91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Semmilyen kapcsolat nincs. Nemzetközi társaság, a szim szerelmesei és még értenek is hozzá.Még Tom is közéjük tartozik szép lassan ,már munkát is kapott de eddig is sok dologban segített.
Annyit mondhatok,hogy ez még csak a kezdet. -
sakkay #68677 Na ja. Ezt én sem vágom\', hogy ilyenkor mit éreznek. Vagy szerintük nekünk ilyenkor mit kéne\' érezni!
Mindenesetre a patch után , van mit agyalniuk a jövőn!
-
Sidewinder #68676 Gyönyörűen néz ki a patch videó alapján. Egyébként én nem nagyon vagyok képben,a Team Fusion kikből áll,milyen kapcsolatban vannak az 1C-vel,vagy az egykori Maddox Games-el? Mert csak annyit tudok róluk,hogy ingyen dolgoznak és a látottak alapján kiválóan. Más. Megnéztem a BoS mai videóját.
A múltkori kifejezetten tetszett,ez kifejezetten nem. Nem hiszem,hogy 2 db légyszar méretű repülőgép 1 percig a nagytávolban történő forgolódása a havas táj fölött felkelti a potenciális vevők érdeklődését :D -
Javítom, köszi. :) -
artivizsla #68674 Így tényleg megvan a C meghajtón. Kösz. -
majonur #68673 \Users\nev\Documents\1C SoftClub\il-2 sturmovik cliffs of dover - MOD\cache\
akkor csak errol a mapparol lehet szo -
Én is csak a readme-ből olvastam, nincs feltelepítve, úgyhogy nem tudom pontosan megmondani. -
artivizsla #68671 Csak azért, mert nekem olyan nincs benne, pedig fent van a 3.1. Csak fájlok vannak a mod mappában. Pont a pcpiloton olvastam, hogy ajánlod a törlést, csak nem találom, hogy hol. -
Csak a cache mappát azon belül. -
artivizsla #68669 A patch telepítése előtt a "MOD" mappát kell törölni ? -
Feró Flex #68668
-
Már mint töltsétek ott a link. -
TOBZÓDJATOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Mindjárt!!!
Beépített emberem mondta. :))
-
Feró Flex #68664 Jó lenne már.. -
A final readme-t már kitették a fórumba.
Csak jön már az a pöcs is. -
Feró Flex #68662 "Please be aware though that even though it will be Friday very soon, it is 24-hours long! That doesn\'t mean that it wont be out until 23.59.59," -
sakkay #68661 Ja , hogy még nincsen kint! Közben magam is rájöttem.
-
Gondolom még nincs kész. Nem véletlenek ezek az anim gifek :) -
Feró Flex #68659 "Torrent and direct downloads are ready...it\'s almost time" -
sakkay #68658 Srácok megmondaná valaki honnan...... lehet letölteni? A hivatalos oldalon nem találom..mármint az atagon. -
lala42 #68657 Hali!
Tud valaki adni, 1 TF 4.0 letöltési linket? -

-
Na majd én:) -
Tedd be Atagra a chatbe:) -
-
Na meg ilyeneket:)
Nem sokan vannak az ATAG fórumán,úgy 500 felett:)
Csak legyen szerver ami elbírja a tömeget.
-
Solt #68649 :D -
Hazaosonok melóból,nézem az ATAG fórumát és ilyen képekkel van tele:)
-
Ja! És felteszem a kérdést azokhoz akik radeonon futtatják a játékot. Maradtak e a csíkok a tengeren? Persze csak azután várok választ amint ki lett próbálva. -
Mindamellett kíváncsi vagyok mit fognak szólni ehhez a patch hez a három 1 esek:)) -
Már itt leírta Kurfürst .
Kereslet kínálat a varázs szó. Ha azt a melót sokan képesek elvégezni és jelentkező is van bőven rá akkor leértékelődik . Nem csak itt. Plusz nincs érdekvédelem a melósnak,nincs semmi.
