IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy ha esetleg nincs bekonfigurálva keresd meg a "bail out"-ot a controls-ban
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
azaz csak a lövész autopilóta.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Toggle Level Autopilot
ezeket kell beállítanod és kitudod kapcsolni az autopilótát.azt nemtom hogy quickmissionbe is meglehet e csinálni.online igen...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
én meg hiába mondom, hogy egész eddig dogoztam, ezeknek semmi se' elég! <#nevetes1>#nevetes1>
na jó, befejeztem
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ez jó😊)))))) dogozás😊
Bocsi ezt nem lehetett kihagyni😄
Mellesleg nem kell itt nagyon tudomámnyos mértékû magyarázatokat várni ,hisz fölösleges is. Sokat gyakorolj ,figyeld mit csinálnak mások ,oszt ha nem vagy fakezû megy az majd .Az emil meg itt a játékban nem szokott berádlizni. Sõtt egyetlen messza sem . Egyszerûen rászúrod fullra a gázt aztán már repül is. Az életben egy ilyetén megmozdulás biztos derültséget kelltett volna.A dugó meg úgy tudod kivédeni,hogy a játékban a joy beállításoknál a magassági legnagyobb értékét leveszed 100 ról mondjuk 95-90 re. És akkor hiába húzod hasra a botot nem fog átesni.
Na jó repkedést.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Értem én hogy benzin! De mi hajtja?
jobb klikk a térképen
A terep rossz felismerhetõsége miatt nehéz a leszállási kurzust felvenni. Lehet valamit állítani, vagy csak gyakorlás kérdése?
gyakorolni kell
Kéne néhány tanács a navigációhoz is ezzel összefüggésben. Kössz!
kis odafigyeléssel hamar fel lehet ismerni a térképen a fontosabb tereptárgyakat (városok, folyók, vasútvonalak stb), amik segítségével már könyebb a navigáció
mikor átültem fókába én hullottam. a spithez képest úgy repül, mint egy igazi fóka.
a spit még 100-120 km/h-n is manõverezhetõ, a focke meg 250 alatt szinte halott.
a valóságban 300-400 km/h-s elõnyt a büdös életbe nem hozna be.
Én úgy csináltam (A helyzet hasonló mint nálad).Hogy levettem a teljesítményt 0-ra a fékszárnyakat landolóra viszem és így 1 mp alatt akár 30-val is csökkenhet a repülési sebességem.( Ha az ellennek már megvan szürkevakság ezt is ki lehet használni, hogy észrevétlenül fölé kerüljünk és akkor fékszárnyak vissza letolod és már mögötte is vagy nagyon közel kerülsz ilyenkor hozzá de van pár mp-d hogy megsorozd.
A másik esetben azt nem értem, hogy ha én feketedéshatáron manõverezek, az ellenfél pedig még szûkebben fordul, mint én, akkor mi a fenéért nem feketedik be teljesen és zuhan le? A sebességek hasonlóak voltak, csak a Spit szûkebben fordult.
Egyébként G14-gyel is lehet valamennyire dogolni, tegnap is lelõttem egy Spitet fordulóharcban, ezen a szerveren inkább az a probléma, hogy 1vs.1 nagyon ritkán fordul elõ, hamar a nyakadba szakadnak fentrõl a P47-esek...
Mielõtt valaki alaptalan sírással vádolna (nem Te), megjegyzem, hogy a jómultkoriban átültem egy Spitbe, és 5perc alatt (útvonalrepülést nem számolva) lelõttem 2Fókát meg 1 Messzert...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
G14 vs Spit IXe : a G14 energiaharcban lesz csak jobb.... Gyors és jól zuhan. a IX-e pedig nagyon jól csinál vízszintes és függõleges manõvereket... Ráadásul a G14 kiba szarul manõverezik azaz béna kacsa. Aki késõi messzerrel lemegy késõi nyugati ellen dogfightolni fedezet nélkül az számítson rá, hogy tapasztalt pilóta kicsinálja. (feltételezem aki messzerrel dogol az nem tapasztalt pilóta hisze a dog server huszárok csak az ilyenekre várnak.)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
WarClouds, G14 vs. Spit IXe, függõleges síkú harc. Kergetem a Spitet, kb. hasonló E szinten vagyunk. Leborít, én utána. Szûkít le-, felfelé, én is... Feketedéshatáron vagyok, kb. 2mp hátrányban a manõver kezdetekor. Végig feketehatáron tartva fordulok utána, de távolodik, és 5-6mp múlva mögöttem van. Lelõ...
Hogy a fenébe csinálta???
Rejtvény 2:
Szintén WarClouds, D9 vs. Spit IXe. Jelentõs E fölényem van, kb. 3-4km. Rácsapok, de észrevesz. Csinál egy palástorsót, olyan 3-400km/h sebességtöbblettel elmegyek közvetlenül felette, emelkedek, de utánam jön, nem marad le, Fóka elveszti a sebességét, de már szinte a kezdeti magasságomon vagyok, Spit utolér és lelõ...
Hogy csinálta???<#conf>#conf>
!
😄😄
!
!
😄😄
!
!
Köszönöm!!
www.pcpilot.hu
offoff
ejj hogy kell feltölteni youtube-ra? azt írja sikeres a feltöltés -aztán nem találom a videót
<#gunyos1>#gunyos1>
on
GOOBY, pls
Nem a gép a lényeg és a lobby egyre inkább tele vérpistikékkel akik rögtön csíter kiáltanak, ha lelövik õket az istenkirálymegaszuper messzer/fóka/spit/musztáng/mi a divatos még? gépükben...
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Fw 190 A9 vs B-25 #1
Fw 190 A9 vs B-25 #2
Néha kirobbanóan sikeres tud lenni az elsõ rácsapás is. 😊
www.pcpilot.hu