IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hooah
neuro, tudnál még egy pár hasznos parancsot adni, mert kezdõ vagyok?

ctrl+e

vagy ha esetleg nincs bekonfigurálva keresd meg a "bail out"-ot a controls-ban

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

hooah
Valaki meg tudná mondani, hogy hogyan kel kiugrani a gépbõl?

a level autopilot csak a bombardiereknél mükszik 😊
azaz csak a lövész autopilóta.
Ha jól tudom online nem mûködik az autopilot, a level autopilot is csak néhánynál, jellemzõen a bombázóknál.

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

passz.miután több éve be van lõve vmi gombra nememléxem 😊
ez lenne az "A" betû? mert ez nálam csak offline mûködik
Toggle Autopilot
Toggle Level Autopilot

ezeket kell beállítanod és kitudod kapcsolni az autopilótát.azt nemtom hogy quickmissionbe is meglehet e csinálni.online igen...
Elméletileg, amikor átkapcsolsz lövészre, az robotpilóta átveszi az irányítást. (Legalábbis Stukánál)

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

hooah
Valaki meg tudná mondani, hogy ha bombázóba géppuskással vagyok akkor, hogy lehet az autómata pilótát bekapcsolni (ha van)mert mindig irányíthatatlan a gép.

neked sose mondták még, hogy; "az helyett, hogy egész nap a gép elõtt ülsz, inkább mennél el dógozni!"
én meg hiába mondom, hogy egész eddig dogoztam, ezeknek semmi se' elég! <#nevetes1>
na jó, befejeztem
Her Laca
Ne gúnyolódj!!<#ejnye1> Lehet félreírta a srác ,de én se bírtam kihagyni<#ravasz1>

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

úgy nem jutna be a potiba

az dógozás, mert professzionális a srác : )))
Bucser
Én csak szimplán tökigfújnám vele amíg az orrán nem jön ki😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

oké megvan: )
Tudja valaki hogyan kell szétszedni a cyborg evo-t, hogy hozzá lehessen férni a pótméterekhez? le kéne már kontaktsprézni.
hisztis a gustav? akkor mit mondasz a fókára?! : )))
Her Laca
""Persze nem dogozásra találták ki""

Ez jó😊)))))) dogozás😊
Bocsi ezt nem lehetett kihagyni😄
Mellesleg nem kell itt nagyon tudomámnyos mértékû magyarázatokat várni ,hisz fölösleges is. Sokat gyakorolj ,figyeld mit csinálnak mások ,oszt ha nem vagy fakezû megy az majd .Az emil meg itt a játékban nem szokott berádlizni. Sõtt egyetlen messza sem . Egyszerûen rászúrod fullra a gázt aztán már repül is. Az életben egy ilyetén megmozdulás biztos derültséget kelltett volna.A dugó meg úgy tudod kivédeni,hogy a játékban a joy beállításoknál a magassági legnagyobb értékét leveszed 100 ról mondjuk 95-90 re. És akkor hiába húzod hasra a botot nem fog átesni.
Na jó repkedést.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Köszönöm! Csak most jutottam hozzá ehhez a szim. hoz, és újra meg tanulnom repülni. A Gusztáv elég hisztisen viselkedik, pedig egy nagyon jóindulatú gép. (Kivéve a startrádlit)Persze nem dogozásra találták ki, de qvára oda kell figyelnem a sebességre, mert szûk fordulóban már kétszer is dugóba estem. Majdnem odavertem a pofámat.

Értem én hogy benzin! De mi hajtja?

magasból megf. távból könnyû észrevenni a repteret. onnan bemérheted a megfelelõ irányt. gáz vissza, futómû ki, fékszárny leszállás, és ha nem lassul eléggé, az oldalkormánnyal simán be lehet lassítani.
Lehet-e a térképet nagyobb léptékûre állítani?

jobb klikk a térképen

A terep rossz felismerhetõsége miatt nehéz a leszállási kurzust felvenni. Lehet valamit állítani, vagy csak gyakorlás kérdése?

gyakorolni kell

Kéne néhány tanács a navigációhoz is ezzel összefüggésben. Kössz!

kis odafigyeléssel hamar fel lehet ismerni a térképen a fontosabb tereptárgyakat (városok, folyók, vasútvonalak stb), amik segítségével már könyebb a navigáció

Forgotten: Balaton. Lehet-e a térképet nagyobb léptékûre állítani? A terep rossz felismerhetõsége miatt nehéz a leszállási kurzust felvenni. Lehet valamit állítani, vagy csak gyakorlás kérdése? Kéne néhány tanács a navigációhoz is ezzel összefüggésben. Kössz!

Sziasztok! Néhány alapszintû tanácsra volna szükségem.

én is dogoltam már spittel és a messzerek(G2) úgy hullottak, mint a legyek, az a gép úgy repül mint az álom.
mikor átültem fókába én hullottam. a spithez képest úgy repül, mint egy igazi fóka.
a spit még 100-120 km/h-n is manõverezhetõ, a focke meg 250 alatt szinte halott.

