IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Más ötletem nincs most hirtelen...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Az alkalmazások letöltéséhez regisztrálni kell az oldalon.
Ha offline szertenéd kipróbálna, akkor csak rajta. Ha viszont online is komolyabban repülsz, akkor javaslom kicsit olvass utána, hol engedélyezett a használata és hol tiltott.
Magam TrackIR használok, de freetrack-l is elfogadható szintü az élmény.
Végül egy nagyon jó cikk a Pumaszállásról:
NaturalPoint TrackIR
Remélem tudtam segiteni.
GOOBY, pls
Isten áldja a pogányokat!
Történt egy kis baleset és ehez szeretnék segítséget kérni!
Véletlenül<#vigyor5>#vigyor5>letöröltem a sound drivert.Ezt újra raktam és az Il-2õn kivül mindennek szép tiszta hangja van.(Az il-2nek egyáltalán nincs hangja.)Ha valaki tudja a megoldást kérem írjon!!
<#help>#help>
Hirtelen arra lettem figyelmes, hogy egy gép elkezd felfele szállni egyre gyorsabban. Más is látta, mert megpróbált utánamenni. Elõször a zöld föld átalakult egy golyóvá, majd egy ilyen kék bolygóvá. Pörgés közben szétesett a gép, és hirtelen eltûnt, mintha megnyomott volna egy disconnekt gombot.
Biztos, csak megszakadt a kapcsolat a felhasználó és a szerver között, de vicces volt.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Nekem még g erõktõl, az erõs manõverektõl még soha nem szakadt szét a gép 4 év alatt, 3 joyyal, pedig mindnek meg volt a 100%-os fokozata, és mindig fullreálban repültem. Csak túl nagy sebességtõl sikerült szétszakítanom.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Elmagyaráznád egy repülõgépen mi okozza a nagy G erõket? Netán a Föld gravitációja pulzál -4 és +8 G között?
Ha rátrimmelsz, akkor bármi szétszakad...
Az meg, hogy Vogellel mirõl tárgyalunk, nem feltétlenül vonatkozik a Te esetedre.
Messert még csak trimmel együtt sikerült eltörnöm, az is G2 volt..
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelõnek!\":F
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
(Ajánlom pl a TB3-as csodasárkányt tesztelésre.
A BoB-korabeli gépekrõl is azt hallottam, hogy nem attól fordult jobban hogy spit vagy messer, hanem hogy mit bírt a pilóta és nem félt-e, hogy letörik a szárny...namost én örülnék, ha IL2-ben ezeknél a szárnytörés lenne a legnagyobb bajom:)
Szerintem nem kéne ahhoz 7-800 kmh, hogy le lehessen törni a szárnyat..)
Egyébként nálad a robbanásra tippelnék, túlrerheléses szakadásnál én még sosem gyulladtam ki.