IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szepy talán a WC statját szidta mint olyat és nem a srác eredményeit...
Her Laca
Szepy!!!!!! Nade ezt szerintem nem illik sõõõõtttt! Te sem voltál annó egy hú de mesterlövész ha nem csal az emlékezetem ,oszt mégse dörgölte az orrod alá senki. Atyailag😊) mondom.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Ne bántsd, ma az én T/S-em 0.5-lett, és a teljesítési rátámat is lebaxtam 70%-ról 62.5%-ra...

Nem vettél fel véletlenül tracket?

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Kár hogy a statja nagyon vérszegény 😞((

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Willenbrock
Igen csakhogy az alap IL-2ben mikor megnyitom az armingot nincs is olyan hogy aircraftcustomization.Csak a benzin mennyiségét lehetne állítani meg a géppuskák összetartását vagy mit.Skinek közül nem enged választani.Meg sem jeleníti a típushoz rendelt skineket.A késõbbi IL-2 ben már nem így van persze.De biztos lehet az alapjátékban is módosítani õket csak tudnom kéne hogyan.Meg a felirat sem tûnt el pedig átírtam 1-re a sorát a conf.ini-ben.

No, és hogy tetszik a WarClouds?

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Ok. Este megpróbálom.

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

Most sehogy, mert minden hónap elsején van reset.
Egyébként beírod a neved a keresõbe:

http://warbirdsofprey.org/stats_spits/

Inkább gyere át a WarCloudsra, annak is statja, de csak félévente nullázzák.

Lacus hogy kell a statot megnézni ? Még sosem próbáltam.
Maggi Lehet hogy igazad van, bár elméleteleg be volt konfigozva. Utoljára repûltem is a ju-val. Már amíg le nem lõttek.

Fly elött arming, aztán aircraftcustomization.

Willenbrock
Ismét elkezdtem offline módban játszani az alap Il-2-vel és van 1-2 dolog amit nem értek.Pl hiába írtam át a conf.iniben a no subtitle-ot 1-re,akkor is van felirat.Kampány módban pedig nem tudom hogy lehet skint cserélni?Segítséget kérnék.

Prop Pitchet / Propeller állásszöget próbáltál változtatni? Lehet alap beállításként neked az 0%, a vadászgép, ha Messzer, annak meg autómata, úgyhogy az azért megy...
Csak az enyémet ne nézd meg, mostanában úgy hullok, hogy talán jobb lesz új bomber-hõskorba kezdeni;Ð

\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F

Tegnap megnéztem a statodat. Szerintem nem kell aggódnod, akik legyõztek többnyire általam is ismert pilóták.
Ha kikapsz egy JG2001-es sráctól, az nem szégyen.
Ha RAF238GunRunner lõ le, az sem.
Ha a 77.Phoenix (magyar) század tagjai közül szed le valaki, ne keseredj el, régóta csinálják.
JAB_Jcaq-kal elég sokat mentem Pacific mapokon, elég jó a gyerek...
A másik kettõt nem ismerem.
Akit lelõttél, a BR44-estõl Bambou szintén elég jó, úgyhogy erre büszke lehetsz... <#eljen>

rakd át másik bill re.

nekem csak a num lockon mûködik <#fejvakaras>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

A ju elég jó, csak szar a kilátás. Szépen forgolódtam kb 4 enemy ellen, de csak lelõttek. Azért ketten vittek haza emlékeket. <#violent>
A féktuskó be van konfigurálva elvileg, és mégsem. Ált bombázónál volt problem. Vadászgép megy. Zeke vs wildcat is csak állt.

Fedezet nélkül is lehet némi esélyed, ha megtámadnak. He111-H-bõl gyakorlatilag nulla (gyenge páncél, lassú védõfegyver, lassú és gyenge lõszer), hacsak nem a saját kortársai ellen (1941).

