IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vogel
Fóka 700 fölött törik, 920nál még "csak" a lapok mennek el. Kis szárnyfelületû gépeket nehezebb törni, fizika. Dogfightos gépeket nehéz derékba törni. De példának jó a sugaras I-300-as. az a max sebességének a 70% fölött a legkisebb rántásra is törik.

Persze, hogy lesz! És már nem is kell sokat várni, csupán két hetet.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Lesz folytatása a játéknak?
Hogyne lenne, a Messzer és a Fóka késõbb törik a Shitnél.
A Zero jó példa, 750 körül nyúlj bele a botba...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

1000-nél, természetesen...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Próbáltam, 100a-nél felrántottam, 20-ból egyszer tört le a 262-es szárnya.

Sanyix
mellesleg ilyesmiktõl nem kéne kigyulladni a hajtómûnek.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Sanyix
Hát én kb 4 éve játszom nagyobb megszakításokkal il2-t, és soha nem sikerült ilyet elérnem. Mindig csak dugó lett belõle. pedig p38-al a kedvenc figurám a függõleges emelkedés közben 300 körül hirtelen rántás, majd szabadon pörgés a szárnyak tengelyén.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Vogel
Nem erre gondoltam, Dongóéknál képeztem vagy 10 pilótát.

Trucker39
Azért ne feledjük el azt sem, hogy nyertél a mo-i szimulátor bajnokságon. <#gun><#nezze>
Olyan rossz pilóta nem lehetsz. <#worship>

Vogel
realistic gunnery kikapcs. De ezzel 3x sebzése lesz a lõszernek viszont nem lesz a fejmozgásból adódó célkereszt csúszkálás.

Vogel
Többiek megadták a választ. Átültem p51 korai verzióba és már 460nál le tudtam törni a szárnyát a gépnek.

(kicsit kukacoskodónak tûnök a szemedben, de csak segíteni próbálok ha nem is érek rá repülni. Pár kollégát "tanítottam" Il-2zni. Szeretnék átadni tapasztalatot minden komolyabb szoba-pilótának, igy is erõsítve a tudásunkat lobbyn. Mjad a többiek igazolnak hogy alkalmas vagyok-e rá. Il2 nem tud ujat mutatni nekem.)

Hello!

Kérnék egy kis segítséget. Az IL_2-ben hogy lehet azt beállítani,hogy ne csúszkáljon a célkereszt?
TG Gida
"hát ezzel az a porbléma, hogy ilyen túltehelés modellezés nincs az il2-ben :) annyira amúgy sem erõs rántás, csak egy határozott, gyors irányváltás."

Le van modellezve.

Isten áldja a pogányokat!

van olyan, hogy ha gyorsan zuhansz majd felrántod akkor törik a vezérsík!
Sanyix
hát ezzel az a porbléma, hogy ilyen túltehelés modellezés nincs az il2-ben :) annyira amúgy sem erõs rántás, csak egy határozott, gyors irányváltás.

A vonatok kocsijai késleltetve robbannak, ugyanúgy ahogy néhány teherautó is. Éppen ez szokta szétszedni a gépet. Ha rögtön robbanna, ahogy a lövedék becsapódik, semmi gond nem lenne, de mivel késleltetve, akkor pont akkor robbannak amikor éppen elemelkednék, legalábbis 550km/h fölött. A 30-as nem rongálhat meg, mert jóval elõttem csapódik be. Néha légiharcnál is sokszor közelebbrõl lövök ki gépet, sértetlenül. Egyébként nekem is volt jópár sikeres rácsapásom, az utóbbi idõben kezdte ezt a szétesést, pedig még óvatosabb vagyok. Bár lehet csak más jármûvek, hiszen észrevettem, hogy pl karrier módban a frontvonal közelébe, a konvojokban, vonatokban, mindig van egy légvédelem, viszont távolabb meg büntetlenül lehet lõdözni õket (a robbangatást leszámítva).

:)
Vogel
Gondoltam még vmire; azt írtad "felrántom". Lehet hogy túlterhelés? Nagy sebességgel "felrántom" könnyen leviszi a szárnyat a g-erõk miatt. SZtem 700nál is lepattanhat a szárny.

Kezd nyomozásba fulladni ez. Mitõl halt meg az áldozat? :D

Vogel
Egyébként felejtõs a felhúzom taktika légvédelemmel ellátott konvojok ellen. Tovább kell repülni fû alatt, kihasználva a terep adottságait.

Vogel
Sztem alattad robbannak a kocsik. A vonatkonvolyok kocsijai meg vmi miatt késleltetve robbannak, de tudtommal azok nem okoznak sérülést a közelben. 30as is rongálja a gépet ha alacsonyan repülsz és a földet lövöd. Földfelett repülõ Il-2eseket, menekülõ vadászokat meg lehet így lepni, hogy alájuk lõsz. (Jópofa mikor alád dobja az il2es a késleltetett bombát :))

mondtam h nem piszkálódásból ! písz
ezt már én is láttam
magyarra gondoltam...
de azért köszönöm a felvilágosítást
TG Gida
Csináltam egy kis track-et.Én így csinálnám.Nézd meg hátha segít.
Alacsonytámadás Me-262-vel

te figyu!
nem piszkálódásból, de ha így tudod a nevét akkor Google. egyébként kb fél perc volt mire megtaláltam. sõt annyi se. 10 mp :
Über Quick Mission Builder

szóval szerintem ez olyan mint nem elolvasni a FAQ-t.
Sziasztok! Tud valaki olyan oldalról, ahol megismerhetném az ÜBER QUICK MISSION GENERATORT?
Sanyix
mert akkor 100% hogy lerepülnek a szárnyak...

