IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
(vagy régebbi felvételek, stb)
(a cfs3-készítõi nyilatkozták, hogy a játékban szereplõ gépeknek eredeti motorhangjaik vannak, és hangok terén tényleg nagyon jó az a játék)
GOOBY, pls
"Egyáltalán szét lehet úgy lõni egy P47-et il2-ben, hogy ne szökhessen el?.....(járó motort feltételezve)"
Szét lehet, de valami komoly muskétával; Messzerrel nekem még nem volt alkalmam, csak fókával.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Viszont a rohadt P47 100-zal jobban zuhan, mint a WarCloudson a német gépek bármelyike...
ME-163-AST AKAROK A WARCLOUDSRA!!! <#boxer>#boxer>
😄DDD
van egy kis igaza, én még soha nem tudtam lelövetni magam benne... volt hogy hárman csaptak rám minden csõbõl, el is találtak, úgyhogy én inkább szépen HAZAMENTEM. 😊 (mint mindig, ha eltalálnak benne) Egyáltalán szét lehet úgy lõni egy P47-et il2-ben, hogy ne szökhessen el?.....(járó motort feltételezve)
A G2-t inkább azért utálják, mert amellett hogy nem lehet porba alázni folyamatos fordulóban mint minden mást, még orsózni is jobban tud. Emelkedésben megközelíteni a spitet meg szintén szentségtörés, ugye😊
A D9-et is szerintem kizárólag azért tartják csíternek, mert a IXe nagy sebességnél nem szûkít ki elõle, orsózásban pedig szintén kínos..
A legnagyobb IXe-huszárok meg annyira összezavarodnak ha ésszel fordulózok egy G6-ban, hogy komolyan többször dugóztattam földbe õket, mint ahányszor lelõni sikerült...;Ð
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
Egyébként a Spit pilcsik többsége a G2-t csíternek tartja, a jómultkoriban kérdezgettük a chaten... (Persze, mert MAJDNEM olyan jól fordul, mint az õ Oleg-Spitjük...)
A WarCloudson meg pont azt csinálom, amit a megfoghatatlan Spitesekrõl írtál, csak K4-gyel vagy D9-cel. Elég idegesítõ lehet... 😊
Mark007: Igen? Nem vettelek észre, sajnos. Csak csendesen lõttem a Spiteket, mert épp nem volt megfelelõ a térkép bombázásra. Úgy kb. a harmadik Spit lelövése után, meg is kaptam, hogy csaló vagyok.
Pedig csak arról volt szó, hogy akiket sikerült "szárnymentesíteni", azok egyszerûen nem jól repülték abban a pillanatban a gépüket. Összesen 7 gépet löttem, miközben egy gép fogyott el alattam. G2-vel repültem és volt P-39, Spit valamelyik verzió (42 dec.) és egy P-47.
A hibákról néhány szóban:
- Nem néz körül, mert õ Spitben ül.
- Nem néz körül, mert õ P-47-ben ül.
- Szûken elkezd emelkedni, miközben elfogy a sebessége és megpróbálja rám húzni a gépet.
- Csapdába esett társ észrevesz és felém fordul, a Spit utána. Rövid sorozat a megfelelõ helyre és az ellenfél elhalálozott
- Csõlátás és vörös köd egyben. A Spit ráragad a céljára, az meg forgolódik. Beállok mögéjük, lövöm a Spit-t, de az képtelen leakadni a saját céljáról, csak akkor eszmél, mikor nincs szárnya.
- P-39 észre vesz, mögém akar kerülni. Nem veszi észre, hogy felül felhõ van. Felhõben eltünve, irányváltás, süllyedés, mögékerülés, ellenfél motorjának felgyújtása (már csak kiskaliberes lõszer volt).
Ez csak a tegnapi tapasztalat. Van aki teljesen megfoghatatlan a Spitben. Nagy magasságban nézelõdik, majd lecsap és eltûnik. Követhetetlen.
Nem levegõbe beszélek: a statisztika itt megtekinthetõ.
Statlap
WOE-n szoktam altalaban jatszani, ott nem dob ki.
Trucker39, veled tegnap talalkoztam is fent 😊
www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu
A 0.9 Sound MOD a 4.08 verzióhoz készült. Az FB-nem nem ez a verziószáma.
IL-2 1946 + 4.08 patch.
Nemreg probaltam ki, aztan felmentem vele WingsOverEurope-ra.
A legjobban a lovedekek hangja tetszik, amikor elhuznak melletted.
Persze a motorhangok is sokkal elvezetesebbek.
Utána felteheted az 1.22-t.
Én is jobban szeretek magyar nyelvûvel játszani, de ennek feltétele hogy Tényleg magyar nyelvû legyen.... (láttam már 1-2 igényes fordítást, természetesen csak az önkéntes munkák közt, de igazán jót nem)
csak aztán leszedtem az fb-t és semmi nem indult el <#zavart1>#zavart1>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A netes repüléshez nem kell az angol tudás különösebben. De én szerettem nyomni az Offline kampányokat. Ahhoz viszont kell az angol tudás, hogy mi a küldi feladata. Offline nincs aki eligazítást tartson.
Eredeti szim, gyenge gep hozza..
De nem baj, Szerintem mar tenyleg tobben megfontoljak igy 3000FT-ert..
De szerintem meg azt a 7000 Ft-ot is megerte , ami regebben volt.
http://www.galaxisnet.hu/mtermek.php?id=9410
Uj joy
(legalábbis nálam)
amúgy is a dedós szerverek dobnak csak ki (uk ded1-2)az meg nem érdekel
GOOBY, pls
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Némi leírás csak keress vissza
Sound Mod-ok
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Il2 FB + Saitek Aviator driverrel.
Ma nyúltam elõször a Saitek profile szerkesztõjéhez: Mivel néhány gépen az elsõdleges tûzgomb helyett a második (aviatoron a világító) gomb használható, gondoltam egyet és készítettem egy profilt, amelyben a módválasztó kapcsoló "A" állásában fel van cserélve a két gomb.
Pár perc repkedés után egy kék villanás és reboot...
A gépem már megvan egy ideje, soha nem volt vele gondom, erõs a gyanúm, hogy a módosított profil+a saitek driver volt a bûnös...
... az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez így van...
Heinkellel bombázni szeretek, 88-ból meg mellé spiteket alázni (mondjuk azzal a mind a 30 fok belõhetõ tartománnyal legalábbis kihívás). Meg hát ez ilyen határozott gép. Ha nem akar lezuhanni, hiába lövik; ha le akar, leesik magától is;Ð Egyébként is, "lehet hogy csúnya, de legalább lassú"😊
Egyébként azért szoktam rá, mert baromijól manõverezik. Szeretek az orrlövésszel Mustangokat kergetni😊
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
(monnyuk fel lehet szakítani a régi sebet: bombázót bele,pesze a heinkelen kívül 😄 )