IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fõkönyvtár files mappa.

No még egy kis nyûg! 😊 A TrackIR program alapból beállítja az F12-õt center hotkeys-nek... no ez nekem az IL-2 alatt nem mûködik. Már átprogramoztam másik gombra is, de semmi... (más játékban mûködik rendesen)

Találkozott valaki ilyen "hibával"?

www.smart-bus.hu

Willenbrock
Nem tudom mi lehet a megfelelõ hely a cockpitok bemásolásáshoz.Mert van egy 3do nevû mappa abban egy Cockpit és abban a géptípusok.A játék fõkönyvtárában viszont nincs sem 3do sem Cockpit nevû mappa.A géptípusoknak is csak a Paint Scheme könyvtárban vannak meg a mappái de Cockpit mappa ott sincs.Ezért nem tudom melyik mappába kéne bemásolni a cocpitok fájljait.

Sikerült megoldanom. Ha valakinek telepítési gondjai vannak a 6DOF móddal Vista alatt, annak íme a megoldás:

...Ubisoft\IL-2 Sturmovik 1946\Mods\6DOF_Tracker_2_0_sHr\ mappából az alábbi fájlokat:

61B3D5C8AF16E35E
65A9E2D846D578F2
6EABC2640E2C18C4
95B1C616D7D23EA6
AED23A24CF06FFE0

át kell másolni ide: ...Ubisoft\IL-2 Sturmovik 1946\Files

Ezek után mûködik a 6DOF Vista 64 bit alatt is...

www.smart-bus.hu

Willenbrock
Ja csak ennyi világos.Köszi.

Az Il-2 mappáján kívül csinálj egy új mappát és az említett fájlokat másold át ide is, pánik esetén - ha nem mûködik a cucc - egyszerûen visszamásolod innen a fájlokat.

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Willenbrock
Mi az a Backup?

Willenbrock
Köszi.IL-2 höz még nem telepítettem nemhivatalos modot remélem sikerül.

Röviden.
Felteszed az Eng_Sound_Mod 093-at.
Bemásolod a fõkönytárba a Wrapperexét.
Elõtte backup:files.SFS,il2fb.exe,il2_core.dll,il2_corep4.dll,mg_snd.dll
mg_snd_sse.dll fájokról.
A cockpitokat ha bemásolod a Files mappába a megfelelõ helyre,menni fognak.
Én már régóta nem használom,saját felelõsségedre kipróbálhatod.

Willenbrock
Cockpit modot a 109-eshez hogy telepítsem?

PhantomAss
próbálj másik egeret+billentyûzetet
esetleg ace megacodec pack nincs fent a gépen?

GOOBY, pls

Nohab
Nincsen rádugva még valami más? (Pl.: Kormány?) Gondolom többször is próbáltad elindítani.
Sziasztok. Van egy elég érdekes problémám. Mikor elindul a játék, belépek egy szerverre vagy valami és már a fülkében ülök, a pilóta folyamatosan jobbra hátra néz, és nem tudok vele mit csinálni. Az egérre nem reagál, a joy povja ugyan csinálna valamit de egybõl visszarántja a nézetet. Ha kívülrõl szemlélem a gépet akkor ugyan egy a probléma, beáll egy nézetbe és nem tudom elforgatni. Mi lehet a baja? Már játékvezérlõ nincs bedugva a billentyûzet jó, a joy jó, a játék teljesen friss.

Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)

Willenbrock
Hogy kell a modokat telepíteni?Én az allaircraftarcade oldalról töltöttem le élethûbb Bf 109-es fülkenézeteket de nem tudom hogy telepítsem.A fórumon egy darabig visszaolvastam de egyértelmûen sehol nem találtam leírva.És vajon ez a cockpit mod együtt is telepíthetõ a soundmoddal?Akinek van tapasztalata kérem segítsen.

Hmmm... csökkentett módban elindul...

Nem szeresse a 64 bites Vistát?

www.smart-bus.hu

Jó nagyot Urak!

