IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Nekem is szaraxik.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Csak ln nem látom a videjjókat?
Her Laca

Her Laca
Errõl

EZ jutott eszembe😊

Nagyon hangulatos és tanulságos kis anyag. Hogy nem szabad géppárt támadni.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

acidrain
A Spitek feletti gép 109-es, volt pár magyar a szektorban. Részemrõl a dolog vége az lett, hogy emelkedõ ollókkal sikerült kiválnom a harcból, és a csatorna közepén vízre tettem a gépet motorhiba miatt, elfolyt a glikol.
A három Spit "lelövõdött", de nem általam.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

<#vigyor>Sejthettem volna.

Her Laca
Dolgoznak rajta😊

<#alien>És hajlandó lennél megosztani esetleg?

Her Laca
Én tudok.

Atag patch-rõl nem tud valaki valamit?

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Egy kis összesítõ.

VO101Tom
Akik jelezték, hogy este jönnének AWC-Trursday küldire, azoknak kint a Briefing a puma fórumon.

www.pumaszallas.hu

Mi lett a 3-an kapaszkodók eredménye?😊 Van a Spitek felett még egy gép, az is angol v. az már német?

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Her Laca
Köszönöm.
Kipróbáltam és íme.

Video bitarányt közel maxra és akkor filmszerû a minõség, csak a konvertálási idõ kicsit megugrik

Z97-PRO gamer - i7 4790K @ 4.00GHz - 32GB Dual-Channel DDR3 @ 1199MHz - 4095MB NVIDIA GeForce GTX 960

Her Laca
Na mire jöttek rá.

Bár én már régóta tisztában vagyok evvel,legalábbis amióta ezt nézem😊

Julien a KIRÁLY😊

Her Laca

Her Laca
[/img]

Tud valaki tanácsot adni ,hogy itt miket kell állítgatni.

LeonSilver
Anizó szûrés? Hogyne számítana! Nekem drájverben vagy ha lehet állítani a programban akkor ott, mindig 16x -os volt.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Jut eszembe urak.
Annyit küszködtem a radeonnal,hogy el is felejtettem mit és hogy állítsak be a gtx en.
Aztán tegnap megcsináltam,és most már megint olyan sima a futás (és szebb is) mint régen.
Anizot 16. (nem tudom ér e valamit) Az élsimítást a játékban off ra tettem a driverben engedélyeztem,és 4x est adtam meg. Hibátlan .

LeonSilver
Ezt így az ember megnézni korán reggel, és egész nap vidám lesz 😊

<#eljen><#eljen>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

acidrain
Hárman kapaszkodnak:

Ez lett a végeredmény, 2X elbénáztam:

Sötét volt mint a tehénbe', a Nap már a horizontot súrolta.

acidrain
"Vigyázáá-vigyázáá! Boríccsá-boríccsá!" <#taps>

Behugyozok.😄

De ez igaz Lacára is... borííícsá le... hát nem sok kellett hozzá, hogy leboruljak a székbõl... 😄 Szívem megállt...

www.smart-bus.hu

Ügyes volt a srác és jól ránk ijesztett! De szerintem akkor sem volt gyerekszobája. Nem illik így megijeszteni az emberfiát.
Maxon volt a fülesem... most egy kicsit feszült vagyok...

www.smart-bus.hu

Her Laca
No itten van. Ez is amolyan nyers dolog,majd beépítem a következõbe,már van jó pár ütõs esemény a tarsolyban hozzá. Na meg isten zenék.

Her Laca
Mindjárt jön egy jóóóó kis videó. Ezt Tomcsi csinálta harc közben ,a videót megnézve érthetõvé is válik😊
[/url][/img]