A Ju88A-val már sokkal jobb a helyzet, de kizárólag akkor, ha eszetlenül hátulról támadnak, ráadásul nem nagyon tudnak célozni (bomber-hõskoromban a SpitVs109-en is jó sok ilyen vadász volt😊. 44-ben is lõttem már vele 3 gépet egy bevetésen, + 2-3 aminek sikerült leszállnia😉

\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F

Bocs, a "choke" szívatót jelent...

Trucker39
Tedd azt, amit tanult kollégám javasolt.

Ime egy kép, hogy mit is kellene beállítani:

Chocks config

Konfiguráld be a féktuskó elvételét valamelyik gombra. "Choke away", vagy valami hasonló.

Térjünk vissza az il2-re. Tegnap nem sok sikert értem el. Megint bombázni kellett a spit vs 109-en. Fedezet nélkül hamar lelõnek mindenkit. Van úgy, hogy a kiválasztott gép el sem indul. Fullgáz és semmi. Pörög a csavar de a gép áll. Máskor meg semmi problema. Tipp ?

Nézd, nekem nagyon sok barátom halt meg, igaz, (motor)balesetekben, és megtanultam értékelni az emberi életet. Nekem a mai napig nem természetes elmenni egy olyan srác temetésére, akivel a balesete elõtti este még együtt vacsoráztam...

Prérikutya=határõr

Kb. egy éve történt, hogy egy srác, aki 3-4 utcával lakott mellettem, egy amerikai civil biztonsági cég embereként égett szénné Irakban egy terepjáróban. Maradt egy özvegye és egy 3éves árva kislánya.
Egyébként sok pénzt keresett.Megérte?

Trucker39
Ajándékozd meg egy nagy méretü, fekete, zippzáras zsákkal. ha érti, akkor jó. ha meg nem, hát akkor meg ugyis mindegy.

Van aki örül ha embert ölhet. A polgári életben lecsuknák, hát elmegy katonának hogy büntetlenül ölhessen. Tisztelet aki nem ilyen. Én csak a virtuális háborúkat szeretem. Nem ártok vele senkinek és más sem árthat nekem.

Her Laca
Na ezt még leírom.
Szerintem az emberek egy része nem kimondottan erõszakos,viszont sokan kimondottan militáns hajlamúak. Ezt használják ki nagyon sokan. POLITIKA!
Szomszédom rendõr ,most készül Afganisztánba és rém boldogan meséli miket tanulnak,milyen fegyvereik lesznek . És csodálkozik,hogy én csodálkozom ,hogy mi a francnak akar odamenni .Szerintem épeszû ember nem megy oda ahol lövöldöznek. De szerinte meg pont igen.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Értettem én mit is akartál mondani,csak más szemszögböl is rá akartam világítani a témára.😊 Egyszerûen arrol van szó ,hogy csóri zsidó srácok ,lányok egészen pici koruktól ebben a légkörben nevelõdnek ,oszt nekik ez természetes.
A prérikutyát nem értem, határõr voltam (fujj) .
Én láttam embert a szöges kerítésen fennakadva AK-val kettészelve.
Sõtt volt katonatársam aki négy év börtönt kapott ,mert nem volt képes (szerintem nem vitte rá a lelkiismerete) három tárból megállítani a határsértõt. Szóval én örülök ,hogy a gyerekeimnek nem kell olyan légkörben felnõniük,és ezek az "élmények " kimaradnak az életükbõl.

2 év az izraeli seregben gyorsan elrepül. de nem.
Oda ment férjhez...

Félreértések elkerülése végett: részemrõl nem arról van szó, hogy "szegény zsidó srác", hanem inkább "szegény srác". Ha palesztin lenne, vagy orosz, vagy kínai, vagy amerikai, vagy német ugyanígy sajnálnám. Arról senki sem tehet, hogy hová születik... Az én szememben egy fiatal fiú, akivel idõnként együtt kergetjük a "vörösöket".

Amúgy prérikutya voltál?

