IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sanyix
Miért? A fókával pedig tiszta kellemes, amikor leszálláskor az utolsó pár méteren nem látsz semmit a kifutópályából ,és úgy kéne puhán földetérni 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Persze tirpákok és taplók mindenhol vannak, de elmondható hogy igényesebb serverekre inkább igényesebb pilóták mennek. Vannak pl: olyan helyek ahol abszólúte nem lepõdõk meg hasonlókon, sõt észre sem kell venni, mert te is nyugodtan lesüllyedhetsz a közösség szintjére, senki nem fog megszólni hacsak nem járatos az adott helyen. A Skies of Valor pl ilyen meg általában kisebb szláv serverek mint pl a BG, ahol igen durva csítekre is lehet számítani.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

TG Gida
Tegnap Lacával egy egy G2-vel szó szerint agyonvertünk egy P-40-ben ülõ ami srácot.Erre nyomott egy salute-ot meg gratulált a szép akciónkért,pedig egyáltalán nem voltunk valami lovagiasak ketten egy ellen.Ilyen is van.

Isten áldja a pogányokat!

TG Gida
Jaja!Sok errefelé a motoros.

amúgy télleg ilyen...oláne ha onlinewart mész...
PhantomAss
heh, egyik nap lõttem 4la7-est+egy pe 2-est, ha jól számolom ez 600pont
leszállok, épphogy megállok egy tirpák aki eddig nem tudott utolérni (d9 ugye) belémlõ és pk
alig voltam ideges
mondtam neki te egy hõs vagy
aszonta ilyen a háború...
nem is az a baj hogy lelõtt hanem hogy így fogja fel
én sosem csináltam ilyet
nem elég hogy ufóval repülnek még nem is úriemberek 😊

GOOBY, pls

Hááát... szívesen leírnám mit gondolok, de már régi a regem, nem kockáztatom! <#hehe>

Ilyenkor az a legjobb, ha megköszönöd neki, hogy lelõt! Össze fog zavarodni! 😊 Úr pedig akkor maradsz, ha legközelebb ennek ellenére sem lövöd le ilyen helyzetben! 😉

www.smart-bus.hu

A külsõnézetet akkor szeretem, ha olyan géppel repülók amibõl szar a kilátás. Úgyis rosszul látok, ne má hogy hátra se lássak.

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

Bombával és rakétával. Legalábbis régebben így volt.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

skies of valoron van vulching.csak az a baj h külsõnézet is.
Erre csak most jöttél rá? <#wow1>

Én a lengyelekkel, csehekkel, oroszokkal, szlovákokkal olyan vegyes tapasztalatokat szereztem, hogy a lovagiasságom rég a múlté velük szemben. Utoljára a BGszerveren lõtt le felszállás közben egy Matilda nevû tót fax (vagy pi*a), a kerekeket még be sem húztam...
A WarCloudson sok nemzet fiai vannak, és úgy vettem észre, hogy mindegy milyen nemzetiségû, ha valamelyik nagyobb század tagja (pl. PFS, DEY), akkor tisztességesen küzdenek.
A thai srácok (TFS) között azért már vegyesebb a helyzet, nem egy már leszállás közben (futó, flaps kint, navifény világít) akart lelõni, de van köztük is nagyon korrekt.
Elég jó véleményem van a BgAF-es srácokról is, különösen a régebbi tagokról.
A Skies of Valoron repülõket úgy nagy átlagban iszonyatosan ponthajhász, vuchingoló, tolvaj bandának tartom... (Ebben a hónapban 3 killem van, és 2 teamkillem is, mert a marha berepült a tûzvonalomba)

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
Na ,hogy borzoljam a kedélyeket!
Tegnap este eldöntöttem,elég volt a lovagiasságól.
Soha többé nem kegyelmezek senkinek ,sõt még a földön is szétlövöm az ellent,fõleg a cseheket.
Nyomorult cseh krapekot rommá lövöm ,orrán száján ömlik a füst ,controljai elmennek, írom neki (nem messze volt a reptere) ,hogy menjen szálljon le és még szerencsét is kívántam neki.
Tovább variálok ,de bekaptam az AA-tól egy találatot,így hazafele vettem az irányt. Elérem a repteret futó kint,nav világít,mocim leállva
erre jön és szétlõ. Írom neki ,hogy mekkora egy hõs, õ meg csak vigyorog. Ezek a szlávok nem úriemberek.
A jó b.. k... anyuját neki. Nagyon ,nagyon fel lettem idegesítve😊
Na mind 1 ,megyünk családdal pihenni majd megnyugszom pár sör mellett.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Éppen tegnap voltam felétek az arborétumban az asszonnyal.
Láttam, hogy néhai Pap Zoli barátom emlékmûvét Öcsöd mellett rendesen gondozzák.

