IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mark007
En olvastam rola, meg youtube-on van fent par video..Nem valami hajde jo szvsz 😊
Nagyon latszik, hogy animalt az egesz, szor egy szorozatot, es mindig ugyanott gyullad ki...
Meg ami szerintem hulyeseg: Hogy tudja egy haromfedelu gep, aminek a futoja fabol keszult, repules kozben letepni a masik gep felso szarnyat?
A futonak kene leszakadnia. nem?
Ennek ellenere belenezek 😊

Scottt
Én is ezt kérdezem

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Bucser
úgy érted elsõ VH-s.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Ma este a TV2-n Flyboys - Égi lovagok, második véhás repülõs mozi!
Egyébként látta valaki? Érdemes megnézni?
a vizilabdás,focis,f1-es részre rávágja majd, hogy azért pénzt kapnak... 😊

Gundark
FixY kérdezhetek valamit? Azt mondod komolyan vesszük a játékot. Hogy mennyire ezen vitatkozhatnánk de felesleges. Minket ez szórakoztat. Mindannyian tisztában vagyunk vele hogy ez nem a valóság és mi nem vagyunk II világháborús vadászpilóták. Neked ez miért baj? Neked nincs valami olyan dolgod amit komolyan veszel (matchbox gyûjtés, népdaléneklés stb) de mások vigyorognak rajtad?
"(ne haragudj, de komolyan: az érdem, hogy valaki egy ócska kis játékban "bajnok"?)" Ez a mondatod tudod miért bántó? Mert nekünk érték a "bajnok úr". Mi tudjuk (nagyjából😊 hogy ez a játék nekünk mit ér.(ó és korántsem tölti ki az életünket mint gondolod) És Õ a mi játékunkban volt a legjobb. Hülyeség? Lehet. De akkor hülyeség a forma 1es világbajnokság és a foci vb, a vizilabda stb stb. Hasznunk nincs belõle. (mielõtt kitalálnád, nem ismerem a "bajnok urat" sem személyesen, sem virtuálisan, és még csak nem is repültem vele) Szóval tulajdonképpen miért olvasod a topicot? Nekem is van egy jó pár játék ami nem tetszik vagy csalódtam benne. De nem megyek oda, mert nem érdekel. Ha meg érdekel és kérdezel nem nagyon láttam még hogy elküldenek a csába mint némely másik topicban. Szóval most tetszik ez a szim vagy nem?

Her Laca
Hát én ezt nem tudhatom,de azt hogy TÚL KOMOLYAN VESSZÜK, már sokadszórra süti el,és ez bosszant. Bánja a f....om ,hogy õ mennyire fusztrált vagy mi a véleménye a játékról,de ne avval foglalkozzon ,hogy mások mit vesznek komolyan. UFF Anyám pl a Töltöttkáposzta fõzést veszi nagyon,nagyon komolyan. És ezt igenis nagyon jól teszi.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Az van ezzel a dologgal - véleményem szerint - kedves barátaim, hogy õ valószínûleg próbálkozott ezzel a játékkal, de miután rájött, hogy ez nem egy bummafejbe-játék és nem tud 2 nap alatt ász pilóta lenni, úgy érezte, a világ ellene fordult...és mi is.
No, ez meg egy körmondat volt. 😊
Her Laca
"Megintcsak ott tartunk, hogy túl komolyan veszitek ezt az egészet)"

Figyejé má kollega. A fekélyes kislábujjam is tele van azzal,hogy itt osztod nekünk az igét,meg becsmérled a játékunkat,neadj isten véleményezed a hozzáálásunkat a dologhoz. Baszki, képzeld ,komolyan kell venned a szimet,hogy élvezetesen tudj játszani vele. Ha neked ez nem tetszik ,avagy te másként képzeled el hát az a magán ügyed,de akkor minek jössz olyan társaságba ahol nem a te nézeteid a mérvadóak. Azt megértem ,hogy Vogel hozzászólása esetleg nem tetszett,de azt intézd el vele. Nos röviden ennyit ,és szerintem fogadd meg Hetti tanácsát.
Kinek hiányzik ez itt?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Bucser
Rajtad sem? rajtam sem😊 pedig én még repültem is vele😄 (mármint században)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Trucker39
Nos, találkoztam már személyesen is Vogel-l. Egyáltalán nem tapasztaltam nagyképûséget nála. Lehet, hogy nem volt rajtam a szemüvegem? <#confused><#wink>

