IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó link. Átfogó kép a magyar 109-es gyártásról. Persze gyártottak Héjját (Re-2000) és Me-210-est (kb 270db) is. A héjják gyártása eléggé megkésett. Gyakorlatilag elavultak mire legyártották õket. A 210-esek viszont jól bevált többfeladatuak lettek. Vadászok ellen ugyan rosszúl teljesítettek, viszont bombázni v bombázókat támadni jó volt.

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

#ofp.hu@irknet

Ombika
NAh ez az igy muxik,h xp-re felraktad anno es csak inditod vista alol,install mar nem megy! 😞

TG Gida
Ez így azért nem teljesen igaz.
Bf-109G licenciagyártás Magyarországon

Isten áldja a pogányokat!

pedig szinte már látom, ahogy a dachaui benntlakók sugárhajtómûveket esztergálnak 😊
Sanyix
Nemtom, kb fél éve raktam még xp-re, és azóta csak a rendszerparticó lett formázva, és ez másik partición fentvan, és install nélkül is mûxik.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Bucser
pontosítsunk. A munkatáborokból hoztak embert az összeszereléshez.

(BTW tök mindegy az eredmény ugyanaz)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Ombika
Siman feltepult vagy van vmi trukkje?!

Her Laca
Azért repülõgépet munkatáborban nem nagyon szereltek össze😊
Max a munkásokat egészítették ki olyanokkal akik ,hogy is mondjam nem egészen a maguk akaratából akartak repülõgépeket építeni.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Muki100
Azt hiszem pont ezen a fórumon írta valaki, hogy a magyar Messer lekörözte a németet több szempontból is, egyszerûen jobban szerelték össze a mi Repülõgépgyárunkban mint a német munkatáborokban.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

ami azt illeti repülõgépeket is gyártottunk. éppen a játék leírásai közt olvastam, hogy a magyarországon gyártott késõi messzerek g10, k4 jobbak voltak mint a német gyártmányúak.
Magyarországon is gyártottak alkatrészeket német repülõkhöz, tankokhoz. A német karbantartók kifejezetten keresték a magyar alkatrészeket, mert nálunk még volt ötvözõanyag, náluk meg már nem.

Scottt
30-40órát ha egy gép kibírt 44ben a levegõben az szép.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Az élettartam rövidsége föleg a höálló acél elöállitásához szükséges krom, nikkel hiuánya volt.
Mark007
ELhiszem neked, én csak olvastam, hogy az elsõ szériák(A1-a) motorjai nem sokat birtak, 30-40 órát.

A lényeg, hogy a szim.-ben nem szabad úgy rángatni a gázkart, mint egy légcsavaros gépen.

Sanyix
Nekem megy 64bites visztával jól.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Azt azért nem mondanám hogy kezdetlegesek legalábbis a saját korukhoz képest föleg ha a bmw-hajtómûveket nézzük. A 262-es gázkarját 6000 1/s felett nyugodtan rángathatod nem fog kigyulladni.
Ombika
Nem azert van 4 gb ramom,h azt hasznaljam!! Mellesleg csak ez nemfut,rohej!! 😊

Hasznalj 32 bites visztat, tul sokat nem szamit, hogy a negy giga rambol csak 3,25-ot lat. De ezzel az erovel xp-t is hasznalhatsz mar...

#ofp.hu@irknet

galimatika
<#nemtudom><#conf>

Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.

ahhh... -a :S

www.smart-bus.hu

Urak! A Saitek guruk nézzenek be a ide! Szükségem lenne egy kis segítségre! 😊 Köszi...

www.smart-bus.hu

galimatika
Az enyém cyborg ewo force, de maximálisan elégedett vagyok vele. Fél éve nyúzom mindenn nap és a kontakt problémától eltekintve hibátlanul szuperál.

Nekem is saitekem van.(cyborg 3d rumble force). Jószívvel nem tudom ajánlani senkinek. Olyan iszonyú erõs a rugója, hogy komoly erõfeszítés kell a kimozdításához, aztán hirtelen enged. Néha kész izomlázam lesz tõle. Már gondoltam rá, hogy a rugót egyszeûen elcsipem egy fogóval.

galimatika
Az én saitek-emnek is ugyanez volt a nyûgje, de nem csak feltolta a gázt, hanem néha levette, néha meg semmire nem reagált. lacush69 tippje nálam nyerõ volt. Mondjuk én elõtte szét is szettem és kiganyéztam egy kicsit ozt jött a kontakt spraj. Azóta no problem

Ismerõs... <#nyes>

http://oopslist.com/chop_chop.wmv

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Mark007
Persze, én úgy tudom, a Me 262 motorjai elég kezdetlegesek voltak, megbízhatatlanok.

Csak azért irtam, mert ha rányomja a 100%-ot egybõl, akkor biztos, hogy kigyullad.

