91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Most találtam Pumákéknál.
    Pici pénzt kel gyűjteni oszt mehet a hirig:)
  • sakkay
    Na jó(bocs az offért srácok)de mégis milyen küldik vannak? Meg hányan vannak fent általában?
  • GálTomi
    Igen lehet. Én is szoktam időnként a minyóval bohóckodni de csak online. Csak mivel egyedül birkózom vele unalmas! kép
  • GálTomi
    Meg szépek és okosak és gazdagok de a legfontosabb hogy SZERÉNYEK akár csak jómagam. A viccet félretéve. Soha nem tartoztam a jó játékosok közé. Átlagosan dogolok és pocsékul lövök.(kivéve anno 110-es Bk.37 el az orrában) De amikor nagyon jó ment a játék az mindig CSAPATMUNKA volt!Bőven 200 küldi felett volt az egy virtuális élettel teljesített küldik száma C.A.D.-on ha még mond ez valakinek valamit előtte Bellumban vagy a VEF-en se kellett szégyenkezni. A lényeg a jó társaság és a CSAPATMUNKA. Nema z volt az elsődleges hogy ki hány gépet lő hanem hogy el legyen végezvea feladat. Maggi anno "parancsba" kapta hogy 4 gépnél nem lőhet többet egy felszállásból mert rontja a többiek sikerélményét. :)
  • sakkay
    Srácok a dcs-ben ha megveszem az uh-1-et vagy a minyót' akkor azt multiban lehet repülni? Mármint ahol van ember, meg neki való küldi..
  • Her Laca
    Erről van szó.
    Tudni kell és belátni,hogy a CLOD ban vitézkedő srácok (krapekok inkább,szvsz 30 az átlag életkor) fanatikusak valahol.
    Baszom sok órát beleraktak,gyakoroltak,és online majd minden nap fent vannak.
    De tisztán látszik a statból is amikor ránéz az ember.
    Mindkét oldalon ugyanazon arcoknak van rengeteg győzelme mindig.
    Persze vannak a bomber killerek ,de sokan nem is lőnek bomberekre már .Mondjuk célozni megtanulni jó az ,vagyis gyakorlásnak megfelelő.
    De nem nagy szám.
    na szóval ,hogy ezek ellen valaki eredményes legyen ,kb ugyan olyan megszállottnak kell lenni ,vagy nagyon ügyesnek,vagy nagyon tapasztaltnak,mint a Pogi által is említett nagytiszteletű Dongósok:)))
    Mondjuk ők ügyesek is ,meg tapasztaltak is ,meg minden:)
  • Hecker007
    Nekem sincs sok időm repkedni, ha beesek atag-ra (most fel se tudok lépni...) Elrepülök oda ahol angelust lehet találni és ha nincs szerencsém már le is pottyantam kis szerencsével ki tudom manőverezni az ellent, de arra hogy mögé kerüljek és lelőjem csak akkor van esélyem ha hozzám hasonlóan kezdő, tapasztalatlan pilóta ül a gépben. Eddig atagon csak a bombázókból tudtam leszedni párat. Most meg hogy messza fegyverzete vissza lett véve esélyem nem lenne a spitek ellen.

WT-vel elég sokat repkedtem volt sok győzelem, de az ott megszerzet "tudás" egy szimben tényleg nem sokat ér.
  • Her Laca
    Persze aki már jó mint Tom,vagy Tomcsi ,vagy had ne soroljam őket ,na nekik mindegy ,hogy egy hónapot kihagynak,max kell 2 perc ,hogy újra belerázódjanak.
    Szóval kár toborozni:) ha kedve van valakinek ,úgy is nekiáll ,oszt vagy feladja vagy nem.
  • Her Laca
    Na figyu:)
    Akiket felhozol példának,évtizedes Il2 es gyakorlattal rendelkeznek.
    Ha most Vogel is nekiáll Clod ozni (pedig kihagyott nem keveset) ő is qrva jó lesz ,mer régen is az volt.
    De ha most összeszámolod azokat akik valóban jók akkor igen kis számot kapsz. Már aki most repked vele.
    És most jön az,hogy aik keveset vagy alig repkednek vele ,vagy régen az Il2 vel online ,na ők nem olyan eredményesek.
    De ez nem baj,hisz ha sok órát belefeccölnek majd lesznek.
    Ott van Dumbo haverunk.
    Sok sok év után már elég jó tud lenni,de még van hová fejlődnie.És ő azért sokat repked vele.
    ha innen a fórumról valaki beesik az Atagra és alig repül mondjuk mint Solt (remélem mesterem nem haragszol ,hogy példának hozlak fel) na még őt is lemészárolják. Pedig ő azért többet tud erről mint akik WT -z nek.
    Vagy van az a srác akivel minap vitáztunk Amaymon ,na assszem ő is szokott Atagra menni de én még nem láttam,hogy potyogtak volna tőle az ellenfelek. Persze idővel lehet ő lesz a király!
    De mint beszéltük ,ehhez kicsit őrültnek kell lenni,nem elég hétvégenként egy két bevetésre elmenni.
    Már azoknak akik most ismerkednek evvel a műfajjal.
  • Zpogi
    Tehetek én róla,hogy az összes magyar ilyen jó :)
  • artivizsla #70840
    Jak 9 hátpáncél Vas megyéből.
  • Her Laca
    Szóval Hetti ,és Safi?:)))
    Jobb példát nem találtál? A topp 10 ből válogatsz?:))) Szvsz én is te is ellennénk nélküle ,de jó az ha van:)
  • Her Laca
    Szerencsétlen "kezdő " játékos örül ,hogy felszáll ,próbálja megtalálni a helyes irányt ,azt se tudja hol van ,örömködik,hogy a levegőben tartja a vasat és éppen nem pörgeti túl,vagy nem forralja ,oszt egyszer csak a semmiből rommá lövik.
    Ezt max még egyszer megcsinálja és el is megy a kedve az egésztől:)
    AWT ben nem kell navigálni,nem kell műszereket nézni,nem kell kinézni a szemüket,és nincs rendes fizika meg rep modell.
    Mit akarsz szegényekkel?
    Ha valakinek kedve van hozzá az úgy is elkezdi a gyakorlást szvsz.
  • Zpogi
    Jó jó, de valahol el kell kezdeni :)
  • Zpogi
    Miért? Hetti is meg Safi is TR és FrreTrack nélkül repül, úgy is lehetsz eredményes ők rá az élő példák. :)

