IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van valami módja, hogy net nélkül offline repkedjek?
Kipróbáltam, de steam nélkül el sem indul a game.

Z97-PRO gamer - i7 4790K @ 4.00GHz - 32GB Dual-Channel DDR3 @ 1199MHz - 4095MB NVIDIA GeForce GTX 960

Itt nézz körül.

4 év után most vettem elõ az Il-2 1946 sturmovikot . Tudtok-e nekem olyan weboldalakat ajánlani ahol korrektûl kidolgozott hadihajó ( olasz , angol , japán stb , csatahajo , repülögéphordozó stb ) addonok vannak és nem zavarnak be a játékba . Most a 4.11 verzió van fent . Sugárhajtásu gépek is érdekelnének kb 1955-ig természetesen reálisan kidolgozva . Uj térképek stb minden ami jó és normálisan van kidolgozva .
Her Laca
Na akkor vélemény. Ez az ACG szerver egy raklap fos.
Folyamatosak a 2-3 másodperces akadások ,aszongyák a skinletöltés miatt.
Csak hogy harc közben is jön és biza volt pár meglepim miközben dogoltam.
Repüljön rajta többet akinek 2 anyja van.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
ACG szerón ezt a NO.501 es csoportosulást egrecíroztam. Mindegyiknek lekaptam a szárnyát. Osztán ki is lépkedtek.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Willenbrock
Fontos a dekonspiráció elkerülése😄 30:36-nál CD lemezt hírdetnek,már volt a 80-as években?

Her Laca

Nohab
Megéri nézni azt a sorozatot? Eljutottam az elsõ évad feléig kb., de nem nagyon fogott meg.
Her Laca
Megvan.

Her Laca
Urak . Miki feltette azt a videót és 1.15 nél hogy a retekbe tud az úgy behajolni a revi elé. nekem nem engedi.

Her Laca
Amúgy mindig ez van. Twilek TS e is így járt ,aztán már oda is csak regisztrálva lehet bemenni,sõt mondhatnám titkos a dolog.

Her Laca
Ó bakker.Akkor tegnap ezért nem mûködött. Na mind1 ,majd szólj ha elindítod.

A Dexter 7. évadában pont ott járok, mikor a fõkockát elkezdi kiiktatni az életébõl, és az über durván felhúzza magát ezen 😊 Kíváncsi leszek a kimenetelre..

Sajnos csak annyit lehet tenni, hogy megvárod míg a kis gyökereknek más szórakozásuk lesz, aztán újraindítod.

Vagy a Dexteres megoldás 😉

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Papa01
Nagyon sajnálom, hogy ez történt.. 😞( Komolyan nem értem az ilyen embereket, akik csak rombolni tudnak, minden ok nélkül. 😞

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Ilyen nyomoroncok mindig is lesznek! 😊 Valahogy csapdába kéne csalni, és jó alaposan elverni... 😊

www.smart-bus.hu

Sanyo
Ez természetesen NEM neked szólt. 😊

www.pcpilot.hu

Sanyo
A teamspeak bárki számára elérhetõ volt, minden költséget saját zsebbõl fizetek (igen, én vagyok a hülye). Csak viselkedni kellett volna és minden rendben lenne. De nem. Nem reklámozok, nem tolok semmit a képetekbe, semmi sem kötelezõ. Jelszó a ts-re, ha én nem léphetek be, akkor más sem. Világos.

Szerintem innentõl a ts meghívásos elitklub lesz, egyedi jelszavakkal, nyilvános elérhetõség nélkül. Sem idõm, sem pedig kedvem nincs az idiótákkal hadakozni.

www.pcpilot.hu

Egyszer úgy a kezem közé kapnék egy ilyen kis kockát... <#boxer>

www.smart-bus.hu

Sanyo
DNS poisoning, ha mond valakinek valamit.

www.pcpilot.hu

Sanyo
A pcpilot ts3 szerver pihen egy kicsit, mert úgy tûnik nem tetszett pár embernek, hogy jelszavas lett. 😊 A rendszergazda ideiglenesen lekapcsolta, elindítja amikor úgy érzi, hogy rendben van a dolog. A támadóknak meg további sok sikert az életben.

www.pcpilot.hu

Repülõs hagyaték.

mijki

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Nincs mit.😊

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Sanyo
Mégegyszer köszönöm, már a régi link is a helyes címre mutat. 😊

www.pcpilot.hu

Sanyo
Jaj, IV F-et akartan írni, csak kimaradt a "V". Köszi, igazad van. 😊

www.pcpilot.hu

Sanyo
Vagyis jól írtam a hírben? 😊

www.pcpilot.hu

A PC piloton van rosszul írva.😊

Sanyo
Akkor én írtam jól? 😊 Bocs, késõ van már.

