IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fordulóharcos gép a vörösöknél gyakorlatilag a késõi USA gépek kivételével mind, kék oldal: ZERO!!!
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Én a cpu control 2.0 használom... jóval egyszerûbb, és ez is mûködik! 😊 Nálam szituációtól függõen 20-40% pluszt hozott! 😊
Mûködik LO FC-n, ArmA-n, is...
Vista alatt rendszergazdaként kell indítani, és akkor minden futó alkalmazást lát...
www.smart-bus.hu
Több processzoros gépet használóknak ajánlom a figyelmébe az alábbi linket. Segit hatékonyabbá tenni az Il-2 futtatását a már emlitett hardware-n.
A Guide to Optimizing IL-2 for Multi-Core CPUs
A felnem tett kérdésre a válaszom, igen, magam is használom. <#smile>#smile>
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
El is kezdem a gyakorlást!<#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#pias>#pias><#pias>#pias>
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Asszem mi nem egy játékot játszunk😊)
De mit lehessen tudni,lehet te tudsz valamit ,és én ,meg szerintem sokan itten nagyon hálásak lennénk ha megosztanád velünk eme tudásod.
Komolyan mondom.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Nem akarom reklámozni de ha csapatban akartok repülni,miért nem jöttök fel a ricsi ts ére ?
Egyébként pedig www.pumaszallas.hu, itt mindent megtalálsz! Kötelezõ oldal... 😊
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Scott Véletlenül nem tudod, hogy hogyan kell multizni Forgotten Battle-val?
És máris ungarische a nyelv... 😉
www.smart-bus.hu
Nem tudjátok melyik a legjobb fordulóharcos gép az IL-2-ben??
Köszi: Balázs
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Volt olyan, hogy megrongáltam egy Shitet, közben hátulról engem is támadott egy másik, a (nyilván "GRIJ"-es) csapattársam(?) meg elõször beült mögé, amikor kifordultam inkább az én áldozatomat lõtte le, minthogy segítsen. Pedig az egész abból indult, hogy ketten szorongatták és lementem segíteni neki...
Az olyan dolgokon már nem is csodálkozok, hogy szembetámadás után (Shit leesett) füstölõ géppel, beállt motorral vitorlázok hazafelé, és a nemes lelkû ellenfél 4-szer csap rám, mire le tud lõni (310_Max)...
Tegnap akarom nézni a lapját ,oszt nem mûkszik😊
Lehet tudták,hogy átpártolsz , és pánikszerûen töröltek mindent😄DD
De igazad van ,szerintem is jó kis server a WOE ,egész jó pilótákkal,és a gép kiosztás is korrekt.
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
www.smart-bus.hu
Ugy gondolom, erre a verzióra lenne szükséged: ENG SOUND MOD
www.smart-bus.hu
Asszem értelek... <#integet2>#integet2>
A küldetések leírása is orosz lett, ez így már sok... 😄
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu