IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki adjon már lécci tanácsot, hogy mé' van az, hogy lõttem 15 gépet a WOE-n saját veszteség nélkül, de mégiscsak 5 gépet ír jóvá?
WOE statom
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Köszi elõre is
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Amúgy tényleg csakis ízlés és harcmodor kérdése.
Egyként nem úgy van, hogy a "machine gun" konvergencia a Weapon1-gombhoz rendelt fegyvereket jelenti, a "cannon" meg a Weapon2-höz rendeltet, bármi is legyen az?
Az enyém valami oknál fogva az FB 1.22-re telepítve nem mûködik (2.0 helyett még mindig 1.22 a verzió) amíg a 2.01-es patchet fel nem rakom. Az alap 2.00-ás FB-AEP-et szeretném kipróbálni.
Azt vettem észre, hogy az AEP telepítõm nem rakja fel a saját files.sfs-fájlját, hanem meghagyja az 1.22-ét. Szóval ha valakinek megvan a 2.00-ás mûködõ verzió, az a files.sfs-t hozzámvághatná. 😊 Köszi
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Isten áldja a pogányokat!
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
De nem biztos, hogy így van.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Csak még régebben egy szerveren egy magyar srác azt mondta õ a 109-esen a géppuskát 300-ra, a gépágyút 1000-re. de akkor felesleges a gépágyút állítani, mivel 100m-re is ugyanaz mint 1000-re😊 (a 109-esen)
Ezt nem vágom most, ne haragudj😊
Tudom, a hengersorok között volt a 20/30millis, csak azt akartam kérdezni, ha a motorburkolatban lévõ 13mm-eseket a géppuskával állítom, a gépágyút is azzal állítom? (mivel az is a törzsben van)
Nem az utólagos szárnyra szerlhetõkre értettem.
Mondjuk azt már megtapasztaltam, hogy a japán fegyverek között, a 20millis tûzereje, nem ér föl a német 20-aséval.
Azért a 109-es 20asával elég jól szét lehet kapni egy jakot, de még az orosz shvakkal is egy 109-est.
De egy zéróéval lehet puffogtatni, mintha csak 12.7-es lenne.
Szerintem ez ebben a formában nem teljesen igaz.
Egyébként ez teljesen egyéni.Olyan távolságra kell állítani az összetartást amilyen távolról lõni akarsz.Pl.:Ha gépkocsioszlopot akarsz darálni fokkával,akkor nem biztos, hogy 150m-rõl fogsz tüzelni.A másik eset,ha nagy magasságon szembõl támadsz bombázóköteléket.Itt sem célszerû túl közelrõl lõni.
2. Ez így nem igaz, mert a 109-esek orrában levû 20/30mm-es ágyú mereven volt beépítve.
Mármint, hogy ami a szárnyban van, mindegy, hogy milyen kaliber az gépágyú, és a törzsben az géppuska? Ha jól értettem.
És, ha így van a 109-esnél a 20 vagy 30millis azt is a géppuskával állítom? (mármint, ha így van)
A gépágyú-géppuska konvergencia állítgatása másról szól. A gépágyú szó alatt a szárnyfegyvereket, géppuska alatt a törzsfegyvereket lehet módosítani.
Vagyis: hiába van 6x0.50gpu a Póni szárnyai alatt, nem a géppuska, hanem a gépágyú beállításával tudott variálni az összetartást.
Én egyébként a szárnyfegyvereket 150m-re, a törzsfegyvereket 500m-re állítom (utóbbinak szinte mindegy, elég ha az optimális lõtávolságodnál messzebb van)). 150m-nél messzebbre többnyire csak "ijesztgetésbõl" lövök.
Új témát feldobva, az lenne a kérdésem, hogy ki hány méterre állítja a géppuska illetve gépágyú összetartást? És mennyirõl kezded szegecselni a másik gépet? Én300m-rõl kezdem el lõni és 350m-re állítom mindkettõt, de hallottam olyat, aki a géppuskát 300-ra, a gépágyút 1000-re állítja.
Már ha mûködne is😄
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Ebbe azé szó nélkül beletelepednék.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Sry😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"This is a good day to die!\"
Kispuma,Kisvadász ,meg Gida vett akkor,legalábbis Gida szerint.
Voltak kísérletek, hogy a SUncom Talon F15ének a gázkarját ráaplikálják, de nagyon kevés a Suncom F-15 joy a piacon. és gyenge a minõségük. csinálni egyetlen darabot meg nem éri meg. sajna nem vagyok mérnök így az ötlet fázisban megrekedtem.
De tudod mit. Most ,hogy sokadszorra kitárgyaltuk eme témát eldöntöttem valamit. Van nekem egy X52-õm aminek a gázkarja teljesen rossz(lévén fõlrugtam a holdig) de a joy része hibátlan Na most rászánok egy komolyabb összeget és feltuningolom. Vannak ötleteim,sõt várok tanácsokat is . Az biztos ,hogy atyámmal csináltatok egy aluminium markolatot ,lehet hogy több félét is. Meglátjuk mi fog kisûlni belõle, és mennyibõl lehet egy tökéletes joy-t csinálni ami minden igényt kielégít.
Csak kötöszködöm.
Lenne egy kerdesem.
Ujra telepitettem az IL-2 1946-ot, Vistara, de mikor belepek a jatekba, es uj kuldetest kezdek, az engine mindig 55%-ra van allitva, es nem tudom átállitani. Hiaba nyomok barmit, hiaba csokkentem novelem az erteket, 1 tized masodpercre atugrik, majd megint vissza all 55%-ra. Talalkozott mar vki ilyennel? Mi lehet a problema?
Azt most Negh használta kb két évet és most egy kicsit pontatlan kezd lenni,de még mindig mûkszik. Na ezt csinálja bármelyik joy utána. Ja és napi négy-öt órát rángattam szegénykét.
Megjegyzem ha rászánnék egy csöpp idõt és pénzt az X52bõl is lehetne még jobbat tákolni. Na.😊