Szerintem nem kell oda 50 ezres VGA sem, egy 560-as már bőven elég, Tomnak is az van.
  • Her Laca
    Testvírem.
    Lemészárolják őket egytől egyig percek alatt. És ezt qrva sokáig folytatják.
    Te is tudod,hogy az ATAG az egyetlen olyan szerver amin mindig sokan vannak,és a fele játékos perfekt is. A másik fele az a zsákmány.
    Mindkét oldalon.
  • Zpogi
    Az biztos :D
  • Her Laca
    "Nem kellenek ide szuper hardverek, megy ez azok nélkül is - némi kompromisszummal. ;)"

Ezt te se gondolod komolyan?
    Eleve TR vagy Free track nélkül esélyük sincs.
    És minimum egy 50 rugós VGA. Avval már jóóóó nagy kompromisszum.
  • Lysandus
    Őket. :-)
  • Lysandus
    De legalább megbosszuljuk... :-D
  • Zpogi
    :) Nem dogfight-ra gondoltam egyből, hanem közös repkedésre az ATAG-on mondjuk. Ott akár meg is tudjuk védeni őket, ha egyáltalán szükséges és ts-en sokat tudnánk segíteni is.
  • Her Laca
    Mindmeghalnak:) 3 percen belül.
  • Zpogi
    Szóval csak 10 Euro a Steamen. Úgy látszik túl bonyolult a fórum motornak az Euro szimbólumának megjelenítése.
  • Zpogi
    Helló Dragunov!

Mi is szívesen látnánk benneteket, és nem biztos, hogy csalódás lenne számotokra. :)
    A Cliffs of Doverhez már elég jutányos áron hozzá lehet jutni (10€ a Steamen) és, ha van egy joystick, aminek a botja tekerhető is - az oldalkormány miatt - akkor akár már eredményesek is lehettek ebben a játékban is. Nem kellenek ide szuper hardverek, megy ez azok nélkül is - némi kompromisszummal. ;)
  • GálTomi
    wie hoch kommt das Stück ? Szép magyarosan...
  • GálTomi
    Így kompletten? Jöhet!
  • Her Laca
    Ez az

• GálTomi
    miez miez miez?? Nekem is köllllll akár mi az.
  • Solt
    :)
  • Her Laca
    ok.
  • Lysandus
    Nekem!

1/3_vszd_Tazar.
  • Her Laca
    No urak. Akkor kinek is köll az a 3 ledes valami?
    TVR -t hívom ,de még valakinek kellett ha jól rémlik.
    Most szóljatok,mert benne vagyok a nagyüzemben ,utána már nem akarok foglalkozni a dologgal.
  • artivizsla #70818
    Ez csak netes kép egy cserpákról + a egy szúrókésről a téma végett. Az enyém mind a kettő magyar ( málhafüles ). Az egyikhez vettem utólag belsőt is a vaterán, az teljesen jó lett a végén, a másikkal birkózni kellett, mert repedt volt és a peremezése is ugrott.
  • Willenbrock
    Off: Vajon EZT az embert,hogy hogy nem tüntették még el,mint atomprogramot leleplező Vanunut?
  • Johann Wind
    Szép fogás.:)
    Ha a szellőző(szélkarika) van elöl, v. ha van rajta málhafül v. a helye akkor magyar. Ha óvatosan leszeded róla a ráhegesztett nyelet, akkor simán restaurálható. Szépen, óvatosan leszedni róla a rárakódott szennyeződéseket és talán alatta lehet még eredeti, Horthy kori libazöld festés is. A restaurálás többi menete + ugye már máshol le van írva pl. a roncskutatáson.
  • Her Laca
    Akkor rosszul ismersz:)
    Valami mindig volt ,de az utolsó patch óta még jobban,és indokolatlanul.
    Régen legalább 7 ezren nem csinálta:)
    De tudod mit .
    Én már pont lexarom
    Felőlem akár diafilm is lehet .
  • bucsher
    Röcögött az mindig, csak amíg friss volt a drága új hardver addig nem akartad látni :)
  • lala42
    Vogel!
    Ment privi
  • artivizsla #70812
    Állítólag ebből volt több, de a fáma arról is szól, hogy a háború után, meg az 50-60-as években kimondottan ártott a hosszú életnek, ha az udvarban találtak esetleg egy orosz cserpákot, a párttitkár/munkásőr elvtársak nem nagyon örültek általában neki.

Falusi csendélet :

• Szepy2884
    Ha orosz/szerb stb sisak lenne még hagyján, de pont MAGYAR/német???? Ez azért tényleg megszentségtelenítése ennek a tárgynak!