IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
"Az biztos, hogy nem lesz olyan (fõleg az elején) mint a CloD, de ez legalább nem lesz zsákutca!"

Ha nem lesz olyan legalább akkor a kutya sem veszi majd meg,vagyis pontosítanék. Akik megszokták a Clodot azok minek adjanak ki pénzt egy rosszabb valamiért? Mire beérne ,ahogy mondod addigra már késõ.
Ergo jobbat kell csinálniuk. Ha nem tudnak minek kezdtek bele.
Mondjuk biztos lesz közönsége mint a War Thundernak is van ahogy látom,de szerinted ahhoz tapsolni kéne?
Különben mondjuk kár beszélni róla,olyan lesz amilyen ,majd eldõl ha kiadják. Ha jó lesz akkor megvesszük,ha nem akkor így jártak.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
"A RoF szerintem összességében egy kurva jó szimulátor... nagyon kíváncsi vagyok, hogy ebbõl mit tudnak átmenteni egy jóval komplikáltabb korszakra."

Evvel vitatkoznék:) de nem teszem. Ha neked jó, akkor jó:)
Mindamellett remélem minél kevesebb lesz az az átmentés:)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Uraim! :)

Pár "apró" dolog elfelejtõdik! Elõször is, a CloD DX11, a BoS DX9 alapokon nyugszik, ergo ha akarnák sem lehetne szebb.

A linkelt képekkel nem én hasonlítottam össze, de, ha már az összehasonlításra sor kerül, akkor egyértelmûen szebb, jobb még ez az alfa állapotú kép is a BoS-ból, mint amikkel hasonlítva lett. :)

A RoF szerintem összességében egy kurva jó szimulátor... nagyon kíváncsi vagyok, hogy ebbõl mit tudnak átmenteni egy jóval komplikáltabb korszakra. Ha hozni fogja azt az élményt és azt kiforrottságot, problémamentességet amit a RoF jelenleg tud, akkor én biztos megveszem.

Az biztos, hogy nem lesz olyan (fõleg az elején) mint a CloD, de ez legalább nem lesz zsákutca! Ígérgethetnének fût-fát, de õk legalább tisztában vannak a lehetõségeikkel és a képességeikkel, ergo amit viszont megígérnek, az úgy is lesz...

Igen, ez kevesebb jelen állás szerint mint amit a CloD tud, de azt nem szabad elfelejteni, hogy ez valamiért befuccsolt... mennyit vártunk rá, mennyit ígérgettek, mekkora fos volt amikor megjelent! Túl vállalták magukat, érthetõ ha ebbe a hibába a 777 nem akar beleesni.

Személy szerint én azért vagyok bizakodó, mert emlékszem, hogy a RoF eleinte milyen harmatgyenge volt, és látom, hogy mára hova fejlõdött önmagához képest. Ha ugyanekkora fejlõdésen megy majd át a BoS is, akkor idõvel akár jobb is lehet majd mint a CloD, de ez még a jövõ, és sok a "ha"

A CloD sok dologban jobb, a BoS viszont összességében "kerekebb", kiforrottabb, elõremutatóbb lesz szerintem. Az lenne a legjobb, ha ez az ATAG mod dinamikusan fejlõdne tovább, hogy minél magasabbra tegye a lécet... ha látják a fejlesztõk, hogy a konkurencia milyen jó dolgokat tud, akkor igazodniuk kell hozzájuk, ha pénzt akarnak látni ebbõl...

A lényeg az, hogy legyetek pozitívak! :))

www.smart-bus.hu

Vogel
Hát ízlések :)
De más játékoknál már több hõbörgés lenne, ha csak a grafot húznák.

Semmi sem utal arra, hogy akár grafikájában, akár a repülésmodellezésben, avionikában stb fejlettebb lenne, mint a CloD....
Az, hogy egy 13 éves programmal hasonlítva szebb, hát jó...

Her Laca
Mesterem ez azért még így lóxar ,ebben Vogelnak igaza vagyon.Még jó ,hogy 10+évvel késõbb egy ívet gömbölyûbbre meg tudnak csinálni.
De ebbõl még nem szabad valóban messzemenõ következtetést levonni.
Anno a Clod elsõ videói ,vagy képei alapján volt egy "hú ez odabaxik " érzés ,itt nincs meg ugyanez sajna.

Nézd meg az íveket... picit több ez mint csillogás! :)

www.smart-bus.hu

Vogel
Ilyen skint lehet készíteni il-2-re is (több kopottság, koromlerakódás vastagabb). Egyedül némi csillogás a több. A belsõ enteriõr szintén csillogósabb. Továbbá a földfelszín kidolgozottsága hasonló (videó alapján). Alapvetõen ez így nem túl sok szerintem. Ua, mint il-2 egy kis graf tuninggal.

