IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Isten áldja a pogányokat!
Atomhoz semmi köze nem volt.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Na de legalább nincs olyan csõlátása a lövésznek mint a 88-ban, hogy 30 foknál többet nem akar becélozni.
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
csaka heinkel. na annak jo fegyverzet!
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
A kedvenc szokásom (megfelelõ magasság mellett), ha a vadász közeledik, kicsit orra bólintom a gépet, az alsó gpu meg lövi. Általában jó hatásfokkal. Aztán felkapom az orrát. Lényeg ne repüljön az ember egyenesen. A felhõk, hegyek jó búvóhelyek.
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Úgy gondolom a motort v a pilcsit kell kilõni.<#violent>#violent>
Nincs recon gép az a feladat, hogy reconolni kell vagy mi:$
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A legérdekesebb az, hogy az elõtte levõ bevetésen 3 gépet lõttem le, és fele kb. lõszerem megmaradt.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
mint láthatod van neki lefelé is pusija. TBF hátulról
Egyesek szerint G2vel szárnyszélet kell ütni mert az fából volt és lepattan a vége. De csinálhatunk egy szervert, próbára tehetjük tudásunkat és megoszthatjuk a tapasztalatokat.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
A legutolsó 30-as élményem il2-vel az volt, hogy sima g2-vel beálltam multiban mögé(mert nem volt hátsó zajcevja), 1 lövés a 30-assal paff szétrobban az egész, nekem -1 csûrõlap, és olaj a szélvédõn 😄 kicsit meglepõdtem, de leszálltam épségben, bár már annyira csicsergett a motor, hogy átstartolni se tudtam volna.
De nekem ez volt a legsikerebb 30-assal, amúgy 20-assal vagdosás jobban megy il2-vel szemben.
Egyébként mik ezek a szétrepülõ szürke csíkok amik jönnek az il2-bõl találatkor? Ez ilyen dizájn vagy valami van a gépben ami a többiben nincs? 😄