IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Fõleg amibe ágyú is van. Mondjuk nem egy sebességbajnok ,de nagyon jó lehet vele harcolni. És jól lehet lõni vele. Ajánlom mindenkinek.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ha meglepetést akartok egy spitnek szerezni ,hát pattanjatok be egy IAR 80 ba ,és leforduljátok😊))) Gida csinálta múltkor ,csóró spit igencsak meg volt zavarodva😊 Fordult mint állat ,de csak nem tudta lefordulni a román csodamasinát. Asszem Hetti mondta nem is olyan régen ,hogy egy repülõ lõszeresláda.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
és ketten hat azaz hat spitet amortizáltunk le egy szuszra. Volt ,hogy kettõvel harcoltam egyszerre . Nos ezzel csak azt akarom mondani,amit már régebben is kifejtettem,hogy magában a Spit sem egy csodafegyver.
Az a maradék 30% aki meg kihívás ,hát õk meg bármivel képesek megnehezíteni az ember életét.
Részemrõl ,ennyi és asszem értelmetlen állandóan elõhozakodnunk evvel a témával. Ahogy Gida mondaná addig kell lõni õket amíg van szárnyuk,oszt jó napot😊
Én is mentem Shittel, komolyan mondom, olyan nevetségesen gyorsan egy-egy Fóka mögé kerültem, hogy nem volt szívem lelõni...
A G2-es csak jobb pilótával egyenrangú ellenfele a Shiteknek, egyedül az erõbõl emelkedés jobb észrevehetõen a Messzer esetében. (Shit VIII-tól)
A Tempest alacsony magasságú mutatói (gyorsulás, sebesség, fordulékonyság) jobbak az Anton9-nél is. Az orsózási szögsebessége viszont rosszabb.
Mazsola - nem mazsola... én a mai napig vétek mazsola-hibákat, de gyakran 5 perccel késõbb "vérprofi" megoldással javítok.(Vagy nem...)
Egyébként az egyik gyorsgombra a chatben rákonfiguráltam a "Shitfire: official cheat for girls and gays" dumát, ha nagyon nagy arca lenne a shites társadalomnak...
Akiket valóban tisztelek, azok a P38, P47 (német oldalon: Antonok, Me110)pilóták, ezekkel a gépekkel aki jól repül, az mindennel jól repül...
Aki olvasgatta a WarClouds fórum "Planeset" topikját, az tudja, hogy Raven javasolta az F4-es Messzer "szolgálatba állítását", de nem valósult meg (vajon miért?)
Hogy milyen lenne, ha a szövi gépek Blenheimként viselkednének? Akkor a vörcsi fórumok lennének tele ugyanezzel a dumával... 😊
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Isten áldja a pogányokat!
Soha ,de soha nem szabad lebecsülni ,és megsérteni másokat. Szerintem.
Bár néha nálam is elszakad a cérna oszt mondok róluk szépeket😊
Minden tekintetben egyet értek veled.
"Szoktam szövi gépeket is repülni, Spit9-et is, színvonalas ellenfelek ellen nagyon is nehéz túlélni. A húzom-tiszta-rõbõl taktika nem célravezetõ, elõbb utóbb elkopik az energia és kész. A spit menekülésre pedig nem az igazi az a helyzet, fõleg egy 190-es ellen."
Régebben én is kipróbáltam párszor, de hamar elment tõle a kedvem. DE NEM a kudarcok miatt, ellenkezõleg, a gyors sikerek miatt nem tudott lekötni. A Spitet egy jó gépnek tartom, aminek a legtöbb változata eléggé túlszárnyalja a G2 teljesítményét. Épp ezért utálom amikor a sok Spit-huszár azonnal rinyál és cheat-et ordít, ha nem jön be az elképzelése a G2-mel szemben. Szóval nekem nem a Spittel hanem annak felhasználó körével vannak bajaim.
