IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BF109
Arról még nem is hallottam.. de jól hangzik. Utánanézek mit tud.

asus p8b75-m le+intel i5 3570+8gb kingston hyperx +asus r9 290+ocz agility 3 60 gb ssd+1 tb wd 64 mb sata3+chieftec 500w+dell uh23

Bucser
FAQ.

BTW: nem érdemes szarakodni vele. Vedd meg az 1946-ot. Benne van minden.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

BF109
Sziasztok!
Az aces mittumoménmilyen kiegészítõt hogy kell használni. Baromira nem akar futni ám, pedig jó lenne!

asus p8b75-m le+intel i5 3570+8gb kingston hyperx +asus r9 290+ocz agility 3 60 gb ssd+1 tb wd 64 mb sata3+chieftec 500w+dell uh23

Bucser
nem tartom valószínünek mert június 1-re a "2 hét" még nem fog lejárni😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

PhantomAss találta:

http://www.gogamer.com/Storm-of-War--Battle-of-Britain-PC-Coming-Soon_stcVVproductId5640272VVcatId444781VVviewprod.htm

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

ez igaz, de a conf-ban lehet állítani a kampány nehézségét azzal, hogy változik az ai ügyessége. bár most már úgy gondolom, hogy ugyanazokat a beállításokat alkalmazza ill. variálja, mint a quick missionban. egyébként nekem úgy tûnik, hogy ace módban néha sokkal hülyébb mint akár átlagosban, csak sokkal jobban tud célozni.
nemértem mikellmég pluszba? ez állítja az ai szintjét...
nem találtam ilyet, de sok mást igen. thx
Trucker39
Esetleg itt érdemes utána nézni.
conf.ini Guide

hát, köszi erre magamtól is rájöttem. a conf.ini-ben lehet-e én arra vok kiváncsi
ottvan hogy skill.az ai száma mellett.
a quick mission-ben nem lehet az ai-t okosabbra állítani?
azt tom', hogy a kampányban lehet.
íme néhány gép eredeti emelkedése:

La7: 18.3 m/s
Dora: 17
109 G6: 17
P-51H: 16.8
Yak 9U: 16.7
Spit Mk Vb: 13.5
PhantomAss
hát...nekem vectorral 30-ban volt a cucc (trir3), a tr4 beépített vectorral 40 fölött van
még mindig jobban megéri -nekem legalábbis

GOOBY, pls

Bucser
én csak azt nem értem, hogy a vector exp-ben mi kerül 9K HUforintba??

nekem mindig olyan 😊
de ez lehet hogy csak régi tapasztalat.mert régen olyan volt.
akkor sry ha most nem....kösz laca
PhantomAss
van vector exem, de ahhoz nem pötty van hanem 3 ágú kütyü, és azt másként érzékeli mint a sima pöttyöt, nem úgy mozog..már próbáltam
de úgy néz ki megoldódik mert vki tud nekem küldeni
ha mégsem akkor rendelek tõlük
<#eljen>

GOOBY, pls

Trucker39
Elméletileg a honlapjukról lehet rendelni. Még nem próbáltam.
De van rá más megoldás is. Ha TrackIR3pro-d van, rendelhetsz hozzá egy 6DOF kiegészítõt és akkor nem kellenek a pöttyök. <#nevetes1>

PhantomAss
hali
nem tudjátok trackir pöttyöket honnan lehet szerezni?
elhagytam az összeset..

GOOBY, pls

Akkor pedig ahogy a mondás tartja "Minden leszállás jó leszállás, ha eltudsz utána sétálni."
Scottt
Jobb ugrani mint megsülni ahogy a mondás is tartja(habár a legjobb a kényszerleszállás saját területen)

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Her Laca
"ha füstöl a messer motorja akkor fél percen belül kigyullad"

KV drága testvírem eztetet meg hol tapasztaltad???????
Na most komolyan?? Igaz néha megtörténik ,de néha meg nem,oszt még körberepülheted vele a térképet😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Jéééééééééééé...tényleg<#crazya>

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Hmmm... A "Légvédelmi ballon" kifejezés mond neked valamit?<#kerdes>

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

ÉRDEKESSÉG
Legalábbis számomra. Tüzérségi ütegeket kellett támadnom. Nekiálltunk támadni, és megláttam egy LÉGHAJÓT! Kékes-szürke szín, nagy fekete kereszttel az oldalán. Lelõttem<#violent>(nem volt nehéz<#wink>) és légvédelmi ágyúként írta ki. A bevetés utáni összesítésben viszont nem szerepelt. Most elõször találkoztam vele. Eléggé modern felépítésûnek tûnt "Y" alakban levõ vezérsíkokkal. Találkozott valaki ilyennel?
Használtak a németek léghajókat a II vh.-ban tüzérségi tûz helyesbítésére?
nfs world
vagy egyáltalán benne van a játékban az észak-afrikai hadszintér?

