IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Másik eset az, ha fordulóharcba keveredek. Elõfordult már a Grij-en, hogy =2ndSS= oroszok (Jak-3, La-7) próbálták követni 0m-en, kis sebességnél a G2-esem trimmeléssel szûkített fordulóját, és potyogtak le egymás után. Sõt, ugyanezeket meg is lehet verni fordulóharcban, ha nem is 100% biztonsággal.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
<#violent>#violent><#eplus2>#eplus2><#violent>#violent>
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Egyébként abban nincs igazad, hogy a nyomatékot minden esetben stabilizálják a vezérsíkok. A buffon motoros spanyol meszáknál teljes gáznál pl. teljesen be kellett lépni az oldalkormányt a nyomaték miatt. Késõbb persze áttervezték a légcsavart, és megoldódott a helyzet.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Hasznos akor is mikor kilyukasztanak valahol <#ravasz1>#ravasz1>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
2.trim-et használsz?
Kezdõ vagyok ebben a játékban és volna pár kérdésem:
1. Az IL 2 1946 van meg, és amikor el akarom indítani, mindig leteszi a windows külön ablakba. Rákattintok a tálcán, feljön, betölt, de utána se egérre se billentyûre nem reagál. Meg kell nyomnom a start menü gombot, és újból rákattintani a tálcán, hogy utána megint reagáljon valamit. Huh, ez elég zavaros lett, de remélem érthetõ.
2. Csak nálam nem lehet egyenesben tartani a gépet vagy ez alap a játékban? Valahányszor felszállok próbálom a repcsit beigazítani, egy idõ után magától el kezd valamelyik oldalra dõlni. Egyfolytában rángatnom kell a botkormányt, ls így nem valami szép a meg kényelmes a repülés. A célkereszt is mindig arrább csúszik. Már patchet is raktam fel, de semmi változás. Valami ötlet?
Válaszotokat elõre is köszi.
Isten áldja a pogányokat!
Na még csak az kéne! Különben is két hét múlva úgy is kijön a BoB <#eplus2>#eplus2>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Szóval traktort is gyárt... <#szomoru2>#szomoru2>
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Más: Az IL-2-ben lévõ oktatófilmeket nem lehet valahogy külsõ programmal megnyitni? Baromi idegesítõ, hogy minden alkalommal 8 percig kell néznem a baromságokat, mire elérkezik a videó a lényegi dolgokhoz (109-es training-re gondolok pl.). Persze nem tudok se gyorsítani, se lassítani a lejátszáson, így marad a pause, de ez elég kevés, és ha valamit újra meg akarok nézni, megint 10 perc, mire elér oda újra...
Fóka: gá.: 100-200m (hangulattól/szervertõl függõen), gpu.:500m
www.smart-bus.hu
Alapjáték?.. FS2004, kérd ki a Spirit of St. Louis elsõ, történelmi útját. Ha elsõre, vagy másodikra fel tudsz szállni, ráadásul úgy hogy az komolyan is nézzen ki kívülrõl, akkor te igenjó vagy😛
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
www.smart-bus.hu
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
www.smart-bus.hu
harcászat
Régebben fent volt a pumák oldalán egy leírás, amely a különbözõ manõverek végrehajtásának gyakorlati menetét taglalta szájbarágósan. Most nem találom... 😞
Valakinek valami ötlet, hogy találhatom meg?
www.smart-bus.hu
Egyébként nekem a Lexus a minõség, a kényelem, a luxus, és a hybrid hajtás miatt favorit... Nincs annál csodálatosabb látvány, amikor egy LS600H hangtalanul (csak a gumik hangját hallod) begördül melléd... 😊)
De, ha már nyers erõ, akkor Toyota Supra! 😊
Ezzel az off, off! <#worship>#worship>
www.smart-bus.hu
De ha már német autók, akkor ez még a jenki izom csodáknak is oda ver:
Audi V8
www.smart-bus.hu
GOOBY, pls
Lett légyen az ágyú ,autó,mosógép stb.😊)
Azé biztos nem lehet rossz az az ágyú ,ha az amik is azt teszik bele a topp harckocsijukba.
OFF
És ha gépjármû akkor BMV!!!!!!!!!!!!!! Na meg MB.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Hogy kevés köze van az még lehet, de az IL2-ben talán nem nevetségesen könnyû felszállni? Leszállni le tudok bármivel, szétlõtt szárnnyal is, de FS-ben olyan gyakorló-kisgép (!!!!) modellem van - egy magyar pilóta készítette - hogy leizzadok ha akár a Ferihegyi betonra akarom letenni...
Az FS-bõl gyakorlatilag meg lehet tanulni Repülni, mert nincs benne Direkt Ferdítés. Pilóták is gyakorolnak rajta ez-azt, il2-n nem, azt nem arra találták ki.
Egy régi FS-est (Mr. Spock néven ír más fórumon, a legelsõ FS-tõl játszik állítólag) egyszer egy pilóta barátja felvitt egy Cessnával, hagyta vezetni, majd leszállni.
Nem azt mondta, hogy repmodell így vagy úgy. Hanem azt, hogy a mozgás, a fizikai hatások miatt egész más mint a szim, és igazán baromiramindegy a felkészülésben, hogy nem hibátlan az FS modell - leszállni azért szépen le tudott.
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
Sztereotipia rlz... Persze ha bármelyikõtök meg tudja indokolni a dolgot egy arra alkalmas topikban, akkor készségesen el is hiszem a dolgot...
ON
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Gida jegyezte meg ,hogy normális csöves fegyvert csak õk tudnak gyártani.
Még az M1 hez is õk gyártanak ágyút.
Isten áldja a pogányokat!
Állítólag ugyan úgy 30-as mint az MK108, csak nagyobb a tûzgyorsasága és nem olyan feltünõ. Valaki tud róla bõvebbet? Én kiprobáltam, de túl keveset repültem vele, hogy legyen egy kikristályosodott véleményem. Viszont az eddigi tapasztalatok vele, pozitívak<#puszi>#puszi>
de hogy az fs flightmodelje jobb lenne, mint az il2? azért ne viccelõdjünk már! lehet, hogy nehéz benne leszállni, de a valósághoz kevés köze van.
www.smart-bus.hu