IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Honnan tudnám😊))))))) Nem én csináltam én csak használom😄 Ezt Tomcsi csak összegyurta egybe ,hogy ne kelljen több helyrõl levadászni. 4.09 béta meg a mittudomén milyen mod.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Sanyix
olvasd el a hozzászólást. Mit keres benne balaton kampány, meg a fél il2?

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

tudom amatõr meg minden, de soha nem használtam ilyet. : szóval a mod szviccser a csatorna modot is váltogatja? (mert nem nyalnám fel addig a modot amíg eztetet nem tudom biztosan.)
kösz már konstatáltam a szómenésed. node ki bánja?😊
Her Laca
Ebbõl (mivel hideg van és nem tok dolgozni) 25 az enyém😄D

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
ott van 4.09 csatorna mod zip. Mi az értetlenség tárgya???

úúúúútálom hogy most kell vizsgáznom. de nembaj mert csak február 16ikán kezdpdik a suli. muha. remélem addig kitart ez a nagy harci láz 😊 (fura minden nap 40-50 új hozzászólást olvasni 😊 )
Sanyix
ez miféle? Van egy bazinagy valami, de nem teljes il mert túl kicsi. Viszont ilyen balaton kampány meg ilyesmik vannak benne, amiknek nem sok köze van a csatornához.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Her Laca
Lesz lesz!!

Na lesz hent?

Scottt
Srácok nektek van skin a 110-G4-es Vaddisznó alatt? Mert nekem ilyen void féle fehér skint hoz be,egy kis feketével a szárnyon..Hogy lehetne ráapliknálni valami új skint?

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Marhafaggyú a munkámhoz, a paintball meg egy másik hobbym...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Ha ez megy a bevetés alatt, én lõlek le! :-DDD
Mi mindent tartanak otthon az emberek 😉)

Én erre esküszöm: tisztára töröl, aztán fülpiszkálóval gépolaj vékonyan.

Máma még nem ittunk semmit
nem mehet ez így tovább.
Inni kell ha meghalunk is.
Igyunk hát az angyalát.
<#buck>

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

Her Laca
Innom kell😊 nyitva felejtettem a lapot oszt csodálkoztam,hogy nem nyitja meg.

Her Laca

Her Laca
Innen!!

Pedig Tomcsi rakta össze😊))) Ti is sokat beszélgettek😄

Vogel
Vállalom agresszor szerepét :> Friss hús 😄

Viccet félretéve lehet én is jövök, csak be kéne szerezni ezt a modot, még saját oldalunkon sem találom 😮
Sound mod ill 6dof-al beenged szerver nem?

Sanyix
shitek ellen kell a túlerõ. Meg amúgy is mire átérünk csak pár percnyi üzemanyag marad 😄

TG Gida
Ja...Az a lényeg,hogy bõven túlerõben legyünk, tisztességtelen elõny ugyanis nincsen😊

Isten áldja a pogányokat!

Her Laca
Nos,szerintem a következõ lenne a forgatókönyv.
Egy megbeszélt idõben összejövünk egy ts en, a hangzavar csökkenését kivárjuk,majd röviden ismerteti valaki a feladatot. Ezután behatolunk a serverre,gépbe pattanunk (ki,ki ami a szive vágya (minden köteléknek nyitunk külön ts szobát) (sugással persze mindenkihez lehet szólni)
és ahogy mondottad mint anno a magyar hordák leabálunk mindent és mindenkit. 😄 Persze megoldható az is ,hogy csak egymás ellen ,de az kicsit több szervezést igényel,meg meg kell csinálni a map ot is megfelelõ célpontok stb. De ha megkérem Máté kollegánkat biztos megoldja,(annak csak az a hátulütõje ,hogy mindig a végletekbe esik és olyan légvédelmeket rak be mindenhová,hogy az az igazi Tom Cruse féle lehetetlen küldetés😊

PhantomAss
lelkesítõ induló
ha ez fog szólni küldetés alatt, én is megyek
egész jó ez a mos, a fóka fülkéje nagyon tetszik
ezt olegék csinálták vagy modderek?

GOOBY, pls

Sanyix
akár írhattam volna azt is hogy lezergeljük 😊

lerusholunk 😄😄😄 bocsánat de ez tetszett 😄
Sanyix
Egyébként ez hogy is lenne? Felmegyünk a szerverre és lerusholunk mindenkit aki ott van, és ellenség, vagy így egymás ellen?

Sanyix
finomabban fékezz akkor. Nekem csak modern futós gépekkel sikerül pont a pálya kezdetén földetérni (mert azokból látni normálisan a magasságot, meg hogy milyen sebességgel közeledek a földhöz), orrabukós rendszerûvel szinte mindig kb középen(kivéve aminek nincs elöl motorja, mert azokból kilátni) érek földet mert túlhúzom párszor, de így is simán megállok.