nfs world
lehet a '46-ba az észak-afrikai hadszintéren kampányt inditani?

nfs world
jajajajajajajajajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

akkor már nem lenne ember a földön.. 😊
Vajh, ha az AI-k fórumozni tudnának miket írnának? <#ravasz1> Flémgyanús... <#nevetes1>

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

😊
Bucser
A Spit akkor repül a legjobban ha lefelé megy több darabban egy motortalálattól<#hehe><#eplus2>

ha füstöl a messer motorja akkor fél percen belül kigyullad.hameg csak egy barna csíkot húz, feltételezem olaj, akkor még simán tud rácsapást végezni.amúgy a spiti motorja is olyan hogy olajjal bármit megtudsz vele csinálni.mégha füstöl akkoris.csak ha ég meg mondjuk egykét motortalálattól szeret robbangatni 😊
Tudod, mit kéne még javítani? Jön a 109-es, rámtapad. A faroklövész szarrá sorozza, amikor felhúz, látom, hogy húzza maga után az üzemanyagpárát + a motor is fustöl. Minden normális EMBER ilyenkor megnézi hogyan tudna eljutni a legközelebbi baráti területre/reptérre. De nem, ehelyett magával nem törõdve újra támad, szinte kényszerít, hogy az Il-2-essel utána menjek és a földbe lõjjem. Ezért kellett új kampányt kezdenem(lehet, hogy hülye vagyok, de engem zavar). 78 bevetés 52 légi gyõzelem. Il-2-essel + I-153-al. Azért ez több mint valószínûtlen.
Scottt
Na ezeken javíthatnának Oleg-ék mert az ai 1 nagy kalap kakííííííííííí

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Bucser
A legjobb az hogy berepül eléd. Vagy amikor elkezdik lõni õ meg meghal. Ahelyett, hogy bármit is csinálni.. persze az elõtte lévõ géprõl nem válik le... Csak ordít mint hülye gyerek a homokozóban... Vagy amikor szmimpláncsak repül mögötted õ a kísérõ te lõsz a másik gépre a társad meg PK-ra tesz....

ez igaz. ha kötelékbe repülök és én vagyok a vezér, akkor se maradnak a helyükön. egyszer csak észreveszem, hogy az elment vadászni, ez lelõtte...
bezzeg ha én falcolok le, rögtön elkezd sikítozni, hogy hol a 'csába vagyok.
Scottt
Az csak kamu sose küld az semmit az egész rádiózás nagy szar.

Kérek leszállási engedélyt meg kapom lebegtetek ki erre 1 másik gép majdnem nekem jött(persze az is le akart szállni).

Buzi ai-se akar együtt dolgozni veled hanem elmenek oszt maguk el végezik a feldatot.

Van egy olyan érzésem, hogy ha a nyakadban vannak, már késõ... Esetleg próbáld meg a "Cover Me"-vel (fedezz)

nfs world
de jo neked nekem soha se kuldenek szart se

Ja, igen, sajnos nem egyszeri eset. Bármikor segítséget kérek, mindíg elkezdenek körözni. És a légibázis egyszer se mondja, hogy nincsenek elérhetõ vadászok a közelben.
Hali
KÉRDÉS: Eddig, ha benyomtam a légibázis/segítségkérés-t jött a válasz, hogy küldik a vadászokat, vagy sajálják. Mi repültünk tovább. Új kampányt kezdtem. Vadászfedezet nuku, jöttek a 109-ek, nyomtam a segítségkérést, válaszolták, hogy küldik a vadászokat, erre MINDENKI ELKEZDETT BALRA KÖRÖZNI! Szart se törõdtek vele, hogy közben támadnak a németek és agyaggalamblövészetet rendeznek. Ez programhiba? Lehet ezen változtatni?
nfs world
de nem is kell angolul tudnia ha átállitotta magyarra(f.a.q. 22. )

milyen az a hasznos tanács?
ne zuhanj le,ne menj a másiknak,ne lõjj sajátot?

most komolyan.nem gecizésbõl.

tõcsd le hyperlobby-t és menj be különbözõ szerverekre vagy keress magyarokat.

vagyha tudsz angolul az a legfaszább mert akkor tényleg nézd végig a manualt.meg vvannak oktató trekkek és missönök is. azokat is nyálazd át.
sok minden benne van a FAQ-ban (itt fentebb a piros feliratra kattintva) és a kézikönyv is egész használható

de ha van valami kérdésed ki vele, ha tudok, válaszolok rá...

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Bucser
Nézd végig a beállításokat. Az elõbb mondtam.

hooah
és egy pár hasznos billenyûkombinációt valaki tudna mondani?

Bucser
használd a manualt? Ez egy hasznos parancs.... Esetleg nézd végig a beállításokat.