IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyira Hawk festésed volt... valahogy nekem az Emilrõl mindig a sárga orrú jut az eszembe...
(Ég a pofám, de nagyon <#falbav>#falbav>
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Jaa..meg 1 kerdes..
Hol tudom beallitani a felbontast 1280 X 1024-re..?
Koszi..
Csako...!
Seven-Four-Seven--Heavy
"..ha meg akarja nyerni a legi-haborut,szerezzen Spitfire-eket.."
Hogy mire gondolt nem tudom....
Nekem szimpibb a nemet gep....
Seven-Four-Seven--Heavy
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
ez így kikapcsolja a 4.09bétát és a modokat is.
Másik dolog, hogy minél újabb a játék verziója, annál sz@rabbak a német gépek adatai (sok esetben még a valóságosnál is gyengébb)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
85.25.139.20:21010 a szerver címe. Tegnap kihajítottak, mert kellett a hely<#vigyor5>#vigyor5>, 50 fõ közelében nyilván a külföldieket, bénábbakat (2 óra alatt 0 pont<#vigyor4>#vigyor4>)dobják ki. Azért jót repültem 😊
Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.
Letöltöttem a csatorna modot de nem találok semmi manualt hogyan is kell telepíteni.
Valaki lenne oly kedves és részletezné nekem, hogy mit hova?
Köszönöm szépen!
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Live long and prosper.
Live long and prosper.
A server címe:92.43.201.25:8767
jelszó:tspass
Gyertek sokan szerintem olyan 3 óra fele már leszünk páran.
Vagy ha adtok TS cimet akkor felköltözök oda és hallani fogom ha kezdés van 2 en jönnénk.
Bombázo vagy foka amit vállalni tudunk.
Végsö esetben lehet messer is de a Bombázok repülésében vagyunk jok.
A Béna.
www.smart-bus.hu
Fóka kabin jelentõsen feljavítva.
Új térképek, nagyon jók.
Az Új Dorák (D11,D13) nagyon jól mennek, über fegyverzet; a K14 Messzer is b@szott gyors, erõs fegyverzet...
Ezen kívül mostanában használom a Vogel-féle X52 modot (rugó kiiktatva), és a saját "célkereszt modomat", vagyis alkoholos filccel egy pötty a monitor közepére, és nem kell váltogatni a nézetet a német gépeknél (a Fókáknál nagyobb lesz a látótér)
Az átmásolt il2-be bemásoltam a csatorna mod-ot. (a 4.08-as változatra másoltam rá)
Kipróbáltam a HL-n tudtam váltani, kell még valami, hogy tudjak játszani az össznépiben?
Tomcsi a fórumukon ezt javasolja .
""A conf ini file
Ez a neve a lobbyn.
Kiváncsian várom mi lesz ennek a vége,remélem további fejlõdés is várható.
Ha valakit érdekel a stat, vigyázzon, ne essen ebbe a hibába.
A hyperlobby angol nyelvü útmutatója, ha valaki épp nem találná: HyperLobby manual
Kipróbáltam az emlitett linken található szervert. Néhány kört repültem is. Szépen megcsinálták a készitöi. Csak gratulálni tudok hozzá.
Löttem néhány gépet, meg jól le is löttek néhányszor.
A statisztikát megnéztem, az oldalon, illetve csak néztem volna, de nem találtam, hol kell regisztrálni az oldalra. A repülési statisztikám meg igy nem jelent meg. Ha valaki tudja, ossza már meg velem is.
Itt talán akad. Skin
Valaki belekukkanthatna csak egy sec😊
Herr Laca beraktalak haverok közé lobbyn,de már lusta voltam pagerelni😄
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Most már tényleg mennie kell (nem vagyok egy PC guru...
Mert én is csináltam neki mégegy IL2-öt el is indul A csatorna map is megy de se campaign se single... illetve singleben van pár missio de egyik sem csatorna felett van😄
Ha csak online megy az se gond csak szoljatok,hogy mikor.
Már ki is néztem Dovertöl nyugatra egy Rommábombázando radarállomást😄
A Béna.