IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Duster elég meggyõzõ.
Láttam pár érdekes dolgot mióta ennél a cégnél vagyok...
A Béna.
Eredetileg engem kértek meg,hogy vegyek egyet de nem lehet re-exportálni,vagy mi a szösz.
És had keserítsek el mindenkit,a Dacia jó autó mióta renault cuccokból épül. A vágottszemüek sem annyira a technikára kíváncsiak mert abban nagy ujdonságok nincsenek. Azért bombázzák szét,hogy megtudják,hogyan lehet ennyire olcsón összehozni ilyen minõségben.
A Béna.
Ha ezzel elõbbre vannak a koreaiak,akkor hajrá,nem kérek az infóért semmit.<#wave>#wave>
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ezeddig két gömbfej ,egy vezérlés ,és a szokásos dolgok. Konkrétan semmi baja nem volt még és szakszerviz közelében sem járt soha!
Mondjuk olyan mintha baltával faragták volna,meg a bele az kritikán aluli (azt hittem ,hogy penészes a tetõ kárpit ,de nem az olyan gyárilag) de strapabíró. 1.4 es bitang erõforrással. Néha elgondolkozik,hogy kiszáll és megtolja😊
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Milyen szakemberek lehetnek azok, akik ha szétszednek egy Dacia-t még rajzok is kellenek nekik? Basszus az olyan mint ha egy rollert szednének szét és nem tunák eldönteni, hogy mitõl megy. :-)
Az csak 1 Dacia. Vegyenek egy Renaultot szedjék le róla a salangot és kész a Dacia. Nagyvonalakban ennyi.
Mondd meg a koreaia barátaidnak, gogy a google az õ barátjuk is.
Néhány tipp.
1
Nyúzási próba mag menjenek vele, amig szét nem esik. ( kb 150000 km.) Elõbb elkezdi, de van drót.
Ahogy szokta mondani ,ha a román valamire ráteszi a mocskos úját abból jó sose sül ki😊 Bár nem rossz vas az megjegyzem.
www.smart-bus.hu
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Röviden: A koreaiak rákattantak a Dáciára és valahogy szereztek egyet😄
Mert Angliában nem kerül forgalomba.
Reverse engineering,szétszedik és megnézik mibõl van,és milyen megoldásokat alkalmaztak stb,stb.
De elõtte le akarnak vele nyomni egy tartóssági tesztet,olyan 60.000 kilométerig.
Szervíz adatok kellenének. CSereperiódusok,kapcsolási rajzok,ilyesmik.Késõbb esetleg gyári alkatrészek,szûrõk,szíjjak,stb.
Természetesen nem ingyen kérjük.
A Béna.
Az egyik volt VOLÁN-os srác a városunkban lévõ Renault szalonban dolgozott.
Csak nem jut eszembe a neve. De holnap megkérdezem és megírom.
Ha nincs akkor van e valakinek olyan ismerõse aki vett Dacia logant idén?
Legvégsõ esetben: Van-e olyan itt aki olvas román nyelven és van egy kis mérnöki affinitása😄
A Béna.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
D9
Tud valaki forrást adni a 44-45-ös évek amerikai bombázók állományfelépítésérõl? Gondolok arra, hogy mennyi repülõgép volt egy ezredben pl, hogyan helyezkedtek el a repülõk (box) bevetés alatt. Szeretnék segíteni egyik kollégámnak. thx.
Itt éppen védekeztem
De van sok ,asszem elég jól bemutatják kb mit,és hogy kéne.
tudtok nekem modnani oylan videót, cikket akármit ami jól bemutatja a dogfight technikákat? Ilyen hogyan csinálj meg bizonyos menõvereket videót láttam. De... nekem vmi élet szagúbb kéne. Pl ha a seggedben vannak, hogyan menekülj el hatékonyan. Fõleg ha egy jobb géprõl van szó. Vagy hogy ne legyeél vadászból üldözött. Ami veelm nem egyzser elõfordul még ha az én gépen is a jobb.
Kösz elõre is akármit! 😊
Nekem a Dark Blue World 1.71 -es csomagot ajánlották.
Ebben gyönyörûek a mapok és a gépek is, bár nem 4.11-re megy, hanem a 4.10.1m -re kell az Ultrapack 3 RC4 és utána a Dark Blue World 1.71.
Nem bántam meg, hogy kipróbáltam. Szép, igényes munka.
Ha érdekel a WWI témakör, van benne egy választható alap 1916-os rész is, de az nem elég kidolgozott. Érdemes frissíteni 2.1 -ig.
Az meg így néz ki utána.
Itt vannak bõséggel letöltések, szépen összeszedve.
Ide írom. Meg akarom várni hova fejlõdik a WT, ha már annyi idõt bele öltem. Ráadásul nincs még TrackIR-em.
Egy kérdés a Clifss of Dover az alap IL-2 vagy egy totál új játék?
1. Kihúzod a netet -> elindítod a Steamet -> nyivákolni fog, hogy nem talál netet -> kiválasztod az offline indítást -> elindítod a játékot Steambõl.
2. Belépsz online a Steambe (bejelentkezés stb.) -> Baloldalt felül a sarokban "STEAM" füllre katt -> "Go to ofline..." -> restart in offline mode
Kipróbáltam, de steam nélkül el sem indul a game.
Z97-PRO gamer - i7 4790K @ 4.00GHz - 32GB Dual-Channel DDR3 @ 1199MHz - 4095MB NVIDIA GeForce GTX 960
Profile Publication
Voina v. vozduhe
Vegyes FW190
Miniatury Lotnicze
Luftwaffe at war
Osprey

Folyamatosak a 2-3 másodperces akadások ,aszongyák a skinletöltés miatt.
Csak hogy harc közben is jön és biza volt pár meglepim miközben dogoltam.
Repüljön rajta többet akinek 2 anyja van.