IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
#ofp.hu@irknet
Bf-109G licenciagyártás Magyarországon
Isten áldja a pogányokat!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
(BTW tök mindegy az eredmény ugyanaz)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Max a munkásokat egészítették ki olyanokkal akik ,hogy is mondjam nem egészen a maguk akaratából akartak repülõgépeket építeni.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A lényeg, hogy a szim.-ben nem szabad úgy rángatni a gázkart, mint egy légcsavaros gépen.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
#ofp.hu@irknet
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.
Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.
http://oopslist.com/chop_chop.wmv
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Csak azért irtam, mert ha rányomja a 100%-ot egybõl, akkor biztos, hogy kigyullad.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Fokozatosan csináld, akkor nem gyullad."
Vagy csak azért mert csak. Gyulladt már nekem ki mindössze 5% ráadásakor is, meg csak úgy is. Teljesen kiszámíthatatlan. Hirtelenkedésnél gyakoribb, de máskor sem lehet kizárni.
Itt nézz szét:
Link
A letöltéshez persze regisztrálni kell.
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
nincs több ötletem
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
select engine 1 --> start ( alapból i )
select engine 2 --> start
select all engines --> adagolod a tolóerõt finoman, de azért haladósan, mert túlmelegszik és kigyullad
ha már gurulsz ráküldheted a maxot...
a hajtómû kiválasztáshoz természetesen be kell állítani a billentyûket.
nekem ctrl+1 ctrl+2 stb all engines ctrl+5
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Olvasd el figyelmesen !
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Megpróbálom