IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DonZorro
Newview? Az meg mi a tök Gida Testvér? <#nemtudom><#fejvakaras>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Sanyix
és ki mondta, hogy atom? 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

TG Gida
Nem.Én próbálgattam egy TrackIR-t régebben meg a webkamerás freetrack-el is próbálkoztam,de nekem nem jött be.Helyette inkább a hat switch-et és a newview-t használom.

Isten áldja a pogányokat!

i robot
Ismét szeretnék feltenni egy hülye kérdést.

Mindenki használ Track-IR -t?

Nohab
Elfelejtettem, igazad van. Bár így csak online tud velük menni, (saját tapasztalatból mondom) ahol elég sok a kamikáze.
Bucser
nem értem mire de, mert a Ju-88-ból kialakított Fókára mountolt csoda sem atombomba. csak sazrásig volt robbanyóanyaggal.

Atomhoz semmi köze nem volt.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Én ilyen mûvész urak elõtt már meg sem szólalok😄 Heinkellel max a sárgabuszt találnám el.. a spitbõl meg kifogy a benzin, mire odaér hozzá a lövedék😛
Na de legalább nincs olyan csõlátása a lövésznek mint a 88-ban, hogy 30 foknál többet nem akar becélozni.

\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F

csakis te lõjjél a a lövésszel!
BUTA VAAAAGY!!! 😄

csaka heinkel. na annak jo fegyverzet!
Persze profik ellen a kiséret véd igazán. A multkor 1 bevetés alatt 2 shitet lõttem. Berepültek a gpu tûzbe. Ez kivétel, de elõfordul.

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

No persze nem a csodamasinák mellett.<#vigyor4>
A kedvenc szokásom (megfelelõ magasság mellett), ha a vadász közeledik, kicsit orra bólintom a gépet, az alsó gpu meg lövi. Általában jó hatásfokkal. Aztán felkapom az orrát. Lényeg ne repüljön az ember egyenesen. A felhõk, hegyek jó búvóhelyek.

Jó fegyverzet??? Uh figyelj, tanítasz majd célozni?;Ð

\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F

Ju-88 a kedvenc bombázóm. Jó fegyverzet (különösen a farok alatti lövész), zuhanófék, jó bombaterhelés. Szövi gépeken nem igazán repülök.

Sanyix
Pedig de a németeknél a ju-88-as bomba 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

az elõbb leírtak alapján repülhetõ.hidd el nekem. nem véletlenül írtam...
Nohab
Igen Pe-8, de az sem repülhetõ. Van egy másik mód ami néhány gépet repülhetõvé tesz (AAA szervernek valami kabin módja) másik szervereken még nem használtam.
Pe-8
i robot
És ezt mire rakom fel?

Nohab
Nincs a játékban atombomba. A ruszkiknál a FAB 5000 a legnagyobb bomba.
i robot
hopp B-29 rõl atomot <#vigyor2>

i robot
Köszi a választ! Ez így annyira nem is jó.<#szomoru1>Akkor nem mostanában fogok B-29 Atomot dobni.

csak olyan szerveren tudod repülni ahol van külsõ nézet (és persze a planesetben bennevan 😊 ), mivel ezeknek nincs pilótafülkéje (kivéve mod de ottis meglevõ pilótafülke van és lövész nincs).kiválasztasz egy alapból repülhetõ gépet > fly > refly > alapból nem repülhetõ gép. ekkor már tudod irányítani.ha elõbb a nem repülhetõt választod akkor nem látod a géped.
Is. Meg a fülkéket is. Én nem használom, de páran igen. Majd ideírja vki pontosan.

i robot
Ez a soundmod a hangokat is változtatja? Vagy csak ez a neve?

Az a gyanum, csak soundmoddal. Ezzel viszont az online szerverek egy része kidob. Valahol van olyan mod amivel nem, de nem tudom honnan tölthatõ le.<#nemtudom>

i robot
Hogyan lehet repülni B-29, B-17 stb gépekkel? Ez csak most tünt fel hogy nem tudom választani õket.

Pontosan érintened kell azt a navigációs pontot, ahol a recon-t jelzi. A többi küldetésnél nem számít, hogy a kijelölt útvonalon repülsz e, de rekonnál legalább azt az egyet érinteni kell.

Lehet eltaláltad a pixelt a 2 szeme között. <#wink>
Úgy gondolom a motort v a pilcsit kell kilõni.<#violent>

Scottt
Egyszer vhogy szétlõttem egy Li-2es lövészét és a sound mod miatt 'hót' véres volt a kupolája nagyon tetszett😊

Nincs recon gép az a feladat, hogy reconolni kell vagy mi:$

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Sztem egyszerüen nem lehet kilõni õket. Közvetlen közelrõl ösztüz a lövészre, nyeli mint a nokedlit, visszalõ és kész vagyok. Aztán fordult haza. Rárajtolt más, õt is megszórta a lövész. Pedig a srác is végigszántotta alaposan. Sõt a pörögve lehulló gép lövésze (ha a pilóta nem ugrott) a földbecsapódásig lõ és talál is.