DonZorro
<#gun> Le a Jak3-al <#violent>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

TG Gida
Azért egy Dórával 650-el simán utána lehet húzni egy Jak-3-nak is.Az nem olyan nagy baj.😊

Elég nagy a baj, ha német géppel élesen kell fordulni...

Her Laca
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Én nem úgy kezdtem ,max félreértetted😊
Én annyit mondtam ,hogy nekem nem szokott . Azé ez különbség.
De hidd el van olyan szobapilot aki olyat fordul bármivel (és ezt komolyan mondom) hogy nem hiszel a szemednek. És tudom ,hogy nem csal!!!
Különben a légi harc egyik legfontosabb eleme szerintem a ritmus.
Van aki nagyon érzi van aki kevésbé.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Trucker39
Nem kell feltétlenül rosszra gondolni! Eredeti verzióm van, de kifejezetten zavarna, ha a gépböl történõ, rendszeres ki- és berakás közben, történne vele valami. Honnan szereznék be másikat?? Mert a gyártójától biztosan nem ! Hacsak nem veszek meg egy újabb példányt.
No, nekem ezért van fenn no DVD! Ha valaki "okoskodna", az orra alá tolom a gyári lemezt, meg az ÁFA-s számlát és elmehet a jó k******ba! <#ticking>

Nekem van eredeti és másolt (letóltótt) progim is. Sõt van olyan is, ami mindkettõben megvan. Elõször letöltve, utána megvéve. És van olyan is ami eredeti és mégis crack-elt. Az eredeti kódott nem fogadta el.

Sanyix
cöcö
warez

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Gamecopyworld ?

Vogel
www.megagames.com talán

üdv! egy gyors tippet tud adni valaki honnan tudok leszedni no dvd exe-t? életet mentenétek!
Sanyix
az a függõleges, úgy fordulok mint írtam, mert ott nem csak simán lelassulok, hanem emelkedek, vagy alacsonyabbra megyek, de gyorsulok, tehát nem sokat vesztek 😊

Fordulj vertikálisan, így sokkal kevesebb energiát vesztesz.

DonZorro
Az AI az mindent tud, még azt is amit nem lehetne megcsinálni... <#vigyor>

Sanyix
Engem persze hogy minden lefordul, mert 262-essel repülgetek, ami nem a fordulékonyságáról híres 😊 általában függõleges irányban ha vissza akarok fordulni, ha kisebb kanyar akkor függõleges-vízszintes összevegyítve, ha kis kanyar akkor ugye vízszintes.

De arról volt szó, hogy az ai is képes (a csítereken kívül) sebességvesztés(ami meg lehetetlen) nélkül olyan szûk kanyart csinálni, hogy hihetetlen.

Sanyix
De Laca úgy kezdte el mondani, mintha bizonyos joybeállításoktól jobban fordulna a gép, nem úgy hogy hogy bizonyos joybeállítások megvédenek a hirtelen, meggondolatlan mozdulatoktól 😊

amúgy attól még hogy 100-on van a joybeállítás az nem eredményezi azt hogy a gép jobban fog fordulni,mivel minden gépnek megvannak a saját fizikai határai.monnyuk egyeseknek nincs😄
DonZorro
Teljesen igazad van Laca Mester, erre már én is rá kellett hogy jöjjek a repült órák számának növekedésével...<#worship>
Mivel a forrófejûség sokszor készteti az embert, hogy húzza azt a botot amíg lehet, vagy még tovább is!<#fejvakaras> Aztán meg jön az említett dugó!
Még az sem mindegy hogy balra vagy jobbra kezdesz egy manõvert! Mivel nem úgy fordul mind a két irányban a gép! Vagy rosszul tudom?
<#kerdes>

Her Laca
Mellesleg azért vannak elõnyben azok akik összetettebb repülésirányító rendszert használnak pl X52 ,mert a légi harc közben finoman tudnak mindent állítani úgy ,hogy le sem veszik a kezüket a joy ról. És az idõ!,mint tudjuk nagy kincs.

