IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként én is efelé hajlok, szimpatikusabb mint az X52! (akinek az van nem haragszik, szubjektív vélemény! 😄)
Így lenne értelme, és így az ár is jó, no, de amazon nem szállít hozzánk, ráadásul még ott a vám...:S
www.smart-bus.hu
Falconban elsõ Trigger élesít második elenged.
Vagy éppen pinkievel is lehet játszani mit állít rá.
Én 1000%-ban pozitív vagyok a COugarral.
Ja és hogy honnan vettem? Én az akkor méglétezõ magyar retailerrel hozattam be. Egyébként Thrustmaster szállít magyarországra ha jól tudom vagy európai szimes boltokban lehet kapni.
Készülj mert a doboz kb 10 kiló😊 (a joy és a gázkar egyenként 4 kiló)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Én nem Hal sensorra váltottam hanem FCC2-re. Az totál más érzés miután a bot maga nem mozog csak ellenáll a mozgásnak és a kifejtett erõ mértékét vizsgálja.
--> nincs mozgó alkatrész soha nem kopik el a drága...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A Thrustmaster F16-ja és F22-je lassan 15 éve tudta ezt. a Cougar megjelenése óta tudja a dual triggert...
www.smart-bus.hu
#16156: A gázkaráthúzás tényleg mínusz pont, viszont az, hogy felkeményedik az tetszik, úgyis rögzítve lesz...
www.smart-bus.hu
Én nem istenítek egy joy-t sem de pl a cougar a szememben a legnagyobb átverés. Szép ,meg jó de ha nem mod-olod elõbb utóbb használhatatlan.
Na most ha a gyártó nem tud összeeszkábálni kb 50 ezerért egy használható strapabíró portékát akkor az (lett légyen is bármilyen a körítése) a szememben egy kalap ka....a.😊 Ha meg mod-olom ,akkor az egekbe szökik az ára. A saitek cuccok legalább kibírnak négy öt évet mégha játékszernek is tünnek ,de ha jobban belegondolok azok is. Játékszerek, játékosoknak. Nem kell ezen annyit agyalni.
Így is nagyon komoly összeget költ az ember még alapból is erre a játékra.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
nekem volt pro-m, de ha rám hallgattok, nem vesztek
a sima x52 sokkal jobb
a kettõs tûzgomb nagyon hiányzik, elõször el sem hittem, hogy kihagyták a gázkart is akadáspontokon kell áthúzni, és nem lehet finoman, rángatni kell
ráadásul kettõs rugó van a joyon, ezért ha jobban meghúzod egy irányban, felkeményedik, és felemeled a joyt az asztalról anélkül hogy a max kitérést elérnéd, le kell csavarozni az asztalra
ezek engem nagyonn zavartak, szerintem nagy visszalépés a simax52-höz képest a pro
viszont a ledek 3 színben állíthatóak <#beka3>#beka3>
waoooo
GOOBY, pls
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Az én trottyos geniusom is tudja. Plus van még rajta vagy 4 programozható gomb, plusz 2 mégvalamilyen gomb. (összesem 8) meg mégegy rakétairányító kar (?) (ezt én kalibráltam az x4-re és a bombakioldóra).
De rohadjak meg, ha kiadnék akár 20ezret is egy joyért. Inkább a gyereknek veszek cipõt rajta.
Mondjuk már egyre kevesebbet is játsszom (Il2) vele sajna😞
Nos, ugy tudom, ez a funkció már nincs benne az X-52 pro-ban.
Én bár valószínûleg megtehetném,de pusztuljak el ha 100.000 huf körüli összeget áldoznék egy joy ra. Még az X52 -m ér sem voltam hajlandó 20 pénznél többet adni. Mondjuk nem is ér többet,és hát a pro az semmi egyéb mint lehúzás.
Az alábbi linken amit Bucsher kollega tett be látható a cougar szétszedve. Meglepõdve (vagyis nem is annyira) láttam ,hogy a potik nagy része ugyanaz ,mint az X52 é. Csak max annyi a különbség,hogy vannak benne rugók,mint egy expanderben😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A Cougarom 8 éves.. hány Egyéb joyt használtatok el azóta??
Pontosabban!😊
Mennyi is az az annyi?😊 Írd csak le ,had fetrengjenek kínok közt a fiatal kollegák .
Ez fontos érv.
Szerintem a legjobb Joy az az a saitek Gold 3D . Asszem ez a neve. Már nem lehet kapni. Én konkrétan vagy négy -öt évig nyúztam ,aztán Neghwar kollegának adtam kölcsön 😊) (sose kapom vissza) aki vagy két éve használja.
És még mindig MÛKÖDIK!!!!!!!!!
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
pörögjön a fórum na
anyázzon mindenki
GOOBY, pls
Mert akkor vita generálódik ,oszt a nézetek összecsapnak,meg hasonlók,és mindenki boldog lesz😄
www.smart-bus.hu
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
arzenáljával ajándékoz meg,amit semmi sem pótolhat."
Ja 😄D pl a ragadós tányérral ami helyben tartja a botot, néha úgy, hogy nem lehet mozgatni 😄