IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Dolgoznak rajta😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

<#alien>És hajlandó lennél megosztani esetleg?

Her Laca
Én tudok.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Atag patch-rõl nem tud valaki valamit?

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Egy kis összesítõ.

VO101Tom
Akik jelezték, hogy este jönnének AWC-Trursday küldire, azoknak kint a Briefing a puma fórumon.

www.pumaszallas.hu

Mi lett a 3-an kapaszkodók eredménye?😊 Van a Spitek felett még egy gép, az is angol v. az már német?

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Her Laca
Köszönöm.
Kipróbáltam és íme.

Video bitarányt közel maxra és akkor filmszerû a minõség, csak a konvertálási idõ kicsit megugrik

Z97-PRO gamer - i7 4790K @ 4.00GHz - 32GB Dual-Channel DDR3 @ 1199MHz - 4095MB NVIDIA GeForce GTX 960

Her Laca
Na mire jöttek rá.

Bár én már régóta tisztában vagyok evvel,legalábbis amióta ezt nézem😊

Julien a KIRÁLY😊

Her Laca

Her Laca
[/img]

Tud valaki tanácsot adni ,hogy itt miket kell állítgatni.

LeonSilver
Anizó szûrés? Hogyne számítana! Nekem drájverben vagy ha lehet állítani a programban akkor ott, mindig 16x -os volt.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Jut eszembe urak.
Annyit küszködtem a radeonnal,hogy el is felejtettem mit és hogy állítsak be a gtx en.
Aztán tegnap megcsináltam,és most már megint olyan sima a futás (és szebb is) mint régen.
Anizot 16. (nem tudom ér e valamit) Az élsimítást a játékban off ra tettem a driverben engedélyeztem,és 4x est adtam meg. Hibátlan .

LeonSilver
Ezt így az ember megnézni korán reggel, és egész nap vidám lesz 😊

<#eljen><#eljen>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

acidrain
Hárman kapaszkodnak:

Ez lett a végeredmény, 2X elbénáztam:

Sötét volt mint a tehénbe', a Nap már a horizontot súrolta.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

acidrain
"Vigyázáá-vigyázáá! Boríccsá-boríccsá!" <#taps>

Behugyozok.😄

De ez igaz Lacára is... borííícsá le... hát nem sok kellett hozzá, hogy leboruljak a székbõl... 😄 Szívem megállt...

www.smart-bus.hu

Ügyes volt a srác és jól ránk ijesztett! De szerintem akkor sem volt gyerekszobája. Nem illik így megijeszteni az emberfiát.
Maxon volt a fülesem... most egy kicsit feszült vagyok...

www.smart-bus.hu

Her Laca
No itten van. Ez is amolyan nyers dolog,majd beépítem a következõbe,már van jó pár ütõs esemény a tarsolyban hozzá. Na meg isten zenék.

Her Laca
Mindjárt jön egy jóóóó kis videó. Ezt Tomcsi csinálta harc közben ,a videót megnézve érthetõvé is válik😊
[/url][/img]

<#eljen>

D9

Hecker007
Toltam/néha még most is. Viszont egy szar az egész, elnézést a kifejezésért, a patchek össze vissza variálják az egész játékot. Szimulátornak meg soha nem volt nevezhetõ, a teljes realisztikus beállítások mellett is lehet egér+billentyû kombóval játszani csak bele kell jönni, a joyt nekem nem is sikerült normálisan beállítani benne. Sokáig nem mentek a gépek 5k fölé, az orosz felment 8k-ra is ha úgy tartotta kedve meg egy-két bombázó, de a többi az nem. A legélvezetesebb az a Historical Battle még az is árkád kategória, viszont nincs refly, jobb a dm, fm, ha elfogyott a lõszer vagy a benya akkor vissza kell menni a reptérre és értelmesebbek a játékosok is. Az Arcade rész meg egyre semmirevalóbb, helyben forduló gépek, sokszor lelõhetetlen Yak9T ami viszont ha mögéd kerül jobb ha mormolsz egy imát mert 1 lövéssel is képes leszedni bármilyen gépbõl.
Annyira tönkrevágták hogy a klán amiben vagyok egy héten repül 1-2 kört és lépnek is ki, mindenki mással játszik inkább, kb 1 hónapja indítottam el utoljára, ha idegesíteni akarom magam akkor ott a WoT.

LeonSilver
Egyelõre se gépem hozzá se semmim 😞
Tervben van a HW beszerzés, de ez még odébb van, sajnos. Pedig a videókat elnézve megszakad a szívem 😊

Her Laca
Bakker olyan aláfestõ zenei gyûjteményre tettem szert ,hogy besza behu.

