IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
najo sztem stop 😄
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Várható a Storm of War: Battle of Britain, valamint létezik a "Project Galba" is (koreai háború).
Egyik megjelenési dátumáról sincs megbízható információ.
ITT találsz képeket róluk.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
"Mai állapot szerint az Fw-190 futómû sérüléssel, a Jak-11 motor fõtengely problémával üzemképtelen! "
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
#ofp.hu@irknet
http://butcher.palacsinta.com/kecskemet/
http://jetfly.hu/rovatok/galeria/fotok/sasok_galeria/
#ofp.hu@irknet
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
magyar tigris
Ja egyébbként hallottátok hogy valahol a volt szu területén (pontosabban nem tudom) épített egy manus egy stuka replikát ? Teljesen mûködõképes, majdnem eredeti méret. Itthon meg építettek egy tigrist, meg egy hetzer rohamlöveget. Replika mindkettõ, de eredeti méret, teljesen valósághû.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Olyan is lesz <#fejvakaras>#fejvakaras>
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
De legalább az A10 repülni fog! <#taps>#taps>
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
BAKKER, KECSKEMÉTEN NEM LESZ FÓKA! 😞(((
Lesz viszont Bf108 Taifun (statikus), Póni(???, nyilván statikus), Mitchell (talán repül)
A repulonap.hu-ról szereztem az infókat.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
GOOBY, pls
hát a sima x52 után csalódás
a legnagyobb baj, hogy a fõ tûzgomb egyállású, a sima x52-õn 2 állású volt, és teljesen lenyomva én az 1+2 fegyverrel egyszerre tudtam tüzelni
nemtom miért vették ki.....
amúgy is kevesebb használható gomb van rajta
a gázkaron például nem tudom konfigurálni az lcd kijelzõ gombjait, a régin rájuk raktam a világítást
ami tetszik, hogy dupla rugó van a joyon, és emiatt egyre nehezebb húzni a kart, talán kicsit pontosabb is
amúgy dettó x52
de az árát megérte😮)
GOOBY, pls
Il-2ben se rossz, bár nem sokat repültem így.
Sokszor leírtam már , ez a játék akkor a legélvezetesebb ha társakkal repülsz. Csapatmunka!!!! Ezt nagyon jól visszaadja. Mostanában Gidával kicsit intenzívebben repülünk,és bizony nem bírnak lelõni bennünket még ha túlerõben is vannak az enemik. Az lehet ,hogy rommá lövik a gépet de minden esetben hazavittük a technikát. Volt ,hogy három ,négy gépet is lekaptunk fejenként egy felszállással. Ezt egyedül nem tudja megcsinálni az ember.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
😄 😊 bocs.tom a szarkazmus...😄