IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
WSGF
nemtom a játékot elindítani 1280-as felbontásban (csak 1024-ben engedi)
próbáltam a conf -ot átírni, de úgy sem megy
lcd monitorom van, 1024-ben sajna elég randa
nincs tippetek?
(új videokártyám van, lehet az kever vmit?)
GOOBY, pls
Épp azért nem tettem most. Viszont ezt a programot nem láttam és egyenlõre jobban is tetszik.
Beteszed külön alkönvtárakba a különbözõ verziókhoz való fájlokat,és írsz hozzájuk egy batot,ami bemásolgatja a fõkönytárba ezeket.
PL:
@echo OFF
cd C:\Program Files\Ubisoft\IL-2 Sturmovik 1946\ALKÖNYVTÁR
xcopy *.* "C:\Program Files\Ubisoft\IL-2 Sturmovik 1946\" /Y
cd C:\Program Files\Ubisoft\IL-2 Sturmovik 1946
exit
A neve Generic MOD Enabler.
Nos, nem kell rosszra gondolni.
Ez egy nem épp mai program, de a mostani patchelõs idõszakban épp megfelelõ. Nézzük csak mit is tud a progi. Az a feladata, hogy az Il-2 1946 szimulátorhoz megjelent javításokat csereberélje úgy, hogy ne kelljen semmit sem letörölni, vagy attól tartani, hogy valamelyik patch (lásd béta patch) esetleg belerondít a szépen beállított konfigurációnba.
Egy egyszerû, de kellemes kezelõfelület segítségével határozhatjuk meg, hogy épp milyen patch-l induljon a szimulátor.
Természetesen rögtön beindult a fantáziám. <#buck>#buck>
Mi lenne akkor, ha patchként kezelném a Sound Modot is? Ha megfelelõ alkönyvtárként mozgatjuk, akkor semmi akadálya.
Kis kisérletezgetés után, a következõ modokat, illetve patceket alkalmaztam:
Generic Mod Enabler
Mint a képen látható, van 4.08m, ha a szerver nem engedne fel, valamint némi sound mod, mert egyszerûen beleszerettem az a hangjába. <#smile>#smile>
Valamint ezzel próbáltam ki az új beta patch-t is.
Ha valakinek elnyerte a tetszését ezen programocska praktikussága, egyszerûsége, az alábbi linkrõl letöltheti.
Generic Mods Enabler
Szeretném javasolni a Virtuális Puma századnak is, hogy esetleg említsék meg a honlapukon, vagy akár a segédprogramok közé is be lehetne emelni, hiszen ez nem csalás, inkább segítség arra az esetre, ha másik verziós il-2-vel szeretne valaki repülni. Egy csomó felesleges munkától lehet ezáltal megszabadulni.
Amúgy meg: F.A.Q. 22. pontja megválaszolja a kérdésedet.
#ofp.hu@irknet
Egy baráti társaságal szeretnénk kipróbálni a játék alapverzióját (pontosabban az IL-2 Sturmovik F😎 és szeretnék privátban egy kis segítséget kérni!
Aki segítene, kérem priviben keressen meg!
Köszi!
Napi AKCIÓ! Egyet beszólsz, kettőt kapsz!!!
#ofp.hu@irknet
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Éppen lelõttem Majkát az ózdi templomtoronyból...<#violent>#violent>
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

http://www.xbitlabs.com/articles/video/print/geforce7800-gt.html
ezt szedtem le illetve felrakvba ilyen a forgottwn battlesra edig azt irja hogy not supprorted game:S
Bubble: letöltöd és feltelepíted a hyperlobby-t és máris látható, hogy milyen sokan is repülnek. Bár láttam már valami másik progit is, van aki azzal szeret online csatlakozni. Nálam valahogy az il-2 összenõtt a hyperlobby-val. Akkor kezdd az adrenalin pumpálódni, mikor meglátom a hyperlobby méregzöld feliratait. <#wow1>#wow1><#violent>#violent><#smile>#smile>
XD
Amugy kijött valami Beta patch (4.09). Akit érdekel, nézze meg.
Link
Feltettem még egy felvételt. Sajnos valami miatt nem támogatja a wide képeket a youtube. Pedig mit össze dolgoztam, hogy a Fraps felvegye. <#smile>#smile>
Jól néz ki, ahogyan a három monitor tartalmát egybe olvasztja, illetve csak próbálja, mert két függõleges csík azért látszik a képen.
WOE - Ju-88 ground attack in 3 monitors
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ide is leírom:
- C2D 6400
- ASUS P5D-NE SLI
- 2db Gigabyte 7600GT SLI-ben
- Triplehead2go monitor kezelõ
- 3 db Samsung monitor.
A robbanásokat le kellet vennem, mert megfogta a gépet. Kipróbáltam már online bevetéseken is. Ott nem tapasztaltam különösebb akadásokat. Azt tény, hogy csak 10-15 gép repült a szerveren.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Szó volt itt a csalásról nemrégiben. Most akkor ne repüljek online, mert többet látok, mint az ellenfelek? <#wink>#wink>