IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Itt vannak addonok,ha jól tudom mind fizetõs,a LastDays,OperationFallBlau,
és a RebirthdOfHonour néha tölthetõ az Emuléról,de a Banzait biztos a torrenten is megtalálod.Ezek nem a dcg-vel készültek,és tekintélyes skingyûjteményt is tartalmaznak.

Willenbrock
Jó akkor ezen kampányok futtatásához kell ez a program ugye?A Bir hakeymeset enélkül is sikerült telepíteni,miért nem oldják meg így az összeset.

Bucser
sok mod inkább csak dcg ûálltal generált kampány nem gondoljátok?? IL2-höz nem sok mod létezik....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Willenbrock
És sok mod csak ezzel telepíthetõ?

Bucser
Dynamic Campaign Generator

www.lowengrin.com-on megtalálod.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Willenbrock
Szeretném megtudni mit takar a DCG rövidítés.A MOD-ok installálási utasításában lehet róla olvasni,van verziószáma is.Ez egy kampánygenerátor program?Az ilyen modokat nem sikerült telepítenem-hogy kell?Csak a Bir Hakeymes kampányt tudtam telepíteni mert ahoz nem kellett a titokzatos DCG,csak simán egy exe fájllal indult.
Röviden:Hogyan kell a kampányokat telepíteni?

Lehet azzal bûvészkedni😛
Múltkor is földbe bûvészkedtem vele egy spitet lövés nélkül. Persze ehhez spec tényleg Kétember kellett.😊
De lehet na, tényleg. Fõleg mikor muszáj.

\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F

Bucser
fókával nem bûvészkedni kell hanem egyenesen repülni és néha kanyarodni nagy ívben😄

Az MD-sek csak az ubin tudnak domborítani,de az az osztrák fiú,Grau Adler,illetve az új nickjén Falkenhorst már tud bûvészkedni a Fókával mindenhol...

Nálam CRTL+H a féktuskó.

www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu

ezér' jó nekem, mer' mindegy, hogy hova megyek : )
Her Laca
Tudom ,hogy vannak (már elég régóta virtualízálódom)😄 de itt vannak a legtöbben ,meg talán a legjobbak is ,így a lobby az jó nekem. Abban semmi érdekes nincs ,hogy egy kezdõ ,vagy gyengébb képességû ellen domborít az ember ,szerintem. Legyen a kihívás nagy.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Ja. A féktuskó. Nézd meg a billennttyûkombinációját

www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu

Hogyan tudok elindulni az anyahajón? Egyszerûen mintha valami fékezné. Gondolom fékezi is valami.
Az Ubin a társaság, leszámítva Falkenhorstékat, az MD-seket, meg egy-egy századon kívülit, nem túl erõs. Bár néha bele lehet szaladni a meglepetésbe...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Van még az Ubi,bár ott elég kevesen vannak,de az AllSeeingEye
szerverkeresõ van mikor 50 szervert is talál,japánt,ausztrált,oroszt,
koreait,kínait.Én inkább ezen repülök,néha egy perc alatt benn vagyok a mappon,a lobbyra elég sokat kell várni...Persze tudom hogy a lobbyn lehet a legtöbbet tanulni,és nem csak dog,hanem coop,és war is van.

Bucser
valamint Ha egy-egy pilótád sokáig él a kampány alatt megy feljebb az Ai szintje is. és amikor kiírja, hogy famous ACe was killed dring the battle azt jelnti, hogy volt Ace skillû AI a csapatjukban és be iis murdált. folyamatosan emeli az AI szintjét egyébként a dynamic engine.

jóestét😊
a hadjáratoknál is ugyanazokat állítgatja. Elvileg ha könnyût írsz akkor ront egyet az ellenségen és emel a sajáton, normálon mindkettõ average, nehéznél meg fordítva.
Akartam olyat, hogy mindenki Ace legyen mert úgy lenne értelmes, de nemnagyon lehet.

Szerintem a gép mindenhogy igennagyonhülye, nagyon lerontották a harcoló AI-t.. sokat játszottam a sima Forgotten Battles-szel, az elég jól fordulózott ace-ben...igaz mást sem tudott😊

\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F

vegyél ilyet. ezen van ff is meg hagyományos center rugó is.
http://www.saitek.com/uk/prod/cyborg_evo_force.htm
A joyra visszatérve, egyáltalán érdemes venni?

Gigabyte EP45-DS3, Core 2 Duo e8400, Corsair Dominator 2 gb 1066 MHz, Sapphire Radeon HD4850

annyira senki sem lehet sznob, hogy befizessen egy 200e Ft-os hányásra.
a track-irt is meg kell szokni. ezt is meg lehet
ez volt az amirõl beszéltünk hogy 2 és fél perc után fordulsz le a székrõl erõs fordultnyelõcsõperisztaltika kíséretével azaz hányni fogsz mint az újéviszamár...
van egy ötletem! dobjátok össze nekem az árát, én meg majd jól elmondom, hogy milyen. na?!
Her Laca
Vaze mik vagyunk mi ??? Milliomosok😊))))))))
Bár igazad van ez kéne.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Hát hol máshól ? Nem tudok mást, meg hát inkább warokat szeretek repülni.
Néha egy kis agyatlan lövöldözés dogolás ,de az inkább csak a haverokkal ,közben jókat lehet beszélgetni.

nem kell track-ir. ez kell:
http://www.vrcenter.hu/index.php?menu=1&id=16
Her Laca
De azok a JG52 esek voltak!! Igazad van az teljesítmény😊)
A magyar pilóták nem voltak ennyire igénybe véve asszem. A joy kérdésben tökéletesen egyetértek veled (hogy is mernék nem)😄 .