De mindenkinek a saját választása mit is csinál.
Persze kéne egy kis önismeret ,hogy az emberek bizonyos százaléka tudjon változtatni,de sokaknak bőven elég ha megmondják mit csináljon.
Én ezt nap mint nap látom. Most a várban dolgozom,és van egy kőműves brigád,komolyan mint a robotok. Napi 10-12 óra 7 napban és egy szót se szólnak.Mire hazaérnek már este van ,se hétvége se semmi. De ami a legnagyobb baj,hogy nincs is igényük másra jobbra. Ezt a vállalkozó ki is használja.
Kerek szemmel néznek amikor 2 órakor ülök be az autóba ,mert éppen elegem lett a munkából.Számukra ez teljesen érthetetlen,hogy más is létezik a földön. Persze evvel nem lebecsülöm őket,mert mit tudom én,hogy milyen körülmények vezették erre a kényszerpályára az embereket,de ha valamelyik akarna tudna változtatni. Lehet kicsit képezni kéne magát ,vagy hasonló.
Mondjuk tudni kell a korlátainkat.
Nekem volt 20 emberem is ,de én nagyon rossz főnök vagyok sajna:)
Sőt inkább csak magammal szeretek dolgozni:) Így ha lehet magányosan tevékenykedem,és senkitől nem függök,ami egyrészt nagyon jó,másrészt vannak hátulütői is,de én inkább az előnyeit érzékelem:)
-
Én már nem:) -
Solt #68643 Kíváncsi vagyok! :) -
Epekedve?:)
Holnap töltheted.
Lesz meglepi:XD
-
Solt #68641 Upsz, ez jól hangzik! :) Epekedve várom... :) -
Igen,mit is látunk magunk körül?Hogy hülye aki dolgozik (fizikai munkát),mert az csak rabszolgaság,és sajnos itthon így is van a többség számára.Elfogadható fizetése többnyire csak azoknak van akik mérnökök vagy menedzserek,jogászok,értelmiségiek stb.Kőműves,ács,állványozó,vagy az átlag gyári munkás,multirabszolgák hadai ehez képest megerőltető munkát végeznek,ráadásul folyamatosan ba**ogatják őket a kisfőnökök,ha kell,ha nem,és jó ha kihúzzák a fizetésükkel hó végéig.Ilyen körülmények közt persze,hogy senki nem akar fizikai és termelő munkát végezni,miközben a politikusok is arról dumálnak folyton,hogy keveset termelünk,ja kérem,akkor talán tessenek megfizetni!A qualitisok meg oktatók,egyéb láblógatók legnagyobb problémája ennél a multinál gyakran annyi volt,ki kivel menjen ebédelni,ami nekik persze nem 20 perc,mint a termelő dolgozónak!Mikor egy multinál soron voltam,hamarosan átmentem inkább vagonőrnek,mert ott legalább nem piszkáltak örökké,és kb ugyanannyit kaptam.Miért legyek akkor biorobot,ha a pénz kb ugyanaz?Ez a szégyen,hogy nincs ami motiválja az embereket a termelő munkára,mert a fizetési papírjuknak leginkább a wc-n veszik hasznát. -
artivizsla #68639 Lehet, hogy nálunk a fizikai munka becsülete fokozatosan elvesztette a becsületét, mind erkölcsi, mind pénzügyi értelemben és ha ebben egyszer változás lehetne, nem lenne ilyen érzése a fizikai dolgozóknak. -
artivizsla #68638 Akkor nálatok egy okkal több, hogy ne cseréld le az "öregecske" feleséget, mint ahogy ezt majdnem kormányprogrammá tették nem is olyan régen. -
Na igen:) Az övét még csak csak:)
De szégyelleném ám ha ő tartana el:) Különben asszem egy hónapja tudom mennyi is a fizuja,sose érdekelt,csak szóba került és én lepődtem meg a legjobban:)