a valóságban 300-400 km/h-s elõnyt a büdös életbe nem hozna be.
a spitek kurva jól emelkednek a fw meg bosszantóan szarul
Amúgy egy Spit 60 foknál se sokat veszít a sebességébõl.
A szürkevakság ha ugyanolyan sebességgel mentetek mindekettõtöknél bekövetkezik.Én is csináltam már hasonló manõvert, de nem spittel.
Én úgy csináltam (A helyzet hasonló mint nálad).Hogy levettem a teljesítményt 0-ra a fékszárnyakat landolóra viszem és így 1 mp alatt akár 30-val is csökkenhet a repülési sebességem.( Ha az ellennek már megvan szürkevakság ezt is ki lehet használni, hogy észrevétlenül fölé kerüljünk és akkor fékszárnyak vissza letolod és már mögötte is vagy nagyon közel kerülsz ilyenkor hozzá de van pár mp-d hogy megsorozd.
A Fókával közel sem függõlegesen emelkedtem, szerintem még 45fok sem volt. Másrészt ott, ahol rengeteg ellenséges gép van a haladási magasságodban, jobb, ha emelkedsz. Ettõl függetlenül, ekkora sebességkülönbséget nem kellett volna behoznia...
A másik esetben azt nem értem, hogy ha én feketedéshatáron manõverezek, az ellenfél pedig még szûkebben fordul, mint én, akkor mi a fenéért nem feketedik be teljesen és zuhan le? A sebességek hasonlóak voltak, csak a Spit szûkebben fordult.
Egyébként G14-gyel is lehet valamennyire dogolni, tegnap is lelõttem egy Spitet fordulóharcban, ezen a szerveren inkább az a probléma, hogy 1vs.1 nagyon ritkán fordul elõ, hamar a nyakadba szakadnak fentrõl a P47-esek...

Mielõtt valaki alaptalan sírással vádolna (nem Te), megjegyzem, hogy a jómultkoriban átültem egy Spitbe, és 5perc alatt (útvonalrepülést nem számolva) lelõttem 2Fókát meg 1 Messzert...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

<#vigyor3>
Bucser
miért emelkedtél a Fókával? köztudottan úgy emelkedik mint egy darab kõ... Fókával egyenes el a picsába és ha biztosan nincs már senki körülötted akkor emelkedni maximum. Üzemanyag is van benne tökig meg gyors is.

G14 vs Spit IXe : a G14 energiaharcban lesz csak jobb.... Gyors és jól zuhan. a IX-e pedig nagyon jól csinál vízszintes és függõleges manõvereket... Ráadásul a G14 kiba szarul manõverezik azaz béna kacsa. Aki késõi messzerrel lemegy késõi nyugati ellen dogfightolni fedezet nélkül az számítson rá, hogy tapasztalt pilóta kicsinálja. (feltételezem aki messzerrel dogol az nem tapasztalt pilóta hisze a dog server huszárok csak az ilyenekre várnak.)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Rejtvény:

WarClouds, G14 vs. Spit IXe, függõleges síkú harc. Kergetem a Spitet, kb. hasonló E szinten vagyunk. Leborít, én utána. Szûkít le-, felfelé, én is... Feketedéshatáron vagyok, kb. 2mp hátrányban a manõver kezdetekor. Végig feketehatáron tartva fordulok utána, de távolodik, és 5-6mp múlva mögöttem van. Lelõ...

Hogy a fenébe csinálta???

Rejtvény 2:

Szintén WarClouds, D9 vs. Spit IXe. Jelentõs E fölényem van, kb. 3-4km. Rácsapok, de észrevesz. Csinál egy palástorsót, olyan 3-400km/h sebességtöbblettel elmegyek közvetlenül felette, emelkedek, de utánam jön, nem marad le, Fóka elveszti a sebességét, de már szinte a kezdeti magasságomon vagyok, Spit utolér és lelõ...

Hogy csinálta???<#conf>

azér' ez nem semmi...<#csodalk>
!
!
😄😄
!
!
😄😄
!
!
Kösz! Közben megtaláltam.

benne van a faq-ban

Bucser
olvass vissza.

Köszönöm!!

Sziasztok! Most raktam fel a forgoten battlest, és a Me 109 G-nek a REVI-je nem a HUD plexire vetíti a célkeresztet, hanem balra, így a célkeresztnek csak a jobb széle látszik, és nem lehet rendesen célozni. Mit lehet csinálni vele?

PhantomAss
ja de én már 2 napja felraktam😊

GOOBY, pls

HardcoresHUN
Hella!
A Kör ászoknak köszönöm a tegnapi gyakorlási lehetõséget. Jók voltatok😊

pont errõl beszélek...hogy neménvagyok az egyetlen hanem az egész földrõl mindenhonnan..
Sanyo
Nem te vagy az egyetlen feltöltõ, néha csak néhány perc, de volt már 10-12 óra is egy konvertálás. A film hosszától függetlenül.

www.pcpilot.hu

sokáig? 10-20 perc.egy földet átfedõ oldaltól.nemtom abban a mretben nekem ez potomnak tûnik 😊

offoff
Bucser
mert õk még konvertálnak tömörítenek rajta pluszba és azután kerl ki. eléggé sokáig tart áltlaában 10-20 perc is eltelik, de egy-ey nagyobb videonal akar 1 ora is eltelhet.

PhantomAss
off
ejj hogy kell feltölteni youtube-ra? azt írja sikeres a feltöltés -aztán nem találom a videót
<#gunyos1>
on

GOOBY, pls

azért neki igenkurvára szép a vize neki.meg minden.a robbanások is. a mocsokja...
Jó kezekben meg ugye szinte bármi. <#awink>
Nem a gép a lényeg és a lobby egyre inkább tele vérpistikékkel akik rögtön csíter kiáltanak, ha lelövik õket az istenkirálymegaszuper messzer/fóka/spit/musztáng/mi a divatos még? gépükben...

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Azért a Hayate C is elég jó erre a célra...<#nevetes1>

Sanyo
B-25-öt a legjobban Fókával lehet inzultálni. 😄

Fw 190 A9 vs B-25 #1
Fw 190 A9 vs B-25 #2

Néha kirobbanóan sikeres tud lenni az elsõ rácsapás is. 😊

www.pcpilot.hu

Seaweed
"1 megrettent -látva milyen király csávó vagyok- "

<#gonosz1><#hehe><#vigyor1>