IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt hiszem ezt a játékot sem az amerikai piacra szánták
<#eplus2>

DCS: Black Shark

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Willenbrock
Hogy lehet csatlakozni olyan szerverhez ami nem dob ki soundmod miatt?(és 4.09 patchet is feltettem.)A hyperlobbys szerverek között van ilyen vagy más módon lehet olyenekhez csatlakozni?A realisztikus beállításokat szeretem,az árkádosított szerverek nem érdekelnek.
A cockpit modnál jelentkezõ nap áttûnés javítására senkinek nincs tippje?

Lebutítva lehet, hogy eldöcög... Fraps-szal mérj FPS-t, amikor csinálsz egy 16vs.16 dogfightot QM-ben, felhõs idõben.

Jelenleg a lobbyn mindenki az "Il-2 Sturmovik 1946" 4.08m verziójával játszik, ezért megtévesztõ, de a "Forgotten Battles" szobába kell menni.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

A gépem elég régi úgyhogy ne csodálkozzatok :
1200Mhz AMD K7
512Mb DDR Ram Geforce4 mx440 64Mb VGA
polluxware:
Beregeltem a hyperfighter.sk-n megvan a hyperlobby kiválasztok az Il-2-t és nincs egy szerver se és egy ember se csak forgotten battles-en meg egy-két játékon vannak emberkék.
PhantomAss
ja kössz

GOOBY, pls

"Willenbrock:
a messzeren ne használj auto propot, mert 3mp alatt megsüti a motort
csak az A-sorozatu fókán esetleg
a408-as peccsben már nincs sok értelme"

Nyilván félregépelted: kézi propot ne használjon.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

PhantomAss
köszi 😮)
(trackirt vettem az usa-ból, postával együtt 29e ft volt, plusz adtak hozzá sapkát is)

Willenbrock:
a messzeren ne használj auto propot, mert 3mp alatt megsüti a motort
csak az A-sorozatu fókán esetleg
a408-as peccsben már nincs sok értelme

Figliar: a játékra felrakod a4.08 peccset mondjuk
innen, azután feltelepíted ezt a programot.
elindítod, megadod neki hova van a játék telepítve
felül a connect/select game menüben kiválasztod a forgotten battles-t,
callsign-hoz beírsz egy nevet, passvord-höz egy jelszót, majd alul a chat ablakba beírod megint a jelszót és az emilcímed (asszem nagyjából így)
ha megvagy már mutatja is a szervereket bal oldalon, rákattintasz, join game

GOOBY, pls

Figliar
hello, uj vagyok ebben a játékban még csak 2 napja szereztem be a Sturmovik 1946 ot, lehet hogy nem ide kéne irnom, de a Sturmovik 1946 forumába már 2007 december ota nem irtak :S csak annyit szeretnék tudni hogy vannak-e valami szerverek ahol lehet játszani,és esetleg hogy melyik fajtával játszanak legtöbbet a neten... elõre is köszi

Willenbrock
Feltelepítettem a cockpit modot a Bf 109-esekhez.Nagyon élethûek de van 1 gond velük:Néhány esetben-különösen a Cockpit Ultimate Pack esetében-a fülkék szélvédõkeretén és néha a mûszerfalon is átsüt a napsugár,áttetszõek.Nem tud valaki erre patchet?Az Allaircraftarcad-on nem találtam kimondottan erre való javítást.
Hogy lehet használni a komplett motorirányítást?Pl hogy a Bf 109-esen is lehessen manuálisan állítani prop.szöget?

polluxware
hyperlobby.com

Beregizel, felrakod a kliens progit és automatica dob a szerverre amit kiválasztassz. Mázli az il2, ugyanis min 150en játszanak állandójan vele.

