IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

3000 pénzt sztem simán megér a dolog...igaz az 10 sör. de 10 sört egy este alatt megiszol, a játékkal meg több évig játszol. ár-érték arány sztem egyértelmû.ja és azt meg ugye nem húzod le a wc-n... 😊
Trucker39
itt egy link:
Il-1946

Csak ezt tudom javasolni!!
<#ejnye1>

Sziasztok BUÉK! Az lenne a kérdésem, h most töltöttem le az 1946-ot de kiírja hogy a helyes lemezt kéri. Nyílván Cracket kér, de a lemezen nincs. a googleban is rákerestem a crackre de csak fizetõs és torrentes oldalakat hozott ki. Szal megköszönnék egy linket, vagy segítséget.

Az egyikért feleannyit fizetsz. Más különbség nincs.<#awink>

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Mindenkinek B.U.É.K.!
Az lenne kérdésem, hogy van-e különbség a 3000ft-os és a 6000ft-os il-2 1946 között?
PhantomAss
nincs mit 😊
mindenkinek búék, sok sikeres vadászatot idén is 😮)

GOOBY, pls

BÚJJÉK!!!

Megjelent a 093-as soundmod.

http://hosted.filefront.com/SG2Wasy/

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

ColdFire
már jó, még1x nagyon köszi, jó bót ez a auchan 😄
bár 1300Ft volt 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Her Laca
Hát urak köszönöm a tanácsokat mindenkinek. Akkor asszem a januárt monitorvásárlással kezdem😊 Mégegyszer kösz,és BUÉK!!!!!!!!

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Bucser
Nem lesz torzítás ha beállítod a felbontást.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Trucker39
Nálam aztán wide van. Érdekes, hogy az Il-2 ezen a felbontáson (3072x768) is teljesen arányos képet ad. semmilyen torzítást nem vettem észre.
Szerintem nyugodtan vedd meg azt a monitort. egy dolgot azért nem szabad elfelejteni. Minél nagyobb a felbontás, annál izmosabb kártya kell, ami meghajtja. Sajnos, még az Il-2 esetében is igaz, hiába nem mai fejlesztés.

Nem lesz zavaro, ha helyes keparannyal hasznalod. Es vizszintesen nagyobb lesz a latotered.

#ofp.hu@irknet

Her Laca
Elõre is köszi. Igazából az érdekelne,hogy mennyire zavaró ez a széles képernyõ,torzítás stb. Valahol olvastam,hogy van akinél két függõleges fekete sáv van a széleken.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Persze nalad, ezekkel az ertekekkel:

1680 x 1050

#ofp.hu@irknet

Idezet a fent talalhato faq-bol:

25. Milyen fontos beállítási lehetõségek vannak még a conf.ini fájlban?

Window szekció:
width=1280 - A játék felbontása pixelben (szélesség)
height=1024 - A játék felbontása pixelben (magasság)
SaveAspect=0 - TFT monitorknál a "0" értékkel megszüntethetõ a kép függõleges torzitása.

vagy: http://widescreengamingforum.com/wiki/index.php/Pacific_Fighters#Widescreen_Support

#ofp.hu@irknet

Én most várom az enyémet (223BW, de nem sokban különbözik). Ha meghozzák és beüzemelem, leírom a tapasztalataimat.

Her Laca
Elõször is mindenkinek BUÉK!
És most kérnék tõletek tanácsot. Le szeretném cserélni a monitorm.
Nos kinéztem egy 22" Samsung 226BW LCD monitort,de pici kétségem azért van. A bajom,hogy ekkora méretben csak Widescreen-es monitorok kaphatóak,és mivel ilyenem még nem volt ,fogalmam sincs milyen lehet az IL2 vele. Úgy tudom a játék ezt nem támogatja,bár a BOB valószinû fogja.
Nos röviden ,ha néhányan a tapasztalataitokat leírnátok ,megköszönném.

PhantomAss
remélem jó lesz😊

GOOBY, pls

örüjj neki h vasárnap volt ojan bót ahol tuttál kapni.e
ColdFire
komoly kínlódások árán (3km gyaloglás boltba, össze-vissza spréfolyás) sikerült, köszi 😊

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
nah szétkaptam a joyt, azt hittem izgibb lesz a belseje ennyi pénzért 😄DD
már csak sprét kéne szereznem vhonnan, szomszédokkal probálkozok 😄

PhantomAss
nekem azt csinálta, hogy a joy teljesen leállt (játék közben , egyik pilanatról a másikra), a gázkar pedig ugyanúgy mûködött tovább
szétszedtem, bespréztem úgy, hogy orrán-száján dõlt a lé, hagytam hogy megszáradjon, és egy éve jól mûködik
egyébként nekem is úgy ajánlották ezt a módszert, nem egyedi probléma
én wd40-el csináltam, de az eléggé olajos

