IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amugy most pár napig melóztam kint a rakparton a redbullnak és egész nep repülgettek a jónépek.tegnapelõtt még csak gyakoroltak a versenyzõk de tegnap meg ma már jött a b25,corsair,grippenek,vmilyen légcsavaros,apacs meg még sokminden. a b25 észveszejtõenbrutálisan alacsonyan ment el a fejünk felett.nemtuttam h hirtelen bepisiljek e vagy a másik amit ezen a lukon szokás 😊 brutáál 😊
Lenne nekem 1 problémám a játékkal kapcs. Mikor lépnék befelé, kiírja hogy: összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel.
Ilyenkor mi a teendõ? <#confused>#confused>
Remélem tudtok segíteni!! <#vigyor2>#vigyor2> elõre is köszönöm!
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
nekem is szokatlan volt repülõs-lövöldözõs, de "szimulátornak" nevezett játékok után hogy itt ilyen kevés a lõszer (mint a valóságban is), de a háborúban sem repültek haza bevetés közben lõszerért (mivel nem sok értelme lett volna). Szóval, ha ez a valóságból kölcsönzött probléma mégis zavar, bekapcsolhatod az örök lõszer/üzemanyag könnyítést.
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
Ha nincs huzva a kari(mint ahogyan irtad), esetleg próbálmeg kártya drivert frissiteni. De mindenképp elöbb egy Opengl-s tesztet próbálj meg, hátha ugy jobb lesz.
Az alábbi linken olvashatsz utána bövebben: Elfordulásjelzö és golyó
Ha észrevett és fordulékonyabb gépben van (ami gyakori), olyankor (általában) nem is foglalkozok vele, hanem megyek tovább másikat keresni.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Asus m2n4-sli alaplap
amd x2 4000+ processzor
2gm 800mh kingmax
gigabyte 8600 GTS
Dx beálítással játszok. Más játékoknál nem fordult még ilyen elõ.
Tegnap raktam újra a játékot, és ma jelentkezett a probléma
Lacusch69: Igen, alap. A hõmérséklet is átlagos, eddig így nem volt probléma egy játékkal se.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Én ilyet nem állítottam. Én azt mondtam,hogy nekem nem szokott rázkódni,forogni,pörögni,meg magasságot veszíteni.
Most értelmezd a dolgot helyesen😊
De ha jó kedvem lesz ,megosztok veled egy apró információt,és talán neked sem fog annyira rázkódni,pörögni,forogni,magasságot veszíteni😊
A második esetben, amikor nem látod a célt úgy lõsz rá, az a deflection shot. Manõverezõ harcban gyakran úgy lövök én is, Fókával különösen.
Vagyis teljesen általános, és a megérzésre kell hagyatkozni, hogy az ellenfél hátha nem változtat közben irányt...
Az egyik, hogy a 109-es mesterséges horizontja jelez még két dolgot a repülõgép helyzetén kívül. Az egyiket egy ilyen gyufa szerû pálcika, a másikat egy, gyanítom levegõbuborék. Ha jól értettem a training filmben, akkor a buborék a valós repülési irányomat jelzi, amit a rudder-rel (függõleges vezérsík<#conf>#conf>) tudom állítani, a másikat pedig, ami nem igazán világos mit jelez a botkormány jobbra, ill. balra döntésével. A probléma azért merült fel, mert a loop (gondolom ez magyarul a hurok) során nem tudom melyiknek kell középen állnia, és a rudder szerepe, a fordulásnál való süllyedés, emelkedés, illetve a barell roll-on kívül sem világos.
A másik kérdésem, hogy dogfight közben ha folyamatosan arra törekszem, hogy a célt lássam, akkor mindig lemaradok a fordulókban. Ha viszont élesebben akarok fordulni, akkor a motor kitakarja, és közben akár le is bukhat, vagy megfordulhat. Van-e valamilyen trükk, arra, hogy ne veszítsem szem elõl, de kellõen gyorsan is tudjak fordulni. Azt hiszem, most azért maradok le, mert én nem oda repülök, ahol a célgép lesz x idõ múlva, hanem oda, ahol éppen van, és ezért maradok le.
