IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Isten áldja a pogányokat!
De sajnos egy tank nem ekkora.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
http://www.gogamer.com/Storm-of-War--Battle-of-Britain-PC-Games_stcVVproductId5640272VVcatId444758VVviewprod.htm
T34rõl beszélünk, ált. 3as csoportokban menetelnek. Egy igen jól célzott dobással mind a 3 megsemmisíthetõ. Laposan, tankok menetirányába repülve oldjunk, mikor eltûnik a gép orra alatt a konvoj. Magasság ekkor, hogy egy német pilóta szavaival éljek (nem jut eszembe a neve), súrolja a a gép hasa a tank antennáját! 1.2sec késleltetést szoktam használni. Oldalról, szembõl támadni a konvojt felesleges, pazarlás. FW190 és Bf109re írtam a fentieket.
WOE - Ju-88 duble ship attack
1. Nem túl gyakran adják szervereken
2. 15 lõszer csövenként nem túl sok. Bár nem is kevés, ha belegondolok abba, hogy ez 15 kilõtt tankot jelenthet jó esetben egy felszállással.
A WarCloudsról letölthetõ az egyik trackje, ahol teljesen egyedül van, közel-távol senki, és váratlanul felrobban a gépe...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Én sem értem igazán...<#fejvakaras>#fejvakaras>
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Áruljátok már el, hogy a német oldalon mivel lehet elpusztítani a tankokat. Eddig bármilyen bombával próbálkoztam valahogy kevés eredményt tudtam felmutatni. Persze a probléma igazából ott kezdõdik, hogy nem ismerem ki magam teljes biztonsággal a különbözõ bombatípusok között. 😊
a mai napig olyan értetlenül állok eme eset elõtt, mint te most
(sajnos ez még a régi gépemmel történt, ugyhogy track már nincs meg)
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Volt egy érdekes estém valamelyik nap. BgAF_Ravent üldöztem 3-4szer (F4U vs. Ki84/Fw190), és amikor különbözõ távolságokra voltam mögötte (200-600m)0m-en, dobott egy bombát. Én ettõl lezuhantam...
Ami a legérdekesebb, hogy megtörtént: a robbanás után 3s-mal értem a kráter fölé, és PK...
Azt olvastam, hogy a robbanás középpontja felé kell venni az irányt, mert ott már nincs repesz.
Amúgy én is láttam már ott érdekes dolgokat... 😊
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
õ épp harcban állt valakivel,forgolódott, én rácsaptam és már húztam is onnan
mégis utolért
van ilyen...sajnos
GOOBY, pls
Kipróbáltam az elõbb egy ilyen sz@rt. Egy újabb gép "for girls and gays"...
De mi a fenéért nem veszel egy Il-2 1946-ot? 2000ft...
Volt egy esetem egy fantom Mustanggal. War Clouds, kék oldal, a feladat saját földi egységek fedezete. Cirkálok a szektor fölött 4000m-en. Megpillantom az ellenfelet, földközelben oson a védelmezendõ célpontok felé (kb 1000 méteren). Nyíl egyeneses zuhanok teljes gázzal, jóval elé tartva, hogy utolérjem, majd szétszakad a fóka (A9). A szemét ledobja a bombáját és elkezd húzni haza a front felé. De hát nem szökhet el, gondolom én, 3000m plusszal kezdtem. Pedig lelépett, soha nem értem utol.
Amikor ezt háromszor eljátszottuk, megkérdeztem chat-ben, hogy ugyan hogy a bánatba sikerült elérnie, hogy ne érjem utol földközelben ekkora magasságból zuhanva. És elárulta, hogy kb 7000m-rõl zuhant rá a célra és ugyanazzal a lendülettel tépett hazáig. Csak ugye én késõbb pillantottam meg.
velem egyszer elõfordult, pedig bõven 600 felett menekültem
addig én sem hittem volna, hogy ez lehetséges
egy kingisep nevû pilcsi kapott el , akirõl tudni kell, hogy kb olyan mint ultima
jól repül, de abszolút unfair, nagyképû sajnos
egyszer lelõttem a spitjét, erre az egész hátralévõ idõben csak engem hajtott, leszálláskor lelõtt, a pilótámat lelõtte az ernyõn, stb
na õ kapott el a 185-össel
én is kipróbáltam utána azt a gépet, hát nekem nem sikerült belõle kihoznom azt a sebességet
na mindegy...
GOOBY, pls
A másik nagy kedvenc a Gladiator, nagyon szépen megcsinálták a pilótafülkét és jól is repül.
Igazából az összes háború elõtti típus bejön a vadászok közül... 😉
A komolyabb kategóriából meg mind. 😄
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Más.
Létezik-e, hogy a D9-esemet 0m-en utoléri egy Szuperrata (I-185)???
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
van rá egy vörösbárós skinem 😊 igaz a harmadik fedél hiányzik. de jól néz ki 😊