Her Laca
Ja és nehogy kifelejtsem!! Az sem mindegy ám,hogy a térben merre hajtod végre azt a nyomorult fordulást! Mert ugye ,más az eredmény ha lefele tendálsz,avagy vízszintesen,de megint más ha felfele hajtod végre ugyanazt a manõvert. No de nem akarok én itten légi harc oktatást eszközölni.😄

Her Laca
Drága Testvírem😊 Távol áll tõlem,hogy osszam itt a nemlétezõ eszet,de megpróbálom elmagyarázni mi is a lényeg itten.
Tehát ! Ha a joy értékét visszaveszed 100-ról akkor a harc hevében hiába rángatod túl a botot , Lacusch kollega által tökéletesen megfogalmazott eredményt kapsz.
De a fordulókör nem csak a magassági kormány kiterítésén múlik ám.
Van itt pár dolog még, ami befolyásolja,még pediglen itten van a sebesség.
Nem mindig a full gázon való kanyarvétel😊 a legcélravezetõbb ám.
Aztán ottan van a trim,meg ne felejtsük el a fleps-et .Na meg az oldalkormány. Ezek összetevõk együttes és helyes használata eredményezi azt az állapotot melyet te némi értetlenséggel fogadsz. Szepy kollega mondotta egyszer nekem (és milyen igaza volt!!!) ,hogy ne túrjuk a levegõt a gép orrával.Ha már rázkódik valami az régen rossz.
Az hogy téged minden gond nélkül lefordulnak egyesek,valószínû annak tudható be ,hogy rendelkeznek némi tapasztalattal az adott gép kezelését illetõen(az évek ,meg a rutin) . Nos remélem sikerült némileg oszlatni a ködöt amely e témában értetlenségre adott okot számodra😊
Maradok további tisztelettel Herr.

Sanyix
Aha... de attól még nem tud jobban fordulni. Manuálisan is megy a határon tartás, legalábbis nekem. Mellesleg minden gép mást bír. Egyikre beállítod, másik meg többet bírna, akkor azt meg korlátozza. Az miért jó?

Valószinüleg nincs tisztában az állásszög és az állasszögváltozás fogalmával.
DonZorro
Nem értem mit nem ért a Srác... <#confused><#nemtudom>

De mit nem értesz???
Ha túlhúzod, jelentõsen megváltoztatod a gép állásszögét, emiatt leesik a szárnyáról az áramlás és bedugózik.
Ha visszaveszed a joyon a magassági kormány 100% kitérésre esõ tartományt, akkor nem lehet olyan könnyen túlhúzni.

Sanyix
Ha óvatosan lassan húzod, akkor is jön a rázkódás ha továbbhúzod a fejreállás, (ha hirtelen megrántod persze korábban) ha mégtovább a dugó. Ezt pedig a legdzsunkább joyyal alapbeállításon is el lehet érni. Még a rommákopott joyommal is tudtam a rázkódáson tartani a gépeket, ami után már csak dugó van.

Figyi, mi van, ha motorral holtponton egykerekezel, és gázt adsz? Hanyattesel.
Na kábé ilyen ez is. Ha hirtelen nagyot növekszik a kormány kitérése, elveszti az egyensúlyát.
Mit gondolsz, miért manõvereznek jól a mai (egyébként instabilra épített)vadászgépek?
Ugyanígy bedugóznának (vagy még jobban), ha nem lenne bennük repülésvezérlõ számítógép.

Sanyix
De még mindig nem értem, ettõl miért ne dugózna be a gép? A mostani beállításokkal is már 3/4-ig hátrahúzva már simán bedugózik egy 109-es is.

TG Gida
Haj!
Próbálj ki egy másik no-dvd exe-t.

gyáááá.kéne egyet repni
Ha egy A8,A9-re felkerül a két "büntetõ", akkor még több is...

TG Gida
Sokat kell gyakorolni a lövészetet és ha sikerült tíz százalék fölé tornászni a találati arányt,akkor egy tárral akár három,négy ellen is padlót foghat.

Akkor bocsánat, oleg csal meg hazudik!;Ð

\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F

vedd lejjebb a prop pitcht 😛

5 napig minimum 12 órát dolgoztam. kicsit le van rotálva az agyam meg a testem is😊
Bucser
te nagyon kész vagy KV😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF