IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

i robot
Ez jó! <#taps>

Her Laca
Ez off ,de gondoltam megosztom veletek.

Az emberiség a legnagyobb segességre törekszik. Az internet
esetében nagyon fontos dolog a sávszélesség. Sok éves megfeszítõ munka
során éles elmék kiszámították a legnagyobb sávszélességet!

1. Az emberi test 75 MB-nyi genetikai információt tartalmaz.
2. Egy spermium (mivel a hímivarsejtbõl származik az utódláshoz
használt info fele) 37,5 MB-ot.
3. Egy milliliterben 100 millió spermium van.
4.

Általánosságban egy alkalommal 2.25 ml-t lövünk ki 5 mp alatt.

Ebbõl kiszámítható a hímtag sávszélessége:

(37.5MB x 100.000.000 1/ml x 2,25 ml)/5 s=
(37.500.000 B x 100.000.000 1/ml x 2.25 ml)/5 s=
1.687.500.000.000.000 B/s =
1.687.500.000.000 KB/s =
1.687.500.000 MB/s =
1.687.500 GB/s =
1.687 TB/s

Tehát: 1.687,5 TerraByte/s!

Ez orgazmusonként több mint 2 millió CD lemez, vagy egymilliárd
floppy másodpercenként!

Ki kell tehát jelentenünk, hogy a leggyorsabb adatátviteli eszköz a
gatyánkban van, persze ehhez szükséges egy ezt fogadni képes
illesztõfelület is. Egy "informatikai oktatófilm"-ben egy hölgy
egyszerre három interfészen fogadott ilyen mértékû információhalmazt.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Hát a jelszót nem táróltatod! De ha bent vagy utána egy disco oszt control shift connect éés beírod az újj elérési utat. Vagy Richtofen kollega megoldása.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Ha akarod hostolok egy pályát ahol csak ketten leszünk.

Én is most raktam fel. Mindent a fõkönyvtárba felülír és láss csodát!<#buck>
Her Laca
Itt szólongatlak ,hogy gyere repülni😊) Gyere és szólj.

Her Laca
Ja ja. Bemásolod,felüliratsz mindent oszt annyi.

Belehalgattam a ts-be nagyon nyomtátok(bár nem tudom mit)
Majd értesítsetek, ha ráértek egy kis tan-rep re.😊
A csatorna pedig király !!!!!!!!

Her Laca
Ezt most hogy érted??

Scottt
Srácok lekaptam a Csatornás modot,elõtte meg ráraktam a 4.9-et.
Hogy kell feltelepíteni a modot vagy csak másoljak be mindent a fõkönyvtárba azt hadd szóljon?

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Felraktam a Tomcsi-féle csatorna modot. Oleg izélje meg az öreganyját...

De azt áruljátok már el, hogy csináljam meg automata indulás nélkül a lobbyt?

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Nekem is jöhet értesités!
Bár föleg He111 és stukát repülök de elterelgetek egy messert is,vagy fókát.

A Béna.

még egyiket sem, de sosem lehet tudni😊
amúgy igen arról a Soós Lajosról van szó.
Csanjedi
helosztok,

Hallottam hogy szerveztek nagy magyar összenépi il-2-t. Én is vevõ vagyok a kezdeményezésre, heti egyszer suli mellett simán megoldható.

Elérhetõségem:
mr.csan(kukac)gmail.com
http://csanjedi.extra.hu/il2

Kérlek, ha lesz ilyen kezdeményezés, tájékoztassatok a részletekrõl, emellett természetesen folyamatosan nyomon követem a fórumot ezen túl.

Üdvözlettel
Csanjedi

Live long and prosper.

Aha, elõkerült...

"Il-2-Mat manager v2.36" néven a gugli sok találatot hoz rá.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Keresgélem ezt a horogkeresztes skin beállítót, de nem találom...

Her Laca
<#taps>

Soós Lajosról van szó? Rendõrt öltél, vagy 1000 fekvõtámaszt tudsz megcsinálni?

Ja ez nem mod elvielg, csak egy kis segédprogram, de régebben tuti mûködött

Itten

Ez a 46-hoz van, de nem próbáltam, csak régebbi verziókhoz

Ha FB-hez kell, guglizz rá a "swastika enabler" vagy "hakencross enabler" kulcsszavakra

ok.
Ja és még valami fontos a HL-n matias néven vagyok, de a ts-en SÓS néven fogok megjelenni. (az okos barátaim neveztek el így Sós Lajos után, akit érdekel ki volt olvasson utána )
nem a példaképem, de tanulságos
Her Laca
Az IL2 õt nem kell feltétlenül installálni,én már sok éve nem telepítettem,pedig volt már pár gépem azóta ,hogy játszok vele.

Her Laca
Nem kell installálnod. Egyszerûen a meglevõt másold valahova,és abba bemásolod Tomcsi által összerakott cuccost. Aztán az exe-t kirakod az asztalra vagy valahova.Alant leírtunk pár megoldást a lobbyn való váltásra.