Ki tart pisztojt a tarkodhoz?
Nem hiszem hogy bárki is arra kényszeritene hogy erre a forumra irkálj és olvasgasd!
S ha nem csinálod akkor nem stresszeled magad és ez már megéri! nem?
Figyi, ez nem Doom fórum, hanem Il-2. Ebbõl kifolyólag ez a téma.
Vogel kollega megítélésérõl: meglepõ módon ebbõl a játékból létezik elég komolynak nevezhetõ Európa-bajnokság, illetve egy szponzorált kupa (JetFly). Aki ott helyt áll, az már valaki a szememben. Ha 16 évvel fiatalabb is nálam, mint V.4_Vogel, akkor is.
Én ugyan életemben soha nem ültem repülõgépen, de ha a valós repülésrõl lenne komoly kérdésem, akkor egy bizonyos VO101_TB hívójelû srácot kérdeznék. Aki egyáltalán nem nagyképû...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Kezdem érteni, miért nem erõlteti a fórumgazdi, hogy egyszerûen vissza lehessen keresni a hozzászólásokat...

... az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez így van...

Hümmm... akkor olvasgass egy picit visszafele!
Tudod, kicsit rosszul viselem a fikagépeket - pölö az olyanokat is, mint a bajnok "úr" 😄
(ne haragudj, de komolyan: az érdem, hogy valaki egy ócska kis játékban "bajnok"? Jóhogynem a Doomvilágbajnokságon elért 5. helyezésére oly büszke 😄 Megintcsak ott tartunk, hogy túl komolyan veszitek ezt az egészet)

---

Szóval mégsem egyedi... van szerencsém távolról ismerni "menõ" repülõst (úgy értem, IRL géppel repülõt), akinek a modora, arcmérete idõnként vetekszik a lentebb hivatkozott nagyfijjúéval.
Ami mondjuk elég szomorú.

... az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez így van...

Hagyjad...reménytelen a srác.
Bucser
Bocs, de a te stílusod sem éppen makulátlan volt ahogy itt elõadtad magad. Az IRL repülõs meg lehet, hogy hamarosan lesz.

Apropo: ha nem Il2 "bajnok" a drága, hanem IRL repülõs, akkor lehet, hogy mégis egyedi... 😊

És ez már felhatalmazza arra, hogy bunkó legyen?
(megjegyzem, nem egyedi eset)

Köszi a segítséget!!
Személyenként változó. Én a joy "hat switch"-ét használom, esetenként egy külön gombra konfigurált felfelé nézettel kombinálva.
Nalyib kollega pl. egérrel nézelõdik, többen pedig (pl.Trucker, Richthofen) a Track IR változatait.
Olyan is van (pl. Repvez), aki az ingyenes programokkal (pl. Freelook) és IR LED-ekkel maguk készítettek Track IR-hez hasonló készüléket.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy ti hogyan forgatjátok a fejetek játék közben?
Egérrel, gombokkal vagy esetleg máshogy?

Elõre is köszi a segítséget 😊
A csecsemõnek minden vicc új...

Bucser
Ahhan...

Trucker39
Ez nagyon magvas beszólás volt. Különösen annak tudatában, hogy magyarország egyik elismert bajnok pilótájáról beszélsz!<#ejnye1>

Mondjuk a szerzõdésben van valami...

Muki100
Ha ezzel keresném a kenyerem nehezen unhatnám meg. Egyébként meg gondolom nem kevés szerzõdés meg határidõ fûzi õket az Ubihoz.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Inkább a lelkesedése...
Egy idõ után te is megunnád, ha folyamatosan fikáznák amit csinálsz. Nem?

Sok magadfajta sötét köcsög jár erre?
Bocs, de néha van pofám a munkámmal foglalkozni.

