IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kép1
kép2
Az alul látható precíziós célszerszámot - mely a rugók finomhangolására szolgál- most reklámáron megrendelheti a www.102vo.hu weboldalon.
Isten áldja a pogányokat!
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
www.smart-bus.hu
Tehát a bot az egy szilárd talapzaton áll és ahogy nyomod elõre nem mozdul el, ellenben érzékeli, hogy mekkora erõt adsz a kitérítésre. Nem igazán lehet jól leírni milyen, ki kell próbálni.
Na most ebbõl eredõen sokkal gyorsabban lehet a bot mozgásának irányát változtatni, hisz nem kell megvárni, hogy egyik irányból átlóduljon a másikba hisz amerre húzod arra érzékel. (thnx to fly by wire)
Ez propelleres gépeknél furcsa lehet és trim hiányában akár kényelmetlen is (ugye a hajtómû forgatónyomatéka miatt ellen kell tartani kicsit folyamatosan).
Az über 2 nxt mod meg a tökéletesen precíz botrángatós megoldás. Ez jó kályhacsöveshez meg kávédaráláshoz is.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ezt kifejtenéd bõvebben, nem igazán értem! <#fejvakaras>#fejvakaras>
Megveszem, használom gyárilag amíg ki nem fingik, aztán vehetem a mod-ot! Ez még belefér, mert ugye utána örök darab! No, de, hogy ezek után játék specifikus lesz a dolog... ez így már egy kicsit "sok(k)"
www.smart-bus.hu
A gimbal cseréje drága. Árban még az FCC2 a legolcsóbb, a másik mod az ÜBer 2 NXT-t egy ausztrál srác csinálja és meg kell hozzá venni a Hall Sensort is (amit egy amcsi srác csinálja és a kit már úgy kerül hozzád, hogy át van alakítva, érdemes így, mert késõbb nem alakítható át erre a verzióra) és így már igencsak borsos ára van a cuccnak. (asszem a végszámláló valahol 560$-nál állna meg.
Ismerek olyan embert akinek van egy FCC-2 és egy Über 2 is.
FCC2 kályhacsövekhez Über 2 Nxt meg kávédarálóhoz.
Esetleg ha van cnc-t marni tudó ismerõsöd nekem van még pár tervrajz egy másik modról amit páran összeálltak itthon megcsinálni annó régen. Ez a mod az azóta már nem gyártott evenstrain mod alapján lett csinálva.
Minden mod tesztjét és leírását megtalálod a Cougar World-ön.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Én rendelkezem eme csodával és bátran állíthatom fantasztikus egyszerûen fantasztikus a Cougar(bár ezzel a joyal még nem találkoztam)és x52(ez nekem is van) biztos hogy fele annyit nem tud mint eme technikai csoda.A joy annyira jó hogy képes magától arcad szimulátorokba is repmodelt varázsolni hol tudja ezt ma egy joy?
Sajnos ma már nem gyártják de azért online árverésen te is boldog tulajdonosa lehetsz kb 1-4 euro kifizetésével.
Végül a kérdezõnek én kipróbáltam 4-5 Logitech joyt, 5-6 Saitek joyt szerintem ha nem akarsz sokat költeni a joyra akkor EVO ha egy kicsit többet sima x52.
csak azért kétdem, mert HA valamikor megint elkezdenék repülni, lehet cougart vennék
tudsz vmi olcsóbb pedált is ajánlani?
GOOBY, pls
Lehet hibákat találni. (az x52-ben is lehet hibát találni). MÉgsem érezheted magad átverve hisz mindenhol megmondják neked. a belsõ keresztlengõkar szar. Modolni kell. ezzel a gonolattal vedd meg a joyt.
Ha mondjuk 2000-ben vagy 2001-ben vetted volna akkor jogos lenne a felháborodásod, hogy miért ilyen szar. de mára minden vásároló tudja mivel jár az ha meg kell venni a joyt.
egyébként ha meg valaki csak 1500 órát tol bele összesen azt még símán bírja. hisz nálam cirka 3 év alatt ment szét heti 25-30 óra repülés után. (azok a régi szép idõk)
Laca bácsi megkérdezhetem, hogy 2001-ben te még mivel repültél?
