IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt hiszem, már G2-vel is lõttem le P47-est alacsony magasságú fordulóharcban.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

PhantomAss
nemtom mennyire eredetiek a a hangok, de abból kiindulva, hogy majd minden gépbõl még van eredeti példány a világon, akár eredeti is lehet
(vagy régebbi felvételek, stb)
(a cfs3-készítõi nyilatkozták, hogy a játékban szereplõ gépeknek eredeti motorhangjaik vannak, és hangok terén tényleg nagyon jó az a játék)

GOOBY, pls

Sziasztok itt is 😊, látom a másik fórum elsorvadt egy ideje...

"Egyáltalán szét lehet úgy lõni egy P47-et il2-ben, hogy ne szökhessen el?.....(járó motort feltételezve)"

Szét lehet, de valami komoly muskétával; Messzerrel nekem még nem volt alkalmam, csak fókával.

Én is feltettem, tényleg jó. Bónusz kérdés: ezek jobban hasonlítanak az eredeti hangokhoz, vagy a fantázia szüleményei, és csak gépenként különböznek?

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Trucker39
Nem, dehogyan is kell végig csinálni. A Sound MOd-ban benne van minden, amire szükséged lehet. Csak tömörítsd ki valahová, majd hasonlítsd össze, hogy milyen file-okat írna fölül. Azokat másold át valahová. Ezután másold az IL-2 könyvtárába a MOD tartalmát. Indítás és menni fog. Ha gond van, írj csak nyugodtan. Szerintem nem lesz semmi gond.

mármint trucker
ha be akarom rakni a sound mod-ot, akkor végig kell csinálnom azt az egész procedúrát amit leírtál a másik fórumon?
Szerintem a G2 leemelkedi a Spiteket, verziótól függetlenül (kivéve IX.25lbs, de az is csak lent). Ez fáj nekik a legjobban. (Igaz, a K4 is elmegy tõlük emelkedésben is és végsebességre is , de földközeli harcban rosszul fordul)
Viszont a rohadt P47 100-zal jobban zuhan, mint a WarCloudson a német gépek bármelyike...

ME-163-AST AKAROK A WARCLOUDSRA!!! <#boxer>

"- Nem néz körül, mert õ P-47-ben ül."
😄DDD
van egy kis igaza, én még soha nem tudtam lelövetni magam benne... volt hogy hárman csaptak rám minden csõbõl, el is találtak, úgyhogy én inkább szépen HAZAMENTEM. 😊 (mint mindig, ha eltalálnak benne) Egyáltalán szét lehet úgy lõni egy P47-et il2-ben, hogy ne szökhessen el?.....(járó motort feltételezve)

A G2-t inkább azért utálják, mert amellett hogy nem lehet porba alázni folyamatos fordulóban mint minden mást, még orsózni is jobban tud. Emelkedésben megközelíteni a spitet meg szintén szentségtörés, ugye😊

A D9-et is szerintem kizárólag azért tartják csíternek, mert a IXe nagy sebességnél nem szûkít ki elõle, orsózásban pedig szintén kínos..

A legnagyobb IXe-huszárok meg annyira összezavarodnak ha ésszel fordulózok egy G6-ban, hogy komolyan többször dugóztattam földbe õket, mint ahányszor lelõni sikerült...;Ð

\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F

Ezeken a hülyegyerekeken szoktam halálra röhögni magam... Beül a Spitbe, csak maga elé néz, mögé megyek és lelövöm... Vagy észrevesz, és végtelen számú bal kört repül 200-zal... azt hiszi, hogy követni fogom...😊
Egyébként a Spit pilcsik többsége a G2-t csíternek tartja, a jómultkoriban kérdezgettük a chaten... (Persze, mert MAJDNEM olyan jól fordul, mint az õ Oleg-Spitjük...)
A WarCloudson meg pont azt csinálom, amit a megfoghatatlan Spitesekrõl írtál, csak K4-gyel vagy D9-cel. Elég idegesítõ lehet... 😊

Trucker39
Mindenhol csalásnak minõsül, de nem véletlen, hogy ilyen nagy számban szedték le a Sound MOD-t.

Mark007: Igen? Nem vettelek észre, sajnos. Csak csendesen lõttem a Spiteket, mert épp nem volt megfelelõ a térkép bombázásra. Úgy kb. a harmadik Spit lelövése után, meg is kaptam, hogy csaló vagyok.
Pedig csak arról volt szó, hogy akiket sikerült "szárnymentesíteni", azok egyszerûen nem jól repülték abban a pillanatban a gépüket. Összesen 7 gépet löttem, miközben egy gép fogyott el alattam. G2-vel repültem és volt P-39, Spit valamelyik verzió (42 dec.) és egy P-47.

