IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TG Gida
Látva a sok joystick moddolós hozzászólást eldöntöttem, hogy én is átalakítom az enyémet.Így már kicsit keményebben áll az a lankadt😊
kép1
kép2
Az alul látható precíziós célszerszámot - mely a rugók finomhangolására szolgál- most reklámáron megrendelheti a www.102vo.hu weboldalon.

Isten áldja a pogányokat!

Scottt
Nem csak sok "anomáliát" tud csinálni a cucc^^Nagyon-nagyon sokat<#nyes>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Így már újra erre húz a szívem! 😊

www.smart-bus.hu

Bucser
Az F-16-os FCS-e olyan(FSSB és FCC2 is így mûködik), hogy nincs benne mozgó alkatrész.

Tehát a bot az egy szilárd talapzaton áll és ahogy nyomod elõre nem mozdul el, ellenben érzékeli, hogy mekkora erõt adsz a kitérítésre. Nem igazán lehet jól leírni milyen, ki kell próbálni.

Na most ebbõl eredõen sokkal gyorsabban lehet a bot mozgásának irányát változtatni, hisz nem kell megvárni, hogy egyik irányból átlóduljon a másikba hisz amerre húzod arra érzékel. (thnx to fly by wire)

Ez propelleres gépeknél furcsa lehet és trim hiányában akár kényelmetlen is (ugye a hajtómû forgatónyomatéka miatt ellen kell tartani kicsit folyamatosan).

Az über 2 nxt mod meg a tökéletesen precíz botrángatós megoldás. Ez jó kályhacsöveshez meg kávédaráláshoz is.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

"2vh-s játékokhoz nem ajánlott miután a joy nem mozog így kicsit más érzés"

Ezt kifejtenéd bõvebben, nem igazán értem! <#fejvakaras>

Megveszem, használom gyárilag amíg ki nem fingik, aztán vehetem a mod-ot! Ez még belefér, mert ugye utána örök darab! No, de, hogy ezek után játék specifikus lesz a dolog... ez így már egy kicsit "sok(k)"

www.smart-bus.hu

Bucser
Olcsót? nem nagyon. Az összes olyan 20-30 k között van. Brake nélküli pedál már van 90 eurotól ha jól tudom, de oylan amin van +2 fék is az már asszem 180 euro.

A gimbal cseréje drága. Árban még az FCC2 a legolcsóbb, a másik mod az ÜBer 2 NXT-t egy ausztrál srác csinálja és meg kell hozzá venni a Hall Sensort is (amit egy amcsi srác csinálja és a kit már úgy kerül hozzád, hogy át van alakítva, érdemes így, mert késõbb nem alakítható át erre a verzióra) és így már igencsak borsos ára van a cuccnak. (asszem a végszámláló valahol 560$-nál állna meg.

Ismerek olyan embert akinek van egy FCC-2 és egy Über 2 is.

FCC2 kályhacsövekhez Über 2 Nxt meg kávédarálóhoz.

Esetleg ha van cnc-t marni tudó ismerõsöd nekem van még pár tervrajz egy másik modról amit páran összeálltak itthon megcsinálni annó régen. Ez a mod az azóta már nem gyártott evenstrain mod alapján lett csinálva.

Minden mod tesztjét és leírását megtalálod a Cougar World-ön.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Primax Firestorm gamestick a király!!!

Én rendelkezem eme csodával és bátran állíthatom fantasztikus egyszerûen fantasztikus a Cougar(bár ezzel a joyal még nem találkoztam)és x52(ez nekem is van) biztos hogy fele annyit nem tud mint eme technikai csoda.A joy annyira jó hogy képes magától arcad szimulátorokba is repmodelt varázsolni hol tudja ezt ma egy joy?
Sajnos ma már nem gyártják de azért online árverésen te is boldog tulajdonosa lehetsz kb 1-4 euro kifizetésével.

Végül a kérdezõnek én kipróbáltam 4-5 Logitech joyt, 5-6 Saitek joyt szerintem ha nem akarsz sokat költeni a joyra akkor EVO ha egy kicsit többet sima x52.

PhantomAss
és ezt a keresztlengõkart egyszerû moddolni? lehet hozzá venni javítókitet? és mennyibe kerül?
csak azért kétdem, mert HA valamikor megint elkezdenék repülni, lehet cougart vennék
tudsz vmi olcsóbb pedált is ajánlani?

GOOBY, pls

Bucser
Enthusiast. Mond neked ez a szó valamit? Tudod azok a megszállott õrültek akik bármennyit hajlandóak kiadni egy eszközre. Na a Cougar tulajok ilyenek. És A Cougar ennek a rétegnek készült.

Lehet hibákat találni. (az x52-ben is lehet hibát találni). MÉgsem érezheted magad átverve hisz mindenhol megmondják neked. a belsõ keresztlengõkar szar. Modolni kell. ezzel a gonolattal vedd meg a joyt.

