IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Najó. Látom nem szereti a videjjót, úgyhogy így rakom be.
off:

Duster elég meggyõzõ.

Autoipari kémkedésrõl,meg mesélhetnék😄
Láttam pár érdekes dolgot mióta ennél a cégnél vagyok...

A Béna.

Ez az uj,két hete van piacon,és ha angol vagy nem europai állampolgár vagy akkor nem tudsz venni. Mert nem engedik értékesíteni bizonyos országokba. Ezt is valami autókölcsönzõs cégen keresztül ujították be.
Eredetileg engem kértek meg,hogy vegyek egyet de nem lehet re-exportálni,vagy mi a szösz.
És had keserítsek el mindenkit,a Dacia jó autó mióta renault cuccokból épül. A vágottszemüek sem annyira a technikára kíváncsiak mert abban nagy ujdonságok nincsenek. Azért bombázzák szét,hogy megtudják,hogyan lehet ennyire olcsón összehozni ilyen minõségben.

A Béna.

Én annó Nápoly alól vittem egy rakomány (kb 30 bála~21tonna)bálás rongyot Baia Mare-ba(Nagybánya).Mikor megkérdeztem,ez mire való,az volt a válasz hogy viszik tovább Pitesti-be a Dacia-Renaultba,ledarálva keverik valamivel,aztán rakják az ülésekbe tömésnek.

Ha ezzel elõbbre vannak a koreaiak,akkor hajrá,nem kérek az infóért semmit.<#wave>
Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Ja a futómûve az parádés😊 Pont ide való magyar utakra .Már mint a Logan. Amúgy én is gondolkodom egy dusteren. Az a biztos,az meg ,hogy kopogós mûanyag ,hát pont érdektelen😊 3.5 ért dízel van már belõle.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Nono😊 Tamáskodnék! Bõven 150 ezer fölött sem esik az szét. Konkrét példa,cimbim újonnan vett 8,5 éves loganja 130 ezerrel tökéletesen teszi a dolgát.
Ezeddig két gömbfej ,egy vezérlés ,és a szokásos dolgok. Konkrétan semmi baja nem volt még és szakszerviz közelében sem járt soha!
Mondjuk olyan mintha baltával faragták volna,meg a bele az kritikán aluli (azt hittem ,hogy penészes a tetõ kárpit ,de nem az olyan gyárilag) de strapabíró. 1.4 es bitang erõforrással. Néha elgondolkozik,hogy kiszáll és megtolja😊

Willenbrock
A Dacia Dustert mindenki dicséri.Olcsó és jó azt mondják.

Te ha ezek észak koreaiak, vigyázz a bõrödre. Ezek nem lacafaszáznak, ha nem sül el valami jól a dolog. <#nyes>

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Ipari kémkedés ilyen nyíltan? <#fejvakaras> De hol az ipar? Az Dacia nem ürrepülõ!<#eplus2>

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Te Fürti!
Milyen szakemberek lehetnek azok, akik ha szétszednek egy Dacia-t még rajzok is kellenek nekik? Basszus az olyan mint ha egy rollert szednének szét és nem tunák eldönteni, hogy mitõl megy. :-)
Az csak 1 Dacia. Vegyenek egy Renaultot szedjék le róla a salangot és kész a Dacia. Nagyvonalakban ennyi.
Mondd meg a koreaia barátaidnak, gogy a google az õ barátjuk is.

Néhány tipp.
1

Nyúzási próba mag menjenek vele, amig szét nem esik. ( kb 150000 km.) Elõbb elkezdi, de van drót.

Her Laca
Mi az ,hogy valahogy szereztek egyet?😊 Nem olyan bonyolult venni egy Dachiát:XD Amúgy román oldalakon minden fent van. De minden. Cimbim onnan okosodik ,szerintem mindent tud a vasról. Amúgy hat év után már hallani ahogy a rozsda csámcsog ,persze ha kiönti az ember fáradt olajjal ,meg zsírral a kényes részeket el lehet odázni a rügyezést😊 Mint a régi szép idõkben :XD
Ahogy szokta mondani ,ha a román valamire ráteszi a mocskos úját abból jó sose sül ki😊 Bár nem rossz vas az megjegyzem.

Ipari kémkedés ilyen nyíltan? 😄

www.smart-bus.hu

biztos, hogy ezt ezen a fórumon akartad feltenni? <#nevetes1>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Hozzáférés a renault gyári adatbázishoz.
Röviden: A koreaiak rákattantak a Dáciára és valahogy szereztek egyet😄
Mert Angliában nem kerül forgalomba.
Reverse engineering,szétszedik és megnézik mibõl van,és milyen megoldásokat alkalmaztak stb,stb.
De elõtte le akarnak vele nyomni egy tartóssági tesztet,olyan 60.000 kilométerig.
Szervíz adatok kellenének. CSereperiódusok,kapcsolási rajzok,ilyesmik.Késõbb esetleg gyári alkatrészek,szûrõk,szíjjak,stb.
Természetesen nem ingyen kérjük.

A Béna.

Megvan! Gerzsenyi Bandi volt az.

Her Laca
Mi kéne?

Egyébként mi kellene?

Hallod-e!
Az egyik volt VOLÁN-os srác a városunkban lévõ Renault szalonban dolgozott.
Csak nem jut eszembe a neve. De holnap megkérdezem és megírom.

