IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Találkozott valaki ilyen "hibával"?
www.smart-bus.hu
...Ubisoft\IL-2 Sturmovik 1946\Mods\6DOF_Tracker_2_0_sHr\ mappából az alábbi fájlokat:
61B3D5C8AF16E35E
65A9E2D846D578F2
6EABC2640E2C18C4
95B1C616D7D23EA6
AED23A24CF06FFE0
át kell másolni ide: ...Ubisoft\IL-2 Sturmovik 1946\Files
Ezek után mûködik a 6DOF Vista 64 bit alatt is...
www.smart-bus.hu
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Felteszed az Eng_Sound_Mod 093-at.
Bemásolod a fõkönytárba a Wrapperexét.
Elõtte backup:files.SFS,il2fb.exe,il2_core.dll,il2_corep4.dll,mg_snd.dll
mg_snd_sse.dll fájokról.
A cockpitokat ha bemásolod a Files mappába a megfelelõ helyre,menni fognak.
Én már régóta nem használom,saját felelõsségedre kipróbálhatod.
Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)
Nem szeresse a 64 bites Vistát?
www.smart-bus.hu
Feltettem a 093-as sound modot, és a 6dof modot, de betöltésnél, amikor eléri a 95%-ot, akkor mindig kifagy! 😞 Mi lehet a gikszer?
www.smart-bus.hu
Utolsó emlékeim szerint a PF 4.01-gyel jött be egy valamivel erõsebb gépigény, az új típusú felhõk miatt, amik egyébként kikapcsolhatóak.
A régebbi térképek biztosan futnak a gyengébb gépeken is (persze kifejezetten offline-ra gondolok), a '46-ban.
Nekem - szerintem mondhatjuk- erõs gépem van. De a mai napig van olyan térkép az elsõk közül, hogy (bizonyos körülmények között) 1024x768-ban(!) offline is leesik 12-15fps-re. Még erõsebb gép kellene???
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Én nemrég cseréltem le a 3000+ Athlon64 1GB ram 9800 Pro kombot amivel simán eljátszottam bármely verzioval a megfelelö beállitásokkal sött sokaknak még ilyen kofiguk sincsen mégis tudnak játszani vele akár online is
Sött 4.xx elején 1700+ athlon 512Ram ati 8500-tel toltam s ment <#eljen>#eljen>
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
http://allaircraftarcade.com/forum/index.php
Az a kérdésem hogy hogyan kell ezeket installálni mivel Cockpit mappát a játékban nem találtam meg semmi hasonlót.Az info fájl errõl nem ad felvilágosítást.
http://www.youtube.com/watch?v=QCq-sgihxfg
<#violent>#violent>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
#ofp.hu@irknet
Mindenesetre én a világért sem játszanék offline a '46-tal. Sõt ha lennének régiverziós szerverek, lemondanék attól a pár (tucat) új géprõl is.
Lehet hogy megpróbálom megszerezni azt az õs-béta PF-et is, amire mondta itt valaki, hogy kihullott a hajad úgy volt beállítva a repmodell. Mert hogy igazából baromijó (is lehetne), az szerintem most is látszik rajta.
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
DE: SEMMI ÉRTELME, A '46 TARTALMAZZA!!!
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Épp felszállok, rámcsap a srac egy zeroval óriási a seb különbség...
csinálok egy spirált, hogy elhúzzon, nézem a külsõ nézetet, ott van mögöttem, bármerre térek ki, mindíg visszaugrik mögém..
Nem lag, mert bármerre fordulok, elhúz a másik irányba, majd visszaugrik mögém.. ezt vagy nyolcszor mire leszed...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Isten áldja a pogányokat!
Isten áldja a pogányokat!
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo