IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Az lenne kérdésem, hogy van-e különbség a 3000ft-os és a 6000ft-os il-2 1946 között?
Megjelent a 093-as soundmod.
http://hosted.filefront.com/SG2Wasy/
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
bár 1300Ft volt 😄
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Szerintem nyugodtan vedd meg azt a monitort. egy dolgot azért nem szabad elfelejteni. Minél nagyobb a felbontás, annál izmosabb kártya kell, ami meghajtja. Sajnos, még az Il-2 esetében is igaz, hiába nem mai fejlesztés.
#ofp.hu@irknet
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
1680 x 1050
#ofp.hu@irknet
25. Milyen fontos beállítási lehetõségek vannak még a conf.ini fájlban?
Window szekció:
width=1280 - A játék felbontása pixelben (szélesség)
height=1024 - A játék felbontása pixelben (magasság)
SaveAspect=0 - TFT monitorknál a "0" értékkel megszüntethetõ a kép függõleges torzitása.
vagy: http://widescreengamingforum.com/wiki/index.php/Pacific_Fighters#Widescreen_Support
#ofp.hu@irknet
És most kérnék tõletek tanácsot. Le szeretném cserélni a monitorm.
Nos kinéztem egy 22" Samsung 226BW LCD monitort,de pici kétségem azért van. A bajom,hogy ekkora méretben csak Widescreen-es monitorok kaphatóak,és mivel ilyenem még nem volt ,fogalmam sincs milyen lehet az IL2 vele. Úgy tudom a játék ezt nem támogatja,bár a BOB valószinû fogja.
Nos röviden ,ha néhányan a tapasztalataitokat leírnátok ,megköszönném.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
már csak sprét kéne szereznem vhonnan, szomszédokkal probálkozok 😄
szétszedtem, bespréztem úgy, hogy orrán-száján dõlt a lé, hagytam hogy megszáradjon, és egy éve jól mûködik
egyébként nekem is úgy ajánlották ezt a módszert, nem egyedi probléma
én wd40-el csináltam, de az eléggé olajos
GOOBY, pls
amugy ilyen jó-e a csúcsteknolodzsi 😊
régen nekem is hasonló problémám volt, de ez megoldotta
GOOBY, pls
egyszeûen ha Z tengely (oldalkormány) mentén forgatom, néha leáll, én ezt onnan látom, hogy a világítása a joynak be-be villan :S
szörnyû egy dolog, mert ha egyszer bevillan, akkor csak ugy müködik újra a joy, ha kihuzom-bedugom :S
na hát ez zuhanórepülés finaljénél nem az igazi, mert a bombával együtt a földbe fúródok 😊
légyszi segítsetek, hogyan, vagy hol tudnám ezt megcsinálni?
garancia nyet :l
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
www.smart-bus.hu
Szóval ezzel a Hyperlobby nevû programmal tudunk-e így játszani?
Kösz!
Napi AKCIÓ! Egyet beszólsz, kettőt kapsz!!!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Mindent állíts defaultra.
ti milyen codecet használtok? mert nálam a lejátszott videók mindegyike marhasötét és nemtommér.és elvileg ezt a codecnek kéne megoldania.amúgy most nálam a legfrisebb k-lite van fenn, szal nemétem. (amúgy a monitorom egy samsung 940bf nemtom hogy ez fontos e)
offoff
DIY Flight Sims - Fresnel Lens Screen Magnifier
Az idevágó oldal linkje, hogy máskor ne kelljen keresni:
Large Fresnel Lens
Ha hagytad, hogy valamit felülírjon és nem késtítettél másolatot az eredetirõl, akkor sajnos reinstall.
Ha használtad volna a Generic Mods Enabler-t, akkor csak leveszed a segítségével a Mod-t és újra minden a régi maradt volna.
(pl a b17-es a b25-ét)
szal sokat ne várj
GOOBY, pls