A hibákról néhány szóban:

- Nem néz körül, mert õ Spitben ül.
- Nem néz körül, mert õ P-47-ben ül.
- Szûken elkezd emelkedni, miközben elfogy a sebessége és megpróbálja rám húzni a gépet.
- Csapdába esett társ észrevesz és felém fordul, a Spit utána. Rövid sorozat a megfelelõ helyre és az ellenfél elhalálozott
- Csõlátás és vörös köd egyben. A Spit ráragad a céljára, az meg forgolódik. Beállok mögéjük, lövöm a Spit-t, de az képtelen leakadni a saját céljáról, csak akkor eszmél, mikor nincs szárnya.
- P-39 észre vesz, mögém akar kerülni. Nem veszi észre, hogy felül felhõ van. Felhõben eltünve, irányváltás, süllyedés, mögékerülés, ellenfél motorjának felgyújtása (már csak kiskaliberes lõszer volt).

Ez csak a tegnapi tapasztalat. Van aki teljesen megfoghatatlan a Spitben. Nagy magasságban nézelõdik, majd lecsap és eltûnik. Követhetetlen.

Nem levegõbe beszélek: a statisztika itt megtekinthetõ.

Statlap

Mark007
Gondolom ott a szerver mas fileok utan keres, es a MOD-okat csalasnak veszi.
WOE-n szoktam altalaban jatszani, ott nem dob ki.
Trucker39, veled tegnap talalkoztam is fent 😊

A gond az vele, hogy ha jól tudom AW-n, és egyes dogszervereken csalásnak minõsül.

www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu

Trucker39
Ezt hogy érted??

A 0.9 Sound MOD a 4.08 verzióhoz készült. Az FB-nem nem ez a verziószáma.
IL-2 1946 + 4.08 patch.

Ezek a sound mod-ok mûködnek FB-n is?
Trucker39
Azért az jelent valamit, hogy mióta feltették a netre a MOd-t, több mint 3 ezren töltötték le és lehet, hogy használják is. Össze sem hasonlítható a játék eredeti hangjával. Lövedékek, gépek, sziréna és még sorolhatnám, mi minden teszi hangulatosabbá a repülést. Mivel inkább bombázok, jobban ismerem azok hangjait. Ju-87, Ju-88 hangjai nagyon jók, mély dübörgõ hangjuk van. Egyszerûen megnyugtat repülés közben. Amit nem annyira szeretek, ha eltalálnak. Viszont ennk is a hangja nagyon jól el lett találva. Mondhatnám még a bomba oldás után a bombák jellegzetes hangjait.

Mark007
Hmm. Ez a soundmod nagyon jo.
Nemreg probaltam ki, aztan felmentem vele WingsOverEurope-ra.
A legjobban a lovedekek hangja tetszik, amikor elhuznak melletted.
Persze a motorhangok is sokkal elvezetesebbek.

Fogom a könyvtárat, és elmásolom máshova a gépen., majd utána vissza másolom. Az majdnem ugyan az...

legegyszerûbb, ha egyszer feltelepíted 46ot, majd minden cuccossal (skinek,mission-ök stb) együtt kiírod dvd-re.legközelebb nem kell telepítened, hanem felmásolod a gépre és csóközön meg lihegés + nem kell összegyûjtögetni megint a cuccokat..mielõtt mondanátok, tom hogy egy dvd-re nem fér fel... 😊
Nevezd át a '46 könyvtárát, aztán a vezérlõpulton szedd le a játékot, ekkor a windowsból eltûnik. (az IL2-t ez nem zavarja, a mostani 1.22 gyári telepítésem is három évvel ezelõtti, ráadásul egy másik géprõl..😄)
Utána felteheted az 1.22-t.

Én is jobban szeretek magyar nyelvûvel játszani, de ennek feltétele hogy Tényleg magyar nyelvû legyen.... (láttam már 1-2 igényes fordítást, természetesen csak az önkéntes munkák közt, de igazán jót nem)

nekem fent volt az fb, patcchekkel, rajta a pacific fighters, és simán felraktam a 46 ot.

csak aztán leszedtem az fb-t és semmi nem indult el <#zavart1>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Ízlések és pofonok. Én nem szeretek angol nyelvû játékokal játszani. Van 1.22-es eredeti magyar FB-m, de nem hajlandó felrakni, merhogy fwent van az 1946, és a frissebb verzió. Attól félek, ha leszedem a 46-ot, és felteszem az 1.22-t, és javításait, akkor utána nem engedi majd visszarakni az 1946-ot...

Scottt
Nem vagyok az a nagy angol zseni a suliban is németet tanulok de könnyen megértem az egész briefinget ha levan írva 😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Én honosítottam az IL2 46-ot, de akkor nem mennek a kampányok rajta.

