IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon nagyon remélem, hogy megcsinálják. Nyomatni kell a fórumon az igényt, aztán meglesz az is..amúgy a karcos dolog engem is nagyon megfogott, szinte minden jó felbontású videón(igazi repülésnél) feltûnt mint létezõ<#nevetes1> effekt.

Her Laca
Még nem is rossz ,mondhatnám,tetszik,hogy karcos plexi. A kapcsolgatható kabin nagyon kéne az az igazság.Amúgy tiszta CLOd úgy elsõ blikkre.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
A lófaxt. Még mindig a G940.
Mostanában cserélgettem a VGA kat ide oda,meg a 780 ra tettem félre a korpát,úgyhogy a warthogot még hanyagolom. Meg végül is most jó lett a logi,hogy kicseréltem megfelelõ kábelekre a dolgokat. Mondjuk ráment egy jó fél napom .

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Egy kis összehasonlítás a régi IL2-vel :

Huh ez nagyon állat!!!!!

Vagy GÓBÉ, vagy IS-28 B-2

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Fasza videó.
Viszont milyen joy-nak ragad a lõbillentyûje? Már a Warthog?

Zpogi
Íme az elsõ videó a Battle of Stalingrad-ról:https://docs.google.com/file/d/0B8XsLHaG5Q2sa2VKWjl4TlpGMGM/edit?pli=1

Her Laca
<#eljen><#taps>

Her Laca
Mivel repültök?

De igen van. Nem mindegy,hogy hányan ütnek, vagy hányat üthetsz. :-)

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Her Laca
Ja hogy LÁNY volt az elsõ :XD Az nem gáz ,ti csak udvariasak voltatok😊

( Bakker egy csajszi aki 17 éves leköröz benneteket ,hát ez szánalom. )<#eplus2><#pias>
Ezt nem hagyhattam ki 😊 Ne vedd komolyra.

<#nevetes1>

Van egy nagyon aranyos ki leányzó a növendékek között és fiúkat hátrautasítva ma engedték el elõször. Nagyon kis lelkes. Még csak 17 éves és hétköznap is ki tud járni. Így nem csoda ha elhúzott.

Viszont volt kis cidri a részünkrõl, mert nagy volt rajta a nyomás és nem minden úgy ment ahogy az kéne, de ügyes volt és megoldotta és a gép is egyben maradt 😄

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Her Laca
Persze . Igazad van. Vagyis nyugtatólag hatnak ezek a megállapítások az emberre😊 Lévén ismerlek egy kicsit ,és tudom,hogy a versenyszellem az túlteng benned ,így majd még el is hiszem 😊 Már hogyne😊

Nem én voltam a szerencsés, csak úgy mondom 😄

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Her Laca
Csak nem? 😊

Rájöttem, nincs értelme a versengésnek, mert Nem az számít ki az, aki elõször megy el egyedüli repülésre, hanem az, hogy ki az, akit úgy engednek el, hogy "igen, vele nem lesz gond, jól fogja csinálni"

acidrain
Fasza kis videó! <#eljen>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Her Laca
Tegnap történt

Her Laca
Lehet akkor a HD 7970 es és a HD 6970 es architekturája máshogy kezeli ezt mert mondom nekem nagyon élesen ott voltak a csíkok.

Majd ha átkerülök a másik géphez keresek 50-es biosz képeket, valamint olyat is amin van csík. Ha a gyerkõc nem dobálta még ki. De a csíkok nem igazán zavaróak. Olyan magasságban és távolságban jelennek meg, aminek már a játék szempontjából nincs jelentõsége. Ott már én sem látom a kontaktot. Viszont érdekes, hogy csak a víz fölött látszik. Tehát ha pl. franciaföldrõl nézek a Temze torkolata irányába, ahol már becsúszik a szárazföld is, akkor nem látszik. Csak K-Ny-i irányban tûnik fel.
Ki tudhatja ezt, hogy miért? Senki. De gondolom sokan panaszkodtam már emiatt és ha nem sikerült kijavítani, az 2 dolgot jelenthet. 1./ nem megoldható. 2./ le vagyunk xarva :-)

