IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A cockpit modnál jelentkezõ nap áttûnés javítására senkinek nincs tippje?
Jelenleg a lobbyn mindenki az "Il-2 Sturmovik 1946" 4.08m verziójával játszik, ezért megtévesztõ, de a "Forgotten Battles" szobába kell menni.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
1200Mhz AMD K7
512Mb DDR Ram Geforce4 mx440 64Mb VGA
polluxware:
Beregeltem a hyperfighter.sk-n megvan a hyperlobby kiválasztok az Il-2-t és nincs egy szerver se és egy ember se csak forgotten battles-en meg egy-két játékon vannak emberkék.
a messzeren ne használj auto propot, mert 3mp alatt megsüti a motort
csak az A-sorozatu fókán esetleg
a408-as peccsben már nincs sok értelme"
Nyilván félregépelted: kézi propot ne használjon.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
(trackirt vettem az usa-ból, postával együtt 29e ft volt, plusz adtak hozzá sapkát is)
Willenbrock:
a messzeren ne használj auto propot, mert 3mp alatt megsüti a motort
csak az A-sorozatu fókán esetleg
a408-as peccsben már nincs sok értelme
Figliar: a játékra felrakod a4.08 peccset mondjuk
innen, azután feltelepíted ezt a programot.
elindítod, megadod neki hova van a játék telepítve
felül a connect/select game menüben kiválasztod a forgotten battles-t,
callsign-hoz beírsz egy nevet, passvord-höz egy jelszót, majd alul a chat ablakba beírod megint a jelszót és az emilcímed (asszem nagyjából így)
ha megvagy már mutatja is a szervereket bal oldalon, rákattintasz, join game
GOOBY, pls
Hogy lehet használni a komplett motorirányítást?Pl hogy a Bf 109-esen is lehessen manuálisan állítani prop.szöget?
Beregizel, felrakod a kliens progit és automatica dob a szerverre amit kiválasztassz. Mázli az il2, ugyanis min 150en játszanak állandójan vele.
Milyen gépigénye van ennek a játéknak mert ha nem is megy a gépen sok értelme nincs megvenni.
honnan lehet ilyet leszedni?
megnézném
GOOBY, pls
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
3000 huf tuskóban
+ a patch
játszik boldogan
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Nem tudom hányas verzióm van azt tudom hogy Il-2 sturmovik.
Jó lehet ez a Forgoten Battles is csak nem hiszem, hogy megy a gépemen, szegény már elég régi darab, kb mekkora a gépigénye?
Ebben az esetben (a jelszavas szerverek kivételével) bárhol tudsz játszani, ha van elég hely.
Nem kizárt, hogy a lobby mutat pl. egy 40/50-es telítettségû szervert, de nem tudsz csatlakozni, mert 10-en nem a lobbyn keresztül mentek fel, és így tele van.
Neked😊
Amúgy a 46 -al játszik mindenki.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Hát így se mûködik ezzel a progival se valami olyasmit mond hogy kapcsolódási idõtúllépés vagy mi persze angolul.
Tudnátok ebben segíteni?
Kár hogy csak Forgotten Battles-el játszik mindenki.
http://hyperfighter.sk
Szeretnék Il-2-t játszani hamachin haverokkal de nem látjuk egymás szerverét itthon két gép között mûködik mi lehet a problem?
A másik hogy lehet ezt neten játszani? Vagy a játék valami más részével mert nem lehetne rossz ezt sokan játszani.
Elõre is kösz a segítséget.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Minden Ami Travian! Saját kezûleg írt segédletek! Továbbá kezdõknek vállalunk MSN oktatást!
Egyébként simán lehet állítani a gépek tulajdonságát a soundmod installal anélkül hogy észrevennéd. Ezért "veszélyes" és nem szereteik a fronton.
Felnézek még ma, majd figyelem a szervert😊
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Csináltam egy továbbfejlesztett Balaton mapot a Flyonline-ra, kifejezetten neked való.
Sok tucat álló orosz tank, pár perc repüléssel elérhetõek, könnyû légvédelem védi õket. (A vörösök meg sok német tankot találnak ugyanígy, csak erõsebb a légvédelem)
A Korea mapot is át kell írnom, valami oknál fogva nem jelennek meg a mozgó földi célpontok (szerver idõ vs. mission idõ?)
Ha Sanyo feltette, akár már ma is mehetsz rajta.
A tiltásveszély meg annyira nem érint, az eredeti hangokkal ugyanis még ennyi kedvem sem volna játszani😊
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
A Soundmod a fizikát is megváltoztatja?Mert mintha nagyobb sebességet tudna elérni a Bf 109.Pl. G2-es 550-et,560-at is.Korábban asszem csak 520-at tudtam kihozni belõle.
PFS_BlueLion topikindító postja:
"Last week one of the regulars of the WC server thought to please us all bringing the sound mod and a how-to-install-it instruction. He posted his thread without any intention to being accused being a cheater or whatever. Neither he had in mind to disobey the server rules.
As it is not allowed to discuss, distribute, linking, etc this sound mod on the War-Clouds forum, I recommend NOT to use any feature provided by WC: Website, Teamspeak and the IL2 server for this. Without any new warning your account on this website, your IP and callsign on the server will be suspended and banned if you get caught."
www.smart-bus.hu