IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Volt már, hogy csûrõ és magassági nélkül szálltam le fókával. A csûrést az oldalkormánnyal lehet korrigálni, a magasságit meg a gázkarral. Persze nem volt sima földetérés, de egyben maradt a gép.

De ha az egész vezérsík hiányzik, nem csak a a kormányfelület, az érdekes lehet.

i robot
He-111 sel lehet mutatványozni. Csûrõk nélkül, egy mocival (másik leszakadva), szita szárny, fél magassági.<#buck>

rudder nélkül is le lehet rakni gépet.
telepítsd a hyperlobby nevû progit

beállítod a forgotten battlest a gameknél

csatlakozol egy szimpi szerverhez

repkedsz boldogan

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Help me!
Hogy lehet multizni?
Mondjuk sikerült eltörni a joyomat XD
Azé vaki írja má meg
köszi
Xeo<#fejvakaras>
Kételkedj...

B52

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Nem mindig van 3-4percem rá, hogy mit is akarsz írni...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Sanyix
És egészben függõleges vezérsík nélkülit? :D Azt kétlem.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

DHL gép Afganisztán? <#awink> Vagy irak..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

énmár láttam magassági és oldalkormány nélküli leszállást is!
Sanyix
És ki írta hogy az aileron az magassági kormány? Írtam 109-essel már száltam le fél magasságival.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Az "aileron" a csûrõ, nem a magassági kormány. Fél magasságival is le lehet szállni, nem túl bonyolult (Gida jó módszert írt). Stukával szálltam már le úgy, hogy a fél magassági hiányzott, plusz a csûrõnek is meszeltek...

Sanyix
amiben a legrosszabb, hogy a damaged az azt jelenti egyáltalán nem mûködik, de látszólag mûködik, mert úgy mozog ahogy kell.

Sanyix
igen, nekem mindig az van, hogy "aileron damaged" és vége...

Fúúú, ez nálad olyan nagy ritkaság, hogy hiányzik az egyik vezérsíkod? <#wow1>

Kérdés, hogy ki unja meg elõbb...

TG Gida
Teljesen farokra trimmeled a gépet,kicsit nagyobb sebesség és téped hátra a botot.Menni fog az.

Isten áldja a pogányokat!

Sanyix
Fókával mennyire lehetséges normálisan leszállni úgy hogy az egyik oldalon nincs vízszintes vezérsík(egy túl jól sikerült la-5 találatnak köszönhetõen)? Tegnap próbáltam, de csak félig sikerült, tökig hátrahúzott joyyal sem tudtam eléggé felemelni, így 5 méterrel a kifutó elõtt futómû, jobbszárnytörés és hasoncsúszás :D
Ilyet másodszor csinálok fókával, pedig úgy emléxem 109-el már sikerült így is.
Egyébként nagyon komoly fizikája van, sérüléskor látni a legjobb, pl itt a magassági kormány mozdításával rendesen csavarta a gépet, ahogy kéne, meg egyszer egy 262-est is megszabadítottam a függõleges vezérsíktól, az is pont úgy farolgatott összevissza(egyébként szinte teljesen kezelhetetlen lett), mint ahogy várni lehet.

Sanyix
És annak mi értelme? vált ip-t azt jóvan.

érdekelne ha van tracked.

Írd be a fórumukba! Ha kiderül, hogy ki az, örökre bannolni fogják, IP címmel együtt...

Bakker! Egy új csítet vetttem észre a WC-n repülve. A pilóta úgy tesz, mintha kiugrana és látod hogy zuhan a mélybe holott nem, ez csak a látszat, de ez épp elég arra, hogy megzavarjon és abba hagyd az üldözést vagy lövést<#violent><#wilting><#csodalk><#boxer>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

TG Gida
Érdemesebb a virtual dub-al levenni fekete fehérre a kész videón.

Isten áldja a pogányokat!

Her Laca
Ki tudja hogyan kell lejátszani a track-et fekete fehérben? Valami parancssor kell de fogalmam sincs mi.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Vogel
3000kg robbanóanyag volt a mistel géppár ju88-ába

Hypo
nem arrol hiresek hogy barmi igeretuket is betartanak:) il2 kijovetele ota jatszom vele, azota mar annyi mindent hallottam hogy mar oleg immunis vagyok

Na jó, megkegyelmezünk... <#eplus2>

A "két hét múlva" egy szállóige szimes körökben, Oleg (a fejlesztõ cég Führere) mindig ilyen határidõt mond mindenre, de SOHA nem igaz.
Ha bármelyik fórumon megkérdezed (hazai vagy külföldi, teljesen mindegy), ezt a választ fogod kapni, egy hangos röhögés kíséretében.
Pl. tavasz óta létezik a 4.09béta patch, és "két hét múlva" jön a végleges. Azóta is jön...
A SoW:BoB kb. 2 éve jön "két hét múlva", meg "Karácsonykor"
Én 3 éve online-ozok Il-2-vel, de akkor már közismert volt ez a "határidõ"...