Gondoltam már erre, csak rá kellene vennem magam, hogy egyszer szétszedjem. 😊

-t

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Kontatktspray...

A Saitekemnek van egy aprócska hibája. Nevezetesen, a gázkar néha gondol egyet, s hirtelen feltolja magát fullgázra. Na most, mondanom sem kell, milyen kellemes, amikor repülõk hajtómû kímélõ 80-85%-os gázzal, aztán hirtelen 100 (vagy 110?)%-on találja magát. 😊))

Sanyix
Az 5% emelés, és kigyulladról még asszem meg is van a track.

nekem hirtelen gázadáskor vagy elvételkor szinte mindíg kigyullad.... de spontán még nem történt meg.
Trucker39
Soha nem tapasztaltam ilyesmit. Jónéhány, online, ilyen gépen repült órával a hátam mögött sem. Minden esetben a gázkarok kezelésének a problematikája. Vagyis pilóta hiba. Sokat repültem amcsi "álom gép"- YP-80 azt hiszem a neve - ellen is. A hajtómü csak akkor gyullad ki, mikor eltalálták.

Sanyix
"Ha elindul, de kigyullad, az azért van, mert hirtelen adod rá a gázt.
Fokozatosan csináld, akkor nem gyullad."

Vagy csak azért mert csak. Gyulladt már nekem ki mindössze 5% ráadásakor is, meg csak úgy is. Teljesen kiszámíthatatlan. Hirtelenkedésnél gyakoribb, de máskor sem lehet kizárni.

Anno pár éve láttam egy kesifilmet a DunaTV-n, melyben Tobak Cica mutatta be a Messzert. Elmondta, hogy hogyan mûködnek a mûszerek, a pitot csõ...stb. Akkor az egyik jóbarátom felvette nekem ezt a filmet, ám sajna elveszett. Valakinek nincs meg ez egész véletlen?

Esetleg használj bootmanagert. Ha még nem használtál, feltétlen kérj tanácsot olyanoktól, akik már ismerik! Én még 98 alatt használtam. ott bevált.

Ombika
Van 1 xp-s vinyom,de miota semmi bajom vistaval,meg ugye 4 gb ez latja jol ,nemsoka kedvem van visszadugni! 😊

Willenbrock
BoB2:Wings of Victory-t honnan lehetne beszerezni,elfogadható postaköltséggel,tud valaki tippet adni?

Trucker39
Van de ez nem hivalatos. Söt, kifejezetten nem szerteik a fejlesztök.

Itt nézz szét:

Link

A letöltéshez persze regisztrálni kell.

Üdv mindenkinek!én leginkább lock on-oztam eddig,de szeretném megpróbálni egyszer a második világháborús szimulátort is.nekem az IL2 1946 van meg.nagyon tetszik!egyetlen egy gondom van vele.a gépek hangja olyan,mintha szintetizátorból jönne.van erre valami megoldás?létezik valamilyen soundpack,vagy valami?vagy a hangártyán kell álítani?nekem az alaplapra integrált 5.1-es NVIDIA nforce hangkártyám van.elõre is köszi a segítséget!

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

próbáld átállítani másik billentyûre..

nincs több ötletem

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Akkor passz. Talán valaki tud rá választ. Próbálj más fórumon is infót találni hozzá. Esetleg ha a vista engedi és van elég helyed tégy fel 1 xp-t. Ha ott megy akkor már csak a vista a ludas, ha nem akkor az il2. Vagy próbáld meg barátnál ismerõsnél. xp és vista.

Csak ezt az egy gépet nem tudom elindítani. Egyébként magyar nyelvû a játék, és eredeti.
Hát köszi! Tényleg így csináltam! De sajnos mindig "hajtómû ki" felírat jelent meg a képernyõ. "Be" egyszersem. Vagy nagyon hülye vagyok, vagy valami más gond van!
tényleg nem tudjuk másképp leírni

select engine 1 --> start ( alapból i )

select engine 2 --> start

select all engines --> adagolod a tolóerõt finoman, de azért haladósan, mert túlmelegszik és kigyullad

ha már gurulsz ráküldheted a maxot...

a hajtómû kiválasztáshoz természetesen be kell állítani a billentyûket.
nekem ctrl+1 ctrl+2 stb all engines ctrl+5

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Her Laca
Figyu! Mark007 leírta magyarul ,hogy kell indítani. Mit szeretnél még?
Olvasd el figyelmesen !

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Hát sajnos nem sikerült. Online szerettem volna játszani vele, de a hajtómûvel nem boldogultam. A gyors feladat összeállításban a levegõben kezdek. Leszállok, majd próbálok indulni, de a hajtómûvek nem hajlandóak. Egyszer auto pilótával sikerült elindítani, de csak egyszer. Ekkor elõször valami kerregõ hang jött, majd felbõgtek a hajtómûvek. Nem tudom miért nem sikerül nekem. Valaki?
Köszi!
Megpróbálom