www.pcpilot.hu

A PC piloton van MK.IF írva.😊

Sanyo
A IV F-nél írta a gép hasa alatti 4 géppuskát, de ettõl még könnyen lehet, hogy igazad van. Utánanézek.

www.pcpilot.hu

Ez MK.IV-es Blenheim.😊 Az MK. IF az a csúnya üvegezett tömpeorrú.
http://en.wikipedia.org/wiki/Bristol_Blenheim

Her Laca
Na skacok . Most vagyok ezen az ACG szerveren vannak nagyon sokan.
Nos egy spit megtalált de az most mindegy is ,hogy hogyan de hamar elém keveredett. Na elfûtött. Gyerekek én végigkergettem kb 10 percen keresztül olyan 2K-n de nem hogy közelebb értem volna ez csak távolodott. Aztán rafkóztam és felemeltem ,levágtam a fordulóit és magasról követtem,míg fel nem ért 4K ra ,na ott már megfogtam ,de ügyes volt mindamellett.
Azt értem,hogy a boosttal 5-6 percig nagyon jók,de 10ig?

Egyetértek Laca. Én úgy ugatok ide,hogy nincs CoD-om,és sajnos,bár hiába kerestem,az 576-ban is csak annyit mondtak most,hogy reménykedni kell,hátha lesz Ubi Exclusive kiadás belõle😞 Annak idején a sok bugnak és annak hála nem vettem meg,hogy nem volt hozzá elég erõs gépem. Most sincs,viszont ettõl még megvenném,a jövõre gondolva.Pontosan azért,mert olvasva a fórumot látom,hogy most kiforrott a program. A Cápához(DCS:Black shark 1.02) viszont elég a gépem,viszonylag normálisan fut rajta. Nekem az lett az etalon. Ha harcba indulsz a Cápával,és szabályosan csinálod az indítási procedúrát,az bizony simán elõfordul,hogy 10 percbe is telik,mire az akksik felkapcsolásától a felszállásig jut az ember. Persze,ha csak lövöldözés nélkül önfeledt molylepke módjára akarok repülni,akkor gyorsabb a dolog,mert olyankor pár rendszert(pl.nav rendszer,ABRIS,HUD,LWR) nem kapcsolok fel,de akkor sem annyi,hogy megnyomom az "I"-t,hanem perceken át kell vele gépészkedni. Persze az árkádosoknak van gyors indítás,de azt használják õk. A CoD egy hasonló irányt próbált képviselni,végül sikerrel. Mire pedig jó lett,kiforrott,kibaszták a régi csapatot,és jött egy másik brigád másik koncepcióval: "nem kõ oktatószimulátor,jó a régi IL-2,légiharc szimulátort akarunk". A Black Shark sem száll fel,ha nem kapcsolod fel az üza. rendszert,pedig az már nem második világháborús technika. Ha viszont "légiharc szimulátort" akarnak,attól nem kéne mindent agyon automatizálni,fõleg ha akkoriban nem is volt teljesen automatikus.Mert ugye a történelmi hûséget is fontosnak tartják állításuk szerint. Ezen kívül ott van az a bizonyos szavazás is az oldalon,ez a csapat pedig nagyon közönségbarátnak hirdeti magát,talán annak az eredményét is figyelembe kéne vegyék vagy legalább annyit mondani,hogy most még nem lesz,de a késõbbi verzióba bele akarjuk tenni.

Her Laca
És akkor lesz 110 es Schrage Musik -al?😊 Bár én mindig aszondom éjszaka repkedjenek a denevérek.

Sanyo

www.pcpilot.hu

Jó, nyilván egy éjszakai vadász verzió.
Nocsak! Ez egy radarral felszerelt Blenheim a spoilerben? Korai AWACS? :-)
mijki
"Howdy folks,

Things are going well. We have one more build to test and if all goes well the patch comes out! Trust us, everyone on TF wants the patch out just as much as many of you do."
Forrás
Csatolmányok:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Fõleg ROF-os kollegák figyelmébe.

Willenbrock
Ha eddig azon röhögött a család,mikor valaki a track IR miatt sapkában repkedett,akkor majd ehhez mit fognak szólni? 😄

Az öcsém szerint, nagyon jó az a kütyü, simán végig nézel vele egy filmet , és nem fárasztja a szemet. Mondjuk a felbontását nemtom' de szerintem nem jobb. Azért nagyon kicsi az a felület..

Igen... Egyébként a 110 fokos látószög az még mindig nem a valós +180, amibõl olyan 60 fok a "valódi" 3D. De a mai játékokat a 110 fokos látószöghöz fejlesztik.