Miért nem robogsz tovább egyenesen, aztán majd csak késõbb húzod fel?

Sanyix
úgy, hogy elkezd feketedni a képernyõ. Nem a légvédelem lõ le, egyszerûen rárepülök, végigsorozom, majd olyan 100 méteres magasságban, még a jármûoszlop mögött felrántom. Aztán 1-2 sec, elkezdenek robbangatni a szállítóteherautók/vagonok, és repül le a szárny, vagy kigyullad a hajtómû. Néha meg semmi sincs.

Vogel
Hát a 262 sem tud emelkedni csak lendületbõl felhúzni, aztán elfogy.

Vogel
Sorozás után felhúzod a gépet? Sztem itt a bibi. De ismerjük az orosz légvédelmet is :D

Ha a FlyOnline-ra gondolsz, akkor idézem Sanyót:

"Az idõ kevés, a tennivaló pedig nagyon sok."

mi lett a magyar szerverrel?
Sanyix
600 méteren túlról lõni lõszerpazarlás. Azon belül vagy repül a szárny, vagy nem. Lassabb géppel nem gond, mert nem kerülsz túl közel, és nem is pont akkor érsz fölé, mikor felrobban.

mit nem lehet?:)
Sanyix
nem lehet.

értelemszerûen lõni távolabbról kell, pont az általad említett okok miatt
Sanyix
Ja én a 262-vel az mk108-al aprításra gondoltam, a bombázás az nem gond.

hát nemtudom te mit vársz egy bombázótól, de a stuka nagyon is jól emelkedik. nem egy me262 vagy egy jumbo, de sztem jó.persze ez is szubjektív.anno mi 1500rõl borítottunk 650-700as oldással. na az télleg gyors forduló :)
Mire a stuka felkapaszkodik a megfelelõ magasságra (kb 4000), az 1 örökkévalóság. Különösen az ezressel, amit én szoktam vinni. Én 2000-2500-ig mek föl. Onnan támadok kb 400-500-al. Rengeteg idõt megspórolva. Az idõ meg élet. Minnél rövidebb a repidõ, annál több az esély a hazaérkezésre. A robbanás ellen meg a késleltetett bomba a megoldás. Leider ez 262-ön nincs.

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

TG Gida
Ez igaz.Én is szeretem használni.Olyankor elképzelem,hogy Afrikában az angol légelhárítók a tíz körmükkel kaparják be magukat a homokba a stuka hangjára.Vagy az orosz matrózok fejest ugranak a jeges tengerbe.:)

Sanyix
De nehéz sértetlenül eltalálni valamit, vagyis miközben végigsorozod a konvojt, túl közel kerülsz hozzá. Nekem me-262-vel rendszeresen ez van, megsorozom a konvojt, elkezdek emelkedni, és paff robban mégegyet valami lõszeres vagy üzemanyagos izé, majd mind2 szárny le... bár tök randomnak néz ki, van amikor 100 méteres minimum magasságnál repül minden, van amikor 10 méteren nem.... ezért hagytam is a jabozást 262-essel, inkább vadászok.

hát sztem ha 6-700al mész a föld felé majd el onnan akkor sem sokan érnek utol. de bombázója válogatja.
Gidának igaza van. A magyarok mielõtt átképezték õket fókára, fék nélkül támadtak.

Ritkán használom a féket. Taktikám a gyorsaságon alapul. Minnél hamarabb kiérni a légelhárításból. Ha a rárepülésnél nem kapnak el, szinte esélyük sincs. Laposkúszásban egyenest tovább imíg a nyomjelzõk elmaradnak. Ha nincs sérülés , v ellenség, akor emelkedés közben viszzafordulok és megsorozom õket.

azt tudom :) de ebben a játékban semmi sem igazi :) sztem stukában pont az az élvezetes h szirénázva zúgsz a föld felé. majd puffantasz egy nagyot:)
Puma fórum megint meghalt? <#conf>

TG Gida
Az igaziak se használták mindig.

stukánál nem használsz légféket <#conf>
A bombázás nem nehéz. Én minden géppel jabóként bombázok. A lényeg : ha úgy érzed túl közel vagy, menj még közelebb, ha mindjárt nekimész, oldasz és elemelsz. Nem fordítva! Légelhárítás az elsõdleges célpont. Lehetõleg minnél gyorsabban repülni. Nincs zuhanófék, fordulózás. Ha elég messze vagy és nem sérültél, akkor magasságnyerés és újra rárepülés. Közben a légtér állandó figyelése. Bombakésleltetés 2-3 mp. Stuka d3,d5 a kedvencem. A bomba mellett 2x20mm + 2x8mm hátra.

bekattintasz a legfelsõ slotra. majd start game