<#eljen>

D9

Hecker007
Toltam/néha még most is. Viszont egy szar az egész, elnézést a kifejezésért, a patchek össze vissza variálják az egész játékot. Szimulátornak meg soha nem volt nevezhetõ, a teljes realisztikus beállítások mellett is lehet egér+billentyû kombóval játszani csak bele kell jönni, a joyt nekem nem is sikerült normálisan beállítani benne. Sokáig nem mentek a gépek 5k fölé, az orosz felment 8k-ra is ha úgy tartotta kedve meg egy-két bombázó, de a többi az nem. A legélvezetesebb az a Historical Battle még az is árkád kategória, viszont nincs refly, jobb a dm, fm, ha elfogyott a lõszer vagy a benya akkor vissza kell menni a reptérre és értelmesebbek a játékosok is. Az Arcade rész meg egyre semmirevalóbb, helyben forduló gépek, sokszor lelõhetetlen Yak9T ami viszont ha mögéd kerül jobb ha mormolsz egy imát mert 1 lövéssel is képes leszedni bármilyen gépbõl.
Annyira tönkrevágták hogy a klán amiben vagyok egy héten repül 1-2 kört és lépnek is ki, mindenki mással játszik inkább, kb 1 hónapja indítottam el utoljára, ha idegesíteni akarom magam akkor ott a WoT.

LeonSilver
Egyelõre se gépem hozzá se semmim 😞
Tervben van a HW beszerzés, de ez még odébb van, sajnos. Pedig a videókat elnézve megszakad a szívem 😊

Her Laca
Bakker olyan aláfestõ zenei gyûjteményre tettem szert ,hogy besza behu.

Her Laca
Mert mé nem Clod ozik az úr?<#szomoru2>
Ez csak jobb azé .

LeonSilver
Így gondolom én is srácok. Egy repülõs játék és kész. Ettõl még lehet jó és élvezetes és sokaknak lehet a kedvence. De ahogyan a Wot sem tank szimulátor úgy a WT sem röpüllõs szim.

VO101Tom
Nekem is fent volt a gépemen egy napig, de ami egérrel és klaviatúrával is játszható, az nem szimulátor. Szép a grafikája egyébként, de a repmodell nagyon egyszerû, a sérülésmodell szintén, a térképek kicsik és az egész játék értelme, hogy fizess a jobb cuccokért (pontosan ugyanúgy, ahogy a WoT mûködik).

www.pumaszallas.hu

De összességében, egy mmo repülõs játéknak, a war thunder szerintem abszolút jó. A vetélytársa a world of warplanes neki, nem a clod. Ahhoz képest tébnyleg istenkirály.

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

toltam, tier 4 ig a németet. Amíg nem futott el a clod, jobb híjján repültem. A fizikája az ami a legnagyobb bajom még vele, full reálban is nem igazán sikerült gépet dugóba vinnem. A motorkezelés olyan kb mint a régi il2ben vagyis semmi. egyébiránt harcolászni szórakozni vele, nem olyan rossz. A legnagyobb baj vele az hogy rengeteg a gyökér. Szinte többször lõtt le saját mint ellenség, a shoulder shoot ismeretlen fogalom számukra, ahogy a kill steal is normális, és az is hogy 6 an lõnek egy gépet. Annyiban szimulátor full reálban, hogy csak kabinnézet van, a kontaktokat neked kell megtalálnod, meg nem jár alapból a motorod, hanem meg kell nyomni az i betüt... de pl navigálni akkor se kell, a térkép mutatja akor is hol vagy... Azonkívûl a térképek se nagyok, a célpontok mindig egy helyen szinte, amitõl lehet pörgõsnek is nevezni a játékot, meg daráldának is.

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Vannak ott fazonok... Néha benézek a szórakozás kedvéért! 😄 Ha jól tudom, akkor a tupirozott il2 motor az alapja, de ettõl még szimulátornak szerintem a legnagyobb jó indulattal sem nevezhetõ! 😊)

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Mentem vele én is vagy két egész percet, de hátha van aki többet és lehet tényleg valami rejtett hûdefaszaszimulátor 😄

LeonSilver
Ja, mert valami szerencsétlen farok veri magát a WoT topikban, hogy mekkora kurva nagy szimulátor, mert van neki full realisztikus beállítása, vagy mi a szar...

Úgy kezdted... A gyerekek! 😄

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Gyerekek. Tolta, tolja itt valaki komolyabban a WT-t? (War Thunder)

Her Laca
Bocsi😊 A mostani a sabaton amit kérdeztél az Brahms Magyar táncok 1,2,3,4 asszem

acidrain
<#eljen>