Úgy érzem a szövi gépek erõsebbek. Amit Marseille (afrika csillaga) tett meg sem közelíthetõ. (10 géplelövés 1 felszállással)

Valszeg meg kell találni és lelõni a recont.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Érdekes ez a dolog, vasárnap este a BGszerveren voltunk Eddel meg Varival, és a sivatagi térképen Hayate B-vel aprítottam egy P63-ast, legalább 8-10db 20millis találatom volt rajta. Füstölt, szórta a törmeléket, és haza tudott menni... (Elfogyott a lõszerem, de ugyanezt a gépet szembõl támadó spanyol srác G2-esét simán leszedtem, amikor véletlenül a tûzvonalamba repült...)
A legérdekesebb az, hogy az elõtte levõ bevetésen 3 gépet lõttem le, és fele kb. lõszerem megmaradt.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Scottt
Gyerekek vki elmagyarázza, hogy a picsába enged tovább az offline kampányban a gép?Kibasz 1 Recont és nemkell semmi mást csinálni(Útvonal repülés van csak..)Akkor mit kell csinálni?

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Vogel
Nem tudom, ennyire nem mentem bele. Jobb ha mindig aktívnak hiszed a lövészt és a holtterét keresed.

Aha. De azért a 20-as jobban sebezhetné. Mellesleg miért nem lehet a szövi gépekbõl kilõni a lövészt ? Ha én megyek lövésszel akkor lehet ha én lövöm a lövészt akkor meg nem ?

Vogel
Pacific frontot nem ismerem de azt tudom hogy gyengébb a zeró 20asa mint az MG151/20.

mint láthatod van neki lefelé is pusija. TBF hátulról

Tegnap zéroval csapkodtam a TBF-eket. Kiõttem rá mindent és épp hogy füstölt. Jó a lövések java mellé ment, de azért a 2x20 sebzése nem volt ennyire rossz. A gpu meg felejthetõ. A sebzése a 0-hoz közelít. Érdekes h a hátsó lövész 6 órára alacsonyra is lõtt. Hogyan ?

Sanyix
lehet 6-os volt.

Vogel
Aláírom, hogy körülményes és lassan esik le egy 20astól. Gunpodot sose viszek de azzal fektetni lehet az egész szárnyat egy rácsapásból. Nem kell túlbonyolítani az il2es lelövését. Dongóéknál a hasra pacsit tanítottuk messzerrel. Fókával tökmind1 csak 2mp-ig kell rátartani egy pontra és az lerobban róla. Én spec mindig alulról csapom. Sztem a 90fokos rácsapás nem hatásos, rövid ideig fekszik rajta a találat. A hagyományos 60fokosban esek rá meg kockázatos, a mag-köpõ gyorsan olajosra teszi a gépet, mint ahogy kolléga is írta. Oldal-, meg hasonló kapáslövések veszélyesek; kis hatásfokúak, sok idõt vesznek el a csapatmozgásban míg újra ráfordulhatunk a célra.
Egyesek szerint G2vel szárnyszélet kell ütni mert az fából volt és lepattan a vége. De csinálhatunk egy szervert, próbára tehetjük tudásunkat és megoszthatjuk a tapasztalatokat.

109G2-õn 30-as?

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Sanyix
109

A román Zéró <#eplus2>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

az túl jó gép 😊 heinkellel legalább nehezebb taxizni 😊
sokkal jobban lehet célozni mint az ai lövészek.csak megjegyzem h il2 farlövésszel 3-5 találattal ki lehet gyújtani a messert. nemolyanrég bementem vmi szerverre, nemtom melyikre, a lényeg h oksabb volt a szerver az átlagnál (beállításait tekintve). becsücsültem énpici heinkelembe és rámragadt 3 hurri. az elsõ ugye h nem érnek utol. ezen jót nevettem. késõbb jöttek magasabbrõl de ugyanúg beültek a buták. 1 pk,egynek a kontrollját lõttem el ( szembõl????) egy pedig kigyulladt. szal sokkal jobb elõben lövészkedni. ezt csak azért írtam merthogy kiemelted h multiban nincs zajcev. pedig van😊
il2 mint repülõnek a sérülésmodellje!hurrinál is hasonló a helyzet.
Csak amíg nem próbálja ki a B-25-öt... <#vigyor1>

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

110G2?

Sanyix
én eddig ilyen rövid sorozatokból csak fûrészgéppel (20-as, mert nem olyan robbanós, hanem csak úgy lenyisszantja az eltalált rész, és szinte soha nem robban szét vagy gyullad ki az enemy). Egyszer majdnem függõlegesen zuhantam g2+2*mk151, rövid sorozat, szárny megválik a törzstõl, ugyan ez fókával oldalról azonos szintrõl, akkor is repült a szárnya. Szal én il2-t 80%-ban ilyen szárnyvágással szedem le, nekem úgy tûnik ott a szárnytõnél nagyon érzékeny ha felülrõl és oldalról kapja, alulról viszont nem annyira.
A legutolsó 30-as élményem il2-vel az volt, hogy sima g2-vel beálltam multiban mögé(mert nem volt hátsó zajcevja), 1 lövés a 30-assal paff szétrobban az egész, nekem -1 csûrõlap, és olaj a szélvédõn 😄 kicsit meglepõdtem, de leszálltam épségben, bár már annyira csicsergett a motor, hogy átstartolni se tudtam volna.

De nekem ez volt a legsikerebb 30-assal, amúgy 20-assal vagdosás jobban megy il2-vel szemben.

Egyébként mik ezek a szétrepülõ szürke csíkok amik jönnek az il2-bõl találatkor? Ez ilyen dizájn vagy valami van a gépben ami a többiben nincs? 😄

Vogel
izé, erre mondják hogy elveszett a csomag az éterben 😊