Meg jó az 50-el is. Mert mindkettõt kipróbáltam. Korábban raktam fel 50-es képeket is. Ott is ilyenek. Próbáltam több drivert is, és nem vettem észre külömbségeket. Ezért gondolom, hogy nem driver hibáról van szó. Talán ott lehet a gond, hogy az NV és az ATI másként képezi le a texturákat. Ebbõl adódhat a csíkos gond. Mint az NV-nél a Crisys valahanyadik részénél megjelenõ képszétesés. Ott meg az ATI-nál nem hallottam ilyenrõl. ( lehet,hogy volt, csak nem hallottam). Én végül is mgvagyok elégedve minden gyermekbetegsége ellenére a játékkal is és a kártyával is.

Her Laca
Csak azért nézek nagyokat,mert a 7970 en jóval láthatóbbak a szaggatott csíkok. Meg bûvészkednem kellett a microakadásokkal.
De akkor ezek szerint a 6970 essel most azért jó ez.

6950@70. BIOS kapcsolós. 70-es BIOSZ van rajta, ergo teljes 70-es értékü. Shaderek és stb kapcsán. De ilyen volt 50-es BIOSZ-al is.

Her Laca
hétezres szériád van?

A csíkok elmentek szabadságra :-) Igen Radeonom van. Ha kizummolom a képet, ill. repülés közben akkor idõnként elõjönnek. Szóval semmi pánik, nem lopták el õket :-)
Összegezve, a csíkokon, (ill. csak 1 van) kívül semmi gondom. Sem fps-ben, sem láthatóságban. Amiket viszont olvastam a GF pl. Crisys-beli mûködésérõl, ott sem rózsás a helyzet. Ergo valszeg nem driver gondok ezek, hanem a játékoknál kell keresni a gubancot. Gondolkodtam,hogy az éven megnézem a "sötét oldalt", de sajna most a keret erre az úri huncutságra nem futi. Másra kell a lé. De talán majd jövõre.

<#eljen><#circling>
Üdv!
Tudja valaki hogyan lehet feltelepíteni a CLOD ot (egy másik partícióra), úgy hogy már egyszer fent van.
Nem találtam a mappákban sehol valami exe- t, ill a steam ben sem jötten rá hogyan kellene.

Z97-PRO gamer - i7 4790K @ 4.00GHz - 32GB Dual-Channel DDR3 @ 1199MHz - 4095MB NVIDIA GeForce GTX 960

Her Laca
Hol vannak a csíkok? Radeon van neked ugye?

Így látom a kontaktokat.
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]

Nos ilyen nálam a dover.
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]

???

A gátakat (a tervek szerint)nem messze tõlünk fogják megnyitni... Budapest így száraz lábbal ússza meg a "mókát"...

D9

Ez Magyarország. És ez volt. Nyilván ilyen is lesz... Lenin élt, Lenin él és Lenin élni fog...
Miért csodálkozunk? Az emberek ugyanazok maradtak...

Csatlakozom. Mi ez? Vmi mélytengeri ragadozó? Mi szigonyozza meg a halat? Pont akkor vált a kamera, amikor jön az a hal akármi. Sztem kamu.

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Ez mi ez??????,<#wilting>
Ez most komoly? Vagy valami átverés?!
Nem hiszem el...

Her Laca

Zpogi
Off

Errõl mi a véleményetek?

A második videó a listában olyan, mintha számítógéppel készült volna.

Link

Her Laca

Her Laca
Nekem is szaraxik.

Csak ln nem látom a videjjókat?
Her Laca

Her Laca
Errõl

EZ jutott eszembe😊

Nagyon hangulatos és tanulságos kis anyag. Hogy nem szabad géppárt támadni.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

acidrain
A Spitek feletti gép 109-es, volt pár magyar a szektorban. Részemrõl a dolog vége az lett, hogy emelkedõ ollókkal sikerült kiválnom a harcból, és a csatorna közepén vízre tettem a gépet motorhiba miatt, elfolyt a glikol.
A három Spit "lelövõdött", de nem általam.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

<#vigyor>Sejthettem volna.