Her Laca
Öröm ,nem öröm de az tény ,hogy az egész állami létük (most ne térjünk ki miért is) a fegyveres erõre alapul. Ha nem így lenne nem sokáig lenne az övék az ország. De ha él ott ismerõsöd és nem jó akkor miért is van ott?
Végül is nem a szülõföldje. Szóval nem olyan rossz az ott ,kivéve ha valaki felrobbantja magát az utcán stb. Persze vannak békés területeik ,ahol nincs semmi probléma.Arról mondjuk nem szolnak a hiradások.
Az elfoglalt területeken persze van hadd el had .

Egy volt osztálytársam kint él. Nem öröm ez nekik. Persze mindig vannak olyanok (mindkét oldalon), akinek az az érdekük, hogy ne legyen béke.

Her Laca
Voltál már ott? Mert én igen. Banyek tiszta vadnyugat! Uzival mászkál a szakállas ,pajeszos kollega vásárolni. Csak néztem ,hol is vagyok.
És õk úgy vannak nevelve,hogy ez nekik természetes, az egész létük errõl szól. Persze jobb a pc elõtt ülni ezt nem vitatom😊

Én is lehúztam a magamét,300km-re itthonról...
Izraelben azért más egy kicsit a dolog...

Her Laca
D Tudod amikor elvittek másfél év "kényszermunkára" És akkor még lõni kellett az enemire aki csúnya szándékkal ólálkodott a határ mentén ,na szóval senki nem sajnált😊 Sõtt!😊 Tudod nekik ez annyira természetes ,hogy akkor lennének zavarban ha nem kéne katonáskodniuk.

Nem errõl szól a dolog...

Igazad van Szepy, de ez nem politikai fórum.

Ccö-cccö Sz*r ügy. Talán kevesebbet kéne b*sztatni szerencsétlen palesztinokat. Ennyi erõvel mi is lerohanhatnánk erdélyt, felvidéket, délvidéket. Csak nekünk nincs a seggünkben, no meg a markunkban amerika...
56-nak is az volt a tragédiája, hogy itt "csak" vér folyt és nem olaj.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Her Laca
http://en.wikipedia.org/wiki/Dogfight

Her Laca
Tévedtem! Az elsõ VH ban használták elõszõr ezt a megnevezést.

hooah
Ja, kösz az infót bár úgy dúrván én is le bírtam fordítani.
Mondjuk én is ilyesmire gondoltam, és szerintem azért pont ez, mert a gépek úgy kerdetik egymást mint kuty a farkát.
Szerintem!

Muki100
a catfight pedig egyébként egy afféle, "ribanc küzdelem"-ként fordítható magyarul 😄
hát igen, nem mindegy hogy kutya vagy macska

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Her Laca
Kutyaharc!!! Ezt a nevet adták a pilóták amikor egymást kerülgetve ,pörögve ,forogva közelharcot vívtak a levegõben. Na ezt elég egyszerûen írtam le ,remélem érthetõ volt. Asszem a második VH ra tehetõ az elnevezés és ,az angolszász pilótáktól ered,lévén a szó is englis😊

hooah
Helló!
Valaki meg tudná mondani, hogy a "dogfight" miért is dogfight?

Her Laca
Azé ne féltsd õket ,aszondom. És tudom mit beszélek😊

Ennek van egy másik oldala is... szerintem a Palesztinoknak több a félni valójuk! 😊)

www.smart-bus.hu

És hogy oktatják az öngyilkos merénylõt ?
Jól figyeljen, mert csak egyszer mutatom meg. <#papakacsint>

Ha nem lövi le/ robbantja fel egy öngyilkos merénylõ...

besorozzák az izraeli hadseregbe ezért egyre kevesebbet fog repülni.
Trucker39
Gratulálok!

Tegnap megvolt az elsõ online gyõzelem. Spit vs 109. Feladat hajóbombázás, gép 109e7b. Rádobtam a bombát az anyahajóra, aztán hazafelé láttam tüzharcot. Kis magassági fölénybõl rájukcsaptam. A gyanúsnak utána fordúlva, emelkedése közben két sorozat. A második után szétesett. Enemy aircraft destroyed.

Scottt
Nemétem:$

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"