IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Urak!

A soundmod, ás a 6dof mod után tele lett orosz szöveggel a program... hiába írom vissza az ini fájlban angolra, vagy magyarra, nem reagál... Van erre valami megoldás, vagy IJ? :)

www.smart-bus.hu

Her Laca
Ja neked írtam a választ:DD

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
:D
Olvasgatom sorra a hozzászólásokat. A fene se nézte mi van elöl.
De ,hogy hogy jut eszébe valakinek ilyenekkel szórakozni fel nem foghatom.
Na mindegy :)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Willenbrock
Hol lehet olyan szervereket találni ahol realisztikusak a beállítások és a Soundmodot is tûrik?

OFF
Bazz... nem volt gyanús az elõtted lévõ három hozzászólás meg az, hogy a link küldõjét kitiltották? De azért kipróbálod... <#worship>
ON

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Her Laca
Az édes jó moszkvai anyukádat szívasd hülye gyerek!!
Lehet szájba rugdallak .

én zarfe -re tippeltem :)
kimaradt az eggfe.. <#ravasz1>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Kedves moderátorok!

Valaki törölné ennek a s.....j-nek ezt a postját?<#boxer><#violent><#levele><#banplz>

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Ezt nézzétek meg: http://www.hackthat.net/df/ddos/40122/index.hack
Csúsztatás

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Sanyix
Tudja valaki mi a neve ennek a lassítós manõvernek ami abból áll, hogy belelépni az oldalkormányba, miközben a csûrõvel az ellenkezõ irányba döntve ellentartani az oldalkormány miatti dõlésnek, amitõl a gép így oldalazva repül, alig kanyarodik, viszont erõsen lassul?
Nemrég láttam ezt valami légikatasztrófás ngc-s dologban, amikor kiment a hidraulika, és mivel nem tudták kiengedni a féxárnyat csak így tudtak lassítani. Na meg most kipróbáltam il2-ben me-262-vel, ott is frankón mûxik :)

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Szlovák térkép, besszarábiai kampány, meg pár apróság.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Gundark 1 1
Szép, szép. Várjuk Kecskemétre :)
DonZorro
Újra repül egy 109-es... <#love12><#love11><#law><#puszis><#puszi><#worship><#taps>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

EZ lemaradt...

Link, link, link, link.

Szerintem inkább joy probléma.

Tudtok ajánlani jó IL-2 Skins weboldalakat ? Ja és még egy kérdést miért van az hogy akárhányszor beállitom a Joy-om a következõ misszónál az Il-2-nél ujra kell kalibrálnom ez szoftver vagy joystik hiba ? Mondjuk nem egy nagy gond mert kilépek a játékbol menet közben a vezérlõpult menübe és ott ujra beállitom csak érdeklödésként kérdezem ??
Kipróbáltam a Joy Controlt, jó kis program. A hivatalos fórumon találtam pár beállítást. Kettõt-hármat kipróbáltam, ez az amelyik a legjobban bejött:

Roll: 13 21 28 39 53 65 77 88 96 100
Pitch: 22 28 37 45 54 65 77 88 97 100
Yaw: 35 41 48 56 67 76 82 89 95 100

Ezzel a beállítással már nem ugrál alattam a gép, a célon tartás is könnyebb így.

Vogel
Anno volt egy Gravis Destroyer nevû 3000Ft-s botom, a legelsõ. Ez rendelkezett egy magic buttonnal amit ha benyomtam, csökkentette a joy mozgatásának érzékelését és kb olyan lassu volt a mozgatása a gépnek mint 1/2 lassitásban. Érdekes funkció volt.

Köszi Trucker, otthon kipróbálom! <#eljen>

DonZorro
El tudod küldeni a PROFIL-odat PM-ben? Csak a kíváncsiság miatt... <#confused>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Trucker39
Az alábbi programot javaslom a probléma megoldására. Annak idején sokat küszködtem magam is "renitenskedö" botokkal. Ez a kis program sokat segitett a finom beállitásban. Sokkal könnyebben kezelhetö, mint az Il-2 belsö beállitása. Javaslom, tégy vele egy próbát.
Sajnos, már angol nyelvü oldalon nem találtam meg. Azért a program szerencsére továbbra is angol nyelvü maradt.

