IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát ez igaz. Ha a sztárok amputáltatnák a lábukat, sorállás lenne a sebészeten.

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

"Valószínûleg a 64bit proc vs. 32bit service pack a probléma, mármint 5 percen belül lefagy tõle az SP2 és SP3, erre nem tud valaki megoldást? (a 64bit XP-n kívül, bár a végén lehet hogy az lesz..)"

Ez nem lehet a hiba oka, nekem évekig volt A64-es (3200+, 3700+) procim 32-bites XP SP2-vel.
Voltak néha fagyásaim, de kiderült, hogy a Genius hangkártya kavart be...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Willenbrock
BoB 2-ben hogy lehet a dinamikus pilótakampányban megoldani azt hogy a bevetést a felszállással lehessen kezdeni?Bocs az offért de a saját topikján nincs nagy forgalom.

A 800x600 határeset mûszerszempontból...1024-re optimalizálták a programot, onnan felfelé konkrétan nem lesz szebb (sõt jobban kijönnek a poligonok is), persze akinek nagy monitora van és nem szereti a pixeleket, arra ez nem áll.
Rám viszont igen, talán 21"-on is annyiban nyomnám, még nem teljesen sikerült kinõni a 90-es évek 14" 320*200 korszakát<#vigyor4>
Talán ezért nem használok élsimítást sem, meg SP1 alatt egyébként sem nagyon bírja a kártya.

Valószínûleg a 64bit proc vs. 32bit service pack a probléma, mármint 5 percen belül lefagy tõle az SP2 és SP3, erre nem tud valaki megoldást? (a 64bit XP-n kívül, bár a végén lehet hogy az lesz..)

\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F

Van aki 640x480-ban nyomja? Én 1280x1024-ben, 19"-nél ez már OK. 800x600 alatt talán már a mûszerek is nehezen leolvashatók.

" rá kell venni 10-20 "világsztárt" (pl.: brad pitt, david backem, pamela anderson) hogy kezdjen el II.vgh-s repszimekkel játszani "

Honnan tudod, lehet hogy minden este online nyomják az Il2! 😊 Különösen Beckham gyanús: egyre kevesebb foci... esetleg több Sturmovik? 😊

Pamela jöhet... (bár inkább Miss Zemanova...) <#finom>

SoV, pár perce történt: Ki-84b-vel 59db 20mm-es találat részemrõl egy B29-esen (mások is lõtték...), és vígan repült...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

van egy nagyon egyszerû megoldás a megjelenési problémákra. rá kell venni 10-20 "világsztárt" (pl.: brad pitt, david backem, pamela anderson) hogy kezdjen el II.vgh-s repszimekkel játszani és kürtöljék ezt világgá. egybõl népszerû lesz a dolog, mindenki elkezd repszimeket fejleszteni, kialakul egy versenyhelyzet és így a maddoxék is kénytelenek lesznek csipkedni magukat. na?!
Valaki árulja már el, hogy a Pumaszállás képgalériáját hogy lehet megnézni. 😊 Mert a lap bal oldalán lévõ "képgaléria" az igazi Pumákról fog majd képeket tartalmazni ha jól sejtem, de engem az olyan képek érdekelnének, mint pl. a 2004-es duxfordi képek.

😞((
Azt nem láttam, csak azt, hogy igen jól ki van dolgozva a belseje...

640*480?? oO

Nekem az 14 colhoz is elég volt, pedig én aztán szarul látok😄

Egyébként igen zavaró volt, hogy sosem lehet eldönteni mit csinál a pixelhalmaz 200 méterre, 400-1000 m közt meg néha a színe miatt eltûnt a szemem elõl, szóval 17" TFT-n maradok az 1024-nél😊

Bucser
rá volt írva, hogy only AI.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Látom a SoW modellek közt, hogy lesz Bf-108-as. Remélem repülhetõ lesz, s el tudnék képzelni olyan küldetést, hogy "Vidd XY-t A-ból B-be".
Annak azért örülök, hogy Kecskeméten, még ha csak a statikon is, de láthatjuk a Taifunt. A másik Typhoon-t viszont remélem, nem csak a statikon látjuk majd... 😊

Her Laca
1680X1050 és gyönyörû a játék,bár a szemet kicsit mereszteni kell de nem vészes ,ha megszokja az ember észreveszi a távoli gépeket is.
Most kipróbáltam Vogel 800x600 asát és szörnyû😊) Bár eredményesség szempontjábol biztos jobb ,de személy szerint én szeretek gyönyörködni a felhõkben a tájban stb. Ja és persze mindent maximumra tenni ,hadd szaggasson a game😄

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Trucker39
Akkor én mit csináljak a 3840x1024-s felbontásommal??? <#smile>
A tényleges látható mérete: 135,5x36,1 cm. <#wow1>

Vogel
800*600 (sztem) vki szerint 640*480 (Maggi) 😄 Gépek highon, terep mediumon. Sokunknak bejött.

i robot
A Mig-15P bisz SP-1 -es változatot felszerelték KORSUN lokátorral. Késõbb SP-5 (ez a SP-1 átalakítása) megkapta az IZUMURUD (smaragd) felderítõ lokátort. Ezt használták a Mig-17PF /PFU /PM típusokon is.

PhantomAss
jajjaj
asszem megint be kell szereznem egy joyt + trackirt ha ezek megjelennek...

GOOBY, pls

Bucser
tudtommal a Mig 15 soha nem rendelkezett radarral (lokátorral).. manuális rávezetéssel fogták el az ellenséges kötelékeket.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

L Viper
Hú az mekkora szim volt anno.
Csak lesz-e hozza radar, es ha lesz milyen. Bar latni a Baufighter szarnyan par antennat, talan nem basszak el...