Én teljesen mást érzek ,mint Te ...
Úgy hozzászoktam a ff-hez mint más a trck ir-hez...

Bucser
pl a JG 52 pilótái napi 3-4 bevetést repültek a keleti fronton a háború végéig. Az azért nem gyenge teljesítmény. indultak elõször reggel 6-kor majd 10-kor egy sortie 3-kor és egy utolsó 7-kor. Fõleg nyáron. télen változhatott a dolog az hosszú éjszakák miatt.

Bucser
már korábban is be lett Írva Pe-2 kezdeti verziója leakele lett nem volt lezárva a kód így tudta beletenni. Aztán lezárták a kódot és eltünt a kiskapu. Hivatalosan csak BOB-ban lesz 6DOF ugyanis a kabinok modellek nem ugy vannak kialakítva, hogy alkalmasak legyenek erre.

Mellesleg pilóta kérdés: Anno a pilóták nem csuklóból vezették a gépet hanem alkarból-felkarból és vállból+háttal. ezekbe a csuklójoyokba beleerõtetett FFb a legrosszabb ami lehet szerintem. csak annyit érzel vele, hogy csinál valamit. de pl a motor rezgést nem érzed csak az áramlásokat az meg nem mindig elég. Érdemesebb a füledet használni sokkal finomabban érzékelhetõek a motor és a szárny dolgai is.. Nem beszélve arról, hogy baromira nincs lemodellezve, hogy kibassza a kezedbõl a botot mikor a 108-as durran a szárnyban és a gép lebillen. (vagy éppen egy P-47-es lyuggatta tésztaszûrõvé a gépet)

Laca,csak a lobbyn repülsz?

Her Laca
Nem azt mondtam ,hogy nyaraltak ,hanem ,hogy átlag napi egy bevetést repültek ,ami max 2-3 óráig tartott. Néha kettõ is beugrott,de nem a fáradságtól estek össze a pilóták ,ezt elhiheted.
De ha te másként tudod hát oszd meg velem .😊

Azt hogy 44 nyarától pihenhettek....komolyan gondoltad.........?

Ez talán a legreprezentratív példa:
il2 6dof

Más...Kegetys gyereknek vmelyk sturm. verzióból sikerült mûködésre bírni a 6dof-et.46-ról van vknek infója,meg lehet ezt vhogy csinálni,vagy várhatunk a BOBra???

Her Laca
Na mesélj! Napi hány bevetés volt ?Mennyi idõ egy egy bevetés?
Azé nem szakadtak meg ,nehogy azt hidd,csak egyszerûen meghaltak a legtöbben. Sajnos.

44 nyarától bõven pihenhettek...<#pardon1>

Her Laca
Dehogynem.
Csakhogy ,nyolc ,tíz óra meló után (legalábbis nekem ) pont nem arra van szükségem ,hogy erõt fejtsek ki. Az eredeti botot rángató pilóták meg azé rápihentek bõven egy egy bevetésre ám😄

Az erededi bot,biztos nem venné igénybe ennyire a kacsót😊)))

Her Laca
Ja ja,sokat jelent,de amikor két órát folyamatosan tolod war on ,akkor elátkozod a napot is amikor megvetted. Mindenesetre mellékelni kéne hozzá egy pajszert is amivel lefejted a kezed róla.

Her Laca
Mit kell itt variálni😊 Kényelmetlen,pontatlan stb. Repüljön billentyûzetrõl. Kakukk nevû srác is úgy nyomja ,megjegyzem meglepõen jól😊 Olyan darabos a mozgása ,hogy szinte lelõhetetlen.

Sztem qrva sokat jelent a forcefeedbekkes...ha megszokod,nagyon lehet vele érezni azt a max kormányerõt,amivel még nem viszed Stallba a bördöt...

ne vegyél ffes joyt...hosszútávon csuklo és karbajt okoz😄 meg télleg szarráteszi a joyt... veszel egy nem ffest akkor sokkal pontosabban és sokkal többet tudsz majd vele repni.
a saitek CE szimmetrikus elrendezésû, jobb és bal kézzel egyaránt használható, ami miatt tényleg nem túl ergonómikus, de valszeg ez a legjobb amit ennyiért kaphatsz.
a logitechben pici mûanyag potik vannak, amik nem bírják sokáig, hamar pontatlanná, túlérzékennyé válnak. ráadásul a ff-es verziókban csak a motorok állítják középre a kart, ami plusz pontatlanságot eredményez, esetenkén darabossá teszik a kar mozgását. a nem ff-es joy-ok középre húzó megoldása, pedig idõvel azt eredményezi, hogy kilazulnak a rugók és lötyögni fog a kar. mindezeket a problémákat jórészt kiküszöbölik a saitek megoldásai.
Bucser
Hasonló még a Logitech sorozata van de szólok, hogy ratyi hamar tönkremennek a potik benne sajna😞

GyuriX2572
Tudnátok valami jó joystickot ajánlani? Ezeket kéne tudnia: 3 tengely, gázkar, csuklótámasz, FF, sok gomb, PONTOS, tartós.
Saitek Cyborgra gondoltam elõször, de miután kipróbáltam rájöttem, hogy tök kényelmetlen. Valami hasonló??

pár hete még december 1. volt
Bucser
1946 a CD galaxisban 6200+postaköltség

Benne van minden eddigi kieg. Forgotten battles Ace expansion pack Pacific fighters PE2 addon mandzsuria hadszintér etc...

Szerintem érdemes megvenni😄