IL2 Joy Control

Van egy régi problémám az Il2-vel - a joy annyira érzékeny, hogy igencsak megnehezíti a célzást. Különösen virgoncabb gépek esetében, mint pl. a Mustang.

A programon belül elég aprólékosan be lehet állítani a holtjáték/érzékenység paramétereket, de még nem sikerült optimálisan beállítanom. Tudnátok pár tanácsot (esetleg beállítási értékeket) adni, mert igencsak frusztráló tud néha lenni, mikor egy fél milliméteres mozdulatra egy méterrel ugrik feljebb a célkereszt. :/
Elõre is kösz! Ja, amúgy a joy egy elég mezítlábas Saitek Cyborg.

Vogel
Tudom mit diktál a realitás, de a tapasztalat mást mond.

Igen, azt vágom! :) Nekem a 4.09b volt fent, de visszarakta 4.08-ra... :D Sebaj... megvárom majd a végleges pecst... tudom... két hét múlva jön! :D

www.smart-bus.hu

Trucker39
Igen. 4.08 patch mindenképp szükséges.

A soundmod, plusz a 6dof mód, csak a 4.08-al megy ugye?

www.smart-bus.hu

Trucker39
Azt a hibát már rég kijavitották.

Ime: Kép

Szerintem ami a legesetlenebb benne, az az, hogy a "vetítõs" célzókészülékek a semmire/szélvédõre is vetítik a képüket, ha a készülék fölé nézel. Persze nem tudom ezt nem e javították azóta.

Papa01
Oké, köszi! :D
Bár számomra az is új, hogy lesz 4.09-es patch... :)
Azt lehet tudni, mi lesz benne? (pl új típusok...)
És bocsi, h csak most reagálok... :)

Üdv:
Papa01

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Bucser
mert szar a modellezés?:)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Nohab
Igen, kivitted a karrier azon részét.
i robot
Köszönöm a válaszokat!

Trucker39
Üdv! Gratulálok a szerzeményedhez.
Amire neked szükséged van az un. 6 DOF. Az alábbi linken találsz hozzá információkat:

6DOF ~ Tracker version ~ v2.0 *Update*

Magam részéröl egyáltalán nem értek egyet Richtofen véleményével.

Amióta elkészült a már emlitett MOD-nak a stabil verziója, azóta csak és kizárólag úgy repülök.
Tény, hogy vannak benne hibák, ld. oda is belát az ember a gépben, ahová nem látna be a valóságban. Ezek a hibák nem annyira zavaróak mint ahogy látatlanban gondolná az ember.
Csak egy példát hozok fel: Többnyire a virtuális pilóták valamilyen kezelö szervre teszik rá az un. normál és "gunsigh" nézet váltását.
Nos ezt a 6DOF mod-ban egyáltalán nem kell alkalmazni. Egyszerüen közel és kicsit jobbra(Bf-109) kell hajolni a revihez. Ugy oldották meg a MOD készitöi a Revi problémát, hogy közel hajolás esetén fokozatosan zoomol is a kamera nézet, aminek a végeredménye pontosan megfelel a kezelöszerv segitségével kiválasztott "gunsight" nézetnek, illetve a célzott gép is közelebb látszik.
Ez igy leírva bonyolultnak tünik, de kipróbálva egyszerüen természetessé válik a dolog. Nehezen hihetö, hogy valakinek az tetszen jobban, hogy a pilóta fülkében, a pilóta feje teljesen mozdulatlan és csak forgatni tudja, vagy inkább az, hogy minden irányban elmozdulhat a a nem tulzottan tágas pilóta fülkében.
Csak ajánlani tudom, hogy próbáld ki. Igen, vannak szerverek ahová igy nem fog beengedni, de ezek a szerverek sokkal kisebb létszámmal képviseltetik magukat.
Ha meg nem tetszik, leveszed (ez is le van irva hogyan) és máris normál modban bárhol repülhetsz.
Sajnos engem nagyon "elrontott" mind a sound Mod (extra jó gép, fegyver, sérülés, stb hangok), mind a 6 DOF. Inkább már nem is repülök olyan helyen, ahol ezt nem támogatják.

Sanyix
hát ezt nem hiszem. Egy negyedakkora lap elvesztése ugyan azt idézné elõ, mint egy 4x akkoráé? Akkor miért nem kisebb vezérsíkot csinálnak, ha úgysem kell?