#ofp.hu@irknet

Willenbrock
Remélem lesz valami ebbõl a Korean War-ból!A Mig-15-ös a jetkorszakból az egyik nagy kedvencem.Annak idején a Mig Alley-ben lehetett talán utoljára harci körülmények között röpködni ilyennel.

A warcloudson a kedvenc taktikám :fel jó magasra, max sebességgel le, majd ismét fel. Sajnos legtöbbször nem látok senkit, pedig már a szemüvegem is felvettem. A nagy sebesség viszont többnyire megvéd a támadásoktól. Sajnos egyedül szinte semmi esélyem a géppárok ellen. Átszoktam viszont az uk1-re. Sokkal könnyebb. Legalább a saját gépek jól láthatóak. Most a földi célokra hajtok. Azok nem tudnak 2 mp alatt a hátamba kerülni. 😊)

"Szimuláció biztos tökéletes lesz."

már miért lenne tökéletes😛

1024x768 a vizuális észlelés titka...

Persze kinek a pap, kinek a paplan... 😊

Szimuláció biztos tökéletes lesz. Gépigény? Gondolom Paks is kevés lesz hozzá. Az ilyen részletes grafika tényleg szép, de remélem le lehet majd venni a detailt gyengébb pc-ken.

Az Il2-ben is van egy örök problémám: ha felmegyek jó magasra, hogy majd jól b'n'z-zek egyet, akkor a pár ezer méterrel alattam repülõ gépekbõl pont 3 pixel méretû, így vagy észre veszem vagy nem. Ilyen esetekben pont lényegtelen, hogy a csak a futómû-aknában a fékcsövek 30.000 poligonból vannak lemodellezve.

Szép képek. Vajon a szimulációs rész is jó lesz ? És a gépigény ?
És a legfontosabb, a hangulat ?

Új screenek a Storm of War-ról,meg a motorjára épülõ Korean War simulator-ról------>ITT

Her Laca
Engem azért érdekel😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Nem azt mondtam, hogy ilyen lesz, hanem hogy szebb, mintha legkisebb részletességre állítod Szmolenszket.
Természetesen a legutóbbi térképekrõl van szó.
Annyit hozzáteszek, hogy a táj szépsége a kutyát sem érdekli, sõt...

Bucser
Ilyen kinézetet soha nem kap állíthatod ahova akarod...

Állítsd a táj részletességét maximumra, és szép(?) lesz.

Vogel
Bétából kiindulva semmi védelem nincs.

Vogel
Menjél a szlovák vagy a francia mappon. Ne a Szmolenszki mappon 😊

Vogel
Re 2000 nem lesz benne azt biztos forrásból tudom.

Azért megnyugtató, hogy ebben a Birds of Prey videóban a szarrá lõtt Hurkány még vidáman repül tovább, és teljes értékû gépként harcol. Van ami sosem változik! :-)

Egyébként sokkal szebb, mint a jelenlegi Il-2. Ha csak egy pillantást vet az ember a földre rögtön kiderül.
Scottt
Tudjuk már a listát.😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

LANCASTER FW200 HADNESOROLJAM
1-2 új gép is jó lenne. Re-2000, Me-210. Rózaszínüt álmodom ? Biztos.

Trucker39
"Két hét múlva" megtudjuk <#wow3>

Mesterek!

A 4.09b-ben az új térképeken kívül van valami változás (FM, DM)? Benne lesz valami javítás az SFS hackelés ellen?

Her Laca
Ok 😊) Kimerítõ válasz ,meggyõzél.😄

Willenbrock
Kösz a választ,ha van még türelmed ugyanabban a topikban elkelne még 1 kis segítség mivel felmerült még egy kis probléma.

Bucser
válaszoltam az adott játék topicjában.

Bucser
Azt a botot amit ide linkelgettek Ace Combat 6- mellé adják Boxhoz. Olvastam review-t róla ottan írták, hogy másjátékhoz is be lehet dugni a joy-t de csak annyira mûködik mint egy X-box controller. Azaz nuku programozhatóság predeterminált az egész. azaz a játék mondja meg mire használod a gombokat és nem a program osztja ki, hogy melyik gombra melyik funkció kerüljön.

Azaz minden hard wired benne mint az X360 kontrollerben.

Willenbrock
Tudom IL-2 topik és most utoljára kérnék segítséget 1 kissé kapcsolódó témában.
Sikerült letöltenem a bob2 Wings of Victoryt-de nem tudom telepíteni,crackelni.Nem tudom mi lenne a következõ lépés.

A mappa 5 fájlt tartalmaz éspedig:1_Crack mappában 1bob english text ikon(nem megnyitható-üzenetkb:nem található a Rowan kód)
2_bob MSIinfo dokumentum(nem nyitható-üzenet:sérült vagy nem felismert verziójú fájl)
3_bob2 BIN
4_bob2 cue
5_bob2 sfv

Ennyi tehát.Legyen szíves segítsen aki tud.

Willenbrock
Fenébe a konzollal szerintem.Nem azért fejlesztettem a PC-t hogy vehessek X-boxot is.Amúgy ez a Birds of Prey remélem nem a bob helyett lesz mert olyan akciós árkádos beütése van,de ne legyen úgy...

A Gaijin Entertainment fejleszti a bob-ot konzolra.
Nem hiszem hogy olegék fejlesztik!
Her Laca
Hát ha hiszed ha nem😊 bizony erre😄 Van az a pénz amiért Xboxra megéri játékot csinálni. Az MS valószinû nem keveset fizetett ezért.
A BOB meg 2478körül.