IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na jó, de neked moddal van... :S

Egyébként én is efelé hajlok, szimpatikusabb mint az X52! (akinek az van nem haragszik, szubjektív vélemény! 😄)

Így lenne értelme, és így az ár is jó, no, de amazon nem szállít hozzánk, ráadásul még ott a vám...:S

www.smart-bus.hu

Bucser
Azt csak hiszed.

Falconban elsõ Trigger élesít második elenged.

Vagy éppen pinkievel is lehet játszani mit állít rá.

Én 1000%-ban pozitív vagyok a COugarral.

Ja és hogy honnan vettem? Én az akkor méglétezõ magyar retailerrel hozattam be. Egyébként Thrustmaster szállít magyarországra ha jól tudom vagy európai szimes boltokban lehet kapni.

Készülj mert a doboz kb 10 kiló😊 (a joy és a gázkar egyenként 4 kiló)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Ha moddolsz akkor a potikat is cseréli az ember Hal Sensorokra.

Én nem Hal sensorra váltottam hanem FCC2-re. Az totál más érzés miután a bot maga nem mozog csak ellenáll a mozgásnak és a kifejtett erõ mértékét vizsgálja.

--> nincs mozgó alkatrész soha nem kopik el a drága...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
újítás????

A Thrustmaster F16-ja és F22-je lassan 15 éve tudta ezt. a Cougar megjelenése óta tudja a dual triggert...

Te honnan szerezted be?

www.smart-bus.hu

az én szememben a mûanyag kacatok jelentik az átverést. a pénzen meg nem kell ennyit lovagolni, akkor játsszál billentyûzettel, az csak kétezer 😊

No ige, de ez csaK IL-2 esetén lényeges! 😊

#16156: A gázkaráthúzás tényleg mínusz pont, viszont az, hogy felkeményedik az tetszik, úgyis rögzítve lesz...

www.smart-bus.hu

Her Laca
A körítésben ,az igaz😊
Én nem istenítek egy joy-t sem de pl a cougar a szememben a legnagyobb átverés. Szép ,meg jó de ha nem mod-olod elõbb utóbb használhatatlan.
Na most ha a gyártó nem tud összeeszkábálni kb 50 ezerért egy használható strapabíró portékát akkor az (lett légyen is bármilyen a körítése) a szememben egy kalap ka....a.😊 Ha meg mod-olom ,akkor az egekbe szökik az ára. A saitek cuccok legalább kibírnak négy öt évet mégha játékszernek is tünnek ,de ha jobban belegondolok azok is. Játékszerek, játékosoknak. Nem kell ezen annyit agyalni.
Így is nagyon komoly összeget költ az ember még alapból is erre a játékra.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

PhantomAss
így van
nekem volt pro-m, de ha rám hallgattok, nem vesztek
a sima x52 sokkal jobb
a kettõs tûzgomb nagyon hiányzik, elõször el sem hittem, hogy kihagyták a gázkart is akadáspontokon kell áthúzni, és nem lehet finoman, rángatni kell
ráadásul kettõs rugó van a joyon, ezért ha jobban meghúzod egy irányban, felkeményedik, és felemeled a joyt az asztalról anélkül hogy a max kitérést elérnéd, le kell csavarozni az asztalra
ezek engem nagyonn zavartak, szerintem nagy visszalépés a simax52-höz képest a pro
viszont a ledek 3 színben állíthatóak <#beka3>
waoooo

GOOBY, pls

félreértetted. mindezt egy ujjal lehet megoldani x-52vel viszont proval nem!
Természetesen tud, de nem lehet egy billentyûvel két módon tüzelni. A non-Pro tud ilyet.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Az X52 botja X,Y irányban Hall-jeladós...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

hát a poti az poti. a különbség a körítésben van.

Ne hülyéskedj, hogy az x52pro nem tud, a két különbözõ fegyverrel tüzelni?! (géppuska-gépágyú) Ez komoly?
Az én trottyos geniusom is tudja. Plus van még rajta vagy 4 programozható gomb, plusz 2 mégvalamilyen gomb. (összesem 8) meg mégegy rakétairányító kar (?) (ezt én kalibráltam az x4-re és a bombakioldóra).
De rohadjak meg, ha kiadnék akár 20ezret is egy joyért. Inkább a gyereknek veszek cipõt rajta.
Mondjuk már egyre kevesebbet is játsszom (Il2) vele sajna😞
Trucker39
Csak óvatosan a választással. Az X-52 Pro lehet hogy jobban néz ki, meg a display-n több adat is megjelenithetö, de azt olvastam róla, hogy egy nagyon fontos dolog meg hiányzik róla. Ez pedig az un. kettös tüzgomb. Akinek volt már a kezében X-52, az nagyon hamar "beleszeretett" ebbe a funkcióba. Magyarul, arról van szó, hogy a mutató ujjal elhuzható, klasszikus tüzgomb az X-52-n nem egy, hanem kettö kapcsolót aktivál. elsö "kattnál" kiskaliberrel tüzelünk, tovább huzva a gombot, második "kattnál", tüzelni kezdenek a nagykaliberü fegyverek is. Szerintem ez az egyik legjobb ujitása ennek a botnak.
Nos, ugy tudom, ez a funkció már nincs benne az X-52 pro-ban.

