IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Próbáld meg átírni a conf.ini-ben az "Aspect=0"-t "1"-re.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Szia Phan,próbáld meg a ShturmovikStabbal,a régi kártyádnál is azzal sikerült.DirectX 10-eset vettél?

Trucker39
Már hogyne lenne. Az alábbi linken érdemes szétnézni. Igaz, hogy angol nyelvû, de hátha találsz megoldást a gondodra.

WSGF

PhantomAss
hali
nemtom a játékot elindítani 1280-as felbontásban (csak 1024-ben engedi)
próbáltam a conf -ot átírni, de úgy sem megy
lcd monitorom van, 1024-ben sajna elég randa
nincs tippetek?
(új videokártyám van, lehet az kever vmit?)

GOOBY, pls

Trucker39
Ezt a bat-os megoldást már jó régen itt a fórumban javasoltam. Visszakeresheted ha van kedved hozzá. 😊

Épp azért nem tettem most. Viszont ezt a programot nem láttam és egyenlõre jobban is tetszik.

Mark007
Jo, ezt meglehet csinalni, en is megtettem a soundmoddal (felesleges volt, mostanaban ugysem repulok ).Viszont aki ilyen szinten nem ert hozza, annak nem egyszerubb par kattintas egy progin? 😊

Ezt simán battal is megcsinálod.
Beteszed külön alkönvtárakba a különbözõ verziókhoz való fájlokat,és írsz hozzájuk egy batot,ami bemásolgatja a fõkönytárba ezeket.
PL:

@echo OFF
cd C:\Program Files\Ubisoft\IL-2 Sturmovik 1946\ALKÖNYVTÁR
xcopy *.* "C:\Program Files\Ubisoft\IL-2 Sturmovik 1946\" /Y
cd C:\Program Files\Ubisoft\IL-2 Sturmovik 1946
exit

Trucker39
A "nyomoronc" háttérképet meg ne tessék kritizálni! A felbontása 3840x1024 és a három monitoron nagyon jól néz ki, visszaváltva meg ilyen "fogyókúrás" kinézete van. <#smile>

Trucker39
Kicsit nézelõdtem a neten és találtam egy érdekes programot.

A neve Generic MOD Enabler.

Nos, nem kell rosszra gondolni.
Ez egy nem épp mai program, de a mostani patchelõs idõszakban épp megfelelõ. Nézzük csak mit is tud a progi. Az a feladata, hogy az Il-2 1946 szimulátorhoz megjelent javításokat csereberélje úgy, hogy ne kelljen semmit sem letörölni, vagy attól tartani, hogy valamelyik patch (lásd béta patch) esetleg belerondít a szépen beállított konfigurációnba.
Egy egyszerû, de kellemes kezelõfelület segítségével határozhatjuk meg, hogy épp milyen patch-l induljon a szimulátor.
Természetesen rögtön beindult a fantáziám. <#buck>
Mi lenne akkor, ha patchként kezelném a Sound Modot is? Ha megfelelõ alkönyvtárként mozgatjuk, akkor semmi akadálya.
Kis kisérletezgetés után, a következõ modokat, illetve patceket alkalmaztam:

Generic Mod Enabler

Mint a képen látható, van 4.08m, ha a szerver nem engedne fel, valamint némi sound mod, mert egyszerûen beleszerettem az a hangjába. <#smile>
Valamint ezzel próbáltam ki az új beta patch-t is.

Ha valakinek elnyerte a tetszését ezen programocska praktikussága, egyszerûsége, az alábbi linkrõl letöltheti.

Generic Mods Enabler

Szeretném javasolni a Virtuális Puma századnak is, hogy esetleg említsék meg a honlapukon, vagy akár a segédprogramok közé is be lehetne emelni, hiszen ez nem csalás, inkább segítség arra az esetre, ha másik verziós il-2-vel szeretne valaki repülni. Egy csomó felesleges munkától lehet ezáltal megszabadulni.

Trucker39
Egy szimulátort miért kellene lefordítani??

Amúgy meg: F.A.Q. 22. pontja megválaszolja a kérdésedet.

Az lenne a kérdésem, hogy az il-2 sturmovik 1946 kijött-e már magyar fordításba?
Trucker39
Nem kell az a privát. Ird csak ide a gondodat! Egy csomó segítséget fogsz kapni, meglátod.

Trucker39
Jók lettek a képek. Ma kipróbálom, ha minden jól megy. <#confused><#email><#taps>

Igen, ott laktam sokaig.

#ofp.hu@irknet

Taky76
Sziasztok!

Egy baráti társaságal szeretnénk kipróbálni a játék alapverzióját (pontosabban az IL-2 Sturmovik F😎 és szeretnék privátban egy kis segítséget kérni!

Aki segítene, kérem priviben keressen meg!

Köszi!

Napi AKCIÓ! Egyet beszólsz, kettőt kapsz!!!

Ugye te ózdi vagy....? 😊))

Egesz jo lett, haver mellett, aki tok auzdi aszongya, hogy stimmel.

#ofp.hu@irknet

Scottt
<#idiota>Miket újít a 4.9?Új map vagy csak levagyok maradva?<#wow1>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

<#idiota>

Éppen lelõttem Majkát az ózdi templomtoronyból...<#violent>

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Szlovákia map,Ózd kohászat:

jo csak az volt a baj hpgy elõbb irtam mint azt megnéztem de mostnatol ha ijen gondjaim lesznek mindig megnézem<#vigyor3>
Trucker39
Azért ennyire nem kellene figyelned! F.A.Q.

