatalos honlapnak van gazdája ,és ott már szankcionálnak.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Rögtön az elsõ linken szereplõ kiadvány:
http://www.amazon.de/190-Flugzeug-J%C3%A4ger-Bomber-Schlachtflugzeug/dp/3790902454
www.pumaszallas.hu
Ritkán lõtték le. Na meg csííííter volt mert a hátsó lövésszel mindenkit PK ra tett. Ez szerintem járható,csak idõigényes egy elfoglaltság😊
Atagon sokkal szervezetlenebb az angol védelem, ott be lehet osonni alacsonyan is, csak ne a Dover-Folkestone részen. Ott nagyon sok a vörös.
www.pumaszallas.hu
Tudsz adni egy-két linket, melyik kiadványra gondolsz?
www.pumaszallas.hu
Én szeretem kísérgetni a bombereket ,ha egyedül akkor kicsit neccesebb,de volt már rá példa ,hogy hazaért mindegyik ,pedig támadták õket rendesen.Van ,hogy össze verõdik pár messza és ott nincs is veszteség.
Mostanában az angolok is rászoktak a kísérésre ,akkor már nem olyan vidám ám a dolog ,van ,hogy 5-6 gép is jön a bombázóikkal.Ott max egy rácsapás és már húzni is kell a belét az embernek.
www.pumaszallas.hu
A spawn-oló 2x3 gépes Ai Wellington köteléket is olyan 3-4 perc alatt eltakarítják a hiénák <#nevetes1>#nevetes1>
Gondoltam egy próbát megérhet. Vagy akkor már inkább a 109-re akasszon az ember egy bombát?
Ha akár hírek, akár új írások, cikkek kerülnek ki az oldalra, azt a fõoldalon a híreknél majd külön jelezzük is, így talán jobban követhetõ, hogy az oldalon mi bõvül, mi változik.
Az új weblapon nagyrészt a régi weblap menürendszere, tartalma, cikkei vannak átmásolva, de néhány új cikk már felkerült. Az elméleti anyagok rész eléggé át lett dolgozva, de folyamatosan bõvülni is fog (il-2 helyett a clodhoz készült cikkekkel pl.).
Vannak új menüpontok is, amiket a régi pumaszállás vagy nem tartalmazott, vagy eléggé el volt hanyagolva, ilyen pl a képgaléria, vagy a youtube videogyûjtemény, ezeket is ezután töltjük majd fel.
Nézegessétek, használjátok, ha valahol hibát találtok, azt írjátok meg plíz.
www.pumaszallas.hu
A bombázó bevetés egyébként engedélyezett, ha ahhoz van kedved, Ju 88-asba is ülhetnél. Csak meg kell kérni õket, hogy legyen választható.
Tegnap este kár, hoyg nem jöttél TS-re (sowc), az esti repülés után bementünk a public szerverre stukázni (4-5-ös kötelékben), szétbombáztuk az összes célt, meg is nyertük a mapot 😊 Tök jó volt.
www.pumaszallas.hu
Mivel nagyon nem látom földháttérben a kontaktokat, elgondolkoztam, hogy meg kellene próbálni bombával kedveskedni a pirosaknak. Olyan 0 méteren behaladós bevetésre gondoltam. A kérdés, hogy a Me110 vagy a Ju88 lenne a jobb választás?
www.pcpilot.hu
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
www.pcpilot.hu
Máshonnan be tudok.
www.smart-bus.hu
www.pcpilot.hu
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
www.pcpilot.hu
Nem egyszerû a technika :-) Már elindult a technika, de vannak még sötét foltok: Üzemanyagtartályok kezelése, üa. szivattyúzás, robotpilóta és leszállítórendszer stb :-)
Engem 2 Spit II kergetett, a sebességbõl ezért nem akartam csak úgy eldobni :-)