Her Laca
Mert mé nem Clod ozik az úr?<#szomoru2>
Ez csak jobb azé .

LeonSilver
Így gondolom én is srácok. Egy repülõs játék és kész. Ettõl még lehet jó és élvezetes és sokaknak lehet a kedvence. De ahogyan a Wot sem tank szimulátor úgy a WT sem röpüllõs szim.

VO101Tom
Nekem is fent volt a gépemen egy napig, de ami egérrel és klaviatúrával is játszható, az nem szimulátor. Szép a grafikája egyébként, de a repmodell nagyon egyszerû, a sérülésmodell szintén, a térképek kicsik és az egész játék értelme, hogy fizess a jobb cuccokért (pontosan ugyanúgy, ahogy a WoT mûködik).

www.pumaszallas.hu

De összességében, egy mmo repülõs játéknak, a war thunder szerintem abszolút jó. A vetélytársa a world of warplanes neki, nem a clod. Ahhoz képest tébnyleg istenkirály.

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

toltam, tier 4 ig a németet. Amíg nem futott el a clod, jobb híjján repültem. A fizikája az ami a legnagyobb bajom még vele, full reálban is nem igazán sikerült gépet dugóba vinnem. A motorkezelés olyan kb mint a régi il2ben vagyis semmi. egyébiránt harcolászni szórakozni vele, nem olyan rossz. A legnagyobb baj vele az hogy rengeteg a gyökér. Szinte többször lõtt le saját mint ellenség, a shoulder shoot ismeretlen fogalom számukra, ahogy a kill steal is normális, és az is hogy 6 an lõnek egy gépet. Annyiban szimulátor full reálban, hogy csak kabinnézet van, a kontaktokat neked kell megtalálnod, meg nem jár alapból a motorod, hanem meg kell nyomni az i betüt... de pl navigálni akkor se kell, a térkép mutatja akor is hol vagy... Azonkívûl a térképek se nagyok, a célpontok mindig egy helyen szinte, amitõl lehet pörgõsnek is nevezni a játékot, meg daráldának is.

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Vannak ott fazonok... Néha benézek a szórakozás kedvéért! 😄 Ha jól tudom, akkor a tupirozott il2 motor az alapja, de ettõl még szimulátornak szerintem a legnagyobb jó indulattal sem nevezhetõ! 😊)

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Mentem vele én is vagy két egész percet, de hátha van aki többet és lehet tényleg valami rejtett hûdefaszaszimulátor 😄

LeonSilver
Ja, mert valami szerencsétlen farok veri magát a WoT topikban, hogy mekkora kurva nagy szimulátor, mert van neki full realisztikus beállítása, vagy mi a szar...

Úgy kezdted... A gyerekek! 😄

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Gyerekek. Tolta, tolja itt valaki komolyabban a WT-t? (War Thunder)

Her Laca
Bocsi😊 A mostani a sabaton amit kérdeztél az Brahms Magyar táncok 1,2,3,4 asszem

acidrain
<#eljen>

Her Laca
Az esõ a Sabaton ,asszem 3 szám is aláment a második az Itten található
River Flows In You- Lindsey Stirling az elõadó.

Szeretem a zenéket amiket a videók alá raksz. Ennek mi a címe?

Valamint még ennél a videódnál elmondanád mi a szám neve:
http://www.youtube.com/watch?v=AA4i3tPE_ho
Her Laca
Meleg volt a pite.

Mennék, de én a melóm miatt csak szabadság alatt tudok elõre ígérni..akkor sem 100%.<#nemtudom>

<#eljen><#taps> Zene miatt plusz egy piros pont! 😊)

www.smart-bus.hu

Her Laca

Svenhassel
Ha lesz szabad hely, engem is érdekel a dolog.

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

Her Laca
OK😊 Majd elintézem máshogy😊

VO101Tom
Persze, Mijkivel gyertek.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Az egyéni akciók ezeken a küldetéseken nem kívánatos dolgok, a mostani szigorításokkal Werraék egyik célja is pont ennek kiszûrése. Itt a legfontosabb a csapatmunka (közös TS, rajban repülés, segítség annak aki bajban van), utána a feladat végrehajtása (elvégre ezért játszunk, és ha te elhanyagolod a saját feladatod, azt a többiek szívják meg. Igen, van hogy veszélyes, van hogy unalmas feladatot kapsz, de azt is meg kell csinálni) és csak utoljára marad az egyéni killgyûjtés. Te az elsõre nem vagy hajlandó, a második nem érdekel, akkor részemrõl inkább olyanoknak adom a kiosztott gépeinket, akik másképp állnak hozzá.

www.pumaszallas.hu