IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Ezzel a videóval kapcsolatosan azt szeretném kérdezni, hogy az elején (33másodpercnél) a kifutón az milyen repcsi,, mert nem ismerem fel egyik részbõl sem, vagy van egy másik része vagy kiegje a game-nek, vagy csak figyelmetlen vok.
Úgy van, ahogy Mark mondja.
A kamikaze utolsó ténykedésének a "Ground Attack" parancsot adod meg, a "SET"-tel beállítod a célpontot, és ennyi... (Ja, meg teszel a Zeróra egy 250kilósat)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Valami olyanra emlekszem, hogy ha nem adod meg hogy leszalljon, es az utolso feladata a tamadas, akkor nekirepul. De fogalmam sincs pontosan, de szerintem valahogy meglehet oldani.
A négymotoros ruszki TB3 vs I-16 Zveno-t tudom hogy kell szerkezteni meg a Ju-88 vs Fw-190 párost ! Csak azt nem tudom hogy gépi irányitású Zerót bombával bele lehet-e vezetni hajóba ! Azt hogy kell szerkezteni hogy felszáljon egy reptérrõl és belezuhanjon egy hajóba ???
Lehet-e egyáltalán ilyet szerkezteni ????
Öcsém mondta hogy állitolag több forumon irtak már róla , csak hol ??
Elõre is köszönö a válaszokat !
Bocs hogy ijen hülye vok hozzá és kérdezek sok ostobaságot.
Köszönöm a segítségeteket. <#worship>#worship><#worship>#worship>
Sry, elírtam, nem mûszerfalra gondoltam, csak a mûszerekre!
Pont egy ilyen progit kerestem, mint ez a DeviceLink. Köszi!
Üdv:
gerpetya
De bemasolom ha nem talalod:
"1. Mi a különbség a négy játék között?
IL-2 Sturmovik: Az 1C Maddox Games legelsõ játéka. Megjelent 2000-ben.
Forgotten Battles (FB): az eredeti Sturmovik feljavított változata új repülõgépekkel, szebb grafikával, dinamikus hadjáratokkal és több berepülhetõ területtel. Megjelent 2002-ben.
Pacific Fighters (PF): Az FB alapjain elkészült új szimulátor, amelyben a Csendes-Óceán felett repülhetünk.
1946: A sorozat utolsó darabja. A DVD-n megjelent játék tartalmazza az FB-t, az AEP-et, a PF-et valamint három extra kiegészítõt: "Pe-2 Peshka", "Sturmoviks over Manchuria" és "1946"."
Vagyis neked csak az 1946 kell, abban minden megvan.
Miután FPS-t csak ARMA szinten játszok az meg támogatja a TrackIR-t kifejezetten hasznos ez a tulajdonságom:) annak ellenére, hogy emiatt régen mindig kiröhögtek:D
De valóban szerintem repüléshez nélkülözhetetlen. (vagyis miután megszoktad azután nem tudod elképzelni nélküle)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Én meg az egeret mozgatom akkor is, ha egy Youtube-os Il-2 videót nézek... :)
Arra kérnék valakit hogy segítsen,mert nagyon szeretnék játszani vele.Ha valaki úgy gondolja hogy segít az írjon már privátban.Ja,tom hogy levan írva a faq-ban de nekem kicsit magas. :((
A segítséget elõre is köszönöm.
Íme egy link róla: DeviceLink
Ezzel lehet külön a mûszereket látni, de olyanról még nem hallottam, hogy a mûszerfalat lásd. Nem is tudnám megmondani, hogyan lehetne megcsinálni, ugyanis minden gépnek másmilyen a fülkéje és más milyen a mûszerfala is.
Az alapvetõ mûszereket ki lehet tenni a fentebb említett módon, de azokra ugyanúgy rá kell pillantani, mintha egy monitort használnál.
A másik probléma, hogy a két monitor vezérlése egy gépen teljesítméní csökkenést okoz. Valamint arról sem szabad elfeledkezni, hogy a DeviceLink funkció csak Offline repülés közben mûködik. A másik monitor beszerzése sem olcsó dolog (más kérdés, ha már megvan). A Virtuális Dongó század oldalán olvastam valami hasonlót. Ott aki foglalkozott vele, az két számítógépet alkalmazott. Az egyik egy komolyabb gép, amin futott az IL-2, a másik egy régebbi modell volt, aminek semmi más dolga nem volt, csak a mûszerek megjelenítése. ha jól emlékszem, ebben az esetben nem terhelte az elsõ számítõgépet a megjelenítés. A probléma viszont itt is fenáll. Csakk Offline lehet használni. Ennek a problémának a legjobb orvoslása a TrackIR. Igaz, hogy nem olcsó dolog, de minden fülkében megtudod nézni repülés közben az összes mûszert és mûködik online is. Az hozzá tartozik a dologhoz, hogy meg kell vele tanulni repülni. Van aki elszédül a használata közben, meg kezdetben jelentkezik némi nyak és fejfájás is, de hamar bele lehet szokni.
Melléktünetként tapasztaltam magamnál és néhány barátomnál a következõ jelenséget. Az ún. Track visszanézése során, aki használ TrackIR-t, automatikusan fordul a feje a felvétel nézése során. <#smile>#smile> Kicsit vicces, jót szoktunk derülni rajta.
