IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b@szki, nem hiszem el, hogy erre a xarra k.ták el az idõt!!! már tavaly elõtt karácsonyra ígérték a bob-ot. most meg még 4.09 sincs, bezzeg ez a f.s, ez kellett...
Ez mitol szep? Egy szal elsimitas sincs rajta, pedig raferne.

Igen, elvileg csak konzolra lesz, de hogy pontosan micsoda es mikor...

#ofp.hu@irknet

cicai
sziasztok!
bocsi h nem olvasok vissza, de ez csak konzolra van?
naon szép

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Her Laca
A legmélyebb tisztelettel kérdem,neked van ilyesmid avagy próbáltad ,hogy ilyetén bizonyossággal állítod,azt amit állítasz?😊 Na de komolyan.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Vogel
Aztán kuka az eddigi BOB cuccok? Nem hiszem, Oleg már játszott vele publikum elött. Ez a birds of prey meg rosszabbul néz ki mint õsIl2, nem sok "fejlesztést" öltek bele. Megvárták míg lesz olyan konzol ami képes lesz futtatni az 5 évvel ezelötti il2-ket, hogy minél kevesebb gondjuk legyen az átírással.

Nemtom mostanság mi van de a 4.09 se készült el, pedig béták után "2 héttel" már ki szokott jönni a teljes verziós update.

Bucser
Megnéztem a Birds of Prey videot. Asszem a PC-sek át vannak baszva...

Szerintem 1-2 hónapon belül bejelentik, hogy nem lesz BOB hanem Birds of Prey jön ki pécére. kísértetiesen hasonlított az egész video a korábban mutatott BOB-os bejátszásokhoz... ÉS továbbra is búcsút mondhatunk mindennek ami hiányzik az Il-2-bõl.

Hisz konzolra is jó volt felkiáltással kihagyják.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
ha seedel akkor már leszedte...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Azzal éldegél pedig.

x360 kontrollere 6 tengelyes és 14 gombos, az azért sokmindenre elég...

http://hu.wikipedia.org/wiki/BitTorrent

de ez tovabbra is il2 topik...

#ofp.hu@irknet

Willenbrock
Rákattintottam 2X a letöltött kis torrentre a kliensen belül és most seedel vagy mi.Most kb 300megánál tart de ez visszatöltést jelent nem?Az 500 megás cucc miképpen fog lefele jönni nekem?Most úgy látom hogy seedel és uploading van folyamatban.Eddig pedig csak a kis pár kilobytes kis torrent fájlt látom nálam letöltve.Hogy tölt fel tõlem 500 megát ha még le sem szedte?Bocs a sok fura kérdésért de még nem torrenteztem és pillanatnyilag máshonnan nem tudok segítséget kérni.Amúgy jónak néz ki ez a szim.

Kell neked egy torrent kliens, peldaul µtorrent: http://utorrent.hu

#ofp.hu@irknet

Willenbrock
Bocsánat az offért de még eddig nem torrenteztem ezért kéne segítség:A BOB 2 megvan nekem torrent fájlban(nem egész 1M😎és nem tudom hogy mit kell ahoz tenni hogy ebbõl mûködõ program legyen?

Nem tul valoszinü hogy ez csak egy xbox gamepad lelkével éldegél.
b25, A20 alapból repülhetõ.
omg ezt nem is tudtam

#ofp.hu@irknet

úgy néz ki.. a b25 nek van, a 20 nak is, csak én valami orosz csodat valasztottam 😊 kösz még1x

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Trucker39
Bucser-nek igaza van. Olyan gépet választhattál, ami eredetileg nem repülhetö a játékban. Természetesen, az ilyen gépeknek nem isnagyon lessz fülkéjük. Válász másik gépet.

Skies of Valor volt asszem..

Köszönöm szépen, vadászgatok akkor tovább <#worship>

Bucser
nem minden gépnek van cockpitje. Gondolom olyan serveren akarsz játszani ahol minden gép be van állítva repülhetõre az eredendõen Ai által vezethetõek is, de azok csak kûlsõ néztbõ hajthatóak.

Bucser
ráadásul az csak kívülrõl joystick. belûlrõl egy Xbox kontroller. azaz ki van herélve.

Multiban van a gond, kiválasztom a gépet, refly, és csak külsõ nézetben repülhetõ...

a pilóta nézet hiányzik.

a vadászokkal semmi gond.

i robot
Köszi a segítséget! már megrendeltem az 1946-ot de még nem jött meg. Gondoltam addig teszek egy próbát FB-el.

PhantomAss
én nem értem mi ez a nagy felbojdulás emiatt a konzoldolog miatt
biztos arcade lesz a pc-s il hez képest
amúgy a grafikája sem olyan nagy durranás szerintem
úgy tûnik hogy szép, de majd a valóságban kiderül
pl azok a felhõk..
az il2 motorjával is csináltak ingame filmeket, azok sokkal szebbek szerintem
nem leszólni akarom, de én nem vagyok elájulva

GOOBY, pls

Amúgy nem értem mi az a 2.08? Ilyen verzó nem is volt szerintem.

A mostani szerverek a játék 4.08-as változatát használják. A te FB-d valószínüleg régebbi ennél.