Egyébként a modok grafikailag nem a lagg-3-ast tuningolták, talán érdemesebb volna nézni egy mesza párosítást.

Az is-28as rettenetet szerencsére idén eladtuk és vettünk helyette egy Twin Astir 2 üléseset és egy 1 üléseset hollandiából <#nevetes1> Gyönyörû gép mind a kettõ! <#puszis>

Így van 2db Góbénk, 2 Pirat, 1 Fóka és van még egy LS-8-as magán tulajdonban. Meg különféle motoros gépek + 1 Mi2-es helikopter.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

A reggeli képek tényleg a sima 4.11.1-bõl valók, a mostaniak pedig a DBW-bõl.

Úgyis meglátjuk Tom.

VO101Tom
A fejlesztõk írták a saját fórumukon, hogy szerintük a clod részletessége egy elhibázott döntés volt. Sem idejük, sem pénzük nincs erre, és fölöslegesnek is tartják (átlag játékosnak bonyolult). Ezek után nem értem ki és mi alapján várja a csodát, hogy a BoS megüti majd a CloD mostani szintjét (ja, és tegyük hozzá, hogy még ezen is lehetne mit javítani)...

www.pumaszallas.hu

Én egyet biztosra veszek. Pont egy hajszállal lesz jobban belemászva a motor kezelés a Batle of Stalingrad-ban, mint a Clod-ban. Meglátjátok. De nem lesz A2A szimulátor szinten, már ami a motor mûködést és indítást illeti. Az is biztos. <#alien2> Most már jobb?

tényleg érthetetlen

<#alien> Siettem.

Her Laca
Legyen igazad. De én KÉTELKEDEM:) Ez a 777 nekem valahogy nem szimpi:)

:D

A2A Simulation... FSX-hez csinálnak nagyon jó addonokat! :) A többinél szerintem kivehetõ, hogy mit akart a kolléga! :))

www.smart-bus.hu

VO101Tom
Mi az a BOB? És mi az az aku sim? És mi az az enine m.? Fuss neki megint, ez kicsit bugos lett <#idiota>

www.pumaszallas.hu

g

Én egyet biztosra veszek. Pont egy hajszállal lesz jobban belemászva a motor buherálásban a BOB, mint a Clod. Meglátjátok. De nem lesz aku szim. az is biztos. Már ami a enine m. illeti.

Bizony, bizony... A Clod-ban látszik, hogy a G50 kezelésére fordítottak fáradtságot. Az kellene legyen az alapszint a jövõben, hogy szimulátor legyen és ne céllövölde. Meg kelljen gondolni a refly-t, mert nem csak 2 gombot benyomunk és már repülünk is....

VO101Tom
Itt a kulcsszó a "könnyítések" :). Robotpilóta, meg HUD, meg ikonok, satöbbi. De az alapjáték nem lesz bonyolultabb mint az Il-2. Azon meg már mit akarsz könnyíteni?

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Ahogy kibogarásztam egy raklap könnyítést is be lehet majd kapcsolni és a szerverek fogják megadni ,hogy milyen a nehézsége kb ugyan úgy mint a CLOD ban.De ha nem lehet minimum úgy állítgatni a dolgokat akkor is baxhatják felõlem mint már mondottam.
A Clod ban sincs túlbonyolítva azt lássuk be.(mondjuk a G50 el azért jókat lehet gépészkedni,meg egynémely bomberrel) de ha csak Il2 szintjét hozzák 2013-14 ben akkor magukra vessenek.

VO101Tom
Azt már rég tudni lehet, hogy gépkezelésben annyira lesz bonyolult a BoS, mint amennyire az il-2 volt. Klikkelhetõ kabin azért nem lesz sosem, mert a kritikus rendszereken kívül úgysem kezelhetsz mást (hogy nekik pontosan mik a kritikus rendszerek, az majd kiderül). Ez a video nem rossz egyébként, tetszenek a gép anyagai és a kabin is. De a táj nagyon steril, és ez az imbolygó kamera miatt a gép mozgását sem lehet látni (gyanítom az repül egyenesen mintha dróton húznák). Azt meg a War Thundernél látni lehet, hogy a grafika mellékes, ha egyébként a többi rész olyan amilyen. Ami bizakodásra ad okot, Jasonék azt írták elég nehéz vezetni a gépeket, kérdés persze nekik mennyi repült órájuk van :) Szal a kép továbbra is -finoman szólva- vegyes, én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi sül ki ebbõl.

