IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem érthetõ voltam😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Azért bitítják, mert így jobban fogy.
Jó hogy vannak kapcsolók, de a legtöbb dzsojsztikhõs nem nyelné le, hogy a teljes fizika neki túl bonyolult, és inkább menne CoD-ozni.
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
A háború alatt a németek leteszteltek egy zsákmányolt La-5FN-t és arra jutottak,hogy jó a gép persze,de ahhoz,hogy a pilóta kihozza a maximumot a motorból kb. nyolc féle beállítást kellett megváltoztatnia a vezérlésen.Ez ugye idõt vesz igénybe,ami nem szerencsés egy stresszes harchelyzetben.Gondold el mi lenne a sok Spit meg Lavocskin huszárral,ha gyorsan meg akarna lépni.
Isten áldja a pogányokat!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
(tudom nem te montad csak hasonlo a szitu...)
De tökmindegy szétmegy e vagy sem, üzemanyagtakarékoskodni, hûteni a motort lehet vele.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Sorold milyen autoprop nélküli gépeken láttál ilyet, most rögtön kipróbálom😛
A feltöltõt többnyire 2500-3000m körül kell II. fokozatba tenni, ahol nincs automata (pl. Hayate)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
A játékban a motorkezelés teljesen gagyi.
Prop pitch: ahol nincs automata, ott fullgáz mellett 100% proppal lesz a leggyorsabb. Akármennyivel tépsz, így optimális fordulatszámon lesz, sõt, néha látni hogy magától megy vissza a jó értékre! (pl ha 30%-ról fellököd százra, mialatt 700-zal repülsz).
Tehát ahol nincs auto-prop, félig ott is van. Csak gázlevételnél vedd vissza.
Mixture: ha rosszul van beállítva a magassághoz (túlságosan dús), csíkot húz a motor és lelassul. Minden átmenet nélkül. Ha (asszem) 60% alá veszed alacsony magasságon akkor szintén lelassul, de amúgy az átmeneti értékek közt semmi teljesítmény-különbség nincsen. Illetve lehet, hogy kevesebbet fogyaszt. (ez jó legális cheat-lehetõség, ki kéne próbálni😊
Feltöltõ: ha magasan vagy, próbáld meg átkapcsolni. Ha nõ a nyomaték akkor jól csináltad, ha esik, akkor egyelõre tedd vissza.
p-38, p-39, p-40, p-47, p-51, F4U, A-20, Corsair, F6F, Zero, J2M5.
Szerencsére a legtöbb amcsinál van valami jelzés a mérõn hogy hol a jó.
Biztos van még több is, de ennyit néztem meg 😊
mixturét tényleg nem soknál kell állítani, de annak legalább utána lehet nézni.
Isten áldja a pogányokat!
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Milyet?
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Elõre is THX
#ofp.hu@irknet
#ofp.hu@irknet
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Néhány gépnél legalább a fordulatszámot lehet tudni, mert van a mérõn valamilyen jelzés hogy ott optimális, de a legtöbbnél semmi. Az il2 gépleírásában meg minden érdektelen marhaságot írnak, csak a lényegrõl nem írnak semmit. Mellesleg pl egy japán gépnél ahol minden mérõmûszeren még jó esetben is csingcsung jelek vannak (és általában semmi), honnan lehet tudni hogy mi mi, egykét egyértelmû mérõn kívül?
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Egyébként nem titok mit rendeltem: egy teleszkópot, amibõl egy elég tisztességes PC-t lehetne venni <#nevetes1>#nevetes1>
Még 1x köszi <#worship>#worship>
Elküldték at IBAN számukat ( ez tartalmazza a bankszlaszámot ), arra utald a pénzt. Deviza utalásnál egy baszomnagy nyomtatványt kell kitölteni, segítenek a bankban.
Ott megmondját a te IBAN és SWIFT kódodat is.
A swift copyt õrizd meg.(utalási megbízás másodpéldánya)Vagy ha szükséges faxold el nekik.
Kérik, hogy a megrendelés számát tüntesd fel. Amint beérkezik a pénz, kiszállítják a rendelt termékeket.
Macera, legközelebb tényleg inkább kártya...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Szóval szerintem nem tudom mi lehet ez, de az tuti hogy külfödrõl SOHA nem vennék semmit csak kártyával... <#kuss>#kuss>
Jelen esetben pedig szépen bemész a bankba és elutalod az összeget ide:
IBAN blabla
BIC (SHIFT) blabla
Remélem tanulsz belõlle... <#vigyor>#vigyor>
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Rendeltem egy cuccot X Euro összegért egy külföldi webáruházból és a köv. üzi érkezet az e-mailemre:
"Dear Customer ,
You successful created your Customer Account, now you got following featues in our shop.
-Customer shopping cart - Every item remains registered until you go to the cash box, or the products are deleted from the shopping cart.
-Addressbook - Now we can send the products to the postal address selected by you. The perfect way to get a birthday present.
-Previous orders - you can check your previous orders at any time.
-Opinions about products - tell zour oppinion about our products to other customers
If you have questions to our customer-service, contact us directly: .
Caution: This eMail-address was announced to us by a customer. If you did not announce yourself, please send an eMail to."
és most a lényeg:
" Thank you for your order. Please remit the amount named below on this account:
Action Sport
Kto:blabla
BLZ: blabla
Postbank Dortmund
For payment from outside Germany:
IBAN blabla
BIC (SWIFT-Code): blabla
Please include your order number blabla on any bank transfer! Otherwise, your transfer can not be assigned to your order.
As soon as the payment comes in, your order will be shipped."
Check/Money order fizetési módot választottam hitelkártya helyett. A kérdésem hogy mikor és hogyan fizessek meg hol?? Meg hogy ez most készpénzes fizetést jelent vagy csekkeset??
Bocs ha láma a kérdés, de bevagyok zsongva.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
(repuloszimulator.lap.hu)
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo