IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon latszik, hogy animalt az egesz, szor egy szorozatot, es mindig ugyanott gyullad ki...
Meg ami szerintem hulyeseg: Hogy tudja egy haromfedelu gep, aminek a futoja fabol keszult, repules kozben letepni a masik gep felso szarnyat?
A futonak kene leszakadnia. nem?
Ennek ellenere belenezek 😊
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Egyébként látta valaki? Érdemes megnézni?
"(ne haragudj, de komolyan: az érdem, hogy valaki egy ócska kis játékban "bajnok"?)" Ez a mondatod tudod miért bántó? Mert nekünk érték a "bajnok úr". Mi tudjuk (nagyjából😊 hogy ez a játék nekünk mit ér.(ó és korántsem tölti ki az életünket mint gondolod) És Õ a mi játékunkban volt a legjobb. Hülyeség? Lehet. De akkor hülyeség a forma 1es világbajnokság és a foci vb, a vizilabda stb stb. Hasznunk nincs belõle. (mielõtt kitalálnád, nem ismerem a "bajnok urat" sem személyesen, sem virtuálisan, és még csak nem is repültem vele) Szóval tulajdonképpen miért olvasod a topicot? Nekem is van egy jó pár játék ami nem tetszik vagy csalódtam benne. De nem megyek oda, mert nem érdekel. Ha meg érdekel és kérdezel nem nagyon láttam még hogy elküldenek a csába mint némely másik topicban. Szóval most tetszik ez a szim vagy nem?
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
No, ez meg egy körmondat volt. 😊
Figyejé má kollega. A fekélyes kislábujjam is tele van azzal,hogy itt osztod nekünk az igét,meg becsmérled a játékunkat,neadj isten véleményezed a hozzáálásunkat a dologhoz. Baszki, képzeld ,komolyan kell venned a szimet,hogy élvezetesen tudj játszani vele. Ha neked ez nem tetszik ,avagy te másként képzeled el hát az a magán ügyed,de akkor minek jössz olyan társaságba ahol nem a te nézeteid a mérvadóak. Azt megértem ,hogy Vogel hozzászólása esetleg nem tetszett,de azt intézd el vele. Nos röviden ennyit ,és szerintem fogadd meg Hetti tanácsát.
Kinek hiányzik ez itt?
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Nem hiszem hogy bárki is arra kényszeritene hogy erre a forumra irkálj és olvasgasd!
S ha nem csinálod akkor nem stresszeled magad és ez már megéri! nem?
Vogel kollega megítélésérõl: meglepõ módon ebbõl a játékból létezik elég komolynak nevezhetõ Európa-bajnokság, illetve egy szponzorált kupa (JetFly). Aki ott helyt áll, az már valaki a szememben. Ha 16 évvel fiatalabb is nálam, mint V.4_Vogel, akkor is.
Én ugyan életemben soha nem ültem repülõgépen, de ha a valós repülésrõl lenne komoly kérdésem, akkor egy bizonyos VO101_TB hívójelû srácot kérdeznék. Aki egyáltalán nem nagyképû...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
... az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez így van...
Tudod, kicsit rosszul viselem a fikagépeket - pölö az olyanokat is, mint a bajnok "úr" 😄
(ne haragudj, de komolyan: az érdem, hogy valaki egy ócska kis játékban "bajnok"? Jóhogynem a Doomvilágbajnokságon elért 5. helyezésére oly büszke 😄 Megintcsak ott tartunk, hogy túl komolyan veszitek ezt az egészet)
---
Szóval mégsem egyedi... van szerencsém távolról ismerni "menõ" repülõst (úgy értem, IRL géppel repülõt), akinek a modora, arcmérete idõnként vetekszik a lentebb hivatkozott nagyfijjúéval.
Ami mondjuk elég szomorú.
... az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez így van...
(megjegyzem, nem egyedi eset)
Nalyib kollega pl. egérrel nézelõdik, többen pedig (pl.Trucker, Richthofen) a Track IR változatait.
Olyan is van (pl. Repvez), aki az ingyenes programokkal (pl. Freelook) és IR LED-ekkel maguk készítettek Track IR-hez hasonló készüléket.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Azt szeretném kérdezni, hogy ti hogyan forgatjátok a fejetek játék közben?
Egérrel, gombokkal vagy esetleg máshogy?
Elõre is köszi a segítséget 😊
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Egy idõ után te is megunnád, ha folyamatosan fikáznák amit csinálsz. Nem?
Bocs, de néha van pofám a munkámmal foglalkozni.
Vagy nem-e lehet beirni valahova valamilyen értéket vagy átirni ?
Ez az utolsó infó:
http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=2040
(Illetve böngésszétek az "Oleg's Room"-ot...)
Amúgy ha lassan is, de haladnak vele, mert néha azért kikerül egy-egy újabb videó a Youtube-ra, de ezek csak a 3D-s modelleket mutatják.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Elnézést ha már volt fent !
Számitogépes az események rekonstrukciója !
Szerintem elég jó ha valaki még nem látta !
http://www.youtube.com/watch?v=sxM1thHnTeE&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=8O3hI7UQvMo&feature=related
PL : a Ki-61-Ia 1942
De elõszõr 1943 tavaszán vetették be Új-Guinea-ba !
Meg egyik helyen 560 km/h sebességet olvasok a másik helyen meg 590-et !
Tudom hogy volt Ki-61-II verzió is de ez az IL-2 be nincs benne !
Meghülyülök !
Most az IL-2-be mennyit tud ??? Anyit amennyi a text fájlba van mellékelve hozzá ?
Hol vannak a pontos paraméterek ?
Egyébként az automata hajtómû menedzselésnél hány %-al lehet többet kihozni ha átváltok a beállitásoknál kézi menedzselésre ? Van-e ennek jelentõsége , érdemes-e kiprobálni ?
0:52-nél induló jelenetnél a megtámadt Betty vajon mit hordoz a törzse alatt? MIntha valami repülõ, vagy szárnyas bomba lenne: