IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Az x52-höz hogy állítod be a nézelõdést folyamatosra?
Én úgy próbáltam hogy a joyon lévõ egeret axisra tettem, a pov hat1-t pedig mousera de nekem így is darabs maradt.
Itt az IL2 ben mondjuk általában hátra fele ,meg oldalra néz az ember,elõre fele max akkor ha éppen lõ valakit. Egy idõ után meg lehet szokni:)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
már eleve hibás votl ha jól emlékszem, aztán félre raktam, h majd vissza viszem, hát azóta is az van és ez igencsak nem tegnap volt :D
Sok szerencsét hozzá.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Most már értem miért nem találtam :P
Nekem valahogy ez a logitech jobban tetszett, meg az is jobban tetszik, hogy nehezebb mozgatni. Remélem az nem általános hiba, és azért nekem tovább fog tartani.
SNAP mód: odapillant ahová nyomod (egybõl), aztán visszaugrik centerbe amikor elengeded a gombot
PAN mód: lassan fordul oda ahová nyomod, és úgy is marad (külön gomb van a center-be állításra
A controls menüpontban nézd meg a SNAP/PAN-nel kapcsolatos billentyûket. A módok között alapból F9-el tudsz váltani (ezt is át elehet definiálni).
A Logitech Extreme 3D nekem fél év alatt tönkremenent, össze-vissza ugrált a jel, akkos is amikor centerben volt a joy. Hasonló árkategóriában a Saitek Cyborg Evo botokat javaslom
Viszont most 1 nagy problémám van, az pedig a nézelõdés. Balkézzel egérrel nem tudok rendesen nézelõdni, meg ha ide rakom a joyt akkor kevés a helyem is rá. A yojstickomon viszont van 8 irányú gomb, ami elvileg nézelõdésre van. FSX -ben nagyon jól tudok nézelõdni vele, viszont ebben az IL-2-ben olyan, hogy ha felfele megnyomom, akkor így egybõl felnéz teljesen (tehát nem tudok fokozatosan nézelõdni, és nem is marad úgy). Nem lehet ezt valahogy átállítani? A controlsban sajnos nem találok olyan beállítást sajna. Így viszont esélytelen, hogy követni tudjam az ellenfelet :( Van valami megoldás erre?
Mostanában alig vagyok onlány. Remélem írtod a WarCloudson a 'musztángokat.
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!
Hogy kezdjem a játékot Pilot Carrier rel?
Hol tudok ugy kiválasztani egy 2 motoros gépet hogy a foldrol tudjak indulni mert a quic missionba csak a levegõbõl indulok?
Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!
"Idáig FSX el játszottam de gondoltam kiprobalok valamit ami egy kicsit játék is "
Ezt ide leírni :D Na de nem is kommentálom:)
Az AEP cd-n (talán a gyökérkönyvtárban) van egy nagyméretû .cab file (talán data.cab). Ez ugyanolyan tömörített mint egy zip, pl Total Commanderrel meg lehet nyitni, ebben méret szerint rendezve találsz egy kb 16-20MB-os filet (ha belenézel az elsõ byte-ok tartalma "SFS"), na az lesz a files.sfs, a telepítõ csak átnevezve felmásolja.
Ha mégsincs ott, akkor hagyd a manóba, nem fontos. Csak azzal szórakozom mostanában, hogy a régi verziókkal repkedem, érdekes élmény hogy mi minden változik egy egy verzióban. :)
Videót Fraps-el lehet készíteni mint minden más játék esetében.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Szerintem az nem normális mûködés hogy alapbol mikor külsö nézetbõl nézem akkor a hátsó vezérsík egy kicsit balra áll de amikor megpróbálok felszállni akkor akkor teljesen el kell csavarnom a Joy-t hogy ne térjek le a felszálló pályáról (Egymotorossal próbálkozom)ha sikerült felszállni ami nem egyszerû akkor ha elengedem a joyt akkor balra lefele kezd el repülni! milyen programmal tudok videot kesziteni jatek kozbe?
asszem motor forgatónyomatéka a magyar változatban
persze így nem szimulátor....
GOOBY, pls
Írj egy postacímet a lacusch69 kukacom frímél pont hú-ra, és elküldöm.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Na szóval így elsõre teljesen normális mûködés amit leírsz. Ez egy "elég komoly" repülõszimulátor. Persze nem teljesen valósághû, de elég sokat kihoztak belõle, szem elõtt tartva, hogy elég széles tömegeket érdekeljen.
Amit felszállásnál érzékelsz, az többféle aerodinamikai és mechanikai hatás következménye (régebben alaposan kiveséztük itt és az index Propelleres Repülõszimulátorok topikjában), kis gyakorlással az oldalkormánnyal kordában tartható. Kitartás!
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
van egy Saitek x52-es Joystickem beinditom a motor gaztadok es egybol el kezd balra fordulni a gep ellen rudderezek de teljesen elforgatva probalok valahogy a felszállo pályán lenni extrem felszállás után nem birom egyenesbe tartani a gépet mintha nem lenne jól beállítva a joy de a controlsba ahol látom eaz elmozdulásokat ott ugy tunik mintha egyenesbe lenne! Kérlek segítsetek
www.smart-bus.hu
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Mondjuk tartom magam ahhoz, hogy a VGA jó, a játék is jó (mind az eredeti FB, és a biztonsági mentéses '46 is), de valamiért nem szeretik egymást... :-(
Ha két oprendszeren is ugyanaz a hiba jelentkezik, akkor ugye az oprendszer hiba, és a driver hiba (mivel a két oprendszer ugye két különbözõ driver van) kizárva. Marad a VGA, vagy program hiba. Próbáld ki az ETS-t (Euro Truck Simulator), annak is van opengl módja. Nézd meg ott mûködik-e...
Szinte biztos, hogy nem driver hiba szerintem...
www.smart-bus.hu