Feltettem a 093-as sound modot, és a 6dof modot, de betöltésnél, amikor eléri a 95%-ot, akkor mindig kifagy! 😞 Mi lehet a gikszer?

www.smart-bus.hu

Willenbrock
Melyik modot ajánlatos feltelepíteni a '46-ra ha azt szeretném hogy a messzer fülkék igazán élethûek legyenek és a motorhang is erdetibb legyen?Letöltöttem Freddie cockpitjait a 109-eshez de még mindíg nem jöttem rá hogy telepíthetõ.(A soundmod is tartalmazza ugyanezt?)Infó fájl gyakorlatilag nincs hozzá a fórum mer angol és az sem az installról szól.Ezen a fórumon a soundmodról találtam csak 1-2 hozzászólást de sajnos ezekbõl nem jöttem rá hogy telepítsem ezeket a Freddy féle cockpiteket.Segítséget kérnék.

Tehát szerinted a PF 4.04-hez gyengébb gép is elég, mint a '46-hoz?
Utolsó emlékeim szerint a PF 4.01-gyel jött be egy valamivel erõsebb gépigény, az új típusú felhõk miatt, amik egyébként kikapcsolhatóak.
A régebbi térképek biztosan futnak a gyengébb gépeken is (persze kifejezetten offline-ra gondolok), a '46-ban.
Nekem - szerintem mondhatjuk- erõs gépem van. De a mai napig van olyan térkép az elsõk közül, hogy (bizonyos körülmények között) 1024x768-ban(!) offline is leesik 12-15fps-re. Még erõsebb gép kellene???

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Mi az hogy nem ment jol? Ez relativ!!! Nem mindegy hogy milyen beállitásokkal...
Én nemrég cseréltem le a 3000+ Athlon64 1GB ram 9800 Pro kombot amivel simán eljátszottam bármely verzioval a megfelelö beállitásokkal sött sokaknak még ilyen kofiguk sincsen mégis tudnak játszani vele akár online is
Sött 4.xx elején 1700+ athlon 512Ram ati 8500-tel toltam s ment <#eljen>
Sanyix
Szerintem meg de. Alap pf-et én még a 750-es duronomom gf2-vel játszottam. Viszonylag jól ment közepes grafikán. Aztán 4.xx-en már a 3100+ athlon xp-n radeon 9600pro-val se ment olyan jól.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

azé me nemvagyok itthon.dohányzom hogy legyen heje a májamnak a hirtelen növekedéstõl.😄de valamikor majd felnézek 😊a hétvégén.
Willenbrock
Csak az a gond hogy angolul nem tudok az a fórum meg angol.Ezért kérnék most segítséget.

Húúúdesokszorírtunkerrõlatémáról...
http://allaircraftarcade.com/forum/index.php

Willenbrock
Sikerült letöltenem a Bf 109 cockpit modot ami minden változathoz tartalmaz új fülkét.Viszont nem tudom hogyan kell telepíteni.Van 1 3do címû mappa benne 1 cockpit mappa abban alváltozatonként van 1-1 mappa.Azokban pedig tga meg mat kiterjesztésû fájlok vannak.
Az a kérdésem hogy hogyan kell ezeket installálni mivel Cockpit mappát a játékban nem találtam meg semmi hasonlót.Az info fájl errõl nem ad felvilágosítást.

Lool kicsit off, de ezt látni kell 😊

http://www.youtube.com/watch?v=QCq-sgihxfg

<#violent>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Nekem simán fut a PF, annyit leszámítva, hogy az elején max 3 perc alatt betölt és utána még egy kicsit dolgozza az adatokat, de utána szépen megy, amíg dologozik legalább ihatok valamit an agy csata elõtt.

