IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az a kéttörzsû Mustang jól néz ki, a valóságban próbálkoztak ilyennel?

PhantomAss
szerintem ez kamu
<#banplz>

GOOBY, pls

és végtelenig is elszámolt.kétszer!!! 😊

najo sztem stop 😄
TG Gida
Miért?Chuck Norris meg elolvasta az internetet.

Isten áldja a pogányokat!

Bucser
miért az 1946-ot már végigjátszottad?<#merges2>

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

TG Gida
Két hét múlva. 😊

második rész? sztem ez már a 28adik 😄
Ilyesmi néven nem.

Várható a Storm of War: Battle of Britain, valamint létezik a "Project Galba" is (koreai háború).
Egyik megjelenési dátumáról sincs megbízható információ.

ITT találsz képeket róluk.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

lenne egy kérdésem,bár nem a mostani témához az IL-2 sturmoviknak az 1946 után lesz 2.-része vagy ilyesmi a válaszokat elõre is köszönöm

Idézet a repülõnappal kapcsolatos Index-topikból:

"Mai állapot szerint az Fw-190 futómû sérüléssel, a Jak-11 motor fõtengely problémával üzemképtelen! "

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Willenbrock
Igen azt írják a rep.nap honlapján hogy a Aerotechnika M&T Budapest ZRT fog hozni P51D-t.Az a buboréktetõs Mustang,kb 1944 õszén jelent meg a frontokon ha jól tudom.Biztos szép lesz.

vagy juniusban...

#ofp.hu@irknet

Mig-29-cel mar sikerult kielvezkednem magamat julius elejen, ja es par gripennel es f-15-tel is:

http://butcher.palacsinta.com/kecskemet/

http://jetfly.hu/rovatok/galeria/fotok/sasok_galeria/

#ofp.hu@irknet

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

TG Gida
A mustangot ki hozza?Remélem nem a redbull!

A tigris:
magyar tigris

Melyikre gondolsz ?
Ja egyébbként hallottátok hogy valahol a volt szu területén (pontosabban nem tudom) épített egy manus egy stuka replikát ? Teljesen mûködõképes, majdnem eredeti méret. Itthon meg építettek egy tigrist, meg egy hetzer rohamlöveget. Replika mindkettõ, de eredeti méret, teljesen valósághû.

Scottt
Hát azóta már sokat fejlõdött de a Flight Modell még mindig nem a legerõsebb benne..De az avionikáért sokkall többen szeretik

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Egy magyar gépet is lehetne beszerezni
DonZorro
P51 <#conf>
Olyan is lesz <#fejvakaras>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Willenbrock
Remélem a P-51D is fog repülni.Legalább az az 1 világháborús vadász lesz.A 70 éves évforduló alkalmából keríthettek volna több oldtimer gépet.Esetleg Németországból beszervezhettek volna Bf-109-est mert ott van egy olyan társaság amelynek a gépei szoktak bemutatókon repülni pl.Ausztriában is.A fókáért nagy kár az érdekelt volna legjobban.

DonZorro
Igen, ez elég szar ügy... <#falbav>

De legalább az A10 repülni fog! <#taps>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Vogel
Ez azért idegesítõ mert visszaigazolt ország alatt volt a fóka. Erre kivették. Igazából egyik hajtóerõ lett volna amiért elmegyek (ettõl még elmegyek). Mert a tavalyi repnap gyengusz volt. Túl sok falcon, pedig a mig hangja felülmúlhatatlan 😄 Idén több különlegesség lesz amiért érdemes elmenni.

pedig vicces mikor 70 km-rõl lekapsz vmit jaz égboltról😊 monnyuk azt nemtudom h il2féle dogfightnak miköze van a lockbanihoz mert sztem teljesen más de ez szubjektív vélemény.
Sanyix
az eredeti falcon 4-ben nyomogatni kellett mindent, de a gép mozgása nem igazán volt reális. Olyan sínen vezetett tégla szerû volt.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Scottt
Biza-Biza ott is elõfordult velem, hogy használnom kellett az Il-2ben összeszedett dogfight tudásomat😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Willenbrock
Kár hogy nem világháborús szim,én csak azokra vagyok ráállva.A Lock On is megvan ugyan de csak mûrepülni szoktam a Mig-29-essel.A lokátoros-rakétás harcot nem kedvelem-nem is értek hozzá.

az il2 közösség 90%-a hl-en repül.nemhiszem hogy kevés lenne ott a szerver...
Willenbrock
Érdekes megint megnéztem a honlapot és tényleg nincs fóka.Dehát pár napja még az is oda volt sorolva.Biztos hogy nem álmodtam.Azért P-51 lesz az se semmi.