Papa01
Szia!

Ez most komoly??? :)

Semmilyen infót nem hallani róla...

Papa01

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

bocs, a Pe-2 Adoontól kezdve csak FB/AEP/FP összevont patchek vannak, külön FP nincs, a verziószámokban "m" betû van (pl 4.08m)

1. IL-2 Sturmovik (verzió 1.0-tól patchekkel 1.2-ig)
2. IL-2 Sturmovik: Forgotten Battles (önálló játék, 1.0-tól 1.22-ig)
3. IL-2 Sturmovik: Forgotten Battles - Aces Expansion Pack (FB kiegészítõ, 2.0 - 2.04)
4. IL-2 Sturmovik: Pacific Fighters (külön játék, vagy összevonható az FB/AEP-pel=> FB/AEP/PF 3.0-tól 4.09b-ig, a stabil patch 4.08)

A PF-ben volt egy nagy repülési modell váltás a 4.0 verziótól, amit 4.04-ig patcheltek.
Aztán kijött egy fizetõs kiegészítés (Pe-2 Addon, 4.05-ös verzió).
Terveztek még két patchet 4.06 és 4.07 verzióval, de ezek egyben jöttek ki Il-2 Sturmovik 1946 névvel (4.07)

Jó magyar szerver a FlyOnline.hu, csak most éppen szünetel Sanyó magánéleti dolgai miatt. Hamarosan ismét mûködni fog, jók a beállításai (fullreal, kivéve speedbar), jó missionok vannak rajta (kb. felét én írtam, elsõdleges szempont volt, hogy akár egy emberke is elszórakozhasson egy rakás földi célponttal)

Szia !

De velem repültél, s jó is volt. Elintéztünk néhány oroszt is:)
:D
Szia!

Két hét múlva!

Szepy2884

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Papa01
Sziasztok!

A Storm of War mikor fog megjelenni?

Papa01

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

RATCUSTOM
értem. Kössz!
Tehát akkor érdemes megvenni a 46ot, mert abban benne van minden ami a forgotten batlesben az összes kiegészítõvel együtt.
És ez a storm of war mikor jelenik meg?

Bucser
Volt egy alap Forgotten battles aztán volt egy csomó kieg hozzá. Aztán kiadták az 1946-ot ami mindent tartalmazott amit az eddigiek.

Birds of Prey egy arkadosított verzió lesz asszem angliai csata érából nem oleg maddox csinálja.

Storm of War pedig egy 0-ról újraírt engine-el készülõ újabb II.VH-s szim lesz Olegtõl ami az angliai csatára összpontosít.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

RATCUSTOM
tehát akkor eddig csak az 1946 jelent meg és készülõben van a storm of war? több nincs is? az melyik idõszakot dolgozza fel?
És a birds of prey mivel másabb mint az il-2 sturmovik?
elõre köszz!

Bucser
A Birds of Prey az nem Il-2 Sturmovik rész. csak az engine licencével csináltatja az UBI egy másik csapattal.

olegék a Storm of waron dolgoznak.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

RATCUSTOM
Sziasztok!
Felsorolná valaki nekem az il-2 sturmovik részeit?
Kettõrõl tudok:
1946
Birds of Prey
Elõre is kössz!

Her Laca
Ki mondta ,hogy igénytelen vagy?????
<#falbav> Különben meg ott repkedsz ahol akarsz.
Spit vs 109, WOE, War Clouds, stb. Tele van magyarokkal.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

i robot
Én már csak ily igénytelen vagyok. Meg az a 10 ember akivel tegnap tök jól röppentünk.
Melyik is az igényes szerver? (<#wilting>ahol magyarok is akadnak)

Her Laca
Hát azon kevés embert fogsz találni,lévén együgyû egy beállítások vannak ,oszt magára is valamit adó virtual fighter azokat nem használja:)

i robot
Hát azon a Fun gamer club-on. Csak az magyar nem?
Amugy ma nem veled repültem azon a serveren? (vassmadar)

Melyiken? A flyonlinen?
i robot
Holnap akkor mindenki repül a magyar szerveren?

Proview
A Newview ezen verziója képes a fej oldalra mozgásra? (15016-os hozzászólásban kérdeztem már)

"Tetszik a trackir bemutatóban, hogy oldalirányban is lehet mozgatni a fejet, azaz benézni a holtterekbe. Ugyanez beállítható a joystick hat kapcsolójára? Pl. egy váltóbillentyûvel: hat balra: balra néz,joy12 gomb+hat balra: fej balra oldalra."

Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.

DonZorro
Az FAJIN lehet... Link??? <#miaz>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Amint a neve is mutatja, újfajta nézelõdési lehetõség a hat switch-csel. Gyakorlatilag olyan, mintha egeret mozgatnál.
Az X52 programozásával el lehet érni ugyanezt a hatást, kivéve a G erõk hatására szimulált fejbillenést, ami a NV-ben elég jelentõs.