IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Flying for the first time
(nem perfekt angolosok kedvéért, bocs a gépelési hibákért)
I fly smooth,
except when I'm turning
I fly smart
too bad, I can't get dogfighting figured out
I'm so brave
Look at how well I'm stalling
I still try
That's probably why it feels just like
I'm flying for the first time
I'm so green
My skill is so lacky
I'm so lost
Too bad I can't get all these bandits off me
This flat spin
It's making me dizzy
Hit the silk
I can't believe it feels just like
I'm flying for the first time
Anyonone perfect must be cheating
Flying with externals and their cockpit off
Every one plane is so lovely
How much will FOrgotten Battles cost
What if I lost his location
What if my engine starts to whine
What if they dodge my detection
Maybe the worst is behind
It feels just like I'm flying for the first time
It feels just like I'm flying for the first time
I'm so chilled
I can't keep them shaking
He's so still
I just can't keep my crosshairs over anything
I'm so thrilled
To finally be landing
I'm so done
to be over
'Cause it feels just like I'm flying for the first time
The skin on this plane
Is so lovely
Whith icons off I'm walking lost
Number 1# give me your location
What if my flight is decost
Anyonone perfect must be cheating
Flying with externals and their cockpit off
Every one plane is so lovely
How much will FOrgotten Battles cost
What if I lost his location
What if my engine starts to whine
What if they dodge my detection
Maybe the worst is behind
Shooting you
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Virtuális repülés a Kossuth rádióban, 102.VO_Hegymannal
Winampal meg lehet hallgatni. Add URL utána Play tekerd 39:55-re.
\"This is a good day to die!\"
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Tehát, az X-52 FCS rendszeren semmit nem állítottál be a profilban, ha jól értem. Ugy gondolom, ezt a lehetöséget kár lenne kihagyni. Enélkül csak egy "mezei" botkormányként kezeli az IL-2. Mindenképp javaslom, hogy az IL-2 setupjában NE! a botkormány gombokat állítsd be, hanem a billenytüzeteden található kombinációkat!
Ezeket a kombinációkat késöbb be kell állítani az X-52 egyik, általad készített profiljában.
Egy egyszerü példán próbálom érzékelteteni, mire is gondolok:
A fékszárny kiengedésére például alapból a "V" billentyü van beállitva. Ne állítsd el, hanem az FCS profiljában, a neked erre a célra legmegfelelöbb gombra készits egy macrot és ott a "V" billentyü legyen beállítva. magyarra lefordítva, mikor te lenyomod ezt a bizonyos gombot, az IL-2 azt "hiszi", hogy te lenyomtad a "V" billentyüt, a billentyüzeten. Ez miért is jó?? Azért, mert így jóval több gomb, kar, tekerentyü beállítást alkalmazhatsz, mintha csak az alap gombokat használnád az FCS-n.
Nem tudom, mennyire érthetö volt, amit leírni próbáltam. Most nyugodtan mondhatod, hogy ez egy hosszadalmas és unalmas fáradozás. Igen, de ha ügyes vagy, elegendö egyszer egy jó beállítást kitalálni és megszokni. Emlékeim szerint az enyém majdnem két hétig készült és finomodott, mire azt mondtam, hogy igy jó. Persze nem sokkal utána volt egy rendszer összeomlás a gépen és majd' sírva fakadtam, hogy elveszett a beállítás. Szerencsére meglett. Azóta özön helyre kivan írva, el van mentve.
Próbálok belinkelni a profilomról némi képet, hátha így érthetöbb, mire is gondoltam:
Kép 1
Kép 2
Nos, elkészíteni sem volt egyszerü, de megtanulni sem. Készítettem ilyen "oktató" kártyát, ami most is ott van a gép mellett azon minden gomb, kar, stb. összes lehetséges funkciója be van állitva.
Ha véletlen félre értettem volna a problémádat, elnézésed kérem. Akkor fogd fel némi X-52 profil gyorstalpalónak az egészet.
<#wink>#wink>
Pl. tartsd nyomva azt a gombot ("i" mint információ van ráírva), és nyomd meg mellé a kisujj-kapcsolót.
Az MFD-n megjelenik a "Pinkie" felirat. És így sorban a többi...)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Ott van néhány emberke, aki tudja, hogy milyen a valóságban is leszállni.
Lehet hogy jobban pattog a futó mint kellene, de cserébe százszor nehezebben törik.
FS-hez van 1-2 vadász- és egyéb kisgépmodellem, amivel ma is megizzadok, ha le szeretnék szállni...a szétlõtt il2-vadászokat ezekhez képest elég könnyû letenni.
Egy biztos, leszállni még mindig elég könnyû a játékban, mármint a valósághoz képest.
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
Lényeg az, hogy állítsd át angol nyelvûre a játékot.
Ismét lenne egy gondom. Ha egy kampányban megpróbálok elindítani egy küldetést, akkor csak egy pittyegést hallok, és nem indítja el a küldetést. Nem ír ki semmit, csak egyszerûen nem indítja el.
A 6DOF moddal nem tudom mûködik-e.
Isten áldja a pogányokat!
Mármint aki most spittel játszik persze nem fogja megvenni, de ott vannak az összes tengelyesek, aztán a P-47, P-51 stb. pilóták...az online il-2 közösség talán gyorsabban térne át SoW-ra. Már csak azért is, hogy "értelmes" spitet is repülhessenek végre. Én jó ideig többet mennék vele mint meszával, az biztos.
Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.
Korea: "Project Galba". Nézz szét a Pumáknál, néhány kép van róla.
Ezzel már nagyobb valószinüséggel meg lehet csinálni.<#wink>#wink>
Innen.
Tetszik a trackir bemutatóban, hogy oldalirányban is lehet mozgatni a fejet, azaz benézni a holtterekbe. Ugyanez beállítható a joystick hat kapcsolójára? Pl. egy váltóbillentyûvel: hat balra: balra néz,joy12 gomb+hat balra: fej balra oldalra.
A controlsnál melyik beállítás a "fej oldalra"?
Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.
Múltkor filmet néztem itthon valakivel, aztán - mit tagadjam, pár feles fehérrum is csúszott a gyümölcslébe - felnéztünk a szerverre, mondom komolyabbnak így úgysincs értelme, ez viszont vicces.
Csak Dora és La-7 volt, namondom jó hogy közelharcolni akartam ez így érdekes lesz...airstart volt, egy perc után elsõ közeli kontakt, kislétszámú légiharc, hát nem akartam elhinni, percekig fordulóztam ellenük, 1-2 gépet még magam elé is engedtem ollózással...mondom ez nem oké hogy alig látok és mégsem bírnak lelõni, aztán végül csak sikerült valamelyik ásznak....aztán mikor még az ernyõrõl is lelõttek egyértelmûen direkt, kapcsoltam milyen játékosok közt is vagyok;Ð