91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Te is jó vagy:) A LEGENDÁKAT .KIRÁLYOKAT,ISTENEKET, mutogatod itt Mikigyereknek:)
    Innen már hova tovább?:)

Jelzem ha Isten Létezik akkor tuti így gitározik és természetesen mellesleg pipázik mellé:)
  • LeonSilver
  • LeonSilver
    Ez egyébként ilyen diumdisu zene?

• LeonSilver
    Igen Laca, de ezért kell már most kezdeni a nevelést ;)
  • Her Laca

Miki még nagyon fiatal azért:)
  • LeonSilver
    Hallgass inkább ilyent zenét ;)
    Persze csak úgy mondom. Azt hallgat mindenki, amit akar :) Csak hát....

• mijki
    Ismerem őket :) ez az egyik kedvencem tőlük :)
  • Her Laca

Ha ez a stílus tetszik akkor keress rá a Two_Steps_From_Hell re .
    Torrenten is fent van több gyűjtemény.
  • mijki
    Ráfüggtem erre a dalra, nagyon bejön, belinkeltem hátha valakinek még tetszik rajtam kívül :)
  • sakkay
    Hát ez......
  • LeonSilver
    Persze, hogy nincs :D EDe ígérgetésből világbajnok :)
  • Willenbrock
    Vagy inkább Ardennek,az legalább nem is lapos.
  • Willenbrock
    Ja,hogy még az sincs kész.Amúgy is,Normandia felett még nem is repkedtek P-51D-20-asok,Fw-190D-k meg pláne nem.Jobb lett volna ezért inkább valamilyen Németországos térkép.
  • Her Laca
    Miki! Ha lehet azon információkat amik a vezetésed időpontját érintik , lehetőleg előre úgy egy héttel korábban jelezni szíveskedjél,feltüntetve a pontos napot ,órát ,és kerületet ahol és amikor veszélyeztetnéd a testi épségünket.
    Előre is kösz !
  • 77pxdumbo
    Hm!
    Egyre csak romlik a közlekedés biztonság. Ki tudja mé...
  • Nohab
    És péntekre sikerült erőt venni magadon, hogy ezt beírjad?
  • LeonSilver
    Emberek!!!!! Fel a fára!!
  • artivizsla #70873
    Neked nem szóltak korábban, hogy dobjál be egy felest előtte, pont ezért ? :)
  • mijki
    Mijki kiszabadult az utakra!

Hétfőn félórát vezethettem forgalomban. Elég izgalmas volt, amikor kiszálltam a kocsiból remegett a kezem. :D
  • Lysandus
    Szerintem már rég elvitték őket a helyi színesfém gyűjtők...
  • artivizsla #70870
    Lezsírozott Spitek.
  • LeonSilver
    Hát bajtársam, talán majd lesz ... Normandia. Mert jelenleg csak az uncsi, régi map van. Még Vegas sincs kész, pedig azt azóta heggesztik és ígérgetik, mióta az A-10C kijött. És az sem most volt...
  • Willenbrock
    Azt jól tudom,hogy a DCS-ban Egy normandia térkép van a 2.Világháborús gépekhez? Bővíteni fogják?
  • Her Laca
    De mire érted?
    Nem szarozok csak a szikár tényeket írom le.
    Ha megcáfolod elfogadom:)
    De nehéz dolgod lesz:)))
  • Her Laca
    Nem:-)
  • acidrain
    Laca nem vagy egy "picit" negatív mostanában?
    Mindent lefujjogsz, mondhatnám úgy is, hogy így első olvasatra mintha a sz@ar is keserű lenne.
  • LeonSilver
    Még nem szép :) de remélhetőleg az lesz. A szaros musztáng is egész jó lett!
  • Hecker007
    DCS-hez a készülő FW-190, lehet hogy nem a legszebb, majd az EDGE-el az lesz, de legalább klikkelhető lesz a kabin, meg minden szart megcsinálnak bele.
  • Her Laca
    Már nem a gép maga ,hanem ahogy kinéz:)
  • Her Laca
    Mi ez ?
    Mert ,hogy nem szép az biztos:)
  • LeonSilver
  • sakkay
    Nekem egyenlőre nincsen meg, későn kapcsoltam a leárazáshoz. De utána nézek mi a helyzet aztán lehet megveszem. Mondjuk ha ez is így pang online akkor nem biztos.
  • Hecker007
    Minyóm nincs én a kamovval küzdök, de egy ilyen közös helis szenvedésbe én is szívesen becsatlakozom :D
  • sakkay
    A nagy bajom az összes szimmel, hogy mire alakulnak a serverek, fáradt vagyok..sok esetben pl. ROF meg az a baj , hogy sok a gép(típus), és kevés az ember. Mondjuk 30-50 ember és az is 2 hoston. Ott meg az a gond , hogy általában ami gépet repülök, nincsen közöttük. Faxomat az összes hard szimbe komolyan..hogy miért nem játsszák tömegek mint az összes szart! Jó tudom a választ.
  • 77pxdumbo
    Nohát én is titkos helikopter fan vagyok. Huey- val röpködök ált, de mostani akcióban megvettem a minyót is. Hát nem egyszerű jószág az biztos. Az 59-ek szerverén repülhető szokott lenni. Igaz nem sokra megy vele a paraszt, de ott is van aki repüli, így legalább nem kell mindig egyedül unatkozni.
    Összejöhetnénk néha egy kis gyakorlásra, ha éppen Atagon már minden csíter spitet lelőttünk.
  • Solt
    Dehogy haragszom, ez a száraz tény! :) IL2 nálam kimaradt, pontosabban csak az utolsó éveiben használtam, azt is csak offline... CloD, RoF online tapasztalatom szintén nincs... komolyabban én csak a Kamovval ismerkedtem. :)
  • GálTomi
    ÁÁÁ most majdnem nosztalgikus hangulatba kerültem.. Azért amikor azért álltunk sorba hogy legyen szabad slot a lobbyn milyen a mostanihoz képest. Csak VO101,1/3vszd,V.4,102.VO (huhh jól írtam?) volt egymás alatt.. még meg is szóltuk a másikat ha nem a saját századoddal mentél egy kört.
  • Lysandus
    Nekem még mond!
  • GálTomi
    Amiket kipróbáltam abban menj el A pontba vedd fel ivánékat és vidd el B be.. vagy tűztámogatás rakétablokkokkal stb. De van hogy az adott pályán csak az csinálsz amit akarsz. Ahol vannak jó esetben max 10 fő azok általában jelszavasak... Keresek egy üres szervert és addig röpködök rajta míg meg nem unom ami hamar bekövetkezik mindig.
  • sakkay
    Ja közben megtaláltam a fórumát.