Ha van rá módod, mindenképp javaslok beszerezni egy ilyen kiegészítõt. Aki már prbálta, meg fogja erõsíteni, azt amit leírtam. Nagyon megéri az árát.
Adott két monitor, azonos felbontás.
Úgy tudom, hogy az il-2-ben meg lehet azt csinálni, hogy az egyik monitoron a látkép a másikon pedig a mûszerfal jelenjen meg.
Tud vki segíteni abban, hogy hogy lehet megoldani?
Elõre is köszi!
Üdv:
gerpetya
... az optimista azt hiszi, a létezõ világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez így van...
Nem kellett semmit csinálnom vele.
Végülis 2x frissítettem a drivert, attól nem lett jobb -de uninstall, aztán reinstall úgytûnik megoldotta! <#wave>#wave>
Mindenképp fel fogok nézni online is! <#nyes>#nyes>
FeketeVipera 77 SS
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Nincs semmi más, ez az egy van -ilyen pedálosokról még csak álmodok -egyenlõre jó az a Z tengely... <#nyes>#nyes>
Kisérletezek még azért -de ha bárkinek lenne még ötlete ne hallgassa el! <#smile>#smile>
FeketeVipera 77 SS
azé va na fórum hogy megkérdezd a nyûgöd!
amúgy passzolom a kérdést.ha van másik kormány/joy/pedál stb csatlakoztatva, akkor lehet hogy azt észleli a joyod helyett.
Nem akartam túl láma lenni...
De pls help valaki!!!
IL2 az istennek se hajlandó észrevenni a joystickomat -a setup-nál azt írja ki állapotnak hogy nics csatlakoztatva -ingame meg természetesen szintén semmi.
Pedig más progik simán használják (pl MicFlightSim 2004)
Amúgy: (nem túl régi... nem emlékszem, max 1.5-2 éves) Speed Link Cougar Pro Vibr. Flightstick (12 gombos, van rajta "gázkar" is, meg ilyen "körbenézõ pici joy" a tetején <#vigyor5>#vigyor5> )
Van valakinek vmi ötlete mi lehet a baj??? <#help>#help>
Repkedni billentyûzettel/egérrel... Most mit mondjak... elég gyenge... <#vigyor5>#vigyor5>
Ha nem is tartozik a legújabb simek közé, IL2 gépek/hangulata nagyon megfogott! <#eljen>#eljen>
FeketeVipera 77 SS
Vagy ha esetleg nem vetted észre... ment privike még úgy tegnapelõtt... <#smile>#smile>
FeketeVipera 77 SS
Ööö... az SoW:BoB készül, mióta is? <#wilting>#wilting>
És hogy jobb lesz-e mint az il2? Elõbb jöjjön má' ki <#boxer>#boxer><#violent>#violent><#bdead>#bdead>
amúgy készül még egy elsõ vh-s szim is a neve Knights of the Sky. Szerintem igen igéretes, én már azt is várom...
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
De koszonom :)
Lacush69-nek teljesen igaza van, inditsd el, amit szeretnél angol vagy magyar módon és tedd fel a sound modot.
Bár némi munkával a másolgatásokat is rövidre lehet zárni.
Készítesz két kötegelt file-t(.bat) Az egyik neve legyen mondjuk Angol Il-2, a másiké Orosz Il-2. Mást nem kell tenniük, csak a módosítandó file-okat másolják az eredeti helyre. Így az il-2 indítása elõtt eldöntheted, milyen módon szeretnéd használni a szimet. Ez az ötlet még onnan származik, hogy az elsõ sound Mod-ok csak orosz nyelven tudtak. Nos, abban meglelni valami módosítást, kapcsoló állítása, vagy bármi, roppan körülményes volt, mert nem tudok(már) oroszul. Késõbb is nagyon jól bevált ez a kapcsoló módszer, mert offline gyakorláskor orosz módon indítok, ha pedig repülök a WOE-n, akkor visszaváltok angol módra.
Kis segítség még a végére:
Ha nem akar a kedves felhasználó gondolkodni a bat file összeállításán, itt egy példa rá.
Angol.bat
@echo OFF
cd c:\Program Files\Ubisoft\IL-2 Sturmovik 1946\Il-2_ver4.08m\
xcopy *.* "C:\Program Files\Ubisoft\IL-2 Sturmovik 1946\" /Y
cd C:\Program Files\Ubisoft\IL-2 Sturmovik 1946
exit
orosz.bat
@echo OFF
cd c:\Program Files\Ubisoft\IL-2 Sturmovik 1946\Il-2_ver4.08m_Crack\
xcopy *.* "C:\Program Files\Ubisoft\IL-2 Sturmovik 1946\" /Y
cd C:\Program Files\Ubisoft\IL-2 Sturmovik 1946
exit
Igen, ha a újat akarok indítani, akkor nekem is oroszul jön elõ.
Amik már generálva voltak, azok továbbra is az eredeti nyelven játszhatóak.
Ötlet: Szedd le a soundmodot, indíts egy rakás kampányt, majd telepítsd vissza a SM-ot...
Mikor felraktam, csak a splash screen volt orosz, ezzel nem foglalkoztam, viszont most karriert akartam inditani, es orosz leiras volt hozza, orosz volt minden ott..Pedig az ENG soundMOD-ot szedtem le..56MB-as volt..
Nektek is ilyen, vagy en rontottam el vmit?