IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\"This is a good day to die!\"
Isten hozta Õrnagy úr.
Szinbád
Régi idõk focija.
stb
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
AJÁNDÉK!
Vannak régi filmhíradók is benne néhány repülõs felvétellel.
No meg nagyon jó filmek.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Csak piszkálódok😄
Mert karácsony van.
Ja és mert gonosz vagyok😄<#duhos2>#duhos2><#ravasz1>#ravasz1>
1. karácsony van.
2. inkább az ellenfelet kell gyilkolászni.
3. mindenki ott repül, ahol tud, akar, stb.
4. maradok a hyperlobby-nál <#wink>#wink>
Igen ,igen! Ez valóban jelentõs probléma,be kell látnom.El is vesz az életembõl kb 15 sec -et😊
Hát így közöm nem nagyon van, a magyar hamachi oldal faq-jában segítettem. Egyébként azért védem, mert én tényleg nagyon sokat használom, és van tapasztalatom, hogy milyen jó kis csapatok tudnak kialakulni így Hamachin, Hamachinak köszönhetõen 😊 Könnyebb kiszûrni a nem hívott vendégeket ha többen vagyunk, könnyebb szervezkezdni meg ilyesmik, de ez nem ebbe a topikba tartozik. :-)
Értem!
Nálam az úgy mûködik ,hogy csak el kell indítanom a lobbyt, oszt join és kész.
Akkor miért is egyszerûbb ez a Hamachi vagy mi?😊
De valóban nem ér többet a dolog ,úgyhogy aszondom mindenki azt csinál ami tetszik neki.
Ja! Fogadjunk ,hogy van valami közöd ehez a Hamachi -hoz😄 mert hihetetlen módon véded.😊 Talán te is a fejlesztõk között vagy? ,mert akkor már értem .
<#eplus2>#eplus2>
Van elõnye a Hamachinak, aki használja érti.
Ha már sokkal jobban megy, akkor megyünk mi is hyperlobbyra, addig privátban gyakorlunk, és erre a Hamachi egyszerû, jó és tökéletes megoldás. A bonyolult-e kérdését nem én vetettem fel 😊
Nincs értelme ezen (tovább) vitázni, a kérdés továbbra is fenntáll. Ha valaki szeretne velünk gyakorolni dogfight illetve coop -ban (kicsit kezdõbb szinten van)(teamspeak használata mellett), az lépjen kapcsolatban velünk. Aki nem, azt kérem szépen, hogy ne terjesszen tévhiteket a Hamachival kapcsolatban (mert nem bugos, nem bonyolult), és ne magyarázza meg hogy nincs értelme (mert van!!)! :-)
További szép estét mindenkinek!
Nem az a kérdés,hogy bonyolult e vagy sem.Egyszerûen az a nagy helyzet,hogy a repülõs játékok gyûjtõhelye a Lobby. Mindenki ezt ismeri,ergo mindenki(kivéve pár embert mint ti is) ezt használja.
Hogy is mondjam. Ez olyan mintha széllel szembe próbálnál p.....ni😊
Megjegyzem az egésznek semmi értelme,mert pl legegyszerûbben a játék multi részét használva lehet többjátékos partikat összehozni.
Elmondod az ip -det oszt a többiek joinolnak és kész. Na az nem bonyolult aszem.
Megértem ha ti nem szeretnétek jönni, de légyszi ne terjesszetek hülyeségeket a Hamachiról, hogy bugos, meg bonyolult, meg hogy sokat kellene szenvedni vele, mert ez nagyon nem igaz. Még a Hyperlobbynál is egyszerûbb.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Remélem már nem lesz szükségünk segítségre, de azért ha lesz, bízom benne, hogy segítetek (ha segítséget kérek/kérünk) :-)
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
http://ca.youtube.com/watch?v=mpBMsB0qAqo&feature=channel_page
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Már régen megfogadtam,hogy zenei izlések dolgában nem nyílvánítok véleményt,de minden tiszteletem mellett (amit irántad érzek) azért csak megjegyzem,hogy jobb mint pl Prody mittudomén mi😊 Tudod amit te szeretsz😊
Hallgasd meg az AC villám DC tõl a Black Ice-t. Na az JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!.
Mert minek 😊 Sok sikert a gyakorláshoz egymás közt ,idõvel még akár a lobbyn is sikeresek lehettek. Idõvel!😄 BOLDOG KARÁCSONYT!
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
Azt is tudjuk, hogy lehet jelszót is rakni. Hamachit meg csak el kell indítani, aztán belépni játékban és ott a szerver, még keresni sem kell.
Bár Il-2-ben kicsit kezdõk vagyunk, multik terén nem (én sok játékot játszottam neten meg Hamachival is), és hülyék sem vagyunk 😊
Aki szeretne velünk így játszani, gyakorolni, coop illetve dogfightokat játszani, az írjon (privát vagy email, vagy akár msn-en is felvehet: [email protected])
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Ha már többen leszünk akkor is könnyebb kiszûrni az olyanokat, akikkel nem szeretnénk együtt játszani (pl. csítel, nem hajlandó együttmûködni, stb.)
Ha már jobban megy megyünk vszínû mi is majd hyperlobbyval is. De egyelõre privátban játszunk, és így Hamachival egyszerûbb 😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Live long and prosper.
No meg jó repkedést ha tudtok rá szakítani egy kis idõt😊
Mondom, ha nem tudsz belépni valamelyik szerverre, a mod switchert használd.
így engem is beenged már mindenhova. Bár akkor nincsen minden gép, és a hang is a régi😊
Tegnap a tHUNder-ekkel repültünk a historicalon, és a woe-n is. Jó volt, szépen ment. Egy két cheatert is elkaptunk😊, lefüleltünk.
Mostmár megy a Mod rendesen😊
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
il2fb.exe a helyes