Urak van-e valakinek renault szalonban dolgozó ismerõse? (vagy Dacia)
Ha nincs akkor van e valakinek olyan ismerõse aki vett Dacia logant idén?
Legvégsõ esetben: Van-e olyan itt aki olvas román nyelven és van egy kis mérnöki affinitása😄

A Béna.

<#eljen><#wave>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Lesz az idén Puma Air Rally?

D9

Punka Gyuri bácsit környékezd meg a kérdéssel.

Vogel
Köszönöm! Minden kérdésemre választ kaptam Tõled és a googletõl 😊

egy kincs

ma a hírtv-n volt egy félórás riport Vitéz Szentiványi János Me-210-es pilótával, és Punka Györggyel Mo. 44-45-ös bombázásáról korabeli videókkal fotókkal

Vogel
Sziasztok!

Tud valaki forrást adni a 44-45-ös évek amerikai bombázók állományfelépítésérõl? Gondolok arra, hogy mennyi repülõgép volt egy ezredben pl, hogyan helyezkedtek el a repülõk (box) bevetés alatt. Szeretnék segíteni egyik kollégámnak. thx.

Ez is egy jó kis videó !

Her Laca

Her Laca
Szia. Én csináltam pár videót ,azok között nézegethetsz.
Itt éppen védekeztem
De van sok ,asszem elég jól bemutatják kb mit,és hogy kéne.

Üdv all!

tudtok nekem modnani oylan videót, cikket akármit ami jól bemutatja a dogfight technikákat? Ilyen hogyan csinálj meg bizonyos menõvereket videót láttam. De... nekem vmi élet szagúbb kéne. Pl ha a seggedben vannak, hogyan menekülj el hatékonyan. Fõleg ha egy jobb géprõl van szó. Vagy hogy ne legyeél vadászból üldözött. Ami veelm nem egyzser elõfordul még ha az én gépen is a jobb.
Kösz elõre is akármit! 😊
L Viper
Ez év elején olvastam annyit, hogy folyik a 2. béta teszt. Hogy ebbõl mikor lesz végleges? <#nemtudom>
A 4.12-es patch nem akar kijönni, elég régóta ígérték már?

L Viper
Jahh, még valami. Lehetséges erre a csomagra is a 4.11 telepítése, csak külön mappába kell rakni, itt a 2. hsz-ben van a menete.
L Viper
Szia!
Nekem a Dark Blue World 1.71 -es csomagot ajánlották.
Ebben gyönyörûek a mapok és a gépek is, bár nem 4.11-re megy, hanem a 4.10.1m -re kell az Ultrapack 3 RC4 és utána a Dark Blue World 1.71.
Nem bántam meg, hogy kipróbáltam. Szép, igényes munka.

Ha érdekel a WWI témakör, van benne egy választható alap 1916-os rész is, de az nem elég kidolgozott. Érdemes frissíteni 2.1 -ig.
Az meg így néz ki utána.

Itt vannak bõséggel letöltések, szépen összeszedve.

Nohab
Totálisan új játék. Nem kompatibilisek egymással, mint a régi IL-2-õk tették eddig.
Hali!

Ide írom. Meg akarom várni hova fejlõdik a WT, ha már annyi idõt bele öltem. Ráadásul nincs még TrackIR-em.

Egy kérdés a Clifss of Dover az alap IL-2 vagy egy totál új játék?
Nohab
Két verzió lehetséges:
1. Kihúzod a netet -> elindítod a Steamet -> nyivákolni fog, hogy nem talál netet -> kiválasztod az offline indítást -> elindítod a játékot Steambõl.

2. Belépsz online a Steambe (bejelentkezés stb.) -> Baloldalt felül a sarokban "STEAM" füllre katt -> "Go to ofline..." -> restart in offline mode
Van valami módja, hogy net nélkül offline repkedjek?
Kipróbáltam, de steam nélkül el sem indul a game.

Z97-PRO gamer - i7 4790K @ 4.00GHz - 32GB Dual-Channel DDR3 @ 1199MHz - 4095MB NVIDIA GeForce GTX 960

Itt nézz körül.

4 év után most vettem elõ az Il-2 1946 sturmovikot . Tudtok-e nekem olyan weboldalakat ajánlani ahol korrektûl kidolgozott hadihajó ( olasz , angol , japán stb , csatahajo , repülögéphordozó stb ) addonok vannak és nem zavarnak be a játékba . Most a 4.11 verzió van fent . Sugárhajtásu gépek is érdekelnének kb 1955-ig természetesen reálisan kidolgozva . Uj térképek stb minden ami jó és normálisan van kidolgozva .
Her Laca
Na akkor vélemény. Ez az ACG szerver egy raklap fos.
Folyamatosak a 2-3 másodperces akadások ,aszongyák a skinletöltés miatt.
Csak hogy harc közben is jön és biza volt pár meglepim miközben dogoltam.
Repüljön rajta többet akinek 2 anyja van.

Her Laca
ACG szerón ezt a NO.501 es csoportosulást egrecíroztam. Mindegyiknek lekaptam a szárnyát. Osztán ki is lépkedtek.

Willenbrock
Fontos a dekonspiráció elkerülése😄 30:36-nál CD lemezt hírdetnek,már volt a 80-as években?

Her Laca

Nohab
Megéri nézni azt a sorozatot? Eljutottam az elsõ évad feléig kb., de nem nagyon fogott meg.