GOOBY, pls

ColdFire
hát nem nagyon találok én ilyen sprét :l

ColdFire

PhantomAss
szerintem fújd be kontaktsprével az egész belsejét (ne sajnáld)
régen nekem is hasonló problémám volt, de ez megoldotta

GOOBY, pls

ColdFire
ujra elkezdenék játszani, de kínoz ez az x52...
egyszeûen ha Z tengely (oldalkormány) mentén forgatom, néha leáll, én ezt onnan látom, hogy a világítása a joynak be-be villan :S
szörnyû egy dolog, mert ha egyszer bevillan, akkor csak ugy müködik újra a joy, ha kihuzom-bedugom :S
na hát ez zuhanórepülés finaljénél nem az igazi, mert a bombával együtt a földbe fúródok 😊

légyszi segítsetek, hogyan, vagy hol tudnám ezt megcsinálni?
garancia nyet :l

ColdFire
nincs mit, de ha tetszik, azért vedd meg...

Taky76
Köszönöm!
<#awink><#eljen>

Napi AKCIÓ! Egyet beszólsz, kettőt kapsz!!!

Trucker39
Elég lesz egy sör is majd egyszer. 😊

Scottt
Erre.Ezer hálám 😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Trucker39
Erre gondoltál?

Faith Hope and Charity

Melyiket?

Én egy régebbi (akkor új) Nvidia Driverrel jártam így. Nem cserélted mostanában?

Scottt
Valaki linkelte régebben,belinkelné mégegyszer az illetõ azt az Il-2es filmet?😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

<#wilting> 3000.-Ft!!!!!!!

www.smart-bus.hu

ColdFire
tudtok vele játszani, nem kell az eredeti szoftver 😉

Taky76
Na jó, csak azért nem akartam nyílvánosan, mert nem eredeti a játékunk!

Szóval ezzel a Hyperlobby nevû programmal tudunk-e így játszani?

Kösz!

Napi AKCIÓ! Egyet beszólsz, kettőt kapsz!!!

Bucser
Én csak a combined community codec Packot szoktam felrakni. nem kellett még soha mást felraknom hozzá.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Azt inkább nézd meg a videokártya beállításoknál,a color correctionnál.
Mindent állíts defaultra.

off

ti milyen codecet használtok? mert nálam a lejátszott videók mindegyike marhasötét és nemtommér.és elvileg ezt a codecnek kéne megoldania.amúgy most nálam a legfrisebb k-lite van fenn, szal nemétem. (amúgy a monitorom egy samsung 940bf nemtom hogy ez fontos e)

offoff
Trucker39
Igen, erre oda kell figyelni mindenképp. Azt hiszem erre is van megoldás. Épp az elõbb találtam ezt a linket:

DIY Flight Sims - Fresnel Lens Screen Magnifier

Bucser
igen ezt néztem én is. csak arra vigyázni kell, hogy milyen távolságra teszed a monitortól mert ki kell számolni, hogy a gyújtópont lefedje a monitor képét. De legalább megszûntethetõ, hogy az az idegesítõ keret megszakítsa a képet. kérdés, hogy a lencse a lencsetulajdonságból adódóan mennyire torzítja a kép olvashatóságát.

Trucker39
Kicsit utána olvastam ennek a lencse dolognak. Valóban kapható és külön monitor méretben, valamint kiemelik, hogy "virtual reality game flight simulator" célra. Azért ez nem semmi üzlet. Gondolkozom a dolgon, azután majd meglátom, hogyan tovább.

Az idevágó oldal linkje, hogy máskor ne kelljen keresni:

Large Fresnel Lens

Trucker39
Nos, ha megnézed, hogy hová tette fel magát, akkor egyesével leszedheted.
Ha hagytad, hogy valamit felülírjon és nem késtítettél másolatot az eredetirõl, akkor sajnos reinstall.
Ha használtad volna a Generic Mods Enabler-t, akkor csak leveszed a segítségével a Mod-t és újra minden a régi maradt volna.

Scottt
Gyerekek!Ezt h a f*szomba t'om letörölni?Mert itt nincs semmiféle uninstall.A readmekbe se írnak ilyet...

Scottt
Igazad van.Kipróbáltam elég ratyi:S:S:S

PhantomAss
ezek a modok a repülhetõ gépek fülkéit használják
(pl a b17-es a b25-ét)
szal sokat ne várj

GOOBY, pls

Scottt
Megnéztem a linket.Láttam két igéretes módotkipróbálta már valaki õket?Én most a reg megerõsítõ mailra várok de baszik jönni<#szomoru1><#buck>Ha a bombereknek lesznek eredeti kabinjai összeteszem a kezem<#pias>

PhantomAss
hali
köszi a tippeket
Zsolti remélem mûködik a rackir 😊
(8800gt-m van)

GOOBY, pls

Vagy itt is körülnézhetsz:UbiForum