IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Ez nem lehet a hiba oka, nekem évekig volt A64-es (3200+, 3700+) procim 32-bites XP SP2-vel.
Voltak néha fagyásaim, de kiderült, hogy a Genius hangkártya kavart be...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Rám viszont igen, talán 21"-on is annyiban nyomnám, még nem teljesen sikerült kinõni a 90-es évek 14" 320*200 korszakát<#vigyor4>#vigyor4>
Talán ezért nem használok élsimítást sem, meg SP1 alatt egyébként sem nagyon bírja a kártya.
Valószínûleg a 64bit proc vs. 32bit service pack a probléma, mármint 5 percen belül lefagy tõle az SP2 és SP3, erre nem tud valaki megoldást? (a 64bit XP-n kívül, bár a végén lehet hogy az lesz..)
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
" rá kell venni 10-20 "világsztárt" (pl.: brad pitt, david backem, pamela anderson) hogy kezdjen el II.vgh-s repszimekkel játszani "
Honnan tudod, lehet hogy minden este online nyomják az Il2! 😊 Különösen Beckham gyanús: egyre kevesebb foci... esetleg több Sturmovik? 😊
SoV, pár perce történt: Ki-84b-vel 59db 20mm-es találat részemrõl egy B29-esen (mások is lõtték...), és vígan repült...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Azt nem láttam, csak azt, hogy igen jól ki van dolgozva a belseje...
Nekem az 14 colhoz is elég volt, pedig én aztán szarul látok😄
Egyébként igen zavaró volt, hogy sosem lehet eldönteni mit csinál a pixelhalmaz 200 méterre, 400-1000 m közt meg néha a színe miatt eltûnt a szemem elõl, szóval 17" TFT-n maradok az 1024-nél😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Annak azért örülök, hogy Kecskeméten, még ha csak a statikon is, de láthatjuk a Taifunt. A másik Typhoon-t viszont remélem, nem csak a statikon látjuk majd... 😊
Most kipróbáltam Vogel 800x600 asát és szörnyû😊) Bár eredményesség szempontjábol biztos jobb ,de személy szerint én szeretek gyönyörködni a felhõkben a tájban stb. Ja és persze mindent maximumra tenni ,hadd szaggasson a game😄
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A tényleges látható mérete: 135,5x36,1 cm. <#wow1>#wow1>
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
#ofp.hu@irknet
már miért lenne tökéletes😛
Az Il2-ben is van egy örök problémám: ha felmegyek jó magasra, hogy majd jól b'n'z-zek egyet, akkor a pár ezer méterrel alattam repülõ gépekbõl pont 3 pixel méretû, így vagy észre veszem vagy nem. Ilyen esetekben pont lényegtelen, hogy a csak a futómû-aknában a fékcsövek 30.000 poligonból vannak lemodellezve.
És a legfontosabb, a hangulat ?
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Természetesen a legutóbbi térképekrõl van szó.
Annyit hozzáteszek, hogy a táj szépsége a kutyát sem érdekli, sõt...
Egyébként sokkal szebb, mint a jelenlegi Il-2. Ha csak egy pillantást vet az ember a földre rögtön kiderül.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A 4.09b-ben az új térképeken kívül van valami változás (FM, DM)? Benne lesz valami javítás az SFS hackelés ellen?
Azaz minden hard wired benne mint az X360 kontrollerben.
Sikerült letöltenem a bob2 Wings of Victoryt-de nem tudom telepíteni,crackelni.Nem tudom mi lenne a következõ lépés.
A mappa 5 fájlt tartalmaz éspedig:1_Crack mappában 1bob english text ikon(nem megnyitható-üzenetkb:nem található a Rowan kód)
2_bob MSIinfo dokumentum(nem nyitható-üzenet:sérült vagy nem felismert verziójú fájl)
3_bob2 BIN
4_bob2 cue
5_bob2 sfv
Ennyi tehát.Legyen szíves segítsen aki tud.