Szerintem nem kell komolyabb gép a '46-hoz, mint a PF-hez.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Sanyix
repmodell az az új repmodelles pecs bevezetése után volt hajhullós, amikor ha rátoltad a kraftot a motorra úgy kicsavarta az egész gépet mint az állat. Alig lehetett levegõben vízszintesben, földön meg egyenesen tartani 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Jelenleg nem akarom az 46-ot megvenni mert a gépem nembírja, amugy csak a PF és az FB vásárolt a többi torrentes beszerzésû. Most patch-eltem max-ra a PF-et és gondoltam kipróbálom a PE-2-õt is, de majd inkább egy új géppel és egy 46-tal prbálom ki.

Szoljal, hogy honnan sikerult.

#ofp.hu@irknet

Nem tudom írt-e korábban de lehet hogy nem az egészet akarja összeszedni😊

Mindenesetre én a világért sem játszanék offline a '46-tal. Sõt ha lennének régiverziós szerverek, lemondanék attól a pár (tucat) új géprõl is.

Lehet hogy megpróbálom megszerezni azt az õs-béta PF-et is, amire mondta itt valaki, hogy kihullott a hajad úgy volt beállítva a repmodell. Mert hogy igazából baromijó (is lehetne), az szerintem most is látszik rajta.

\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F

Most pont neked magyarázzam, hogy az eddigi rész/kiegészítõk összeszedése többe kerül, mint venni egy '46-ot?

ha offline akar játszani akkor nagyon is lehet értelme..😛

\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F

Esetleg valahol online még találsz...

DE: SEMMI ÉRTELME, A '46 TARTALMAZZA!!!

A Pe-2 Peshka kiegészítõ lemez-t külön is meg lehet venni?

A késõbbi Zerók (A6M5-tõl) 730-750-nel tudnak zuhanni, ha nagyon finoman kezeled a botkormányt.

Sanyix
Azt hittem már azt mondod amit a gép szokott csinálni 😊 . p-38-al zuhanás 700-al, zero meg nyugodtan jön mögöttem ugyanúgy 700-al...

nem sajnos..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Nem tudod véletlenül, hogy ki volt az?

Érdemes elolvasni a Messzerekrõl is a cikket. Oleg biztosan nem olvasta...<#violent>

Szerintem lag. Amikor a szerver nem kap pozíciót egy játékostól, akkor egyenes vonalon mozgatja tovább a korábbi irányban a gépét a többiek számára így is látszik. Amikor újra kap jelet akkor a helyes pozícióba ugrik.

Nna ez mi?

Épp felszállok, rámcsap a srac egy zeroval óriási a seb különbség...

csinálok egy spirált, hogy elhúzzon, nézem a külsõ nézetet, ott van mögöttem, bármerre térek ki, mindíg visszaugrik mögém..

Nem lag, mert bármerre fordulok, elhúz a másik irányba, majd visszaugrik mögém.. ezt vagy nyolcszor mire leszed...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

TG Gida
Télleg' KV!Miért nem jösz egy kicsit repülni?Akkorákat bombázunk mostanában Lacával a fingsz óver júrópon hogy csuda.

Isten áldja a pogányokat!

Gundark
Elméletileg nagyhatósugarú kisérõvadász lett volna. Utána voltak olyan változatok is amiben az egyik pilóta a radart kezelte. Nem volt túl sikeres, nehézkesen (legalábbis a többiekhez képest, a pilótái szerint) manõverezett. No és persze akkor már rohamosan teret hóditott a sugárhajtómû.

TG Gida
Hejj!Hülyeséget írtam.Az a P-51.

TG Gida
Pont a koreai háborúról van egy cikk az Aranysasban.Ott azt írják,hogy a P-47 hadrendbõl való kivonása miatt kényszerültek bevetni a Mustangokat alacsonytámadó feladatokra.

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

A világháborúban még hasznát lehetett volna veni, milye nszerepe volt a koreai háborúban?

A twin mustang nem volt sikeres. A légcsavaros vadászok egyik utolsó típusa alárendelt szerepet játszott a jetekkel szemben. Nem is készült sok belõle.

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

PhantomAss
persze
f82 twin mustang
a koreai háborúban használták
ezek mind létezõ gépek voltak

GOOBY, pls