Egy szó mint száz, az amúgy is sok elõnnyel rendelkezõ Spitbõl egy kis ésszel még nagyobb pusztító gépet lehet faragni. Csakhogy ehhez kicsit gondolkodni kell, sok türelem és kitartás kell, ami a Spit társadalomra valjuk meg, annyira nem jellemzõ, de tudjuk miért nem. Mert nincs rákényszerítve!
Amúgy egy olyan helyen mint a WC, tényleg nem egy életbiztosítás Spittel menni <#eplus2>#eplus2>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Látom a Tempest neked nagy mumusod. A Tempestet nem utálom, sõt tisztelem. Méltó ellenfele a Fókának. Múltkor kipróbáltam és azóta becsülöm azt aki tudja vezetetni.
Laca te meg folyamatosan félreértesz és csak elbeszélünk egymás mellett.
Pedig tegnap már kifejtettem neked a véleményemet, lehet hogy nem értettél meg, vagy nem figyeltél oda. Egyébként meg igazad van, G2-vel kezdtem, mert abból kaptam az amúgy kiváló kiképzést tõled annak idején amit sosem felejtek el, és talán hálás is lehetek azoknak a csúnya Spitek-nek, hiszen azok ösztönöztek arra, hogy túllépjek a G2-n.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
Nálam ez úgynézkihogy: gáz.. elkezd húzni (balra talán), izzadva pályán marad, elemelkedik, aztán lezuhan.
Ha a reality-csúszkák maxon vannak (gondolom ott), akkor csak az auto-rudderre tudok gyanakodni, az teszi még gagyivá és "vonatsínné" a röppályát.
IL2-ben mindennel szálltam már le, pilóta nélküli szétlõtt Ju-88-assal is😉 (ok, trimekkel leszállva legfeljebb a gép élte túl.)
most én kérdezek: próbáltál már il2-ben FW190A-val felszállni?
Azzal is meg kell tanulni repülni. tényleg, ha spitben repölsz, nem mindenható. A la7 es az viszont az.
A spittel nem lehet elsizkolni agy fóka elõl. Plusz, a motor elõszeretettel elkezd füstölni egy kisebb találattól.
A tempest, az viszont jó gép. Gyors is, fordul is, olyan mint a fóka.
Valaki jól írta itt, hogy mindegyik gépnek megvan a maga ellentéte a másik oldalon. Spit-g2. Fóka-tempest stb.
Csak pilóta kérdése az egész. Egy fóka is meg tud szivatni egy spitet, és spit is egy fókát, de ez pilóta/helyzetfelismerés kérdése.
Akimeg fókával le áll fordulózni egy la7 el az meg is érdemli. De ezt is egy jó fókás megoldja😊
Shitet meg gyakorlatilag mindig, mindenütt találsz néhány Csendes-óceáni meg korai nyugati fronti térképet kivéve.
Azért az sem tartozik a legkellemesebb dolgok közé, hogy a HF.IX-es Shit gyakorlatilag minden magasságon (0-11k) lefordulja bármelyik német gépet, az emelkedése, a sebessége és a gyorsulása sem olyan nagyon rossz (a zuhanósebessége kisebb szerencsére), de hosszú üldözés során elõjön az az elõnye, hogy nem sül be a motorja, valamint (minden Shitre igaz) bizonyos távolságból NAGYON ROSSZUL LÁTSZIK (valami 3D modellezési hiba lehet, de miért nem a Messzer ilyen???)
A Fókát meg simán lelövi egy átlagos Tempest pilóta, ha egyszer beült mögé. Ráadásul a 20-as Hispano közel akkorát szakít, mint a 108-as...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Én is így érzem.
Szoktam szövi gépeket is repülni, Spit9-et is, színvonalas ellenfelek ellen nagyon is nehéz túlélni. A húzom-tiszta-rõbõl taktika nem célravezetõ, elõbb utóbb elkopik az energia és kész. A spit menekülésre pedig nem az igazi az a helyzet, fõleg egy 190-es ellen. A war-clouds-on nagyon keménny Luftwaffe csapat is össze szokott gyûlni, akik ellen nem szívesen repülök, akármilyen géprõl legyen szó.
