IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Épp most akartam írni, hogy remélem nem magyart lõttem le...
Annyira Hawk festésed volt... valahogy nekem az Emilrõl mindig a sárga orrú jut az eszembe...
(Ég a pofám, de nagyon <#falbav>

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

leonforce
Koszi Herr Baron..!
Jaa..meg 1 kerdes..
Hol tudom beallitani a felbontast 1280 X 1024-re..?
Koszi..
Csako...!

Seven-Four-Seven--Heavy

leonforce
Haat nem tudom...de Adolf Galland(mint a Luftwaffe fo szemleloje,amugy asszem nem kell bemutatni.),Goering szemebe vagta:
"..ha meg akarja nyerni a legi-haborut,szerezzen Spitfire-eket.."
Hogy mire gondolt nem tudom....
Nekem szimpibb a nemet gep....

Seven-Four-Seven--Heavy

Her Laca
Lacusch😊)) nézek hátra ,mondom csak egy messer erre pk😄 Megjegyzem én is összekeverem néha az 1 es emilt már a festése miatt.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

elvileg csak az eredeti il2fb.exe-t és a files.sfs-t kell visszatenned.
ez így kikapcsolja a 4.09bétát és a modokat is.

i robot
Azt hogyan tudom megcsinálni hogy más szerverekre is beengedjen?

Igazság szerint azért nem szeretjük a Shiteket (Lavór, Jakab), mert olyan manõverekre képesek a játékban, mint az életben soha. Magyarul eléggé "feltápolták" õket az igaziakhoz képest.
Másik dolog, hogy minél újabb a játék verziója, annál sz@rabbak a német gépek adatai (sok esetben még a valóságosnál is gyengébb)

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

i robot
Köszi a segítséget! <#worship>Nem is olyan bonyolult, viszont nagggggyon feldobja a játékot. Eddig tetszik, na de most lássuk neten.<#vigyor2>

Proview
Csinálj egy másolatot az il2-drõl, és pl. Total Commanderben csomagold ki a 4.09b1 Csatorna mod.zip\4.09b1 Csatorna mod\ tartalmát a másolat fõkönyvtárába (ha a missions és paintshemes könyvtárat látod mindkét panelen, akkor jó lesz) mindent felülíratva. Az il2fb.exe-nek csinálj külön ikont.
85.25.139.20:21010 a szerver címe. Tegnap kihajítottak, mert kellett a hely<#vigyor5>, 50 fõ közelében nyilván a külföldieket, bénábbakat (2 óra alatt 0 pont<#vigyor4>)dobják ki. Azért jót repültem 😊

Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.

i robot
Segítség!
Letöltöttem a csatorna modot de nem találok semmi manualt hogyan is kell telepíteni.
Valaki lenne oly kedves és részletezné nekem, hogy mit hova?
Köszönöm szépen!

Csanjedi
tudom, a pilóta 50%, eben még van mit potolnom, vita nincs😉

Live long and prosper.

Her Laca
Ne legyen már vita😊 Jó a spit sõtt a valóságban is jó hanem jobb volt mint a messer. DE Baszhatja a spit ha ügyesebb pilóta ül a német gépben😊) Meg fordítva is igaz.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Csanjedi
szerintem nem rosz gép a spit, és nem szeretem a messeresek arrogáns hozzáálását hogy nincs ijob gép csak a messer. miért ne lenne jo a spit, és miért kel azt hinni hogy ez valalmiféle közös llenség szinben tüntet fel.. no nem érdekes, 😄 én szeretem, nekem tetszik a gép, minden hibájával együtt.

Live long and prosper.

Rohadtul idegesített, hogy milyen jó gépek a Fókák, csak éppen kilátni nem lehet belõlük normálisan.

Ezt kár volt leírnod, mert innentõl kezdve mindenki rád fog vadászni...<#violent>

Csanjedi
ok beléptem, akor 3 körül jövök. ha van spit, akor azal, ha nincs akor egyéb szövetséges gép.

Live long and prosper.

Her Laca
Ricsi ts
A server címe:92.43.201.25:8767
jelszó:tspass

Gyertek sokan szerintem olyan 3 óra fele már leszünk páran.

Értesitsetek ha kezdödik Légyszives!
Vagy ha adtok TS cimet akkor felköltözök oda és hallani fogom ha kezdés van 2 en jönnénk.
Bombázo vagy foka amit vállalni tudunk.
Végsö esetben lehet messer is de a Bombázok repülésében vagyunk jok.

A Béna.

Az FPS csíterek alkalmazzák szeretettel! 😄

www.smart-bus.hu

Her Laca
Ez hogy jutott eszedbe 😊))? Miket nem tanul az ember<#heureka>

és ezt a filctoll modot honnan lehet letölteni? 😊))))))))))))

Pl. valamelyik este közvetlenül a gépem elõtt robbant egy flak, kicsi híján besz@rtam...
Fóka kabin jelentõsen feljavítva.
Új térképek, nagyon jók.
Az Új Dorák (D11,D13) nagyon jól mennek, über fegyverzet; a K14 Messzer is b@szott gyors, erõs fegyverzet...

