IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"In this Tuesday 29.04 I will be recruited to the Israeli army and I will be less online to fly in WC and so on. I will come every once and then but not almost everyday as I use to fly nowadays.
I want to say a little goodbye and to greet you all. It was pleasure to fly, meet and talk with each and every one of you and I'm sure you'll manage pretty good withouth Blue 11+ in the skies. "
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
*ezekhez a dolgokhoz
Összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel.
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message.asp?m=emu&c=2500&l=hu címen.
a linken semmi se magyar ígyhát azt se vágom :S ha tudtok lécci segítsetek!!
Író : Becze Csaba
Puedlo Kiadó
165 a4 oldal, a fele fotó. kb 1500 huf.
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Piros/sárga: általában szövi
Kék/sárga, de csak ritkábban villan fel(gondolok itt mk-108-ra): német
Nekem ez gyakran beválik, ha nem tudom ki üldöz kicsodát.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Egy érdekességet láttam még. Kiírja hogy nincs kód, és mégis van néha. Néha meg elég komoly szöveg a leírásban, kitiltási fenyegetésekkel. Ezekkel nem is próbálkoztam, nehogy félreértés miatt bannoljanak. Nem vagyok jó angolos, a német még úgy ahogy.
Egyébként ne felségjelzés, hanem tipus alapján azonosíts! A felségjelzés csak közelrõl látszik, de az ellenfél a gép alapján hamarabb beazonosít, és az elsõ találkozásnál lõni fog. Miközben Te még a csillagot, keresztet, kokárdát stb... skubizod.
Magyarul: már itt vesztettél...
Üdv : togyo
Ui.: ma is próbálkozom majd
Ui2.:láttam üzengettetek egymásnak. Azt hogy kell ?
Az elõbb voltam vele elõször online, és már értem miért mondták az elsõ soundmodoknál, hogy mintha egész más játék lenne.
Most további plusz, hogy mikor kezdeném elunni az üres repkedést (sajnos nálam nem épp ritka ebben a játékban), bekapcsolom a 3d-t és elvagyok vele egy darabig😊
Ezerszer élménydúsabb volt a B-239 csattogó géppuskáival lealázni egy pörgõforgó dugózó P40-est, aztán 3d-ben nézni a lángoló roncsot😄
Most már a körülöttem repkedõ spit sem olyan idegesítõ, miután nagyon szép hangja van. Nem is értem miért olyan jellegtelen az eredetiben..
A fülke-motorhangokról pedig, bár csak egy Zlinben repültem még egymotorosok közül (pont 14 éve), de a mod hangjai (fõleg német gépben) eléggé megközelítik azt nagyon durva, mégsem igazán fülsértõ zajt.
Egy dolog zavaró (bár errõl olegék tehetnek, a modban gondolom csak a mintákat lehet cserélni), ahogy elszáll egy gép a kamera elõtt, a hangmagasság változása valahogy el van túlozva, túl gyors.. nagyobb távról és lassabban kéne szólnia. FS2004-ben jó hangokkal (pl a már említett Wings of Power spitje) igen jól hangzik.
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Olvastad a telepitési utmutatót ??
Sound mod for il2 4.08
Version 0.92
1. Make reserve copy you files.sfs and il2fb.exe.
2. Unpack this archive to x:\Program Files\...\IL-2 Sturmovik Forgotten Battles\
3. Run il2fb.exe
Mivel leggyakrabban dofgight szervereken szoktam repülni, így elég zavaró lehet a dolog, bár nagyon nem merültem még bele.
Elõnyös a WarCloudson, ahol magányosan portyázok, de egy fordulóharcos szerveren (pl. Skies of Valor, vagy BGszerver) néha zavaró a rengeteg hang)
Amióta (az elõzõ joyom) a MS joy gameportja miatt betettem egy Genius hangkártyát, azóta van ez a jelenség.
Ha külön hangkártyád van, azt nézd meg, hogy a játék hangmenüjében az "Extension" ki van-e kapcsolva.
Viszont: repülök nyugisan, egyszercsak meghallom, hogy valaki lead egy sorozatot. Kitérek, s visszanézve nem látok senkit. Repülök tovább, s ugyanúgy elkezd valaki lõni. Legalábbis hallom a hangját, de senkit nem látok a közelben. Ez egy idõ után igen zavaró.
A korábban kipróbált soundmodokkal is hasonló problémám volt. Van valakinek ötlete, hogy ez mi miatt van, s esetleg hogy lehet kiküszöbölni?
A stereot-t nekem eddig vagy rendesen mûködtették a játékok, vagy egyáltalán meg sem jelent. Illetve volt egy ahol csak egyik-másik szemen jelentek meg, vagy szétcsúsztak egymástól az objektumok.
Elvileg létezik a technológia amit keresel, láttam neten 3d TFT monitorokat, nem tudom magukban mûködnek vagy esetleg polárszemüveggel, de ez szerintem lényegtelen. Majd szólok ha sikerül megint megtalálni.
Amugy privát üzeneted érkezett. 😊
Egyébként kösz, a stereo verziószámoknak majd utánanézek. Nálam az volt a baj, hogy amivel mûködött, abban már nem volt klasszik menü..😊 A registryben meg elsõ dolgom volt átírni (illetve megnézni, mert eleve úgy volt).
Próbáltad más programokkal? Ha valahol nem mûködik (FS2004, Op.Flashpoint) akkor lehet valamivel próbálkozni vagy reménytelen?
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"