A fókáról meg az az álláspontom, hogy csak akkor tudtak lelõni benne, ha nem figyelek oda és félreértékelem a helyzetet. Ha zûrös a szituáció, nagyon könnyû eliszkolni vele. Baromi jó gyorsulás, érzékeny kormányok, ez megment ha észnél vagyok. Számtalanszor vitt haza ez a gép több tucat találat után, spitekkel a fenekemben.
Lehet, hogy õk is ésszel repülnek, hiszen az a gép abban a legjobb.
Nem értek egyet ,ezzel a kijelentéseddel. Mért kell jelzõkkel illetned azokat akik mondjuk egy könnyebben kezelhetõ géppel szeretnek játszani.
Én azt gondolom ,hogy ebben a játékban ,van egy fejlõdési görbe ,amit mindenki végigjár aki hosszabb idõt szán rá. Te is G2 vel kezdted és fokozatosan tértél át pl a fókára. A szövi pilótáknak meg a G2 es a spit,szerintem. De minél többet foglalkozom a játékkal ,és minél több gépet próbálok ki rá kell jönnöm,hogy igenis elég kiegyenlített a paletta.
Legalábbis a Spitnél rosszabb.
Amúgy meg akinek nem inge ne vegye gatyára
Amúgy meg lesz*rom ki mivel repül, de miért van az, hogy a kék oldalon lévõk 70%-ka ésszel repül, mert rá van kényszerítve a taktikára míg a sok spit huszár meg "húzzuk neki hadszóljon" módjára repül??
Nagyra becsülöm a P-51,47,38, Tempi és egyébb pilótákat mert azok a piros oldal elitje, mert vették a fáradtságot hogy megtanulják a használatukat. Pedig ott van a választás nekik is, az és és értelem nélküli botcibálás a Shittel.
Részemrõl ennyi.
Ez a spit dolog már uncsi. Hányszor mondjam ,hogy avval is meg kell tanulni repülni,mint bármi mással. Mért van az ,hogy a spitben ülõ srácok legalább 70% át le lehet könnyedén lõni,és csak a maradék aki komolyan megdolgoztatja az embert. És ez így van bármely gép típus esetében is.
Uff.
Ejj, már megint ez a Spit/Spittel repülõk fikázás(a)...
Én sose írnék ilyesmit a Messerrel kapcsolatban... tisztelem a "másság"-ot...
ON
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Szerintem egy AntonX-szel nem érdemes 11ezren forgolódni. 47-essel lehet...
"Shitbe meg férfi ember nem teszi a lábát..."
Ez viszont így van...
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Póni, Mennydörgés: kb. úgy, mint a késõi német gépek (G6-tól, illetve Dora)"
Meg az összes többi Fóka.
Shitbe meg férfi ember nem teszi a lábát...<#eplus2>#eplus2>
Póni, Mennydörgés: kb. úgy, mint a késõi német gépek (G6-tól, illetve Dora)
Shit: mint bármi, bármelyik StarWars "szimulátorban"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ja és még valami, a SoW widescreen támogatásáról lehet már valamit tudni? (ahogy elnézem a topikja szinte teljesen meghalt😞 )
Egy haverommal szeretnénk multizni, pár gépi játékos ellen.
A Multiplayer résznél beállítom a küldetés tipusát, a pályát, mindent amit kell, de a haverom nem tud csatlakozni a megadott IP címen a szerveremhez (timed out-ot ír ki).
Tudna valaki segíteni?
Egész más fizika érvényes rá, hihetetlen állásszögeket lehet kihozni vele, nekem 120 km/h kitartása a rekordom vele. (4.08m)
LINK - a hardcore zlin-modell FS-hez. Kicsit bugos szegény, ha hibaüzenetek jönnek, el kell nyomni. Jó leszállást😄