Milyen géped van? (Proci, RAM, VGA)

Szia.
MapMods:ITT
Eladó TrackIr,ha kell még:ITT

Ok megveszem ha van értelme.
Milyen gépigénye van ennek a játéknak mert ha nem is megy a gépen sok értelme nincs megvenni.
PhantomAss
srácok hallottam ,hogy vannak realisztikusabban megcsinált mapok (földtextúrák stb)
honnan lehet ilyet leszedni?
megnézném

GOOBY, pls

Látom az ilyedtség még nem múlt el... 😊))

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Sanyix
fejreálltam egy ta-152-vel leszálláskor jól megilyedtem, hogy baze már leszállni se tudok? Aztán ugyanez egy f4u-val... de ott már hallottam a nyikorgást, így tudtam miért 😄 benthagytam fullon a féket.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Il2 1946 -ot szerezd be, ebben benne van az fb is, meg az összes kieg...

3000 huf tuskóban

+ a patch

játszik boldogan

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Végre sikerült a dolog de egy szervert se látok.
Nem tudom hányas verzióm van azt tudom hogy Il-2 sturmovik.
Jó lehet ez a Forgoten Battles is csak nem hiszem, hogy megy a gépemen, szegény már elég régi darab, kb mekkora a gépigénye?
KIZÁRÓLAG a 4.08m ('46-ra ez az egy patch kell) verzióval tudsz játszani, és NE TEGYÉL FEL soundmodot, vagy más modot.
Ebben az esetben (a jelszavas szerverek kivételével) bárhol tudsz játszani, ha van elég hely.
Nem kizárt, hogy a lobby mutat pl. egy 40/50-es telítettségû szervert, de nem tudsz csatlakozni, mert 10-en nem a lobbyn keresztül mentek fel, és így tele van.

Her Laca
"Kár hogy csak Forgotten Battles-el játszik mindenki."
Neked😊
Amúgy a 46 -al játszik mindenki.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Sziasztok!
Hát így se mûködik ezzel a progival se valami olyasmit mond hogy kapcsolódási idõtúllépés vagy mi persze angolul.
Tudnátok ebben segíteni?
Kár hogy csak Forgotten Battles-el játszik mindenki.
mindíg van üres szerver, nem kell hamachin baszakodni

telepítsd fel a hyperlobby nevû progit innen:

http://hyperfighter.sk

Hello!
Szeretnék Il-2-t játszani hamachin haverokkal de nem látjuk egymás szerverét itthon két gép között mûködik mi lehet a problem?
A másik hogy lehet ezt neten játszani? Vagy a játék valami más részével mert nem lehetne rossz ezt sokan játszani.
Elõre is kösz a segítséget.
Sanyix
omg azt hittem elõször valam transzvesztita oldal 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Nézzetek be a www.travisuli.g-portal.hu -ra!
Minden Ami Travian! Saját kezûleg írt segédletek! Továbbá kezdõknek vállalunk MSN oktatást!
Vogel
Szted miért tudom hogy Warclouds beenged? 😊 6dof + soundmod nálam is befigyel.

Egyébként simán lehet állítani a gépek tulajdonságát a soundmod installal anélkül hogy észrevennéd. Ezért "veszélyes" és nem szereteik a fronton.

Így van, dogban csak álló egységek vannak... nem tudom miért, jó lenne igazi csatákat támogatni dogszerveren is.

Felnézek még ma, majd figyelem a szervert😊

\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F

Régen foglalkoztam már az Il-2 küldiszerkesztõjével, de nekem valami olyasmi rémlik, hogy ha dog-ot csinálsz akkor nem jelennek meg a mozgó egységek, coopban viszont meg kell jelenniük.

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Jó, hogy látlak...

Csináltam egy továbbfejlesztett Balaton mapot a Flyonline-ra, kifejezetten neked való.
Sok tucat álló orosz tank, pár perc repüléssel elérhetõek, könnyû légvédelem védi õket. (A vörösök meg sok német tankot találnak ugyanígy, csak erõsebb a légvédelem)

A Korea mapot is át kell írnom, valami oknál fogva nem jelennek meg a mozgó földi célpontok (szerver idõ vs. mission idõ?)

Ha Sanyo feltette, akár már ma is mehetsz rajta.

A Lacáéktál kapott moddal szinte mindenhol játszottam már, legtöbbször a Zeke vs. Wildcat-en... ami a Spits vs 109's testvérszervere, tehát elvileg ugyanolyan.