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Vogel
Világos, de a magassági lap elvesztése ugyanolyan hatásfokú mint az egész elvesztése.

Szerintem a kampánytól függ, hogy mikor van vége. Vagy dátum vagy kulcscellák elfoglalása/elvesztése.

Amirõl te beszélsz az a 6-szabadsági fokú üzemmódja a TIR-nek (6DOF). Az il-2 ezt nem támogatja, csak 2 szabadsági fokot. Vannak bizonyos modok, amik engedélyezik ezt a mûködést, de a legtöbb online szerveren ezek tiltottak, valamint szarul is néznek ki (szerintem).

i robot
Hello!
Tegnap meleptem magam egy TrackIR 4 Pro -val.
A gondom: Nem tudja valaki hogyan lehet bállítani jól IL-2 1946-hoz?
A youtube-on láttam egy csomo felvételt amin pl. benéznek a célzókészülék alá, átnéznek a mûszerfal felett (tom ez most hülyén hangzik), kinéznek jobbra elõre stb.
Na ezek nekem nem mûködnek. HELP!

Sanyix
Karrier módban '45 április 30-án mindenképpen vége a háborúnak, vagy a sérülés is a karrier mód végével jár. Megsorozott egy pe-2 zajceve(egyik majdnem 1,5 km-rõl ha nem térek ki), azt wounded. Szépen leszálltam, beálltam a helyemre, írja 3 gépet lõttem, you are wounded, good performance akármi. Apply. Azt kivág fõmenübe, ha visszalépek karrier módba loadnál nem csinál semmit, completednél 100%-ot ír, csak a rostert lehet nézni.

Tényleg van egy kicsi, most próbáltam (sajna nem lehet tudni merrõl fúj a szél, érdekelne milyen az ereje 90 fokból), de csak arra volt elég hogy a célkereszt épphogy ne legyen rajta a pályán.
Aztán amint földet érek, valamiért rögtön 4x olyan erõs a szél...nekem elég hülyén fest így. (jó én örülök hogy legalább a lehetõség megvan:)

Ilyen pl egy vadabb crosswind (de youtube-on sok igazit is lehet találni)

video

\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelõnek!\":F

Sanyix
nekem nem sérült volt, bal oldalon egészbe leszakadt a vízszintes vezérsík, magassági kormányostul. 240-el szálltam le, take off fokozaton. Talán trimmel ment volna, de máshogy nem valószínû, a fóka amúgy sem egy kezesbárány 300 alatt.

Egyébként az elmebeteg küldetésgenerátornak köszönhetõen megint tapasztaltam, hogy bizony ebben a gémben van crosswind. Generált egy thunderstorm (a legrosszabb) idõjárásos küldetést. Felszálláskor, meg leszálláskor úgy oldalazott a gép, hogy öröm volt nézni :D

Vogel
Egyébként érdemes sérülten mindig nagyobb sebességgel közelíteni/leszállni mert a +sebesség stabilizálja a gépet. Én combat flapssel szoktam sérült magassági esetén közelíteni, ugyanis ha leengeded a flapset take offra vagy akár landingra, az jelentõsen megemeli a gép orrát mindenféle botmozgás nélkül. Ez a kis emelés (ami jelentõs sebességcsökkenéssel jár) elegendõ hogy ne csapjam a gépet a földhöz. Némi gyakorlással könnyen kivitelezhetõ, bár a nagy sebesség (250+) ijesztõ.

Vogel
magassági nélkül is le lehet szállni. Bár magas a halálozási arány :)

TG Gida
Saitek Cyborg Evo.
Többször szálltam le úgy,hogy a földön vettem észre a függõleges hiányát.

Isten áldja a pogányokat!

jo mindegy. biztos te vagy a jani... kösd az ebet a karóhoz. grat
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani max 8000-ig jól használható, pontos és viszolag strapabíró joystickot?
Segítségeteket elõre is köszi.

Gigabyte EP45-DS3, Core 2 Duo e8400, Corsair Dominator 2 gb 1066 MHz, Sapphire Radeon HD4850

Sanyix
Húha ezt tudtam, ahogy észrevettem én mindig a használata nélkül szállok le. Csakhogy nem rudderrõl volt szó :)

Sanyix
ott van egy kis csonk, az sokat számít.