Laca, az üzleti modellre azt írták, hogy még nem kidolgozott, a régi Il-2 rendszer és a ROF-os rendszert vegyítik valahogy. Amit biztosan nem vesznek át a RoF-ból, az a F2P, a Free to Play rendszer, hogy ingyen kapd meg a játékot egy-két géppel, a többit meg te válogatod ki, hogy mit veszel meg. Valszeg csomagok lesznek, mint a régi il-2-ben, ami tartalmazza a térképet, és a téképen használható alap típusokat (ergo megveszed mindet, ha kell ha nem), viszont kiegészítésekért, új típusokért fizetni kell. Na, ez még a másik, amire kíváncsi vagyok, mit adnak majd plusz pénzért? A német gépek Rüstsatz kiegészítése eléggé adja magát, ahogy a ruszki field modifications is. Több géppuska, vadászbombázóvá alakítás, jobb mûszerek, más revi - ha a ROF-alapján nézzük, sanszos, hogy itt is ez lesz...

www.pumaszallas.hu

Her Laca
El is ment a háztól igen gyorsan a ratyion:)

Her Laca
Mert van választási lehetõségem,és akkor és úgy csinálom ahogy nekem tetszik,és nem kell online vásárolgatnom ha éppen kedvem szottyan kipróbálni valamit.
Vedd úgy,hogy én ezt szoktam meg és a szokás nagy úr.
Ha engem meg akarnak nyerni maguknak akkor ezt figyelembe kell venniük. Szerintem nem csak én vagyok ezzel így.

Papa01
Hát-hát, ahogyan olvastam a véleményed, eléggé korlátozva voltál a Clod-ban! :)) Kék csíkok, stb. :))

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Papa01
De Laca! :)

Oké benne van az összes gép..tegyük fel. De valójában egy rakat géppel, nem vagy minimálisan repülsz.. Tehát csak az a tudat, h megvan, tölt el örömmel.. Akkor meg minek? :)

Természetesen tiszteletben tartom a véleményed! :)

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Her Laca
Na ja ,de ott ha kiadom érte a korpát akkor nem vagyok korlátozva:)
Tényleg na az milyen lenne,megveszed a VGA-t aztán ha húzni akarod akkor fizess valamennyit még,hogy elérhetõvé váljon a lehetõség:)

Her Laca
Papa:)
ÉN NEM ROF ozom ,mert bojkottálom :) Az alant leírtak miatt:) is.
Meg nem is tetszik.
Meg amúgy sem.:)
Már le is töröltem a gépemrõl:) és fel nem teszem még egyszer.

"Csak a szokásos példát mondom.. :) Akcióban megveszi a RoF:ICE 7,99$-ért abban van egy rahedli gép."

Engem nem érdekel ,hogy abban van egy rahedli.
Én azt szeressem,hogy megveszek valamit akkor korlátozás nélkül használhassam. Ha ez így lesz a BOS nál akkor nem érdekel mennyibe fáj megveszem (persze ésszerû határok azért vannak),ha csinálnak új térképet új gépekkel akkor azért sem sajnálom a lét ,ha nem így lesz akkor felõlem rájuk is rohadhat.
Én így állok hozzá,és ezen álláspontomban semmi nem ingathat meg:)
Lexarom az üzletpolitikájukat.
A ROF idejét nem lehet hasonlítani a II. VH hoz azért.

A 200e ft-os videokártyákat bezzeg megveszed próbálgatni. A SpitII-re meg sajnálnád a lóvét? <#nevetes1>

Papa01
"Én annó megvettem qrva sok pénzért,erre most ugyanazt amiért nekem fizetnem kellett ingyen adják. De ez csak egy dolog,mert ok kell a közönséget toborozni."

Ez kb, olyan mint a VGA megveszem jó drágán pár év múlva töredékét éri.. sajnos ez ilyen.. :)

"Ha valaki online játszik állandóan,és mondjuk fiatal,éppen nincs pénze akkor hátrányban van azzal akinek nem probléma megvenni mindig a legújabb fejlesztéseket."

Csak a szokásos példát mondom.. :) Akcióban megveszi a RoF:ICE 7,99$-ért abban van egy rahedli gép... Simán eredményes tud lenni. A másik, meg szerintem, nem a lõszerszámlálótól vagy az Aldiss célzókészüléktõl lesz valaki jó pilóta.. Ezt Te tudod a legjobban. :) Ezek inkább "feeling"-es dolgok, és komoly elõnyre nem tesz szert vele az illetõ.