A tiltásveszély meg annyira nem érint, az eredeti hangokkal ugyanis még ennyi kedvem sem volna játszani😊

\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F

Willenbrock
Van 1 olyan hiba a Bf 109G-2-es cockpitjában hogy ha eltalálnak akkor a REVI összezsugorodik egész kicsire és úgy lebeg a mûszerfal elõtt.Van erre valami megoldás?

Willenbrock
Hát én nem csalásra használom.A soundmod van fenn meg új élethû fülkék a Bf 109-esekhez.Ezzel dobott ki kapásból a Spit vs.109.Azóta felraktam a 4.09 modot amihez tudtam telepíteni térképfrissítéseket is.Ezek is nagyon szépek,végre nem csupa lapos zöld a táj.Ezek a modok szerintem az élethûséget és az élményt nagyban fokozzák.Nem tudom Olegéknek miért fáj ez.Mindenki tudja hogy õk csinálták a szimet,de azért a legjobb modok összeválogatásával kiadhatnának 1 hivatalos kiegészítõt is,ami használható lenne a szervereken.
A Soundmod a fizikát is megváltoztatja?Mert mintha nagyobb sebességet tudna elérni a Bf 109.Pl. G2-es 550-et,560-at is.Korábban asszem csak 520-at tudtam kihozni belõle.

Sanyix
áá pedig a DB605-nek olyan szép hangja van, meg a Jumo 213A-nak is :\

Engem soundmoddal nem engedtek be a dedikált szerverek (+BGszerver), elég, ha a WarClouds is rááll erre a megoldásra, és bannol is mellé.

Vogel
sztem soundmodot nem lehet visszaszûrni, a csítet meg lehet (látványos) szal aki feeling miatt tett fel modokat és nem csalás céljából az nem bukik le. Persze ne használjátok 😛

Szerintem ne nagyon menjen senki sem a WarCloudsra Soundmoddal, vagy más moddal. (Ha jól értettem az alábbiakat)

PFS_BlueLion topikindító postja:

"Last week one of the regulars of the WC server thought to please us all bringing the sound mod and a how-to-install-it instruction. He posted his thread without any intention to being accused being a cheater or whatever. Neither he had in mind to disobey the server rules.

As it is not allowed to discuss, distribute, linking, etc this sound mod on the War-Clouds forum, I recommend NOT to use any feature provided by WC: Website, Teamspeak and the IL2 server for this. Without any new warning your account on this website, your IP and callsign on the server will be suspended and banned if you get caught."

Vogel
Warclouds beenged.

A dedikált szerverek biztosan nem engednek be, a többi meg kétesélyes.

pontosan.mert úgy érzékeli mintha meghekkelted volna a progit.van másik kismilió szerver.jó szórakozást
Willenbrock
Azonnal kivágott a szerver Reason:Timeout1.Ez azt jelenti szó szerint hogy idõn kívül nem?Bizonyára a soundmod miatt van ez.

Ez is megvan... a TrackIr programnak is rendszergazdai jogosultság kell! 😊

www.smart-bus.hu

Willenbrock
Igen így már sikerült telepíteni,nagyon jónak találom.Sokkal pontosabb és szebb a fülke kidolgozása és a hangok is bivalyabbak.Köszi a segítséget.Mentettem le még térkép frissítéseket is ezek úgy tudom mûködnek az online szerveren is.Majd azokat is telepítem.Hát akkor most kipróbálom a Spit vs.109-en megtûrik e a Soundmodot.

Van ahonnan kidob,van ahonnan nem,próbáld ki,de multizáshoz majd visszateszed az eredeti verziót.

Willenbrock
Ja bocs akkor az a baj hogy még nem raktam fel a soundmodot.Azt hittem anélkül is lehet ezt telepíteni.Viszont A lobbys szerverekre pl.Spit vs. 109-re nem engednek fel soundmoddal igaz?

Mentem privibe,ne ide koszoljunk...

Willenbrock
Ubisoft/Il-2 1946/Ezen belül nálam nincs files mappa.

A soundmod telepítése után kell lennie egy "files" mappának.

Willenbrock
Az IL-2 1946 fõkönyvtárában kéne lennie a Filesnek?Mert ott nálam nincs.

Pontosabban:Fogod a 3do mappát,és mindenestül beteszed a files mappába.