Ha mondjuk 2000-ben vagy 2001-ben vetted volna akkor jogos lenne a felháborodásod, hogy miért ilyen szar. de mára minden vásároló tudja mivel jár az ha meg kell venni a joyt.

egyébként ha meg valaki csak 1500 órát tol bele összesen azt még símán bírja. hisz nálam cirka 3 év alatt ment szét heti 25-30 óra repülés után. (azok a régi szép idõk)

Laca bácsi megkérdezhetem, hogy 2001-ben te még mivel repültél?

Her Laca
Megkérdezhetem ,neked mióta van meg a joy,és kb mennyi "üzemidõ" van benne?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Véleményed mire alapozod?
PL nekem nem nyekereg a rugótányér!
Mi több semmi baja ,pedig használva vagyon rendesen elhiheted.
De alant asszem én is írtm ,hogy az X52 ,sem ér annyit mint amit kérnek érte. Igazság az ,hogy még nem volt a kezembe cougar,így a használatához nem tudok hozzá szólni. Öreg szimulátorosok véleményére hagyatkozva mondom amit mondok ,bár lehet ez nem egészséges.
No de mindegy ,kinek a pap,kinek a papné.
A vita abból indult ugyebár,hogy egy lelkes kollega joy kérdésben kért tanácsot. Még mindig azt mondom ,hogy a kapható eszközök közül a Saitek evo -i a legjobb választások. Olcsó ,jó,pontos ,megbízható.
Ezeket a paramétereket más joy -ok nem igazán tudják.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Na ez így ok😊

lacabácsi. IL-2-vel ugyanez a helyzet😊 kijött hozzá kismillió mod, mégse rakják beléje. mer az úgy jó... hánem??😊
egyébként rengetegen használnak cougart mod nélkül.

lásd nyekergõ rugótányér, ami már x45ben is megvolt, aztán x52, aztán a proban már ráadásul fémbõl van, ami állítólag még szarabb.

akkor leírom neked egyszerûbben, megjegyzés nélkül.

"cougar a szememben a legnagyobb átverés"

az én szememben meg az x52.

Her Laca
Félreértések elkerülése végett ,megértem azokat az embereket akik komoly pénzeket ölnek a kedvtelésükbe. Nekem azzal van ellenérzésem,hogy mint alant írtam ,csinálnak valamit amirõl pontosan tudják mik a gyengéi,és nem törekszenek kijavítani a hibákat. Holott minden adott a megoldáshoz ,hiszen ugye vannak mod -ok hozzá. És mindemellett igen drága pénzért adják.
Mondjuk ez jellemzõ a mai világra,lassan mindennel ez van,lett légyen az tv,hûtõ,autó stb.

"Persze megértem ha valakinek a mûanyag helyett sokkal jobb érzés ha fémet markol😊"

Aha... Én napi 8-10 órában markolászok vasat, úgyhogy munkaidõn túl inkább hanyagolom...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Bucser
Mert a gyártó már nem az mint ami valaha volt. Felvásárolta a Guillemot jó pár éve. Azóta sem dobtak a piacra semmi minõségit (talán az új f430-as kormányuk).

Szerencse, hogy legalább a Cougart gyártják még egyáltalán.

Bucser
Laca sok. És igen drága. És nem mindenkinek éri meg csak annak aki rászánja a pénzt.

Jobb pilóta nem lesz tõle senki. ellenben a beleélést segíti nagyban. (tudod vannak hülyék akik sisakban repülnek pls😄 )

Na ilyeneknek számít😊

Her Laca
Tehát akkor nem 50 hanem 100 ezer egy használható Cougar .
Akkor már csak azt nem értem,hogy miért nem tudja a gyártó rendesen megcsinálni és adni 100 ezerért ,oszt nincs vele több macera.
Olyan ez mintha veszek egy autót aztán egy év múlva behal de kb ugyan annyiért mint az új ára tökéletes verdát csinálnak nekem.
Persze megértem ha valakinek a mûanyag helyett sokkal jobb érzés ha fémet markol😊

Bucser
A Beépítéshez nõgyógyász kezek kellenek (tudod, minden kis lyukon befér nagy ellenállás mellett is).

Az ára borsos. Asszem talán 300 Euro volt de már nem emlékszem. de azóta is mûködik.

POntos infok itt. 2vh-s játékokhoz nem ajánlott miután a joy nem mozog így kicsit más érzés. A Modern szimekben viszont nagyon jó, bár ott is szokni kell.

Cougar hátránya, hogy moddolni kell ha tartósan sokáig akarod használni (ez alatt értem a 10-15 év között vagy éppen örökéletet😊) és pedált kell mellé venni. (javasolt a gameportos, mert akkor nem kell a szimnek tudnia kezelni a több irányító eszközt egyszerre miután ebben az esetben azt hiszi, hogy a cougar egy újabb tengelyét látja).