A misson builder-be csak a térképen lévõ tereptárgyaknál lehet beállitani a rongálodást , hajóknál egyéb jármüveknél nem lehet vagy a lerakható statikus cuccoknál ?
Vagy nem-e lehet beirni valahova valamilyen értéket vagy átirni ?
Nekem is gyanús, hogy leállt az egész.
Ez az utolsó infó:

http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=2040

(Illetve böngésszétek az "Oleg's Room"-ot...)

végülis a jövõre lassan belefér a '2 hét múlva"-ba 😊😊
Én is szerintem ugyanazt a négy képet látom folyton.
Amúgy ha lassan is, de haladnak vele, mert néha azért kikerül egy-egy újabb videó a Youtube-ra, de ezek csak a 3D-s modelleket mutatják.

Her Laca
Hát örüljünk ha jövõ ilyenkorra kint lesz ,de vagy egy gyanum,hogy Olegnek elfogyott a pénze😊 Már hosszú hónapok óta csak ugyanazok a képek terjednek a neten,ha haladnának szerintem több infó lenne. Aztán lehet ,hogy még két évet is várhatunk rá.

Errõl nincs valami újabb ínfó? Én hetente nézem a Youtube-ot, hátha kijön belõle új videó, de semmi.

Muki100
Jövõre jön a következõ széria Storm of War: Battle of Britain néven.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Trucker39
A legújabb a piros, F.A.Q. nevezetû játék. <#falbav>

Hellósztok!! Melyik a legújabb IL-2 játék?? Ha lesz új azt mikor adják ki? Vagy valami hasonló jó játék van?
Nemtom hogy valaki már felrakta ezt a youtubos OHKA embervezette öngyilkos rakéta bomba bevetés linket ?
Elnézést ha már volt fent !
Számitogépes az események rekonstrukciója !
Szerintem elég jó ha valaki még nem látta !

http://www.youtube.com/watch?v=sxM1thHnTeE&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=8O3hI7UQvMo&feature=related
Vogel
Hamar lemorzsolódtál haver. Újabb gyõzelem a lollozos cs-buzik felett. Ezt már szeretem, jót derültem rajtad :>

Vogel
Általánosságban nincsen nagyon értelme átkapcsolni manuál propra. Néha lehet hasznos, motorfékre vagy vitorlázásra (sztem ez nincs megcsinálva) a nem vitorlázóba állítható gépeken.

Hát, azt mondjuk nem lehet mondani, hogy a srácok spóroltak volna a lõszerrel!
Szép makett. Jó a koszolás és a koptatás is, viszont a fa légcsavar valahogy "nem jön át". 😊

A Ki-61-Ic-rõl tud-e valaki valamit ? 1944 melyik felében vetették be elõszõr ? Állitolag erre a tipusra német MG-151-es 20 mm-es gépágyukat raktak ! Mert sokszor nézem az IL-2-be hogy évszám az ott van hogy mikor jelent meg de azt hogy melyik honapba vagy évszakba arrol szinte nuku semmi !
PL : a Ki-61-Ia 1942
De elõszõr 1943 tavaszán vetették be Új-Guinea-ba !
Meg egyik helyen 560 km/h sebességet olvasok a másik helyen meg 590-et !
Tudom hogy volt Ki-61-II verzió is de ez az IL-2 be nincs benne !
Meghülyülök !
Most az IL-2-be mennyit tud ??? Anyit amennyi a text fájlba van mellékelve hozzá ?
Hol vannak a pontos paraméterek ?
Egyébként az automata hajtómû menedzselésnél hány %-al lehet többet kihozni ha átváltok a beállitásoknál kézi menedzselésre ? Van-e ennek jelentõsége , érdemes-e kiprobálni ?
ohka

így világosabb 😊 és még a kép is jó.
Én is arra tippeltem, de azért biztos nem voltam benne. 😊

Kferro: most hülyéskedsz, vagy tényleg nem tudod, hogy egy Ohka van alatta?<#smile>

No, képet itt meg hogyan kell? 😊

Hihi... valóban ismerõs a jelenet. 😊

0:52-nél induló jelenetnél a megtámadt Betty vajon mit hordoz a törzse alatt? MIntha valami repülõ, vagy szárnyas bomba lenne:

Her Laca
Hát fogd magad és a könyvtában lévõ parancsikonra jobb katt majd küldés ,parancsikon a tálcára.