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
PL nekem nem nyekereg a rugótányér!
Mi több semmi baja ,pedig használva vagyon rendesen elhiheted.
De alant asszem én is írtm ,hogy az X52 ,sem ér annyit mint amit kérnek érte. Igazság az ,hogy még nem volt a kezembe cougar,így a használatához nem tudok hozzá szólni. Öreg szimulátorosok véleményére hagyatkozva mondom amit mondok ,bár lehet ez nem egészséges.
No de mindegy ,kinek a pap,kinek a papné.
A vita abból indult ugyebár,hogy egy lelkes kollega joy kérdésben kért tanácsot. Még mindig azt mondom ,hogy a kapható eszközök közül a Saitek evo -i a legjobb választások. Olcsó ,jó,pontos ,megbízható.
Ezeket a paramétereket más joy -ok nem igazán tudják.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
"cougar a szememben a legnagyobb átverés"
az én szememben meg az x52.
Mondjuk ez jellemzõ a mai világra,lassan mindennel ez van,lett légyen az tv,hûtõ,autó stb.
Aha... Én napi 8-10 órában markolászok vasat, úgyhogy munkaidõn túl inkább hanyagolom...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Szerencse, hogy legalább a Cougart gyártják még egyáltalán.
Jobb pilóta nem lesz tõle senki. ellenben a beleélést segíti nagyban. (tudod vannak hülyék akik sisakban repülnek pls😄 )
Na ilyeneknek számít😊
Akkor már csak azt nem értem,hogy miért nem tudja a gyártó rendesen megcsinálni és adni 100 ezerért ,oszt nincs vele több macera.
Olyan ez mintha veszek egy autót aztán egy év múlva behal de kb ugyan annyiért mint az új ára tökéletes verdát csinálnak nekem.
Persze megértem ha valakinek a mûanyag helyett sokkal jobb érzés ha fémet markol😊
Az ára borsos. Asszem talán 300 Euro volt de már nem emlékszem. de azóta is mûködik.
POntos infok itt. 2vh-s játékokhoz nem ajánlott miután a joy nem mozog így kicsit más érzés. A Modern szimekben viszont nagyon jó, bár ott is szokni kell.
Cougar hátránya, hogy moddolni kell ha tartósan sokáig akarod használni (ez alatt értem a 10-15 év között vagy éppen örökéletet😊) és pedált kell mellé venni. (javasolt a gameportos, mert akkor nem kell a szimnek tudnia kezelni a több irányító eszközt egyszerre miután ebben az esetben azt hiszi, hogy a cougar egy újabb tengelyét látja).
Drága. Hirtelen fellángolásból élõ hobbipilótáknak nem ajánlott. sem azoknak akik inkább polgárival repkednének. Tapasztalt nehézségek elõl nem meghátráló hobbyjára sokat szánó embereknek viszont nagyon jó választás. és meghálálja a törõdést. nem beszélve az olyan szintû programozhatóságról amit talán még ma sem tud egyik joystick sem.(idõzített paraméterezések és egyéb nyalánkságok)
www.smart-bus.hu
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Bocsesz ,de ez nem volt korrekt. Mi az ,hogy játszak billentyûzettel,mert az csak kétezer. Nekem van egy véleményem valamirõl,neked is, ez eddig oké. De asszem én nem egészítettem ki a magánvéleményem , hozzád intézett (némileg megvetõ) jó tanácsokkal😊
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Hétvége jó lesz.Talán Neghwar is jön.
Hétvégén mondjuk egy LOMAC party???<#fejvakaras>#fejvakaras>
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Van rugója!
www.smart-bus.hu
ez a mod mennyibe fájt? könnyû beépíteni?
ha jól tudom a valódi f16joy is így mûködik
GOOBY, pls
datart.cz
www.smart-bus.hu
A cyborgot is 100% FF-n használom
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Na mindegy, még alszom rá párat... köszönöm Urak!
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
nem ajánlom, mert ha garizni kell, az szopás.
amúgy hamar itt volt korrektül, a feltüntetett áron.