IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem egyedül voltam(single player)unatkoztam aztán csak hülíültem és pont bent voltam a fraps-ba:D
Nem lehet, hogy két AI Ohka csapódik be egyszerre? Az egyiket lelõtted, a másiknak meg ez a célpontja?
Más ötletem nincs most hirtelen...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

http://kepfeltolto.hu/i/?293658
nálam nemjó a kép
Van egy repülõ ami különleges képességgel bír felrobban és kettõ lessz belõle(nem két repülõ zuhant le)
Köszi tudtál:) már müködik,igazábol csak offline probálgatom,tegnap raktam össze ezt a kütyüt és meglepöen jol müködik:D

Trucker39
Természetesen.

English Sound Mod & SFX

6DOF ~ Tracker version ~ v2.0 *Update*

Az alkalmazások letöltéséhez regisztrálni kell az oldalon.

Ha offline szertenéd kipróbálna, akkor csak rajta. Ha viszont online is komolyabban repülsz, akkor javaslom kicsit olvass utána, hol engedélyezett a használata és hol tiltott.
Magam TrackIR használok, de freetrack-l is elfogadható szintü az élmény.

Végül egy nagyon jó cikk a Pumaszállásról:

NaturalPoint TrackIR

Remélem tudtam segiteni.

Köszi,akkor ha valaki tud segitsen pls,honnan tudom azt a modot leszedni! Amugy nagyon pöpec dolog ez és elég egyszerü elkésziten:)

Az A-20G nél van valami (számomra ismeretlen) célzó a vízszintes bombázáshoz?
És jó tudni, hogy az online szerverek egy részén tiltott a modok használata, tájékozódj ha nem akarsz kitiltást.

A játék eredetileg csak 2 szabadságifokú fejmozgást tartalmaz. Csak nem hivatalos modokkal lehet a 6 szab.fokú fejmozgást elérni, ebben nem tudok konkrét tippet adni, de biztosan lesznek itt kollégák akik segítenek.

Köszönöm,még 1 kérdés:) Használjátok ti ezt a freetrack megoldást? Nálam a körbenézés jol müködik de az elöre oldalra hajlás nem,tudna nekem ebben valaki segiteni mit kéne beállitanom.

PhantomAss
na látom hogy nem az
valami arcade szar...

GOOBY, pls

PhantomAss
a combat wings battle of britain milyen játék? az nem a storm of war ugye?

GOOBY, pls

Már ha angol nyelvû a beállításod.

A menübõl Full Mission Builder néven érhetõ el.

sziasztok megtudnátok mondani a pályaszerkesztö pontos nevét?

TG Gida
Nem hiszem,hogy az igazi messzerekkel sokkal nagyobb G-ket húztak volna mint ami a játékban sûrûn elõfordul.Azok szerint amiket olvastam,pl. 500 felett a messza kormányai nagyon kemények voltak,komoly erõfeszítést igényelt egy egyszerûbb figura is.Nekem nem egyszer sikerült 550-600-nál törésig húzni.

Isten áldja a pogányokat!

TG Gida
Esetleg egy szimpla lag.

Isten áldja a pogányokat!

il2setup.exe

Hali!
Történt egy kis baleset és ehez szeretnék segítséget kérni!
Véletlenül<#vigyor5>letöröltem a sound drivert.Ezt újra raktam és az Il-2õn kivül mindennek szép tiszta hangja van.(Az il-2nek egyáltalán nincs hangja.)Ha valaki tudja a megoldást kérem írjon!!
<#help>
Nohab
Nem én voltam :)
Hirtelen arra lettem figyelmes, hogy egy gép elkezd felfele szállni egyre gyorsabban. Más is látta, mert megpróbált utánamenni. Elõször a zöld föld átalakult egy golyóvá, majd egy ilyen kék bolygóvá. Pörgés közben szétesett a gép, és hirtelen eltûnt, mintha megnyomott volna egy disconnekt gombot.
Biztos, csak megszakadt a kapcsolat a felhasználó és a szerver között, de vicces volt.
nekirepültél a holdnak?

Nohab
<#gonosz1>
meg az igazi botot sokkal komolyabban be lehet rántani, mint a játékban. hiába van 100%on a profil, még az is finomkodás csak.

Vogel
Négyzetesen növekszik a g (felrántásnál) a sebességgel. 500 és 1000 között nem kétszeres a szorzó!

de egyébként 800-nál természetesen sokkal több g-t lehet húzni.

Vogel
Trimmel halálos :D

abban igaza van sanyixnak, hogy a g erõk már 500-nál is megvannak hozzá, de ott mégsem törnek a gépek.

Trimmelj rá, és darabokra törik... vagy az sem rossz, ha egyszer elhiszed amit írok, és megcsinálod a Hayatéval a mondottakat.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Sanyix
Nem, nem is mondta senki. Csak azt, hogy 800-nál nem nõ meg a g-s gyorsulás, hanem egyszerûen azért szakad szét, mert széttépi a légáramlat, mivel nem akkora sebességre tervezték a gépet.

