IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A soundmod, ás a 6dof mod után tele lett orosz szöveggel a program... hiába írom vissza az ini fájlban angolra, vagy magyarra, nem reagál... Van erre valami megoldás, vagy IJ? :)
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Olvasgatom sorra a hozzászólásokat. A fene se nézte mi van elöl.
De ,hogy hogy jut eszébe valakinek ilyenekkel szórakozni fel nem foghatom.
Na mindegy :)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Bazz... nem volt gyanús az elõtted lévõ három hozzászólás meg az, hogy a link küldõjét kitiltották? De azért kipróbálod... <#worship>#worship>
ON
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Lehet szájba rugdallak .
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Valaki törölné ennek a s.....j-nek ezt a postját?<#boxer>#boxer><#violent>#violent><#levele>#levele><#banplz>#banplz>
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Nemrég láttam ezt valami légikatasztrófás ngc-s dologban, amikor kiment a hidraulika, és mivel nem tudták kiengedni a féxárnyat csak így tudtak lassítani. Na meg most kipróbáltam il2-ben me-262-vel, ott is frankón mûxik :)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Roll: 13 21 28 39 53 65 77 88 96 100
Pitch: 22 28 37 45 54 65 77 88 97 100
Yaw: 35 41 48 56 67 76 82 89 95 100
Ezzel a beállítással már nem ugrál alattam a gép, a célon tartás is könnyebb így.
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Sajnos, már angol nyelvü oldalon nem találtam meg. Azért a program szerencsére továbbra is angol nyelvü maradt.
IL2 Joy Control
A programon belül elég aprólékosan be lehet állítani a holtjáték/érzékenység paramétereket, de még nem sikerült optimálisan beállítanom. Tudnátok pár tanácsot (esetleg beállítási értékeket) adni, mert igencsak frusztráló tud néha lenni, mikor egy fél milliméteres mozdulatra egy méterrel ugrik feljebb a célkereszt. :/
Elõre is kösz! Ja, amúgy a joy egy elég mezítlábas Saitek Cyborg.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Bár számomra az is új, hogy lesz 4.09-es patch... :)
Azt lehet tudni, mi lesz benne? (pl új típusok...)
És bocsi, h csak most reagálok... :)
Üdv:
Papa01
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Amire neked szükséged van az un. 6 DOF. Az alábbi linken találsz hozzá információkat:
Magam részéröl egyáltalán nem értek egyet Richtofen véleményével.
Amióta elkészült a már emlitett MOD-nak a stabil verziója, azóta csak és kizárólag úgy repülök.
Tény, hogy vannak benne hibák, ld. oda is belát az ember a gépben, ahová nem látna be a valóságban. Ezek a hibák nem annyira zavaróak mint ahogy látatlanban gondolná az ember.
Csak egy példát hozok fel: Többnyire a virtuális pilóták valamilyen kezelö szervre teszik rá az un. normál és "gunsigh" nézet váltását.
Nos ezt a 6DOF mod-ban egyáltalán nem kell alkalmazni. Egyszerüen közel és kicsit jobbra(Bf-109) kell hajolni a revihez. Ugy oldották meg a MOD készitöi a Revi problémát, hogy közel hajolás esetén fokozatosan zoomol is a kamera nézet, aminek a végeredménye pontosan megfelel a kezelöszerv segitségével kiválasztott "gunsight" nézetnek, illetve a célzott gép is közelebb látszik.
Ez igy leírva bonyolultnak tünik, de kipróbálva egyszerüen természetessé válik a dolog. Nehezen hihetö, hogy valakinek az tetszen jobban, hogy a pilóta fülkében, a pilóta feje teljesen mozdulatlan és csak forgatni tudja, vagy inkább az, hogy minden irányban elmozdulhat a a nem tulzottan tágas pilóta fülkében.
Csak ajánlani tudom, hogy próbáld ki. Igen, vannak szerverek ahová igy nem fog beengedni, de ezek a szerverek sokkal kisebb létszámmal képviseltetik magukat.
Ha meg nem tetszik, leveszed (ez is le van irva hogyan) és máris normál modban bárhol repülhetsz.
Sajnos engem nagyon "elrontott" mind a sound Mod (extra jó gép, fegyver, sérülés, stb hangok), mind a 6 DOF. Inkább már nem is repülök olyan helyen, ahol ezt nem támogatják.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Tegnap meleptem magam egy TrackIR 4 Pro -val.
A gondom: Nem tudja valaki hogyan lehet bállítani jól IL-2 1946-hoz?
A youtube-on láttam egy csomo felvételt amin pl. benéznek a célzókészülék alá, átnéznek a mûszerfal felett (tom ez most hülyén hangzik), kinéznek jobbra elõre stb.
Na ezek nekem nem mûködnek. HELP!
Aztán amint földet érek, valamiért rögtön 4x olyan erõs a szél...nekem elég hülyén fest így. (jó én örülök hogy legalább a lehetõség megvan:)
Ilyen pl egy vadabb crosswind (de youtube-on sok igazit is lehet találni)
video
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelõnek!\":F
Egyébként az elmebeteg küldetésgenerátornak köszönhetõen megint tapasztaltam, hogy bizony ebben a gémben van crosswind. Generált egy thunderstorm (a legrosszabb) idõjárásos küldetést. Felszálláskor, meg leszálláskor úgy oldalazott a gép, hogy öröm volt nézni :D
Többször szálltam le úgy,hogy a földön vettem észre a függõleges hiányát.
Isten áldja a pogányokat!
Tudnátok ajánlani max 8000-ig jól használható, pontos és viszolag strapabíró joystickot?
Segítségeteket elõre is köszi.
Gigabyte EP45-DS3, Core 2 Duo e8400, Corsair Dominator 2 gb 1066 MHz, Sapphire Radeon HD4850