Hmmmm.... nézz csak el ide, különösen az Il-2-re vonatkoztatott tesztek érdekesek. Igaz, a 7600GT nincs benne. (Picivel az oldal közepe alatti rész)

http://www.xbitlabs.com/articles/video/print/geforce7800-gt.html

jovan megvan béna voltam de most a 4.08 az az 1946 vagy a sima fb is?
na most belépett -.- de sehol semmi szerver vagy ijesmi
ez asszem a 3.9.111 es verzió:S
hyperlobby pro 3x client
ezt szedtem le illetve felrakvba ilyen a forgottwn battlesra edig azt irja hogy not supprorted game:S
KÖSZI!<#worship>

Próbáld ITT

Trucker39
Nekem a Flashget leszedte. Kicsit várni kellett, de szépen lejöttek.

Bubble: letöltöd és feltelepíted a hyperlobby-t és máris látható, hogy milyen sokan is repülnek. Bár láttam már valami másik progit is, van aki azzal szeret online csatlakozni. Nálam valahogy az il-2 összenõtt a hyperlobby-val. Akkor kezdd az adrenalin pumpálódni, mikor meglátom a hyperlobby méregzöld feliratait. <#wow1><#violent><#smile>

jo csak nem gondoltam hogy más is kérdez ilyeneket
XD
22 ill. 23 hozzászólással alattad. Ennyit visszakereshetsz...

ja hogy csak 1946 ,és azt menyiért lehene megvenni ?az 1946 on amugy mennyien jáccanak? kb vagy hány nomrális szeró van?
Láttam én is, csak a szerver döglõdik...<#ejnye1>

Trucker39
Már szinte csak 1946 javított változatával repül mindenki (4.08m). Szerintem ez lehet a bajod, vagy a tûzfalad nem enged csatlakozni egyetlen szerverhez sem.

Amugy kijött valami Beta patch (4.09). Akit érdekel, nézze meg.

Link

nekem az a bajom hogyha egy szerverhez akarok csatlakozni kiirja hogy connection timed out nem tudja vki mi lehet a baj?(forgotten battles)
Trucker39
A VGA kártyák tünnek szûk keresztmetszetnek, de egyenlõre nem tervezem a fejlesztést.

Feltettem még egy felvételt. Sajnos valami miatt nem támogatja a wide képeket a youtube. Pedig mit össze dolgoztam, hogy a Fraps felvegye. <#smile>
Jól néz ki, ahogyan a három monitor tartalmát egybe olvasztja, illetve csak próbálja, mert két függõleges csík azért látszik a képen.

WOE - Ju-88 ground attack in 3 monitors

ja látom... hm egész jó 😊

Trucker39
khmm lásd kicsit lejjebb.

loool... ilyennel szivesen Flight Simulatoroznék vagy Crysisoznék... de a cod4 sem maradna ki. Milyen vidkari dolgozik a kicsikében? 😄

Trucker39
Sajnos nem tudok rá érdemben válaszolni. Bizonyára vannak erre választ adó fórumok is. Régebben kipróbáltam két monitorral egy kártyán, de nem volt az igazi.

Igértem néhány képet:

Kép1
Kép2
Kép3
Kép4

azt tudom és látom, ezé kérdeztem h esetleg menne e ugy.e. 😄
Her Laca
Bár nem értek hozzá valószinû ez (- Triplehead2go monitor kezelõ) lehet a megoldás😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

és azt lehet, hogy két viedejokártya 4 kimenet egy gépben????
Trucker39
Egy géprõl fut. Le is írtam a config-ban, azt hiszem.
Ide is leírom:

- C2D 6400
- ASUS P5D-NE SLI
- 2db Gigabyte 7600GT SLI-ben
- Triplehead2go monitor kezelõ
- 3 db Samsung monitor.

A robbanásokat le kellet vennem, mert megfogta a gépet. Kipróbáltam már online bevetéseken is. Ott nem tapasztaltam különösebb akadásokat. Azt tény, hogy csak 10-15 gép repült a szerveren.

irigykedek erõteljesen 😊 hány géprõl fut eccerre?? egyáltalán milyen kártyákról mert a robbanások eggenjól néztek ki. 😊
Bucser
Igazából a Fresnel lencse filléres dolog. (10 darab kb 15 dollár ilyen monitor méretben). Csa egy rögzítést kell megoldani. Nekem azért tetszik, mert így eltüntethetõek a monitor kereténél az összefutások. szóval valóban egybefüggõ képet kapsz. szerintem eszméletlen leírhatatlan élmény lehet..

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

hát ha csõlátásuk van az õ bajuk <#eplus2>

Trucker39
Igen, azt hiszem láttam ezt a videót. Nem hiszem, hogy költenék rá. Már így is sokat dob a játék hangulatán. Alig kell egy kissé mozdítani a fejem, hogy hátrafelé lássak. Elég oldalt pillantani, hogy lássam a szárnyakat. Leginkább az ún. periférikus látás javulása az, ami tetszik. Nézek elõre, de valami mozgást érzékelek oldalt, máris oda pillantok. A célok követésérõl már nem is beszélve.
Szó volt itt a csalásról nemrégiben. Most akkor ne repüljek online, mert többet látok, mint az ellenfelek? <#wink>