IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A patch meg sajnos nem segített az hibaüzenet okán.Ugyanúgy kiírja pedig van egy autós szimulátorom is az hiba nélkül futott.Akkor mégsem memóriaprobléma lehet,bár az üzenetben(alább leírtam)a memóriáról is ír.Nagyon bosszantó.
http://www.youtube.com/watch?v=La3qJ4sptuE
<#violent>#violent><#taps>#taps><#banplz>#banplz>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
"A felbontásnak szerintem semmi köze ahoz ,hogy milyen messzirõl tudok azonosítani egy gépet. Annyiban változik,hogy tisztább élesebb képet kapok,de mégegyszer mondom kell hozzá egy bitang jó monitor ,meg egy jó kártya"
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Minél nagyobb a felbontás, annál messzebbrõl látni az adott géprõl Ugyanazt a részletes képet (leszámítva, hogy messzirõl modellt egyszerûsít az IL2) - tehát ha feltételezzük hogy az ember szeme jó, akkor az azonosítás nehézsége a felbontással arányosan változik.
Mert nem tisztábban rajzolódik ki (a kép mindig tiszta, ha minden jól megy), hanem részletesebben.
(ez lemaradt 😄 )
Na de komolyan. Mibõl gondolod mindezt. Ami 640X480 ban neked paca az nekem egy szép pont. Ha közeledik ,akkor nálam is kiralyzolódik csak tisztábban. De ismétlem egy nagyon jó monitor szükségeltetik hozzá,szerintem.Az enyém 1600X1200 ban 120 hercen frissít és tû éles képe van így nekem megfelel. Nem dicsekedni akartam😄
Hát ja. Rehabosoknak való. Az ember egyszerûen nem süllyed egy bizonyos szint alá kategória.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
No no, asztat nem bántani! 😊) Én azzal éveket szórakoztam el! Régi szép idõk... 😊)) Ráadásúl az volt az elsõ szimem, szóval az indított el ezen a "pályán". 😊))
Egyébként ilyenkor milyen messzirõl tudsz azonosítani?
IL2 landing a TB3 on a carrier
Looooooooool! 😄
De Logitech-el is voltak hasonló gondjaim, bár jóval kevesebb.
(pl. meghúzom finoman, lassan felfelé, egy pillanatra lerántja a gép orrát -> kissé kopott a potméter)
stb.
De még1x: nem segítséget kérek, nem akarok komolyabban belemászni, csak írom a negatív tapasztalataimat.
(mondjuk az se vótt semmi, amikor a hecc kedvéért már induláskor autopilotra kapcsoltam a gépem és lazán beleesett a tengerbe 😄 )
... az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez így van...
A joy-problémádat meg nem értem. Az úgy reagál ahogy beállítod magadnak.
... az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez így van...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Itt mindenki tisztában van vele, hogy ez egy játék. Csak a userek 95%-a full realon tolja. ergó ha nem találsz neked illõ nehézségû szervert és nem is vagy hajlandó egy szimbe idõt feccolni valóban nem a te játékod. Ugyanis egy szimnek mindig van learning curve-je. Az Il-2-é elég nagy a sok típus miatt. Van aki kibekkeli van aki feladja. te az utóbbi vagy úgy látszik. ennyi.
most ezen megsértõdni hülyeség. Ergó nem neked való a játék.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Általában Ivánék szárnyának az alja világoskékes és nincs rajta semmi sárga, míg a németekén van sárga paca meg kereszt. A vörös csillag is jellegzetes de mire azt meglátom általában már mindegy.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
A full reallal egyébként - nekem😛 - az a bajom, hogy igazából bármilyen monitorral igen nagy azonosítási (és mondjuk észlelési, mert egyik gép sem csillog) hátrányban vagy a valósághoz képest. Olyan távolságokból kellene tudni (alakról) felismerni egy gépet, amilyenbõl mondjuk 1024*768-ban még 2-3 pixel.
A közeli ikon csak félmegoldás igaz, de néha talán igazibb, mintha nem volna.. fõleg mert szabad szemmel "rá tudnál tapadni" a gépre, monitoron meg sokszor csak ugrál a szemed elõtt.
Egy gond lehet a dologgal: ilyen szervert kell találni.
Önmagaddal keveredsz ellentmondásba már nem elõször, ráadásul szidod is a játékot...a helyedben én döntenék errõl a fórumról.
Jó repülést mindenkinek.
Pedig ha jól emlékszem, én ilyen kérdésre válaszoltam. Lehet, hogy nem Te kérdezted, vagy nem ezen, hanem az Index fórumon, de többször is elmondtam már.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
egyébként #11915 - ott a pont! 😉
pempogni mindig könnyû,de saját ízlésre formálni má melós...