Mark007
Ha jol tudom, honositva van...FAQ-ban ratalalsz...
Vagy ez csak FB+PF-nel mukodott?

Ha honosítva lenne....

A netes repüléshez nem kell az angol tudás különösebben. De én szerettem nyomni az Offline kampányokat. Ahhoz viszont kell az angol tudás, hogy mi a küldi feladata. Offline nincs aki eligazítást tartson.

Mark007
Hat, en egyelore a masik veglet vagyok..
Eredeti szim, gyenge gep hozza..

De nem baj, Szerintem mar tenyleg tobben megfontoljak igy 3000FT-ert..

Az b@sz fel a legjobban, ha megvan a megfelelõ teljesítményû gépe a futtatáshoz, de a programjai illegálisok...

Mark007
Kitudja, valakinek meg ez is sok... 😊
De szerintem meg azt a 7000 Ft-ot is megerte , ami regebben volt.

Remélem, hogy ezek után senki sem akar crackelt változattal játszani:

http://www.galaxisnet.hu/mtermek.php?id=9410

repvez
Ha valakinek van felesleges pénze:
Uj joy
PhantomAss
némely online szerver kidob timeout 1 hibával, de a 90%-uk elfogadja
(legalábbis nálam)
amúgy is a dedós szerverek dobnak csak ki (uk ded1-2)az meg nem érdekel

GOOBY, pls

Trucker39
Igen, csak azért írtam, hogy offline próbálkozzon, mert ha véletlenül kidobják online szerverrõl, ne engem hibáztasson. Amúgy már többször repültem vele online szervereken is és nem volt vele gond. Sokan ezt is csalásnak tartják, ezért volna jó, ha egy javításba beleépítenék, mert tényleg jók a hangok.

Bucser
ez kombányibilis online mókával?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Trucker39
Persze. Az alábbi linken elég sok mindent megtalálsz hozzá. Félni nem kell tõle. Offline nyugodtan kipróbálhatod. Meg fogsz lepõdni, mennyivel másabb úgy repülni, hogy minden gépnek egyedi hangja van. Ha nem tetszik, vissza alakítani is nagyon egyszerû eredetire.
Némi leírás csak keress vissza

Sound Mod-ok

Scottt
Tudna valaki valamit mondnai errõl az új hang módról?Én még nem mertem megnézni 😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Ma kiakadtam, de nagyon...
Il2 FB + Saitek Aviator driverrel.
Ma nyúltam elõször a Saitek profile szerkesztõjéhez: Mivel néhány gépen az elsõdleges tûzgomb helyett a második (aviatoron a világító) gomb használható, gondoltam egyet és készítettem egy profilt, amelyben a módválasztó kapcsoló "A" állásában fel van cserélve a két gomb.
Pár perc repkedés után egy kék villanás és reboot...
A gépem már megvan egy ideje, soha nem volt vele gondom, erõs a gyanúm, hogy a módosított profil+a saitek driver volt a bûnös...

... az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez így van...

köszike
Az nem mindegyik G-n volt, nekem konkrétan a fix orrfegyverzet, és a modernebb (meg normálisan modellezett) hátsó lövészállások hiányoznak.

állítólag akkor még jó is volt valamire..😄

Heinkellel bombázni szeretek, 88-ból meg mellé spiteket alázni (mondjuk azzal a mind a 30 fok belõhetõ tartománnyal legalábbis kihívás). Meg hát ez ilyen határozott gép. Ha nem akar lezuhanni, hiába lövik; ha le akar, leesik magától is;Ð Egyébként is, "lehet hogy csúnya, de legalább lassú"😊
Egyébként azért szoktam rá, mert baromijól manõverezik. Szeretek az orrlövésszel Mustangokat kergetni😊

Mark007
Az egrol..
Nem lehet bele plusz gepeket tenni...

haggyámá a 88assal. látszik hogy nem heinkelbuzi vagy 😄 heinkel után beülni egy 88asba.hát mit ne mondja elég rémisztõ volt amikor kijött....
HA lehet mongyátok má meg hogy hnnan lehet röpcsiket leszedni<#vigyor4>
Sanyix
Az az amelyiknek a tetején lévõ lövészállásban 2 30mm-s van? 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Felõlem akkor már úgy fordulsz a géppuskáim elé, ahogy akarsz😊)

Te is, ha a 4.08-as Messzerek 1.22-es fordulékonysággal bírnának...<#ijedt>

Megtudnátok, mi az a légiharc..😉

Álmodj, Királylány... <#nevetes1>

Ju-88G<#gun><#idiota>

nemelég ami van????? 😄
(monnyuk fel lehet szakítani a régi sebet: bombázót bele,pesze a heinkelen kívül 😄 )