Elõre is köszönöm😊
Átmeneti megoldás az online szervereken létezik, ott is csak az un. dogszervereken. Azért átmeneti, mert ott is le kell szállni, majd Refly. A szerver ugye a kedvedért nem indul ujra, igy ott folytathatod az ellenfél apritását, ahol nagyjából abba hagytad.
Online war szervereken ez természetesen már nem elérhetõ lehetöség. Az offline bevetésekben meg egyáltalán nincs ilyen.
Még mindig nem kaptam érdemleges választ egy apró kérdésre, de kihez fordulhatnék, ha nem IL2 FUNokhoz! Tényleg nem ismer senki sem megoldást a fegyverek + üzemanyag újratöltésének problémájára? Nem ez a legnagyobb problémám, de még nem találtam meg rá a módszert és furcsa, hogy egy ilyen jellegû programhoz nem készítettek megoldást. Vagy csak én nem tudok róla? (elég furcsa lenne, ha kihagyták ezt, mert kevés tárral rendelkezõ gépeknél igen alacsony a "jó" eredmény..)PLEASE! Valaki segítsen... Nem akartam zavarni, de reméltem itt informál valaki.. köszönöm!
Az lenne a gondom hogy néha a játék kifagy, de egy kis isõ múlva megint jó, de már ilyen: kép
Ha nem atl-tabozok vagy valami akkor az asztal is zavaros lesz<#miaz>#miaz>
Kérdésem lenne: ha elfogy a lõszerem és leszállok egy saját reptérre, akkor hol és hogy lehet felvenni üzemanyagot + lõszereket???
Válaszotokat köszönöm.. "GO FLY"
Ha vissza jöttem németországból veszek másikat, remélem az lesz!
!!!HALA MADRID!!!
LEszedtem egy cracket a netrõl, hátha a meghajtó a bûnös, de nem!
Kikapcsoltam a dxdiag-ban a gyorsítást, de ez se segített!
Kikapcsoltam a hangkártyát hátha az mert integrált, de az se!
Így már fogalmam nincs mi lehet a gond!
!!!HALA MADRID!!!
Összeségeben megvagyok elégedve mind a kettö nyujtotta szolgáltatással.
Mint korábban emlitettem, már használtam már Saitek botot. Nos, a pedál is ezt a minõséget képviseli. Kellö erõsséget lehet beállítani az oldalkormányhoz, hogy megfelelöen középen tartsa a lábakat. Jól méretezhetõ a pedál, felnött láb méretü a pedál része. Cipöben nem próbáltam ki még egyszer sem, viszont mezítláb kellöképpen kényelmes a használata. Hosszabb használat után is tökéletesen középre pozicionál. A pedálok közül az egyiket használom fékezésre, a másikat ugyen nem, mert az IL-2 nem használja. Kopást, potik "elmászását" nem tapasztaltam. Ennyi használat után összességében egy karcolást szenvedett el a pedál, az is az én hibámból. Tisztítás közben, véletlenül megkarcoltam <#rinya>#rinya>
Van is képünk a parkolási procedúráról ,majd felkerülnek a honlapunkra.
Mondjuk nekem nem szokott rázkódni,meg pörögni,meg forogni,meg magasságot veszteni de majd megpróbálom ,hogy úgy milyen😊
Na szóval a joyt állíthatod úgy hogy deréxögbe nyomja a kormányfelületeket, de ezt a kis pörgésforgást úgysem lehet elkerülni normál esetben. Szóval nem a joytól függ. Énis hátrahúzhatnám akadásig, de csak az erõs rázkódásig engedem, mert után úgyis pörgésforgás jön 😊
Amit meg elõször kérdeztél, hogy "hogyan fordul le egy LaGG-3?" az pedig elõfordul, de nem csít.