IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megy akkor a mod? amirõl beszélsz az ez AAA AIRCRAFT MOD PACK Version 2.7 for IL-2 1946.
Megy akkor?
Ha nem, itt ezen az oldalon, minden lépeésrõl lépésre le van írva, melyiket, mikor mi után kell telepíteni, aktiválni.
MOD INSTALL PROCESS FOR BEGINNERS - UPDATED!
http://www.allaircraftarcade.com/forum/viewtopic.php?t=3335
Sound, gépek, belsõ nézetek.
Illetve, ha valamelyik oldalra nem enged fel, mert nem jó a mod, akkor ezzel-
http://www.allaircraftarcade.com/forum/viewtopic.php?t=6249
elõször utánanézek,ztán kérdezek<#vigyor5>#vigyor5>
ez miért van?
én még nem nagyon vok otthon ebben, azért írom, hogy letöltött gép.
PL: Me-410, B-29...stb..
ezek mik?
Köszi
Egyébként te hiába teszel be új gépet magadnak, ha más nem tette meg ugyanezt, akkor nem fog látni sem.
Tudja valaki, hogy az allaircraftarcade.com-ról letöltött repülõgépeimet miért nem látja rajtam kívül senki?
<#help>#help>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Isten áldja a pogányokat!
Visszatérve a kérdésre, az alábbi leírás áttanulmányozását javaslom:
A Guide to Optimizing IL-2 for Multi-Core CPUs.
Már hosszú ideje használom. Az elsö beállítást megelözöen alapos teszteket hajtottam végre (és persze azt követöen is). Sajnos az eredmények már nincsenek meg, de jónéhány százalékot sikerült nyerni ezzel a beállítással. Igazándiból nekem azért tetszett meg a dolog, mert azokat az apróbb, nagyobb laggoláshoz hasonló eseményeket jelentõs mértékben kiküszöbölte.
A másik pozitívuma is nagyon tetszett. Használok TrakIR-t és ilyen irányban is hajtottam végre teszteket. Azok azt mutatták ki, hogy a TrackIR bekapcsolása esetén, 6-8, esetleg 10 %-os teljesítmény csökkenés is elöfordult. A szükséges beállítások elvégzését követöen ilyen csökkenést egyáltalán nem tapasztaltam. Ugy gondolom, ez hasznos lehet webkamerás fejkövetö rendszer esetében is, bár ilyen irányban nem hajtottam végre teszteket.
A müködési elve pofon egyszerü. Arról szól a dolog, hogy az operációs rendszer, vagy ami a programok futtatásáért felelös, optimálisan elossza a két processzor mag között a programok által okozott terhelést. Nos, ez bizonyos esetekben nem kifejezetten elönyös. Ilyen esetnek minõsül az IL-2 futtatása is. A cél az, hogy egyik processzor lehetöleg az IL-2 futtatásával foglalkozzon és CSAKIS azzal. Az összes többi feladatot a másik processzor futtassa és terhelje. Itt vannak kikötések. Bizonyos programok, csak a "0"-s processzoron futnak. Ebböl adódik, hogy az alapvetö programok okozta terhelést is erre kell irányítani. Az Il-2 viszont átállítható más processzorra is. Ebben az esetben is ez történik. Az "1" processzor szinte teljes kapacitását megkapja a program. Ez bizony meg is látszik a teljesítményen.
Összességében elégedett vagyok ezzel a beállítással. A leírás alapján végrehajtva a beállításokat, semmiféle negatívumot, müködési zavart nem tapasztaltam.
A kipróbálását és alapos tesztelését mindenképp ajánlani tudom.
;ProcessAffinityMask=1
mouseUse=2
joyUse=1
trackIRUse=1
DisableIME=0
locale=hu
ProcessAffinityMask=3
Ez most az én conf.ini-mbõl van, a C2D 8400 szépen fut ezzel a beállítással.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
még megtudná mondani vki, hogy a 2magos procira hogy kell a játékot belõni, egyáltalán használ vmit?