Dugónál meg oldalkormány tökig betekerve az ellenkezõ irányba, magasságikormány fullra lefelé, meg hirtelen gázadás. Bár a buzi p-39-et néha így sem lehet kihúzni belõle, de fókát, meg kb minden más gépet simán.
fõleg a p38-al lehet eldugózgatni, meg szaltózgatni szinte egy helyben állva, az bírja 😊

kérdésem arra irányult, hogy azt írtad, h védelemnek meg emilek. csak kötekszem 😊
Gyakoroltam 5-fél hétig amit mutattál.
Dugóhúzó ok, kivéve ha teljesen hason csinálja 😞
A leszállás meg háááát <#fejvakaras>
ált. pályáról lefut orradõl (pedig húzom hasra fékezésnél veszettül)
Hogy neked mennyire igazad van😊
A végén majd talán le is tudok szállni, ha ugyan eljutok odáig<#crazya>
Her Laca
Mindent kenjél az a biztos😊)

Her Laca
Kit érdekel a végeredmény . Ha van kedvük a srácoknak egy együtt repülésre akkor szerintem nagy élmény ,az eredménytõl függetlenül.
Nem értem a kérdésed KV.
Megjegyzem vannak itt igen jó pilóták ,én bízom benne hogy megoldják a feladatot. És nem kell startra várni mert dog server ,egyszerûen összejövünk egy adott idõben és lebombázzuk a csatorna túlpartját,radarállomástól kezdve a kikötõkig. És közben valami lelkesítõ induló menne ,és mindenki boldog😊)

Sanyix
Aha, és melyik részét kenjem? Azt a lyuk szélét vagy azt a gömb szelet bigyót amit a rugó nyom lefelé? Vagy mind2-t?

szted a védelem egy nem összerázódott csapattal jobban fog menni mint anno velünk??😄
Marhafaggyú. Tökéletes.
Meg a paintball markerek kenésére szolgáló fehér szilikonzsír. (Az átlátszó nem jó)

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Hiába no, a biztonsági kód az biztonsági kód...<#nyes>

Her Laca
Mert jobb és tartósabb sikosságot eredményez.

Sanyix
Grafit?? Az minek is?

Her Laca
Nem tudom de itt a honlapja. http://85.25.139.20/lw10/

Proview
Mi a csatornás szerver IP-je? A játékból IP beírással lehet csatlakozni?

Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.

Her Laca
Bármi jó ami csúszik😊)) Nekem grafitos gépzsír ,de van akink disznózsír,kézkrém,stb. Ajánlom,hogy egy kis edénybe nyomj sprajt majd ceruza hegyérõl csiszolj rá grafitot. Keverd össze aztán pl fülpiszkával kend be a területet.

Én Saitek cyborg 3d-t használok. Iszonyat nehéz volt. Afórumtársak ajánlották zsirozzam be. És láss csodát: mint a vaj. Persze lehet nálad nem jó, esetleg kárt tesz a drága mûszerben.<#nemtudom>

Sanyix
btw szilikonos (elvileg súrlódáscsökkentõs) spray fújós bevonat x52 bot csúszkálós részére (ami néha nehezen csúszik) az szerintetek milyen dolog? Csak mert nem akarom még rosszabbá tenni.

Sanyix
ju 88 is kéne nem? Ja mondjuk az is stuka, csak nagy 😄 azzal lehet hogy én is ellennék, hiszen viszonylag gyors, erõs motorja van, és zuhanóbombázó.

Her Laca
Itten nem az lenne a lényeg,hogy ki milyen profi ebben vagy abban.
Hanem,hogy egy mapon ,összerádiózva(természetesen betartva a rádióforgalmazás szabályait) egymást segítve egy élvezetes sok gépes gigarepülést valósítsunk meg. Pl 10gépes bombázó kötelék He111 el ÷stukák
,no meg emilek a védelemre. Szerintem nagy élmény és talán kicsit összehozza az IL2 fanokat,egy két közös repkedés.

Én is mennék. Most töltöm a 4.09-t, kéne 1 modswitcher is.

Sanyix
énis jelenteznék erre az össznépi lövöldözésre, tökmindegy mivel repülök, egyik se megy jól 😄 ja de a level bombázós téma az kizárt 😊, csak sima revis, körülbelül típusú bombázás megy 😄

Haha!
De ha nem a homecomputert használom, nagyon fájni fog a fejem.<#boxer>

Mi következik ebbõl?
Bármekkora is a "vinyónk" egy nõ 3*annyi adatot képes tárolni.

<#eljen>
Trucker39
Nooooorrrrrmmmmáááálllliiiis ???? <#worship><#violent><#nevetes1><#taps>

A MOD-t magam is felteszem és megnézem.