Her Laca
No no. Az ár fõleg manapság pont ,hogy nem mindegy.
Én bár valószínûleg megtehetném,de pusztuljak el ha 100.000 huf körüli összeget áldoznék egy joy ra. Még az X52 -m ér sem voltam hajlandó 20 pénznél többet adni. Mondjuk nem is ér többet,és hát a pro az semmi egyéb mint lehúzás.
Az alábbi linken amit Bucsher kollega tett be látható a cougar szétszedve. Meglepõdve (vagyis nem is annyira) láttam ,hogy a potik nagy része ugyanaz ,mint az X52 é. Csak max annyi a különbség,hogy vannak benne rugók,mint egy expanderben😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

No igen... nagy dilemma! A sima X52 úgy néz ki mint valami gyerekjáték (tudom, hogy nem ez a lényeg, de ez engem döntõen befolyásol!), a pro verzió már egy fokkal jobb ebbõl a szempontból, viszont az már cougar körüli árban van... ha viszont a cougar elfekszik, és moddolni kell, akkor tulajdonképpen máris 3 X52pro áránál tartok! 😞

www.smart-bus.hu

vagyis pontosabban egy zokni modot azért tettem rá, mert a gumi porvédõje elég fos 😊

lassan egy éve gyûröm mod nélkül, és egyelõre semmi baja...

Bucser
Mod nélkül nem ajánlott.

Mod nélkül is használható? Jézuska hozna nekem egy hotas-t, de nem tudom, hogy X52, X52pro, vagy Cougar legyen... <#fejvakaras>

www.smart-bus.hu

PhantomAss
8 év alatt? egy x52-õt 😊

GOOBY, pls

Scottt
Én régebben aprítottam a no namebbnél no namebb joyokat.Aztán jött ez a szépséges Cyborg és azóta megállt az aprítás.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Bucser
Az érték és tartósság esetén tök mindegy az ár😊

A Cougarom 8 éves.. hány Egyéb joyt használtatok el azóta??

Her Laca
😄
Pontosabban!😊
Mennyi is az az annyi?😊 Írd csak le ,had fetrengjenek kínok közt a fiatal kollegák .

kinek mi az érték 😛

Her Laca

Her Laca
Biza!!!!
Ez fontos érv.
Szerintem a legjobb Joy az az a saitek Gold 3D . Asszem ez a neve. Már nem lehet kapni. Én konkrétan vagy négy -öt évig nyúztam ,aztán Neghwar kollegának adtam kölcsön 😊) (sose kapom vissza) aki vagy két éve használja.
És még mindig MÛKÖDIK!!!!!!!!!

engem néha ilyen pitiáner dolgok szoktak becsapni, azért kérdeztem. nem téged néztelek hülyének, hanem magamból indultam ki😊
SgtChris
Más játékba megy... :-D Nem kell elbagatellizálni...komoly dolog ez kérem :-)

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

más játékba megy az esc? 😄D
SgtChris
Tudom volt már...de Vista alá próbálnám feltuszkolni a '46-ot. Fut is, de a legnagyobb gondom az, hogy az egérmutató a játék alatt nem tûnik el. Ha megmozdítom, természetesen a kabinnézet is elmozdul. De ez még semmi! Minden gombra jól mûködik, kivéve az esc-re, tehát, ha ki akarok lépni, marad az alt+tab és a process kilövése. :-( Próbáltam rendszergazdai jogokkal indítani a game-t, de semmi. Már feldobtam a 4.09-es patch-t is kínomban. Esetleg valami tipp?

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

PhantomAss
az kimaradt hogy ár -érték arány <#ejnye1>
pörögjön a fórum na
anyázzon mindenki

GOOBY, pls

sok használható joy van, de a cougarhoz képest komolytalan mindegyik 😊

i robot
Nekem Logitech Extreme 3D PRO van. Nem lenne szívem kiszedni a rugókat. Egész jó mert szerintem kicsit erõsebben kell tépni mint más joy-okat.

Her Laca
DE! DE!Igenis pazarolj csak karaktereket,úgy is kezdett unalmas lenni a topik😄DDD
Mert akkor vita generálódik ,oszt a nézetek összecsapnak,meg hasonlók,és mindenki boldog lesz😄

TG Gida
Nem kell az a rugó.

Isten áldja a pogányokat!

lankadt fasz 😄
Elvileg nem lehetetlen, kormányoknál már van ilyen, hogy az FF marad, a középre húzás pedig kikapcsolható...

www.smart-bus.hu

Vogel
Hát lankadt fasz kb. Egyszer kipróbáltam és beleszerettem. Ha ültél vitorlásban, ott is lankadt fasz van (normális repülés mellett) szal véleményem szerint közelebb áll a valósághoz.

Vogel
Repziknél középrehuzza vmi? Olyan bot kéne ami ellenállást ad de nem huzza középre és a sebesség fügvenyében bekeményedik 😄 Tudom, vegyek repülõt.

Sanyix
De hogy tudsz úgy játszani, hogy nem húzza vissza semmi középre a botot?

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Vogel
de fémre is cserélhetõ az a tányér.

Vogel
Szappan + olivaolaj kombó nálam. De már kivettem a rugót x52bõl. Sokkal pontosabb vagyok azóta.

Bucser
bemész csapágybótba és veszel wd40-et... (kötve hiszem, hogy nem ismered..)

Nem létezik, hogy ennyire nem tudod mirõl van szó... Kend meg azt a szerencsétlen csúszótengelyt bármilyen SEMLEGES, zsírszerû kenõanyaggal, és jó lesz (én marhafaggyút használok).

Könyörgöm: NE!!! <#vigyor>

Sanyix
tányér kivesz, azt mi húzza középre? Azt olyan tefol zsírOT honnan lehet szerezni?

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

DonZorro
Ez azért be kell látni, hogy ebben a formában nem teljesen igaz! <#ejnye1> Törõdni kell vele és kész. Picike teflon-zsír, vagy pedig tányér kivesz és már jó is! <#nyes>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Sanyix
"Az X-52 viszont lehetõségek olyan
arzenáljával ajándékoz meg,amit semmi sem pótolhat."

Ja 😄D pl a ragadós tányérral ami helyben tartja a botot, néha úgy, hogy nem lehet mozgatni 😄