IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Isten áldja a pogányokat!
leszállok, épphogy megállok egy tirpák aki eddig nem tudott utolérni (d9 ugye) belémlõ és pk
alig voltam ideges
mondtam neki te egy hõs vagy
aszonta ilyen a háború...
nem is az a baj hogy lelõtt hanem hogy így fogja fel
én sosem csináltam ilyet
nem elég hogy ufóval repülnek még nem is úriemberek 😊
GOOBY, pls
Ilyenkor az a legjobb, ha megköszönöd neki, hogy lelõt! Össze fog zavarodni! 😊 Úr pedig akkor maradsz, ha legközelebb ennek ellenére sem lövöd le ilyen helyzetben! 😉
www.smart-bus.hu
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Én a lengyelekkel, csehekkel, oroszokkal, szlovákokkal olyan vegyes tapasztalatokat szereztem, hogy a lovagiasságom rég a múlté velük szemben. Utoljára a BGszerveren lõtt le felszállás közben egy Matilda nevû tót fax (vagy pi*a), a kerekeket még be sem húztam...
A WarCloudson sok nemzet fiai vannak, és úgy vettem észre, hogy mindegy milyen nemzetiségû, ha valamelyik nagyobb század tagja (pl. PFS, DEY), akkor tisztességesen küzdenek.
A thai srácok (TFS) között azért már vegyesebb a helyzet, nem egy már leszállás közben (futó, flaps kint, navifény világít) akart lelõni, de van köztük is nagyon korrekt.
Elég jó véleményem van a BgAF-es srácokról is, különösen a régebbi tagokról.
A Skies of Valoron repülõket úgy nagy átlagban iszonyatosan ponthajhász, vuchingoló, tolvaj bandának tartom... (Ebben a hónapban 3 killem van, és 2 teamkillem is, mert a marha berepült a tûzvonalomba)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Tegnap este eldöntöttem,elég volt a lovagiasságól.
Soha többé nem kegyelmezek senkinek ,sõt még a földön is szétlövöm az ellent,fõleg a cseheket.
Nyomorult cseh krapekot rommá lövöm ,orrán száján ömlik a füst ,controljai elmennek, írom neki (nem messze volt a reptere) ,hogy menjen szálljon le és még szerencsét is kívántam neki.
Tovább variálok ,de bekaptam az AA-tól egy találatot,így hazafele vettem az irányt. Elérem a repteret futó kint,nav világít,mocim leállva
erre jön és szétlõ. Írom neki ,hogy mekkora egy hõs, õ meg csak vigyorog. Ezek a szlávok nem úriemberek.
A jó b.. k... anyuját neki. Nagyon ,nagyon fel lettem idegesítve😊
Na mind 1 ,megyünk családdal pihenni majd megnyugszom pár sör mellett.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Láttam, hogy néhai Pap Zoli barátom emlékmûvét Öcsöd mellett rendesen gondozzák.
Én annyit mondtam ,hogy nekem nem szokott . Azé ez különbség.
De hidd el van olyan szobapilot aki olyat fordul bármivel (és ezt komolyan mondom) hogy nem hiszel a szemednek. És tudom ,hogy nem csal!!!
Különben a légi harc egyik legfontosabb eleme szerintem a ritmus.
Van aki nagyon érzi van aki kevésbé.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
No, nekem ezért van fenn no DVD! Ha valaki "okoskodna", az orra alá tolom a gyári lemezt, meg az ÁFA-s számlát és elmehet a jó k******ba! <#ticking>#ticking>
warez
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
De arról volt szó, hogy az ai is képes (a csítereken kívül) sebességvesztés(ami meg lehetetlen) nélkül olyan szûk kanyart csinálni, hogy hihetetlen.
Mivel a forrófejûség sokszor készteti az embert, hogy húzza azt a botot amíg lehet, vagy még tovább is!<#fejvakaras>#fejvakaras> Aztán meg jön az említett dugó!
Még az sem mindegy hogy balra vagy jobbra kezdesz egy manõvert! Mivel nem úgy fordul mind a két irányban a gép! Vagy rosszul tudom?
<#kerdes>#kerdes>
Tehát ! Ha a joy értékét visszaveszed 100-ról akkor a harc hevében hiába rángatod túl a botot , Lacusch kollega által tökéletesen megfogalmazott eredményt kapsz.
De a fordulókör nem csak a magassági kormány kiterítésén múlik ám.
Van itt pár dolog még, ami befolyásolja,még pediglen itten van a sebesség.
Nem mindig a full gázon való kanyarvétel😊 a legcélravezetõbb ám.
Aztán ottan van a trim,meg ne felejtsük el a fleps-et .Na meg az oldalkormány. Ezek összetevõk együttes és helyes használata eredményezi azt az állapotot melyet te némi értetlenséggel fogadsz. Szepy kollega mondotta egyszer nekem (és milyen igaza volt!!!) ,hogy ne túrjuk a levegõt a gép orrával.Ha már rázkódik valami az régen rossz.
Az hogy téged minden gond nélkül lefordulnak egyesek,valószínû annak tudható be ,hogy rendelkeznek némi tapasztalattal az adott gép kezelését illetõen(az évek ,meg a rutin) . Nos remélem sikerült némileg oszlatni a ködöt amely e témában értetlenségre adott okot számodra😊
Maradok további tisztelettel Herr.
Ha túlhúzod, jelentõsen megváltoztatod a gép állásszögét, emiatt leesik a szárnyáról az áramlás és bedugózik.
Ha visszaveszed a joyon a magassági kormány 100% kitérésre esõ tartományt, akkor nem lehet olyan könnyen túlhúzni.
Na kábé ilyen ez is. Ha hirtelen nagyot növekszik a kormány kitérése, elveszti az egyensúlyát.
Mit gondolsz, miért manõvereznek jól a mai (egyébként instabilra épített)vadászgépek?
Ugyanígy bedugóznának (vagy még jobban), ha nem lenne bennük repülésvezérlõ számítógép.
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F