Scottt

Willenbrock
Akkor talán nem figyelmesen olvastam?Én ugyanezen az oldalon azt láttam hogy a visszaigazoltaknál a Cseh gépek közt szerepel a FW-190.

Willenbrock
Mi az az FF4?

Akkor bemásolom ide is:

BAKKER, KECSKEMÉTEN NEM LESZ FÓKA! 😞(((

Lesz viszont Bf108 Taifun (statikus), Póni(???, nyilván statikus), Mitchell (talán repül)

A repulonap.hu-ról szereztem az infókat.

Willenbrock
És a FW-190 az már semmi?Elvileg a csehek azt is fognak hozni.És nem a statikus soron fog állni hanem remélhetõleg lerepül egy szép bemutatót.Nagyon várom már még akkor is ha "csak" egy replika lesz esetleg amit valószínûnek tartok.Egy Bf-109nek még jobban örültem volna dehát ne legyek már telhetetlen.

PhantomAss
nem cseréltem
a régit eladtam,és most kb féláron tudtam venni egy vadiúj pro-t

GOOBY, pls

Biztos vagy benne hogy ezekbe a gépekbe kivétel nélkül nem volt automata beállitási szög szabájzás?
Kösz az infót, akkor marad a régi...

Scottt
Free Falcon 4 bár November körül már jön az 5😉

dehogyis! fast and furious 4 😄

Sanyix
és x52-t minek cserélni praura?

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Sanyix
final fantasy 4 ? 😄

PhantomAss
amúgy nem tud vki egy all seeing eye szerü szerverkeresõt? a hl kevés szervert talál

GOOBY, pls

PhantomAss
na megvan az x52pro
hát a sima x52 után csalódás
a legnagyobb baj, hogy a fõ tûzgomb egyállású, a sima x52-õn 2 állású volt, és teljesen lenyomva én az 1+2 fegyverrel egyszerre tudtam tüzelni
nemtom miért vették ki.....
amúgy is kevesebb használható gomb van rajta
a gázkaron például nem tudom konfigurálni az lcd kijelzõ gombjait, a régin rájuk raktam a világítást
ami tetszik, hogy dupla rugó van a joyon, és emiatt egyre nehezebb húzni a kart, talán kicsit pontosabb is
amúgy dettó x52
de az árát megérte😮)

GOOBY, pls

Scottt
Aki reális avionikát akar meg Istenfszát annak ajánlom a FF4et

Sanyix
Ígyvan, én is csak ezért játszom(felmegyek ventrire megkérdem van valami össznépi mulatság, ha nincs lépek is le) egy mmorpg-vel egy ideje (nem wow), és ezért hiányoznak a régi ofp-s sokemberes gigahentek is :\

Il-2ben se rossz, bár nem sokat repültem így.

A csapatmunka tényleg élvezetes. Ezért sajnálom hogy ritkán van részem benne.

Her Laca
A taktikákat nagyon jól lehet alkalmazni ,viszont maga a repülés a maga fizikai valójában egy vicc. Ember nem bírná ki azokat a manõvereket amiket itt megcsinál a szobapilóta.
Sokszor leírtam már , ez a játék akkor a legélvezetesebb ha társakkal repülsz. Csapatmunka!!!! Ezt nagyon jól visszaadja. Mostanában Gidával kicsit intenzívebben repülünk,és bizony nem bírnak lelõni bennünket még ha túlerõben is vannak az enemik. Az lehet ,hogy rommá lövik a gépet de minden esetben hazavittük a technikát. Volt ,hogy három ,négy gépet is lekaptunk fejenként egy felszállással. Ezt egyedül nem tudja megcsinálni az ember.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Sanyix
a 2 pedig összetartozik, és amúgy sincs konkurense repülés szimulációban sem (az fs sorozat egy vicc).

Her Laca
Ja jut eszembe:! HARCI REP SZIM!!! Tehát a harcot is szimulálja. Nemcsak a repülést.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

DEAKKORIS! vagy SE!

😄 😊 bocs.tom a szarkazmus...😄