A MOD-ot letöltöttem legfeljebb még egy il2-t felrakok a gépre, hogy megmaradjon a 4.08 is.
tegnap benéztem a ts-re 2-3 alkalommal, ma is 17.00 után ott leszek.
Az igaz, hogy adódott egy kis probléma, ( a fejhalgatómon megtört a kábel nem észlel jelet a gép, másikat kell vennem <#szomoru2>)
de addig is a cam microfonjával megoldható.
kösz
leonforce
Megkoszonnem..!
Olvastam FAQ-ban ha 1946 tartalmazza az osszes elobbit(kiveve az ACE)..
Ha ezt megveszem akkor torolhetem a FB-t es a PacF-ot..?
A conf.ini fileban allithatom a felbontast 1280 X 1024-re..?
Hol talalom ezt a file-t..?
Egyenlore ennyi...
Koszi..Csako..!

Seven-Four-Seven--Heavy

Van valami, de fejbõl nem tudom. Nézz vissz estefelé, addig megpróbálom megkeresni az Il-2 mappámban (kb. 3GB...)

DonZorro
Lusták? Mi nem is vagyunk lusták... <#sniffles>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Her Laca
Ja ,rólad van szó.
Az ezelõtti hozzászólásomban ott a link ahonnan a MOD ot letöltheted.
Azt ne kérdezd ,hogy mint kell bánni a MOD váltókkal ,mert fogalmam sincs nekem több il2 is fent van a gépemen.
A risci ts en megtalálsz minket ,Gida már leírta ,de íme újra:A server címe:92.43.201.25:8767
jelszó:tspass
A felvételi szobába bejöhetsz jelszó nélkül. Észre fogunk venni.
Félre értés ne essék ,nem tagtoborzás miatt😄DD de szivesen segítünk .
Azt ne várd ,hogy mi keressünk meg ,mert egyrészt lusták vagyunk,másrészt meg nem is használunk msn-t😊
Ja és még valami! Mi az ,hogy csak ha mehetek? Már mért ne jöhetnél. Nem zárt körû ez a játék.
Kicsit több rámenõsséget!😊

leonforce
Udv mindenkinek..!
Hol tehetek szert olyan MOD-ra a Forgotten B.-hez hogy a vezersikokon horogkereszet legyen a tortenelmi huseg kedveert..?(tiszta idiotizmus h nem kerultek ra gyarilag..!!!)
Es persze h jobban nezzenek ki a nemet gepek...

Seven-Four-Seven--Heavy

Sziasztok!
Amennyiben a tanítás rám vonatkozott szívesen venném.
Elérhetõségem: [email protected] (msn is)
A csatornás buliban is szívesen részt vennék, de az az érzésem néhány dolog még hiányzik ( patch-ek stb..) elmondanátok mi kell hozzá?
persze csak ha mehetek
Her Laca

Her Laca
Alant írtam hol találod meg.Dongóknál.

DonZorro
Aham. Akkor be kéne szerezni a 4.09-et nekem is... <#fejvakaras>

TG Gida
4.09-es,ugyanis a csatorna térkép annak a textúráit használja.

Isten áldja a pogányokat!

DonZorro
Skacok az nem 1.09-es szerver? Vagy mén a régi szép 4.08m-el is?

Her Laca
Tegnap kitörpöltünk Gidával,meg 77PX Drebil-el valamit.
Mi lenne ha egy héten egyszer összejönnénk ezen a Csatornás szerveren (lévén 50 fõs) és irtózatos angelus csatát bonyolítanánk le. Ki ki azon az oldalon ami szimpatikus neki.Lehetne nagy bombázókötelékekkel támadni stb. Akinek kedve van jelezze ,szerintem csak összetudnánk egyeztetni egy idõpontot.

Vogel
Tanítsátok a srácot! Lelkes pilótának tûnik, szimpatikus 😊 S!

Her Laca
Megjegyzem ha ilyen ütemben folytatják a mod készítõk ,lehet mire kijön a BOB az Il2 jobb lesz😊)

mumpic
A Battle of Britain-nek van köze az il-2-höz? 😊

Her Laca

Her Laca
És a lövedékek ahogy kopognak ,na meg nyekereg a gép.

Her Laca
A spit 1 ahogy kipróbáltam ugyanúgy lefullad negatívban.
A hangok nagyon jók,a légvédelem csodaszép,a táj teljesen más,Dover fehér sziklái levettek a lábamról. A repterek is mások. Próbáld ki ,megéri.

Valamit módosítottak a repmodellen, vagy még mindig "ûbershitek" vannak benne?
A brit vadászok a negatív G-t hogyan élik meg?

Her Laca
A dongók oldaláról le lehet tölteni egyben mindent.
Azt hiszem a fórumban az egyebek címszó alatt vagyon Tomcsi 4412 hozzászólásánál.

ChevyG
ha lenne akkor szerinted miért akarnám letölteni??

amúgy van benne il-2?😄
ChevyG
THX!!!!
Ez egy külön mod amiben az angliai csata gépei helyszínei vannak? Vagy mitõl csatorna mod?

TG Gida

Isten áldja a pogányokat!

Az miaz?

Her Laca
Srácok! Ez a csatorna mod nagyon bejött.