Értem én, h úgy érzed, h lehúznak, de valahol nem biztos (a mai világban!!) h egy önálló program hosszútávon bevételt hoz.

De leginkább az lep meg, h írtad, hogy ezek miatt nem RoF-ozol... De ha már megvetted, és tetszik, miért nem adsz neki esélyt? :)

Mi pl, mindig megbeszéljük milyen technikával repülünk.. így teljesen egyelõek az esélyek... (Bár hangsúlyozom, szerintem leginkább pilóta kérdés.) Bár az tény, h a korszak gépének különbségeit áthidalni nem igazán lehet. Pl Camel - Alba. (egyedül).

Most egytõl repülünk egy picit, ha van kedved gyere! :)

Her Laca
Helyes! <#eljen>

mijki
Mi tegnap is és ma is Mesterrel a Dagály strandot védtük. :)

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Her Laca
Papa:) Én annó megvettem qrva sok pénzért,erre most ugyanazt amiért nekem fizetnem kellett ingyen adják. De ez csak egy dolog,mert ok kell a közönséget toborozni.
Ha valaki online játszik állandóan,és mondjuk fiatal,éppen nincs pénze akkor hátrányban van azzal akinek nem probléma megvenni mindig a legújabb fejlesztéseket.
Adott egy kor egy térkép akkor legyen ott minden gép elérhetõ és kész.
Jön egy új térkép ,új gépekkel,akkor adják a csomagot készen pénzért. Ez a tiszta.
Akinek kell összespórolja egyszer és játszik,nem pedig azon vakaródzik,hogy most vegyek ezt vagy azt,ráadásul amíg ki nem próbálod addig nem is biztos,hogy te avval a géppel sokat akarsz repülni.
Ez olyan ,hogy a CLOD ban meg kéne vennem a Spit IIa-t (amivel félévente repülök egyszer ) mert ki akarom próbálni.
De nem vitázom. Nektek megfelel ez az üzletpolitika,nekem nem,és ahogy ismerem az IL2 vel és a Cloddal játszókat ,õk sem lelkesednek ezért annyira.
De amint olvasom ,csak csináltak valamiféle felmérést és lassan arra felé tendálnak az elképzelések ami nekünk is tetszik.

Papa01
Nem akarom elõröl kezdeni ezt a vitát, fõleg ebben a topic-ban, de szerintem eltúlzod ezeket a dolgokat.. :)

Egyszeri, minimális pénzért teljes értékû RoF-os lehet az aki szeretne... :)

De tényleg bocsi az OFF-ért! :)

Her Laca
Na ja. Gondolom ki lesz adva az alap játék ,és megfelelõ idõközönként adnak ki hozzá új térképet ,gépeket,mint annó. Nekem ez szimpatikusabb,mint hogy a pénztálca határozza meg a játékot,mert minden szarért fizetni kell.
Kérjék meg az árát egyszer és slussz ,de akkor legyen benne minden aminek benne kell lennie.Én ezért nem is roffozok többek közt.

Azért kérdezem.

Gond nyilván nincs vele. De sokat nem mutatott a video. Nagy következtetéseket ebbõl levonni...

Õszintén..mi a gond vele?

<#ijedt><#csodalk><#szomoru2>

www.smart-bus.hu

Willenbrock
Szép,ezek a ruszki gépek egyre jobban tetszenek.

Willenbrock
Én is legény voltam a gáton Komáromnál,úgy néz ki legyõztük a vizet és nem jön már ki,Orbánt meg pont elkerültem.

Nem az a lényeg, hogy miként, hanem hogy a tervezett bevétel így vagy úgy meglegyen.

Vogel
Hát engem nem gyõzött meg a videó, de biztos jobb mint egy újratextúrázott il-2 (bár sztem a modok megütik ezt). Télleg, miben nyújt többet? :)

Vogel
Hát mondjuk az il-2 skin eléggé steril, láttam már jobbat.

Her Laca
Viszont érdekes,hogy ahogy kivettem a szövegbõl kezdenek lemondani a fizetõs gépekrõl. Dobozosban benne lesz ami kell.
Hiába az Il2 es közösség az nem ugyan az mint a Rof os. Úgy látszik rájönnek õk is.

Her Laca
Tudom:)Lock On ban is van. De VH-s szimben még nem láttam.

repvez
A falcon 4.0 BMS már vagy 5éve használja a karcos kabint <#eplus2>
Her Laca
Aszonták nem lesz klikkelhetõ kabin.
Majd meglássuk mit csinálnak belõle,én még mindig szkeptikus vagyok .
Amúgy ne legyen igazam.