Drága. Hirtelen fellángolásból élõ hobbipilótáknak nem ajánlott. sem azoknak akik inkább polgárival repkednének. Tapasztalt nehézségek elõl nem meghátráló hobbyjára sokat szánó embereknek viszont nagyon jó választás. és meghálálja a törõdést. nem beszélve az olyan szintû programozhatóságról amit talán még ma sem tud egyik joystick sem.(idõzített paraméterezések és egyéb nyalánkságok)

Pedál nélkül 100ezer környéke...

www.smart-bus.hu

DonZorro
Na igen, ez egy érdekes kérdés LacaBácsi! Mert biza, tuning nélkül nem megy sokáig... <#vigyor>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Her Laca
Értem. De mondja már meg valaki ,mennyibe is áll meg egy feltuningolt cougar.

Her Laca
Na kezdõdik😊)))
Bocsesz ,de ez nem volt korrekt. Mi az ,hogy játszak billentyûzettel,mert az csak kétezer. Nekem van egy véleményem valamirõl,neked is, ez eddig oké. De asszem én nem egészítettem ki a magánvéleményem , hozzád intézett (némileg megvetõ) jó tanácsokkal😊

DonZorro
Vajon miért? Csak nem Te is gyüssz ellenünk???

Szét lehet szedni, ahogy Vogel is írta, csak pont annál a stiftnél kell vigyázni, mert csak egyféleképpen megy össze. Ha a másik (nem kúpolt) végével próbáljuk összetenni, annak garantált vezetékszakadás (és forrasztás) lesz a vége. Ez biztos, én is így jártam...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Scottt
Elõször készítsétek fel az idegrendszereteket.😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

TG Gida
Hejj!Az enyém forrasztva volt.De megoldottam.
Hétvége jó lesz.Talán Neghwar is jön.

DonZorro
Szedjük szét azokat az Amcsi popsikat...<#gun><#boxer><#violent>
Hétvégén mondjuk egy LOMAC party???<#fejvakaras>

Vogel
Konkrétan elemeire kell robbantani, mind a joy részét mind a talpát szét kell szedni. Az összekötõ fémrúdban van egy szegecs szerû fém, amit kiszedni nehéz. Volt egy russian link az x52 szétszedésérõl rengeteg képpel de már nem müxik 😞 Vhol talán még nekem is vannak telefonos képeim, megkeresem õket.

Vogel
Nem kell mert lecsatolható az a kábelköteg a nyákról. Lego az egész de okozhat fejfájást összerakni. Én meglepõdtem mennyire fapados belülröl.

TG Gida
Én szétszedtem.De kezdõknek nem ajánlanám ui. ahhoz,hogy le tudd felfelé húzni a rugót ki kell forrasztani a felsõ nyákból a vezetékeket.Célravezetõbb lehet Laca módszere,vagyis hogy megpróbálja lecsavarni mint egy kulcskarikát.Tegnap kísérletezett vele,de nem tudom sikerült e neki. Ja... Zorró! Meg van a Flaming Cliffs,mehetünk szalonnát sütni😊

Sanyix
És az x52 rugó kivétel mennyire bonyolult (tehát szét kell-e szedni a fél joyt), és mennyire egyszerûen lehet visszarakni? Mert asszem kipróbálnám ezt a lankadt faszos módszert 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

DonZorro
Rokkendrollrugója van...<#vigyor><#idiota>

Szeva!

Van rugója!

www.smart-bus.hu

TG Gida
Hali!A force-os cyborgnak van központosító rugója,vagy csak a motor tartja?

TG Gida
A pixmania-n azt írja egy vásárló,hogy mod nélkül két hónap és kinyúlt neki.Ezt a modot honnan lehet beszerezni és mennyiért?

PhantomAss
Bucser!
ez a mod mennyibe fájt? könnyû beépíteni?
ha jól tudom a valódi f16joy is így mûködik

GOOBY, pls

Bucser
Cseheknél elvileg kapható (legközelebb)

datart.cz

Szerintem körülnézek labancéknál, oszt kimegyek érte...

www.smart-bus.hu

Nekem is ez a nyûgöm... megtapogattam, és olyan ... a kinézete meg...

A cyborgot is 100% FF-n használom

www.smart-bus.hu

Bucser
Visszavontam mert rájöttem, hogy magyarországra nem szállítanak sajna😞

Bucser
Nincs külföldi ismerõsöd akihez küldethetnéd?

Õõõ... Bucser hova lett a hozzászólásod? <#fejvakaras>

www.smart-bus.hu

Bucser
Én próbáltam mindkettõt. X-52 számomra túl "könnyû" volt. (nem szeretem ha nincs ellenállás a sticken)

Ott meg kb 300 usd pedállal együtt...

Na mindegy, még alszom rá párat... köszönöm Urak!

www.smart-bus.hu

A pixmániáról annyi rosszat hallani, hogy nem merem megkockáztatni... a maradék hajam kihullana, ha berendelem, és meghozzák januárban, vagy, ha garis gond van, és eltüntetik 1-2 hónapra... ehhez labilis az idegrendszerem! 😄

www.smart-bus.hu

pixmániáról.
nem ajánlom, mert ha garizni kell, az szopás.
amúgy hamar itt volt korrektül, a feltüntetett áron.