A legcélszerûbb beszerezni az Il-2 Sturmovik 1946 nevû játékot (4.07-es verzió) és rárakni a 4.08-as patchet.

i robot
Felszenvedtem a H.Lobbyt és a FB-t a Laptopomra. Csak itt tudom müködésre birni(mert ezen még XP van). Már sikerül is szervereket találnom de egyikre sem tudok rákapcsolódni. Azt írja más verziót használnak 4.08 2.08 . Ebben esetleg tudna valaki segíteni? köööööszi

Trucker39
Addig nem állok át semmiféle uj szimre, amig az itthoni hardver rendszert nem támogatja megfelelöen. Kipróbáltam, már nem is tudnék HAT switc-l nézelödni. Ha pedig egy monitoron nézem, akkor olyan érzés, mintha egy szük dobozból, egy kis nyiláson látnék ki. Nem vagyok klausztofóbiás, de nagyon zavaró érzés. Pedál nélkül meg csak az asztal alját rugdosnám... <#wow3>

Trucker39
Gondolom, azért eröltetil a konzolos megoldást, hátha valaki nem csinálna hozzá MOD-t. <#smile>

Trucker39
Nem értem a kérdést. Hogy érted ezt a belsö nézetet? A configurációban állits mindent full realra és csak belsö nézeted lessz. <#smile>

Trucker39
Szép, szép, de ...
A szépség nem minden. Amugy ez a cég 1C vagy mi a nevük, meg a Maddox is változtathatna nevet már végre. Javasolhatnám részükre a TW nevet (Two Weeks).

galimatika
Kösz a tippet mûködik<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor5>hihetetlen élmény. Megérte a pénzt<#nezze>

Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.

valaki aki bombázóval repül segítsen pliz, hogyan varázsolok belsõ nézetet?

X36, kizart, hogy az ms csinalta volna, gyartatta feherre valakivel a saitek licensz alatt.

#ofp.hu@irknet

Her Laca
Én aszondom ,hogy ez is kielégít egy réteget ,nem kell leírni. Mit lehet tudni,hogy a konzolok hogyan fejlõdnek a közeljövõben,az is lehet ,hogy lassan lekörözik a pc ket.
De ha már a BOB -nál tartunk asszem nem kell félteni ezt a konzolos micsodát ,tõle😄 Bár ha belegondolok és 2237-ben megjelnik a BOB valószinû ,hogy sokkal jobb lessz😄
Itt alant linkeltek egy joyt konzolhoz (tiszta X45) mikrofost módra ami azért jelent valamit. Mert pl lássuk be ha szoftvert nem is de hardvert azt tudnak csinálni😊 Lehet lassan lessz nézelõdõ, pedál miegymás.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

<#vigyor2><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor2>
Vogel
szép és jó, de ez tipikusan az a game amit patchelni kell orrba szájba. Vagy ami elképzelhetõbb lesz vagy 5 repülhetõ gép. Olyan lesz mint az õs il2. Gonosz kérdés: Pedált hogy támogat konzol (nem is emlitve a többi kieget)? Sztem jó lesz ez igy konzolon azoknak akik elõször látják a gamet. De nem fogja kielégiteni azt a réteget akik télleg il2znek. Sok apró szar kéne hozzá hogy "téritsen" a játék. Kiváncsi vagyok a többi fan véleményére, mennyire térnétek át?

szerény véleményem szerint nagyon el lesz maradva ha kijön BOB.

Hali,nagyon jó,de multiban nem használom,ott nekem gyorsabb a POV.

PhantomAss
szeva
mûködik jól a trackir?

GOOBY, pls

repvez
Itt egy video a konzolos Bird of prayröl lehet hogy ez a BOB csak a PC kimaradt a szorásból vagy most hogy áll a fejlesztés?
valaki aki bombázóval repül segítsen pliz, hogyan varázsolok belsõ nézetet? ( ma próbáltam elõször bombazóval repülni)

bocs ha már le van írva, lusta vok végiglapozni

6DOF csak a SoundMod verziójába integrálható.
ITT mindent megtalálsz,de letölteni,majd csak regelés után tudsz...
Javaslom olvass vissza,több fórum foglakozott régebben ezzel.

galimatika
Hogy lehet beüzemelni il2-ben hogy a TrackIR-el 6DOF-ban mûködjön?
Azt vágom hogy a profil ami a progiban van csak 2D, de egy csomó videon látom hogy mûködik mind a hat tengely.
Ha van info azt nagyon nagyon megköszönöm<#help>

Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.

pedig van hozza fasza joy is: http://maxconsole.net/?mode=news&newsid=17955

😛

#ofp.hu@irknet

samsung123
lehet Kozolon(xbox360) jól irányitani repülõs szimet, és az il2 pc-n próbáltam gamepaddal egész jó(persze jó jojjal jobb)
PSP-n persze arcad lesz, de várom rá nagyon😊
Xbox360 valmi eszméletlen jól néz ki a IL-2: Sturmovik: Birds of Prey

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Muki100
Majd a PSP képernyõjén kiszúrod kilométerekrõl az ellent, miközben lehelletfinom mozdulatokkal döntöd a gépet hüvelykujjaddal 😊

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Vogel
nem, a mellbimbó imitátorral 😄

PhantomAss
és az x-y gombokkal fogja irányítani ? 😮)

GOOBY, pls

Vogel
szánalmas. Szted ki fog átmenni konzolra? Azok a kisgyerekek akik nem tudnak repülni lobbyn, nem baj, nem is hiányoznak. Kb fél évet adok neki aktivitásra aztán elfelejtõdik. Gyér a fejlesztés rá, csak a játékosok fejlesztései tartják életben a játékot. Online warok, modok. + dobhatod el a trackir-t meg ziksz52-t😊 valószínû 😄