Nekem még g erõktõl, az erõs manõverektõl még soha nem szakadt szét a gép 4 év alatt, 3 joyyal, pedig mindnek meg volt a 100%-os fokozata, és mindig fullreálban repültem. Csak túl nagy sebességtõl sikerült szétszakítanom.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

i robot
Vegyél TrackIR -t. <#smile>

Nem váltottad át a PAN/SNAP módot (PAN=finom fordulás és ott marad ahova mozgattad, SNAP=odapillant és ha elengeded centerbe ugrik)? Azt hiszem F9-el váltja játék közben, és külön billentyûhozzárendelései vannak, és lehet a másik módban (amit eddig nem használtál) nincs kiosztva.

Willenbrock
Hát nem tudom mi történt de nagyban játszottam az Il-2-vel a Lobbyn és mûködött rendesen,de egyszer csak mikor újra fel akartam szállni a hat switch egyszerûen megszûnt létezni.A tengelyek mûködnek,a tûzgombok is de a H.switch elszállt.Újraprogramoztam az egészet úgy sem jó.Kiléptem a netbõl úgy sem,megnéztem a játékvezérlõ tulajdonságoknál:ott mûködik.Mitõl szállt csak úgy el?Elõtte jó volt.Talán újra kéne az egész cuccot telepíteni?Ötlete valakinek?

"valakik csúnyán összetévesztik a nagy sebesség miatti szétszakadást a g-erõsekkel"

Elmagyaráznád egy repülõgépen mi okozza a nagy G erõket? Netán a Föld gravitációja pulzál -4 és +8 G között?

Az 1000 kmh környékén felrobbanás meg attól van úgy tudom, hogy semmiképp ne lehessen a hanghatárt megközelíteni, mert arra kissé eltérõ modellezés kellene.

egész véletlenül nincs bekapcsolva a god-mode?

Mi lesz a címe?
Vogel
Akkor csak nálam vannak papírból a gépek.

Valami nem tiszta nálad... Most próbáltam a Hayatét (a múltkor Zerót írtam tévedésbõl, úgyhogy most korrigálom): kb.850-nél kezd szétszakadni, de ha erõs rázkodásnál (750 felett) beletépsz a botba, akkor simán szétszakad.
Ha rátrimmelsz, akkor bármi szétszakad...
Az meg, hogy Vogellel mirõl tárgyalunk, nem feltétlenül vonatkozik a Te esetedre.

Próbálj ki egy Mustang III-at, azt híresen könnyû szétszedni. Ha az sem megy, a joyod nincs 100-ra engedve.

Messert még csak trimmel együtt sikerült eltörnöm, az is G2 volt..

\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelõnek!\":F

i robot
Hát nem tom hogy van kalibrálva a joy-od én most téptem szét 550 körül egy P-38 ast. <#vigyor2>

Sanyix
most kipróbáltam. 262 500-nál brutális rántás, akadásig az x52, semmi. 700-nál szintén semmi. f4-es 109-nél 400-nál és 660-nál rántás. Semmi, zero ugyanez, fóka 500 vs 700 erõs kanyar, majd dugóhúzó ahogy vártam. I-183 300 vs 690 (már rázkódott a gép a túl nagy sebesség miatt), semmi. Szvsz valakik csúnyán összetévesztik a nagy sebesség miatti szétszakadást a g-erõsekkel (ami nincs az il2-ben, én egyébként a flight unlimited 1 részében láttam még ilyet régen, ott hegy erõsebb rántástól szétszakadt :D )

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Sanyix
most nem értem mi köze a túl nagy sebességnél való darabokra szakadáshoz az erõs manõvernek? :D

Gundark 1 1
Én a kedvenc messzeremet próbáltam meg :) A 163as, Igaz csak sebességileg törni nem fordulóból. A rekord a 3 tesztbõl az 1048 km/h. Akkor elköszöntek a törzstõl az alkatrészek :)
Kipróbáltam egy 109F4-est. 820-830-nál tört, és olyannyira összefüggésben van a DM-el, hogy a letört szárnyvégen golyónyomok voltak!

Her Laca
Na! Semmi nyelvcsapás ,meg ilyesmi. Asszem elmondhatjuk,hogy nem sokan repkednek jobban kis hazánkban. És ezt személyes tapasztalatomra alapozom. Tehát a kedves érdeklõdõ kollegáknak ,bízvást javasolhatom,hogy igencsak vegyék fontolóra Vogel kartárs intelmeit. :)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Szerintem külön kezeli a G- és sebességtúlterhelést. Mármint eltörtem már 1-2 gépet, de kigyulladni csak 900-1000 fölött sikerült.

Lehet hogy azért nem sikerült, mert a legtöbb gépnél igen le van gyengítve ez a hatás.

(Ajánlom pl a TB3-as csodasárkányt tesztelésre.

A BoB-korabeli gépekrõl is azt hallottam, hogy nem attól fordult jobban hogy spit vagy messer, hanem hogy mit bírt a pilóta és nem félt-e, hogy letörik a szárny...namost én örülnék, ha IL2-ben ezeknél a szárnytörés lenne a legnagyobb bajom:)

Szerintem nem kéne ahhoz 7-800 kmh, hogy le lehessen törni a szárnyat..)

Egyébként nálad a robbanásra tippelnék, túlrerheléses szakadásnál én még sosem gyulladtam ki.

Vogel
A hajtómû kigyulladás bug, ha zuhansz lefelé és elhagyod a szárnyaidat akkor kigyullad a gép és 1010km/h (asszem) felrobbansz. Minden gép vagy füstöl vagy ég a robbanás elött, pedig semmi nem indokolja. A damage modell miatt van.