Ezen kívül mostanában használom a Vogel-féle X52 modot (rugó kiiktatva), és a saját "célkereszt modomat", vagyis alkoholos filccel egy pötty a monitor közepére, és nem kell váltogatni a nézetet a német gépeknél (a Fókáknál nagyobb lesz a látótér)

Nekem 2-fél3 körül megfelel csak idõben szóljatok,írjatok mert akkor úgy csinálok ( nemcsinálok 😊) programot.
Her Laca
Igen

és ezek elõjönnek a csatorna moddal? lehet hogy csatlakozom 😊

Her Laca

Her Laca
Nem hiszem.

Hello!
Az átmásolt il2-be bemásoltam a csatorna mod-ot. (a 4.08-as változatra másoltam rá)
Kipróbáltam a HL-n tudtam váltani, kell még valami, hogy tudjak játszani az össznépiben?
Her Laca
A bombák robbanása felvágja a földet.
Tomcsi a fórumukon ezt javasolja .
""A conf ini file szekcióhoz másoljátok be ezt: HakenAllowed=1 ""

Her Laca
BOB 1940_by_LW1
Ez a neve a lobbyn.

Her Laca
Teljesen más táj. Bombák robbanása,meg még isten tudja mennyi újdonság.

felhõ, légvédelem robbanása + füstpamacs, meg ilyen kis fincsi apróságok 😊
milyen látványelemeket?

Oké, Kollégák, de hol is lehet fellelni ezt a mod szivert?
Her Laca
Tegnap érdekes véleményt hallottam. Drebil kollega említette, hogy annó amikor készûlt a játék a motor tökéletesen tudta ezeket a látványelemeket,de mivel az akkori hardverek nem igen tudták megjeleníteni így abban a formában lett megcsinálva. Most a modderek egyszerûen felszabadították ezeket a lehetõségeket. Azért ez nem semmi.
Kiváncsian várom mi lesz ennek a vége,remélem további fejlõdés is várható.

Trucker39
Meg is válaszolom a saját kérdésemet. A hiba a követlezö volt. Készitettem egy másolatot az Il-2 mappából és ugy döntöttem, mivel ez tul sok helyre ugy sem fog fel csatlakozni, így a játékon belül állitottam be az IP cimet és onnan csatlakoztam. Nos ez a hiba. A statisztikához szükség van a hyperlobbyra. A lobby átállitása után ( ugye tudja mindenki, SHIFT+CTRL+Connect) átirtam az utvonalat és ugy inditottam a lobbybol a szimet. Próbalképp beültem egy gépbe majd kilépve, máris rögzitésre került a statisztika. Ami ugye jelenleg 0.
Ha valakit érdekel a stat, vigyázzon, ne essen ebbe a hibába.

A hyperlobby angol nyelvü útmutatója, ha valaki épp nem találná: HyperLobby manual

Trucker39
Nos a MOD-t letöltöttem, single modban nem találam semmi map-ot.

Kipróbáltam az emlitett linken található szervert. Néhány kört repültem is. Szépen megcsinálták a készitöi. Csak gratulálni tudok hozzá.

Löttem néhány gépet, meg jól le is löttek néhányszor.

A statisztikát megnéztem, az oldalon, illetve csak néztem volna, de nem találtam, hol kell regisztrálni az oldalra. A repülési statisztikám meg igy nem jelent meg. Ha valaki tudja, ossza már meg velem is.

Her Laca
Gondolom ,letöltesz hozzá skin és bemásolod .
Itt talán akad. Skin

Her Laca
Igen kell . Egyszerû csak be kell másolni a fõkönyvtárba és felül kell iratni amit felül kell iratni😊Kicsomagolod,majd a 22 mindenfélét bemásolod.

Scottt
Természetesen csatorna modról van szó.
Valaki belekukkanthatna csak egy sec😊
Herr Laca beraktalak haverok közé lobbyn,de már lusta voltam pagerelni😄

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

i robot
Ez a közös röppenés jól hangzik! A csatorna mod kell majd hozzá? Nem értek ezekhez a moddolásokhoz csak azért parázok elõre.

Willenbrock
FW-190
Most már tényleg mennie kell (nem vagyok egy PC guru...

Willenbrock
http://www.youtube.com/watch?v=IQw2tVW6dMA most remélem jó a link.

Willenbrock
FW-190Ez egy jó videó,gondolom egy utángyártott Fóka látható rajta.Egyszer egy ilyet vezetni...

Her Laca
Na az érdeklõdésre való tekintettel mondok én egy idõpontot .Szombat azaz holnap kora délután,úgy 2 fele?Jelezzétek ha megfelel,vagy nyugodtan lehet más idõpont is,de gondoltam a szieszta idején az asszonyok is pihegnek inkább mint a vérünket szívják😊

Gyerekek ebben a csatorna modban van hadjárat vagy single mission?
Mert én is csináltam neki mégegy IL2-öt el is indul A csatorna map is megy de se campaign se single... illetve singleben van pár missio de egyik sem csatorna felett van😄
Ha csak online megy az se gond csak szoljatok,hogy mikor.
Már ki is néztem Dovertöl nyugatra egy Rommábombázando radarállomást😄

A Béna.

tomcsiféle modot is váltogatja.
Ha sokat tökörészel a másolgatással a megfelelõ mappákba, akkor szerintem a switcher váltogatja. Én inkább csináltam egy másik Il-2-t.

Her Laca
Mi lenne ha megkérdeznéd Gidát mert Õ TUDJA: Asszem😊