GOOBY, pls
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
valaki felrakott régebben szétszedett x52-rõl képeket
nem tudjátok hol találom?
a gázkaron a 4irányú gomb felsõ állása mûködik ugyan, de lötyög, nincs kattanás (ide szoktam rakni a flaps vezérlést)
szét akarom szedni mert így idegesít
GOOBY, pls
Lehet hogy már volt róla szó, de nem tud valaki segíteni?!
Allaircraftarcade.comról töltenék le új repülõgépeket, de nem tom hova kell õket kicsomagolni.
az feltûnt, hogy a hátsó géppuskákat nem tudom vezérelni. Az igaziban (me-210), úgy tudom távirányítással mûködött, nem túl hatékonyan.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Olyan kérdésem lenne,hogy (lehet hülyeség), hogy "érzi" aki repüli a me210-est? Mert azt olvastam anno róla, hogy "idegesen" viselkedett, jobban is szerették a me110-est, mint a 210-est
Namármost(szép magyar szó😊), a játékban én nem érzem ezt, smmivel sem rosszabb szerintem a 110-esnél.
Nálam igy volt:
egér+joy vagy 3,5 évet (gázkar nem volt és bal kézzel mai napig úgy tudom használni az egeret mint a jobbal 😄)
x52 pöcök 3 évet (ez nagy érvágás volt de beletanultam)
TrackIR (a kényelem netovábbja, sok terhet levett)
(Qrvára baxhatta az agyukat a Cyborg sikere)
Visszatérve a játékos vonalra, megemlítenénk még két Genius újdonságot, melyekben annyi a közös, hogy mind a kettõ játékvezérlõ, és nagyjából 8500 forintért kapható. A MetalStrike Pro egy látványos joystick négy tengellyel (csavarható és gázkaros) és tizenhárom programozható gombbal. További érdekessége a vibráló visszacsatolás és a kikapcsolható Air Control, ami hûti kezünket. Pár ezressel olcsóbban kapható a vibrálás nélküli MetalStrike 3D, az erõvisszacsatolásos (Force Feedback) MetalStrike FF ára pedig 12 000 forint körül mozog.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Egyébként (elméletileg) nem a fõtengely-forgatónyomaték kiküszöbölésére tették a kocsimba, hanem a vibrációk csökkentésére (2db, egymással szemben forgó kiegyenlítõtengely). Teljesen felesleges, a régi motor sem rezonált, így csak a karbantartás lett (sokkal) drágább...
Isten áldja a pogányokat!
nem az effekt változott szerintem, hanem a sárkány fizikája..emlékszel, mikor megnéztük online az 1.22-t és harmadszorra sikerült nem felborítanom taxizáskor😄
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
Az eredeti Sturmovikban (FB elõtt) ez még a játékban is így volt.
Mert ha igen fogalmam sincs mi lehet a baj ,nekem folyamatos a nézelõdés.
Elképesztõ ereje van egy 2000 lóerõs motornak, az óriási forgatónyomaték szinte álló helybõl felborítja a gépet, ha tökig nyomják a gázt.
www.pcpilot.hu
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
De próbáld meg, hogy kicsit növeled csak a fordulatot, fokozatosan,
-persze ekkor is kell a nyomatékot ellensúlyoznod.
Vagy ahogy mondták, pl p-38-assal. Annak elõl van a korményozható kereke.De aar i figyelj, hogy ne teljesen lépj a pedálba.
Ebbel mondjuk segíthet a külsõ nézet.
És itt látod azt is, ahogy kitéríted a farokkkereket/orrkreket(típustól függ), a farok vezérsík is kiérül olyan mértékben, ahogy a kerék is.
pl.: nézd meg légyszi hogyan van elrendezve a futómû a Me-109-esen és a C-172-esen.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!
Mostanában inkább a woe-n vagy a skies of valor-on vok.(ha nem tudok belépni a woe-ra)
Érdekes vegyespáros volt utóbbin a multkor. P38 és P40 vegyesen. Elsõre le is lõttek. Az egyik forgolódott, a másik csapkodott. Ügyesek voltak. Tanultam belõle. Legközelebb már én voltam ügyes. Elõbb lelõtem a P40-et, majd megrongáltam a P38-at. Egyiket sem kaptam meg, pedig kiírta enemy destroyed. A P38 sem ment haza. Miközben üldöztem hazafelé, lelõtte a légelhárítás.
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo